Bizimkide sabahtan beri huysuzdu ya eline ne versek attı bide asabi asabi tavırlarAmannn olacağına bak her halleri güzel hoş anısı kalacak yarın da bizim çekim huysuzlukta zirve yaptı yarın Allah Yardımcımız olsun
Bence götür miss ben de bilsem babamı götürürdüm onla baya gülüyo çünküYaaa ben de öyle olacak diye düşünüyorum. Geçen 11.ay çekimlerini yaptım evde betüşle ne hallere girdik 1 tane bile gülen foto çekemedim ya en son videoya aldım ordan ardarda foto çektim sürekli yakaladım işte 1 tane. Yengeme diyorum ben de seni de götürelim şunu güldür orda diye bakalım
Ay yok bizim daha iyi o zamanKız bizimki 200 küsür pozda 1 tane vardı güldüğü hiç gülmedi düşünhadi bakalım geçmiş 6 ne zaman çıkarmış
Teşekkür ederiz
Ben de dün Sena için bunu düşündüm . Bir ağlasın bir ağlasın . Mümkün değil sakinleştiremedik. Kucağıma alıyorum kucağa sığamıyor , kafayı bir sağa bir sola atıyor , yatağa koyuyorum iyice kuduruyor . Ne yapacağımı şaşırttı banayoruldu da ayak tabanları mi ağrıdı acaba? benim bir yegen vardi cok hareketli, kurtlu birseydi. gece yatmadan mizildardi hep. konuştuktan sonrada bacaklarım agriyor, ayaklarim agriyor diye aglaya aglaya uyurdu. sanki bize iş yapmış da ondan yorulmuş gibi
Oh maşallah , gözün Aydın taşınma için de Allah kolaylık versinKızlar evi tuttuk 1 haftaya toplanır taşınırım kısmetse
valla ben uzaktan haline bile bayıldım. cok yakışmış beyaz kostüm. 41 kere maşallah denizcigimeBen çekmiştim bunu
hadi kolay gelsin canım. taşınmak zor ama mis gibi tertemiz oluyor ev. bahar temizliği gibi. bir de her taşınmada bazi şeyler atılıyor ya bir hafifliyor evKızlar evi tuttuk 1 haftaya toplanır taşınırım kısmetse
Yaaa amaaa yaaaaBen çekmiştim bunu
Bak nasıl da sahip çıkıyor damadınaKarışıklık oldu galiba Göktuğ benim damat.
Dilzarcım iş yapamıyorum diyorsun bakıyorum da pek girmiyor, harıl harıl iş yapıyorsun. Özletme çok kendini, Asım beyimiz ne yapıyor yoruyormu seni bu ara.
Aman napıyım ben de kalkar kılarım kızSenin oğlan imam olma yolunda desene bu gidişle sabah namazını kıldırır yatarsağol bebeğim geçti şükür
Ooo hadi hayırlı uğurlu olsun canım kolay gelsin inşallah şıp diye bitsin gitsinKızlar evi tuttuk 1 haftaya toplanır taşınırım kısmetse
Teşekkür ederiz canımvalla ben uzaktan haline bile bayıldım. cok yakışmış beyaz kostüm. 41 kere maşallah denizcigime
Kaptan olmanın ağırlığından bu ciddiyetYaaa amaaa yaaaa
Çok tatlıııı yakışıklım benim gülmese nolur ki bu karizmaya
Teşekkür ederim canimeşimin kuzeninin oğluydu valla zor oldu. neyse atlattık şükür. canim konsep çekimlerinde zaten kıyafeti onlar verecek. aile çekimi icin de aldıklarımi giydirecem. bizde ona uygun giyecez. dogumgunu hep aile arasinda olur bizde zaten ve bizim eve sigmayiz babamlara gideriz bi de eşimin tarafinda kutlariz. pasta corek balon foto felan o kadar. ben sadece ani kalsin diye bi.foto cekimi ayarlamistim arelde aimdi de civanda. esim soruyor herhalde artik son cekim di mi diye
kolay gelsin canim. ben bana gelene yaptiriyorum gelmeyene de soyleniyorum
ay cok gecmia olsun sukur ki iyiymis. Allah koruaun ya dikkat edelik.valla ben de son dusmeden sonra cok korkar oldum.
