- 11 Şubat 2008
- 7.245
- 17.396
- 773
- 41
Bende kaynatip kullaniyorumBen hala kaynatıp kullanıyorum ama 9 aydan sonra musluktan verebilirsiniz demişti doktor
Ay hadi bakalim hep mizir mizir uyudu ama sabah yapisti bana mama yapamadim en son kaldirdim onufa simdi salliyorum korktu sanirim bayaGünaydın kızlar
Benim bu oğlan her sabah bir 15 dk erken uyanıyor sanrım yazın 5 de ayakta olacaz bu gidişleakşam da 10 da uyudu halbuki. Uyanık Şakir napalm ossun bakalım.
@ogretmen61 hadi inşallah güzel geçer çekiminiz yormaz deniz kuzusu merakla bekliyorum ben de
nzh99 kolaylıklar diliyorum canım Allah yardımcın olsun. Ata kıza da cuma günü güzel çekimler olsun inşallah
Jadesi sabaha geçer inşallah asyanın sıkıntısı da ne olduysa kaşla göz arası
BKGK geçmiş olsun Karya da korkmuş demek zamanla unutur merak etme. Tam düşme, yaralanma zamanları maalesef. Benimki de bikaç kere elini yaktı. Uzanıyordu tavaya ben de izin verdim ki bilsin sıcağın ne olduğunu elini uzatmasıyla çekmesi Bir oldu biraz ağladı su tuttuk geçti artık uzatmıyor sıcak dediğim şeye elini. Karya da öyle öyle öğrenecek kalıcı bir şey olmasın yeter ki. Bir de işte yürürken siz tuttuğunuz için arkasından kendini bırakıyor hop diye bir iki düşsün artık bırakmaz temkinli olur yüksekten de düşmüyor bişey olmaz merak etme. Düşerken kafasını kaldırır benim oğlan öğrendi düşe kalka.
@Umudum-maşşallah Sena ya da hadi gözünüz aydın bundan sonra elinden tutup gezme zamanı
Yok canım sırt üstü düşerken bebekler refleks olarak kafalarını kaldırırlar. Karya yürürken Köseler tehlikeli yerler hariç, poposunun üzerine düşerken tutma. Otursun poposunun üzerine düşsün. Hem kaba et üstüne birde bez var altında. Kendi başına dolanacak ortam yaratabilirsin. Tabi sende odada ol dolaşsın. Cekyattan inmeyi öğretmeye başla, sonra yatağa geçersin. Bizim akrabada bir kız çocuğu var, 6 yaşında hala yatak koruyucu ile yatar. Uyandığında yatak ucundan inemez seslenir. Annemiz biraz fazla evhamlı olduğu için çok korkak yapmış kızı. Karyaya biraz destek ver düşecek tabiki ama bu dusmeler basit yerlerde olsun alışsın. Hem senin kız çok zayıf değil, düşerken kafası havada kalır. Koldugun en dip kısmına bir şey köy, onu almaya tırmanmaya çalışsın. Öyle öyle hepsine alışır. Şu dönemler hepimiz için çok zor, ama geçecek.
Geçmiş olsun hiç bakamadinmiAteşimiz varolcturmuyo da sıpa ama yaniyo yaa
Kuzum ah bu yataklar ahhh. Çok geçmiş olsun buyusunler artık, onlarda bizlerde rahat edelim .Bir düşme vakasıda ayşecik ten yataktan düşenler kervanına bizde katıldıkzaten çok huzursuz yatıyordu bütün gece ağladı yanıma aldım habire uyanıyor diye emzirdim yatırdım yanlara yastık koydum lavaboya gittim tam çıktım küt diye bir ses çok korktu ağladı ama şimdi iyi salonda oturduk oyun oynayıp kitap okuyoruz
Aldım ama internetten o zamana yetişmeyecek sanırım. Kaç eczane dolaştım bulamadım. Sağol kuzumS Susam_tanesi canım trukidin bir kremi var çok öneriliyor morluk çizik vs için Bi bak istersen ekran fotosu almıştım galiba dur bakayım da bulunca atarım sana
Onu alamadım ya. Aktara gidemedim..Canım sari kantaron yağı gece sürünce hemen geçiriyo her aktarda var içeriğine bak bı ben haydoya çok kullanıyorum malesef ki
Geçmiş olsun canım. İpek de 2 kere düştü hem de parkeye sonra ben de yer yatağına geçtim. Buraya da atmıştım resmini hatta 3 aydır falan onda yatıyor. O kadar geniş ki 1,5 kişilik gibi ama bazen gece yarısı taa ayak ucundaki parkede buluyorum. O da soğuk diye içime sinmiyor. Yeni yatak almıştık tek kişilik bizimkinin yanına koyup 3 kişi yatacaktık daha gelmedi de. Sen şimdi ayak ucundan düştü deyince bi korktum bak. Yer yatağını ayak ucunda tutmaya devam edeyim bari. Of ki ne of şu zamanlar bir geçse..Ahh kizlar karya yataktan düştü ya yatak bariyeri var bir kenardada ben dönmüş ayak kismindan gum diye bir ses oradan düşmüş aldim 15 dk agladi simdi ayaktayiz 1 saat olacak oyum oynuyor ama emin degilim ne yapmam lazim uyutmuyorum mamasını verdim. Yatakta yüksekti sabah doktora goturucez ama dua edin insallah birseyi yoktur o kisimda halida yoktu parkeye dustu direk
