2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
@hansena ben de halen kaynamış soğumuş su veriyorum. Ama arada musluktan da içiriyroum mineraller de kayboluyor ya kaynatırken onları da alsın diye. Sıkıntı yapmıyor şükür içebilirker artık.
Kalppare dün çayına bayıldım hele boyutu tam öğretmen çayı ama çok koyu geldi bana kansızlık varsa o kadar koyu içmemelisin canım

Ay hadi bakalim hep mizir mizir uyudu ama sabah yapisti bana mama yapamadim en son kaldirdim onufa simdi salliyorum korktu sanirim baya
Bu donem gerçektende zormuş en hafif kazalarla atlaaltalim insallah.

Zeyay1420 oyy kuzum ya geçmiş olsun kafasi mi yere geldi ? Biz yerde yattik bu gece

@Umudum- masllah senaciga
N Nehir8077 @misskokulummm kizlar dusmeyi öğrenmesi icin nasil birakicam sirt ustu duser diye korkuyorum gum diye yere oturuyor
Yok canım sırt üstü düşerken bebekler refleks olarak kafalarını kaldırırlar. Karya yürürken Köseler tehlikeli yerler hariç, poposunun üzerine düşerken tutma. Otursun poposunun üzerine düşsün. Hem kaba et üstüne birde bez var altında. Kendi başına dolanacak ortam yaratabilirsin. Tabi sende odada ol dolaşsın. Cekyattan inmeyi öğretmeye başla, sonra yatağa geçersin. Bizim akrabada bir kız çocuğu var, 6 yaşında hala yatak koruyucu ile yatar. Uyandığında yatak ucundan inemez seslenir. Annemiz biraz fazla evhamlı olduğu için çok korkak yapmış kızı. Karyaya biraz destek ver düşecek tabiki ama bu dusmeler basit yerlerde olsun alışsın. Hem senin kız çok zayıf değil, düşerken kafası havada kalır. Koldugun en dip kısmına bir şey köy, onu almaya tırmanmaya çalışsın. Öyle öyle hepsine alışır. Şu dönemler hepimiz için çok zor, ama geçecek.

Kuzum ah bu yataklar ahhh. Çok geçmiş olsun buyusunler artık, onlarda bizlerde rahat edelim .

S Susam_tanesi canım trukidin bir kremi var çok öneriliyor morluk çizik vs için Bi bak istersen ekran fotosu almıştım galiba dur bakayım da bulunca atarım sana
Aldım ama internetten o zamana yetişmeyecek sanırım. Kaç eczane dolaştım bulamadım. Sağol kuzum
Canım sari kantaron yağı gece sürünce hemen geçiriyo her aktarda var içeriğine bak bı ben haydoya çok kullanıyorum malesef ki
Onu alamadım ya. Aktara gidemedim..
Geçmiş olsun canım. İpek de 2 kere düştü hem de parkeye sonra ben de yer yatağına geçtim. Buraya da atmıştım resmini hatta 3 aydır falan onda yatıyor. O kadar geniş ki 1,5 kişilik gibi ama bazen gece yarısı taa ayak ucundaki parkede buluyorum. O da soğuk diye içime sinmiyor. Yeni yatak almıştık tek kişilik bizimkinin yanına koyup 3 kişi yatacaktık daha gelmedi de. Sen şimdi ayak ucundan düştü deyince bi korktum bak. Yer yatağını ayak ucunda tutmaya devam edeyim bari. Of ki ne of şu zamanlar bir geçse..
Hay allah bu nisan bebelerine ne oluyor yaa nazar var galiba üstümüzde. Burun da hassas yer çok acımıştır.
Allahııım elifim sen ne yaptın kuzum göz de çok hassas yer Allah korumuş.
Kuzum yaa tanıdık yüz görünce nasıl da ısınmış. Akıllı bıdık dönüp neneye bakmış ha
Oyuncu göktuğ maşallah
Yalnız miss yatakta bırakmanı okudum. Ben halının üstünde altını değiştirirken elimden bir kaçıyor odanın önür ucundan toplayıp bezi bağlıyorum sonra diğer ucundan toplayıp pantolonunu giydiriyorum. Her alt değişimi kavga kıyamet. Yapışıklık için krem sürmem gerekiyor onu bile süremiyorum. Pişik kremini bezi bağladıktan sonra elimi sokup sürüyorum kurtlu anacım bizimki