ay aslim size de cok gecmis olsun. kötü olmuş burnu ah bu cocukla4 bizi kalpten goturecek
amanın noluyor ya size de gecmi s olsun canim Allah tekrar yasatmasin
bir süre yer yatağı iyidir bencede
Canım Ata nasıl oldu? Dis çok mu zorluyor canımtam performans 1 dakika 1 saniye durmuyor çok az uyuyor dişten de çok sıkıntısı var ben pert işe de gidiyorum atayı besle atayı doyur yemeği yogurdu peyniri onu yap onu et bizim yemeğimiz tatlıdır tuzludur çamaşır buraya girmeye yazmaya hiç vaktim kalmıyor yine geriden geliyorum
Sözlüsü de öyle dişe bağlıyorum ben Dünürüm
O cam benden hiç çıkmıyor vallahi Dünürüm
Hem de ne mucize verene hamdolsun
Atak mı diş mi mevsim mi dilzarım bizimki pik yaptı
Ya Göktuğ um dillerini severim
Amin inşallah Rabbim o günleri görmeyi nasip etsin
Amin amin amin. Akıllı uslu Allahtan korkan kuldan utanan merhametli insan olsunlar inşallah
Bizde de kaşığa bardağa ses geliyor. Meme ıssıroyor. Elleyince tırtıklı görünürde yok ama. İnci gibi dizilsin Asyamın
Kıyamam gelinciğime sözlüsü de öyle çok ızdırabı var. Kolay geçirsinler
Kuzum nasıl oldu Almila geçmiş olsun
Merdiven işi çok zor adaşım. Gerçi vazgeçmişsiniz. Tehlike katsayısı artıyor merdivenle
Allahım korumuş çok geçmiş olsun Baharım
3 çocuklu gibi beyi de takip etmek gerekecek desene
Burda da çok güzel havalar Cumartesi sahil tıklım tıklımdı Mersin kızardı ama sürü bağışıklığına doğru gidiyoruz
Kuzum tansiyonda nabız yüksekse çarpıntı oluyor hamileyken ne çekmiştim biliyorum. Pıt pıt atardı. Ben kardiyoloji ye gitmiştim doğum sonrası holter cihazı takmışlardı şükür normale döndü senin de geçici olabilir Demir eksikliği de yapıyor çarpıntı
Allahım gönlünce versin adaşım
Annemi hem görmek isterim hem kaldıramam dağılırım toparlanamam saol kuzum. Siz ne yaptınız düğününüz nasıl geçti kayınvalide gitti mi var mı vukuat kadircik nasıl
Oy Baharımmm kıyamam bacım benim. Allahım güç kuvvet versin
Asyammmm kuzummm. Çok doğal çok hoş maaşallah kokoşuma perşembe CivanHelinnnnn deniz O ogretmen61 cuma Ata çok heyecanlı
Kuzum şimdi nasıl küçük boncuğum. Çok yıprandınız ailecek gelmiş geçmiş olsun
Biz bu sene kış görmedik desem yeridir şükürüm Yazı düşünemiyorum gerçi yanacak gibiyiz. Öperim Güneşimi Umudumu
Oyyy Duru boncuğum nasıl da solgun hiç kıyamam
Bebeklerle çok hızlı geçti doğru dedin Baharım erken doğum yapmama rağmen hamilelik çooooook uzun sürmiştü sürekli elim yüreğimde bugünlere hamdolsun
Çok zor Rabbim nasip etsin gönlünüzce ödeme kolaylığı versin inşallah
Kuzum benim yoğunluk çok. İş yoğun eve git gel mutfak hiç işim bitmiyor. 3 gün rapor aldım kıyafet duruyor bizim bakmaya zaman yoktu avm ye gitmeye cesaret edemedik Ata uyansın çıkacağız yoksa da olanlardan giyeceğiz ne yapalım. Ata dişini çıkarmak üzere sanırım sizler daha iyi bilirsiniz tırtık geliyor bardağa kaşığa ses de geliyor ama göremiyorum çok ağlıyor az uyuyor uykusunda ağlıyor sizleri de ihmal ediyorum. Hepiniz iyi olun inşallahBKGK Karyayı göremedim yürürken maaşallah kuzuma.