Hay allah bu nisan bebelerine ne oluyor yaa nazar var galiba üstümüzde. Burun da hassas yer çok acımıştır.Dün akşam da Göktürk düştü yine yürürken pat diye yere yapıştı ama ne yapışmak direk burnunu çarptı burun oldu kocaman ve mosmor şimdi babası aldı diger odada oynuyolar sonra foto çekerim göstereyim size de kırılmış mıdır acaba dedim ama eşim daha kemik bile yok kıkırdak burnu dedi kendisi prof yane bileyim baya kötü mor top gibi olmuş minnak burnu
Allahııım elifim sen ne yaptın kuzumGecmis olsun canım ya.biz de dun fena dustuk.gozumuzu vurduk.altı şişti hafif..gözün akı nornal gibi..ama anne yuregi dusunup duruyor..dokun bakalım ağlıyor mu dokununca..kirik falan olsa cok aglar dokununca
Hafif sık parmak ucunla.insAllah yoktur biseycik..masAllah elif ile göktürk düşme yarışına girdi sanki..kim daha sakar yarışması
Kuzum yaa tanıdık yüz görünce nasıl da ısınmış. Akıllı bıdık dönüp neneye bakmış haDün esimin ananesi geldi. Gayınanama gittik yanikv ile annesi benziyorlar.elif de yabanciliyor herkesi.babannesi dedesi disinda gitmiyor kimseye.gidince esimin teyzesi kucaga aldi elifi.aglayarak ananeyi istemis.gitmis onun kucagina oturmus.kadın da 85 yasinda.nasil mutlu olmuş.ben o sırada mutfaktaydim.neyse kv salona girince elif bir bakmis babaannesi karşıdan geliyor.sonra hızla dönerek nenesine bakmış. O an jeton düşmüş.nasil şaşırarak baktiysa kv gül gül öldü kadın.hemen aglamış tabi babaanneye gitmis.bir daha da neneye gitmedi insan ayırıyorlar yaa kıyamam bunlara benn..büyüdüler
Çook alıntı var..duruyorlarsa cevap yazacagim simdik
Oyuncu göktuğ maşallahGeçmiş olsun canım gördüm resmini de baya sert vurmuş inşallah yoktur ciddi bişey ama baharın dediği gibi aile hekimine de olsa sormakta fayda var
yüksekten düşmediği sürece ben de çok müdahale etmem düşmeyi öğrenmesi, kendini koruması da çok önemli. Yalnız benim soytarıyı yatağın ortasına bırakıyorum altını değiştirmek için ıslak mendil yıkıycam hemen banyoya girince güle güle yatağın kenarına geliyor ama nasıl gülmek orda beni kandırıyor düşecek gibi yapıyor beni panik ettirmek için mahsus yapıyor resmen
Geçmiş olsun canım neyi var acaba merak ettim bende. Hiç bildiğimiz bir şeye benzemiyor. Takip edin bakalım.Kızlar akşamüstü Asya hanım anneleri aradım bi ağladı dedim huzursuzlandı uykusu geldi heral de kapattım ağlaması artınca babası kucağına aldı falan susstu yere bi bastırdı ayağının birini kaldırıyor o arada nolduysa ayağı yere deydkçe ağladı basmadı kaldırıp duruyor öyle yattı bakalım sabah tekrar bakacağım çok enteresan kaşla göz arası noldu hiç anlamadım
Geçmiş olsun kuzuya..Ateşimiz varolcturmuyo da sıpa ama yaniyo yaa
Hay allah kurşun döktürelim bari. Hastalıklar düşmeler yaralanmalar başımızdan eksik olmaz oldu. Güleç yüzlü ayşecik ağlamasınBir düşme vakasıda ayşecik ten yataktan düşenler kervanına bizde katıldıkzaten çok huzursuz yatıyordu bütün gece ağladı yanıma aldım habire uyanıyor diye emzirdim yatırdım yanlara yastık koydum lavaboya gittim tam çıktım küt diye bir ses çok korktu ağladı ama şimdi iyi salonda oturduk oyun oynayıp kitap okuyoruz
Ayaklanan her birey düşmeyi tadacaktırBir düşme vakasıda ayşecik ten yataktan düşenler kervanına bizde katıldıkzaten çok huzursuz yatıyordu bütün gece ağladı yanıma aldım habire uyanıyor diye emzirdim yatırdım yanlara yastık koydum lavaboya gittim tam çıktım küt diye bir ses çok korktu ağladı ama şimdi iyi salonda oturduk oyun oynayıp kitap okuyoruz
Öyle yaptım canım sanırım diş geliyo yırtmak üzere damak etiniAllah Allah kuzum ya üstünü incelt eğer çok gibi geliyorsa sana Bi calpol ver rahatlasın acaba diş mi ki
Çıktı çıkacakAslihaydo geçmiş olsun canim dis cikardi mi haydom ? Ondan olabilir mi.
