2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Yanımda olmasa derim bişey yaptı yanımda bile bir şey oluyor anlamıyorum öyle Bi bebek büyütme düşünün dibimde bişey yok ama bir şey oluyor

Bu arada burnu da gittikçe morardı diye dün acile götürmek zorunda kaldık film çekildi ezilmiş ağrısı devam eder ara ara şişer dedi doktor bı kaç güne iyi olurmuş neyse ki daha ciddi bişey yok
Amann ezilmiş mi bak bunu dedin benim içim ezildi kıyamam ya ben sarhoş gibi yürürken pek heyecanlı oluyorlar bunla geçmiş olsun haydoma

Baktım çıkardım çorabı normal dururken mıncıkladım her yeri bişey yok ses yok üstüne basınca başlıyordu ağlamaya
yoruldu da ayak tabanları mi ağrıdı acaba? benim bir yegen vardi cok hareketli, kurtlu birseydi. gece yatmadan mizildardi hep. konuştuktan sonrada bacaklarım agriyor, ayaklarim agriyor diye aglaya aglaya uyurdu. sanki bize iş yapmış da ondan yorulmuş gibi

Bütün hasta bebeklere acil şifalar versin Allah'ım. Düşenlere de çok geçmiş olsun. Bu dönem hep böyle geçecek saniye gözünü ayırmadan bakmak gerekiyor; öyle bile gözümün önünde yine bir yere çarpıyor, düşüyor. misskokulumm ben de yatakta bıraktım deyince şok oldum. Maşallah senin oğlan çözmüş işi benimki arkamı dönsem daha hızlı gidiyor uca. Bacağından tutarak bile zapt edemiyorum. Odada bıraksam daha kapıdan çıkmadan sesi gelir

Ovv yok canım benim banyo odanın içinde mümkün mü öyle odada bırakmak.yataktan 2 adım sonra banyo var kapısı sürgülü. Adımım banyoya girince en uca geliyor güle güle ben hemen gelip tutuyorum atmıyor kendini ama korkutuyor beni sıpa

Aaaa diş is coming
Geliyor gelmekte olan
Geçti şükür bişeyi üstüne bastı heralde kedi gibiydi ya bi anda oldu
Belki de uyusmustur karıncalanir da basamazsin ya benim cins beyim ayağım karincalaninca söylerim ya gelir üstünde tepinir gicikligina nasıl da sevgi doluyuz artık asla caktirmiyorum içimde yaşıyorum o acıyı
ayy ben haydoyu d Göktürk olarak biliyorum. yanlış mı hatırlıyorum ki. Aslihaydo bacim gel duzelt beni.
Evet canım Göktürk dogrusun burası uykusuz analarla dolu çok görmemek lazım
Amann ezilmiş mi bak bunu dedin benim içim ezildi kıyamam ya ben sarhoş gibi yürürken pek heyecanlı oluyorlar bunla geçmiş olsun haydoma
Sağol canım gözaltıları bile mor nasıl bir ezikse

Evet bende evhamliyim Sagol canım dediklerini uygulayacagim.

Geçmiş olsun canım güleç kuzuma

Kuzum ah bu yataklar ahhh. Çok geçmiş olsun buyusunler artık, onlarda bizlerde rahat edelim .

Ahh kıyamam ya kuzum geçmiş olsun

Saolun teyzeleri ayşecik iyi çok şükür ama korkmuş tabi sabah uyanınca direk ehh ehhh diyor yatağın kenarına vurup ordan düştüğünü farkında yani. Zeynep te yaramaz Ayşe doing mi yaptın diyor elini kafasına vuruyor doing düşme vurma olarak kaldı aralarında Ayşe neren doing oldu diyor kafasını gösteriyor bide ehh ehhh yapıyor keyfi yerinde çok şükür aslında gündüz uykularında yatakta bırakıyordum yastıklarla uyanınca kenara kadar gelir ağlar beklerdi çok korkuyordu ordan düşüleceğini biliyordu misskokulumm senin dediğin gibi uçta bekleyip gülüyor bana oyun yapıyordu ama gece farkedemedi herhalde Rabbim beterinden korusun düşe kalka büyüyecekler işte

Çekim mağduru geldi o güleç Deniz orda gülsün diye canımızı aldı canımızı maskeleri mi yadırgadı ortamımı bilemedim ama güldürdük baya uğraşarak bikaç poz çıkmıştır
Amannn olacağına bak her halleri güzel hoş anısı kalacak yarın da bizim çekim huysuzlukta zirve yaptı yarın Allah Yardımcımız olsun

Çekim mağduru geldi o güleç Deniz orda gülsün diye canımızı aldı canımızı maskeleri mi yadırgadı ortamımı bilemedim ama güldürdük baya uğraşarak bikaç poz çıkmıştır
Yaaa ben de öyle olacak diye düşünüyorum. Geçen 11.ay çekimlerini yaptım evde betüşle ne hallere girdik 1 tane bile gülen foto çekemedim ya en son videoya aldım ordan ardarda foto çektim sürekli yakaladım işte 1 tane. Yengeme diyorum ben de seni de götürelim şunu güldür orda diye bakalım

Belki de dilzar ya durmuyor ki kuduruk yürüyünce düşünemiyorum ben bunu

Oda geldi aklıma ama uzun süre devam etti o oyuncağa falan bastı acıttı büyük ihtimalle
Aşkınıza hayran kalmamak elde değil duygu yükledim maşallah size
Oyyy kıyamam ben ya ona kudurgaç damat

Benimki hiç korkmuyor ya düştü de ama bıraksam atar kendini cadı
İyi olmasına sevindim Ayşe kuzumun

Kız bizimki 200 küsür pozda 1 tane vardı güldüğü hiç gülmedi düşün hadi bakalım geçmiş 6 ne zaman çıkarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…