Yaaa kuzum benim Durummm çok dua ediyorum Bebeğim sana abine ve annene
İlaçlardan yükselebiliyor Görmemişe dönün inşallah
Oy gelinciğim benim onun Adaaaaa. Diyen dillerini yerim küçüğüm benim
Tezelden geçsin baharım şöyle çocuklar sağlıklı siz sağlıklı huzurlu rahat bir hayat olsun
Âmin kuzum vallahi gün yetmiyor
Bidonsanız da orada dinlenirsiniz en azından Ebrucum kendine dikkat et
Şimdi yaka iğnesi konumundalar sanırım geçecektir geçici bir süreç olduğunu düşünüyorum benimki de sürekli paçamda gün boyu özlüyor ondan mı diyorum ama hepinizinki aynı olduğuna göre dönemsel bir şey demekki
Şimdi nasıl baharcım Karyem çok geçmiş olsun benim de ödüm kopuyor bizim baza da yüksek Allah koruyor kuzuları
Âmin kuzum hepimizin kandili mübarek olsun dualarımız kabul olsun inşallah
Oy minik burnunu severim Haydo’nun direk tehlikeye yöneliyorlar anacığım Allah’ım esirgesin çorap ye işine de bittim bu arada
Gelinciğime de bak Artık her şeyi anlıyorlar trip atıyorlar
Âmin kuzum Allah’ım hayırlı hayırlı günler nasip etsin bebelerimizi sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah
Masaallah ayagina tas gozune yas degmesin senakuşhuhuuuu, biz de artık yürüyoruz
Hıımmm anladım canım..bizim de ultrasonla bakıldı kemik yapısı düzgün ama beyni göremem dedi.ama nasıl dersen çıkıntı var kafa kemiğinde.basamak gibi.ama minimal.tam alnin sac baslangicinda ve sacinin döndüğü yerde oldugu icin anlayamamisim o zaman.sanki buyudukce iyice azaldi ama insan korkuyor.tam gecmedi belki de yapısaldır.ama içimde hep bir korku.az büyüsün emara sokmak istiyorum.simdi cok küçük korkar.Kalppare kıkırdak olayında birşey bildiğim den konuşmadım. Ben evin içinde acele hareket ederken portmanto ya burnumu vurmustum. Burnumun şişliği indi, ufak bir çıkıntı kaldı. 3 yıl oldu duruyor hala. Hamileyken doktora sormuştum benim branşım değil, ama kıkırdak şişmiş düzeleceğini sanmıyorum istersen ortapediye veya estetisyene görün demişti.
Ben de o uyuşmalar o parmakta titremeler ve ayak parmak uclarımda hissizlik oldu umudm yaaKalppare ben benimkini tesadüfen öğrendim . Sağ tarafımda uyuşma ,ayak parmak uçlarımda hissizlik,el baş parmağımda da istemsiz titreme ile gitmiştim . Tüm vücut emar a girdim . Boyun fıtığı , belde kayma ve beyin omurilik sıvısında genişleme çıktı . Hiç bir şey kullanmadım ama o şikayetlerimin hepsi kendiliğinden geçti . Neden öyle oldu o zaman bilmiyorum . Bugun sonuç için gittim çok şükür genişleme olmadığından emar ın arasını açacağız 2-3 senede bir yeterli dedi . Sena nın baş çevresi olayında da beyinde sıvı birikmesi oluyormuş baş çevresi büyüdükçe ve bu basıncın artışına sebep oluyormuş . Böyle bir durumda da çocukta bilinç kaybı ve ani kusmalar olabilirmiş . Kusma durumu fışkırır tarzda olacak . Ben de reflüden dolayı zaman zaman bu durumla karşılaşıyorum nasıl ayırt edeyim dedim . Genelde sabaha karşı olurmuş kusma . Ve sebepsiz olurmuş . Yani yemek sonrası filan değil . Böyle bir durumla karşılaşınca mutlaka gel dediler . Şu an bir sıkıntı gözükmüyor yaşıtlarının yapabildiği her şeyi yapıyor çok şükür . Muhtemelen genetik olabilir . Ama yine de evde ölçümle takip edeceğim. ÖnümüZdeki iki ay içinde 1 cm daha büyümemesi lazım . Bu arada çok şükür kan tahlillerimiz in de sonuçları güzel . Demir , b12 , kalsiyum vs hepsi normal . Doktor benim çocuklarım da yemiyor dedi
Popo üstü düştüğü zaman hopppaa diye sesle soyle ve kahkaha at canim.oylelikle kendini nasil salmasi gerektigini öğrenecektir🏵🏵
Ben normal icme suyu veriyorum canımBir şey sormak istiyordum ne zamandır. Kaynamış soğumuş su hala kullanan var mı yoksa artık bıraktınız mı? Ben hala kaynatıyorum ama ne zamana kadar böyle kullanıyorduk?