Uyurken ölçtüm düşmüş hali 37.6 civariydiGeçmiş olsun hiç bakamadinmi
Geçmiş olsun canım takip et. Benim oğlan hastalandı onunla ilgilenirken, kızda diş çıkarıyor huysuzluk hafif ateş bundan dedim. Hep umuta yöneldim. Bu ara evet dişte doğru çıktı azı patlattı. Ama ben tamamen dişe yordum, hafif ateşimiz tavan yaptı ondan sonra. Aman diyim 38 zin üstüne ateş çıkarma. Cikarsada hemen doktora götür. Maksadım seni korkutmak değil. Bazı çocuklar diş cikarirken hastalana biliyor. Doktor bana 37 bucugu geçmez diş ateşi geçerse ya boğaz kızarıklığı yada idrar yolu eklenmiş anlamına gelir dedi. Ben duruyu umutla ilgilenirken atladım. Sen daha dikkatli ol al bütün tedbirlerini.cok çok geçmiş olsunAyaklanan her birey düşmeyi tadacaktır
Öyle yaptım canım sanırım diş geliyo yırtmak üzere damak etini
Çıktı çıkacak
Uyurken ölçtüm düşmüş hali 37.6 civariydi
Dsaol kuzum inşallah iyi olun sağlıkla kalınnzh99 iyi olmanıza sevindim. Yorulursun tabiki çok yogunsun. Allah yardımcın olsun. Diş sikintinizda biran evvel düzelir inşallah. Biz iyiyiz canım bu günüme şükür. 3 , 5 güne geçer bizimki Allah'ın izni ile.
Diş mi ki Aslı bizim diş de çok yoruyor kaşığa bardağa ele geliyor ama görünmüyor daha da şiddetlenecek mi ki ağrıları kolay geçirsinler.Ateşimiz varolcturmuyo da sıpa ama yaniyo yaa
Geçmiş olsun kuzum kıyamam ayşeme nasıl zaptedeceğiz kuzularıBir düşme vakasıda ayşecik ten yataktan düşenler kervanına bizde katıldıkzaten çok huzursuz yatıyordu bütün gece ağladı yanıma aldım habire uyanıyor diye emzirdim yatırdım yanlara yastık koydum lavaboya gittim tam çıktım küt diye bir ses çok korktu ağladı ama şimdi iyi salonda oturduk oyun oynayıp kitap okuyoruz
Evet kuzum bak evdeyim 2 gündür nasıl rahatım çalışan anne olmak çok zor. Ev bakacakmışsınız gönlünüze göre olsun inşallah adaşım benimZor olmaz mı Anne olmak 8373736 parçaya falan bölünmek gibi Allah yardım etsin kuzum benimçekim günü gelmiş ohh hadi bakalım bekliyoruz
Evet canım ben de sürekli takipteyim şimdilik yok ateş ama yükselebilir tabi amaan bitmiyor ki diş biter sendrom başlar sendrom biter tuvalet eğitimi başlar böyle uzar gider Allah sağlık versinGeçmiş olsun canım takip et. Benim oğlan hastalandı onunla ilgilenirken, kızda diş çıkarıyor huysuzluk hafif ateş bundan dedim. Hep umuta yöneldim. Bu ara evet dişte doğru çıktı azı patlattı. Ama ben tamamen dişe yordum, hafif ateşimiz tavan yaptı ondan sonra. Aman diyim 38 zin üstüne ateş çıkarma. Cikarsada hemen doktora götür. Maksadım seni korkutmak değil. Bazı çocuklar diş cikarirken hastalana biliyor. Doktor bana 37 bucugu geçmez diş ateşi geçerse ya boğaz kızarıklığı yada idrar yolu eklenmiş anlamına gelir dedi. Ben duruyu umutla ilgilenirken atladım. Sen daha dikkatli ol al bütün tedbirlerini.cok çok geçmiş olsun
Aaaa diş is comingAteşimiz varolcturmuyo da sıpa ama yaniyo yaa