Geçmiş olsun canım neyi var acaba merak ettim bende. Hiç bildiğimiz bir şeye benzemiyor. Takip edin bakalım.
Ateşimiz var olcturmuyo da sıpa ama yaniyo yaa
Geçmiş olsun kuzuya..
Hay allah kurşun döktürelim bari. Hastalıklar düşmeler yaralanmalar başımızdan eksik olmaz oldu. Güleç yüzlü ayşecik ağlamasın

Ayaklanan her birey düşmeyi tadacaktır
Allah Allah kuzum ya üstünü incelt eğer çok gibi geliyorsa sana Bi calpol ver rahatlasın acaba diş mi ki
Öyle yaptım canım sanırım diş geliyo yırtmak üzere damak etini
Aslihaydo geçmiş olsun canim dis cikardi mi haydom ? Ondan olabilir mi.
Çıktı çıkacak
Geçmiş olsun hiç bakamadinmi
Uyurken ölçtüm düşmüş hali 37.6 civariydi

Bu arada burnu da gittikçe morardı diye dün acile götürmek zorunda kaldık film çekildi ezilmiş ağrısı devam eder ara ara şişer dedi doktor bı kaç güne iyi olurmuş neyse ki daha ciddi bişey yok

Ayaklanan her birey düşmeyi tadacaktır

Öyle yaptım canım sanırım diş geliyo yırtmak üzere damak etini

Çıktı çıkacak

Uyurken ölçtüm düşmüş hali 37.6 civariydi
Geçmiş olsun canım takip et. Benim oğlan hastalandı onunla ilgilenirken, kızda diş çıkarıyor huysuzluk hafif ateş bundan dedim. Hep umuta yöneldim. Bu ara evet dişte doğru çıktı azı patlattı. Ama ben tamamen dişe yordum, hafif ateşimiz tavan yaptı ondan sonra. Aman diyim 38 zin üstüne ateş çıkarma. Cikarsada hemen doktora götür. Maksadım seni korkutmak değil. Bazı çocuklar diş cikarirken hastalana biliyor. Doktor bana 37 bucugu geçmez diş ateşi geçerse ya boğaz kızarıklığı yada idrar yolu eklenmiş anlamına gelir dedi. Ben duruyu umutla ilgilenirken atladım. Sen daha dikkatli ol al bütün tedbirlerini.cok çok geçmiş olsun

Dsaol kuzum inşallah iyi olun sağlıkla kalın
Ateşimiz var olcturmuyo da sıpa ama yaniyo yaa
Diş mi ki Aslı bizim diş de çok yoruyor kaşığa bardağa ele geliyor ama görünmüyor daha da şiddetlenecek mi ki ağrıları kolay geçirsinler. ebru_can_ebru almila da diş durumu nedir ebrucum
Geçmiş olsun kuzum kıyamam ayşeme nasıl zaptedeceğiz kuzuları

Zor olmaz mı Anne olmak 8373736 parçaya falan bölünmek gibi Allah yardım etsin kuzum benim çekim günü gelmiş ohh hadi bakalım bekliyoruz
Evet kuzum bak evdeyim 2 gündür nasıl rahatım çalışan anne olmak çok zor. Ev bakacakmışsınız gönlünüze göre olsun inşallah adaşım benim

Evet canım ben de sürekli takipteyim şimdilik yok ateş ama yükselebilir tabi amaan bitmiyor ki diş biter sendrom başlar sendrom biter tuvalet eğitimi başlar böyle uzar gider Allah sağlık versin

Ahh kıyamam ya kuzum geçmiş olsun

ayy ben haydoyu d Göktürk olarak biliyorum. yanlış mı hatırlıyorum ki. Aslihaydo bacim gel duzelt beni.

bahracigim harıl harıl is yapiyorum ama ortada bir şey yok anacığım. yeme yugma derler bizim oralarda. anca bogaz ve günlük isler. çamaşırı bulaşığı, küçüğün dersi ödevi derken tek oturduğum zaman uyutma aralari.
Bir şey sormak istiyordum ne zamandır. Kaynamış soğumuş su hala kullanan var mı yoksa artık bıraktınız mı? Ben hala kaynatıyorum ama ne zamana kadar böyle kullanıyorduk?
ben hiç kaynamadim. direkt damacana suyunu veriyorum
geçmiş olsun kuzum. tam da hareketli zamanları, kazasız belasız atlatırız insallah.

Senin oğlan imam olma yolunda desene bu gidişle sabah namazını kıldırır yatar sağol bebeğim geçti şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…