Geçti şükür bişeyi üstüne bastı heralde kedi gibiydi ya bi anda olduAa noldu acaba güzel kuzuma
Ahh kıyamam ya kuzumBir düşme vakasıda ayşecik ten yataktan düşenler kervanına bizde katıldıkzaten çok huzursuz yatıyordu bütün gece ağladı yanıma aldım habire uyanıyor diye emzirdim yatırdım yanlara yastık koydum lavaboya gittim tam çıktım küt diye bir ses çok korktu ağladı ama şimdi iyi salonda oturduk oyun oynayıp kitap okuyoruz
ayy ben haydoyu d Göktürk olarak biliyorum. yanlış mı hatırlıyorum ki.Karışıklık oldu galiba Göktuğ benim damat.
Dilzarcım iş yapamıyorum diyorsun bakıyorum da pek girmiyor, harıl harıl iş yapıyorsun. Özletme çok kendini, Asım beyimiz ne yapıyor yoruyormu seni bu ara.
ben hiç kaynamadim. direkt damacana suyunu veriyorumBir şey sormak istiyordum ne zamandır. Kaynamış soğumuş su hala kullanan var mı yoksa artık bıraktınız mı? Ben hala kaynatıyorum ama ne zamana kadar böyle kullanıyorduk?
geçmiş olsun kuzum. tam da hareketli zamanları, kazasız belasız atlatırız insallah.Bir düşme vakasıda ayşecik ten yataktan düşenler kervanına bizde katıldıkzaten çok huzursuz yatıyordu bütün gece ağladı yanıma aldım habire uyanıyor diye emzirdim yatırdım yanlara yastık koydum lavaboya gittim tam çıktım küt diye bir ses çok korktu ağladı ama şimdi iyi salonda oturduk oyun oynayıp kitap okuyoruz
Baktım çıkardım çorabı normal dururken mıncıkladım her yeri bişey yok ses yok üstüne basınca başlıyordu ağlamayaÇok ilginç ya ne olmuş olabilir ki belki bir yere falan çarpmıştırda acıyordur baktın mı hiç kızarıklık çürük falan var mı diye
Senin oğlan imam olma yolunda desene bu gidişle sabah namazını kıldırır yatarGünaydın kızlar
Benim bu oğlan her sabah bir 15 dk erken uyanıyor sanrım yazın 5 de ayakta olacaz bu gidişleakşam da 10 da uyudu halbuki. Uyanık Şakir napalm ossun bakalım.
@ogretmen61 hadi inşallah güzel geçer çekiminiz yormaz deniz kuzusu merakla bekliyorum ben de
nzh99 kolaylıklar diliyorum canım Allah yardımcın olsun. Ata kıza da cuma günü güzel çekimler olsun inşallah
Jadesi sabaha geçer inşallah asyanın sıkıntısı da ne olduysa kaşla göz arası
BKGK geçmiş olsun Karya da korkmuş demek zamanla unutur merak etme. Tam düşme, yaralanma zamanları maalesef. Benimki de bikaç kere elini yaktı. Uzanıyordu tavaya ben de izin verdim ki bilsin sıcağın ne olduğunu elini uzatmasıyla çekmesi Bir oldu biraz ağladı su tuttuk geçti artık uzatmıyor sıcak dediğim şeye elini. Karya da öyle öyle öğrenecek kalıcı bir şey olmasın yeter ki. Bir de işte yürürken siz tuttuğunuz için arkasından kendini bırakıyor hop diye bir iki düşsün artık bırakmaz temkinli olur yüksekten de düşmüyor bişey olmaz merak etme. Düşerken kafasını kaldırır benim oğlan öğrendi düşe kalka.
@Umudum-maşşallah Sena ya da hadi gözünüz aydın bundan sonra elinden tutup gezme zamanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?