Neyse iyiymis cok sukur Allahim korusun. Benim kiza kurt girmis gibi 5 dk poposunun üstünde durmuyorBKGK bahar valla nasıl bulduğumu hatırlamıyorum eşim soruyor nasıl düşmüştü diye ben sadece küt sesini duydum iki adım attım yerdeydi hemen kucağıma aldım o telaşla hala bilmiyorum düşme pozisyonu nasıldı
hadi kolay gelsin canım. taşınmak zor ama mis gibi tertemiz oluyor ev. bahar temizliği gibi. bir de her taşınmada bazi şeyler atılıyor ya hafifliyor evKızlar evi tuttuk 1 haftaya toplanır taşınırım kısmetse
Sagol sekerparem:)Teşekkür ederim canim
2 yas sendromundan bahsetmissin canim.
Allah yardımcın olsun kuzumbişey merak ediyorum. 2 yaş aşısıni oldu mu? Ağir geldi mi? O da cok aglama yapıyor diye hatırlıyorum.
Canım Ata nasıl oldu? Dis çok mu zorluyor canımkiyamam ogluma ben ya
Hergun ayrı yoruluyorum valla..bir de calışsam bu tempoya dayanamazdım herhalde..Allah güç kuvvet versin canım...bugun cekim mi var?hadi bakalim güzel pozlar versin insAllah damadim
Masaallah ayagina tas gozune yas degmesin senakuş
Hıımmm anladım canım..bizim de ultrasonla bakıldı kemik yapısı düzgün ama beyni göremem dedi.ama nasıl dersen çıkıntı var kafa kemiğinde.basamak gibi.ama minimal.tam alnin sac baslangicinda ve sacinin döndüğü yerde oldugu icin anlayamamisim o zaman.sanki buyudukce iyice azaldi ama insan korkuyor.tam gecmedi belki de yapısaldır.ama içimde hep bir korku.az büyüsün emara sokmak istiyorum.simdi cok küçük korkar.
Ben de o uyuşmalar o parmakta titremeler ve ayak parmak uclarımda hissizlik oldu umudm yaaben bir kaza gecirdim genc kizken.. ben uyurken tavandan parça koptu yüzüme düştü.hatta dikisim bile var minicik. O zaman bakıldı bisey yok dendi.o gün ölümden dondum.o sene evin tavanlarini alciyla sivattirmistik.ama nasil olduysa koca parça koptu yüzüme.evin demirleri görünüyordu düşünün . Cok şükür bi hasar yok yüzümde kafamda. Ama sen boyle yazinca düşündüm de gorunmeliymisim o zaman.ben de de oldu bitti o bahsettiklerin.
Popo üstü düştüğü zaman hopppaa diye sesle soyle ve kahkaha at canim.oylelikle kendini nasil salmasi gerektigini öğrenecektir🏵🏵
Ben normal icme suyu veriyorum canım
Ayy kızzz iki adım yola mı üşendin..eve bakın dönüşte uğrarsın ayolOoo börekte varsa yarınsabah geliyim hemenhazırlan şekerparem Asya kuş kankası ile kavuşacak Aaa yarın sabah ev bakmaya gidiyorum gelemem ki yoksa 2 adım ay nolacak
Allah Allah noldu ki kuzuma..bugun nasıl canim? Tırnaklarıni kontrol et canım.kizariklik iltihabik bir durum var mi?Kızlar akşamüstü Asya hanım anneleri aradım bi ağladı dedim huzursuzlandı uykusu geldi heral de kapattım ağlaması artınca babası kucağına aldı falan susstu yere bi bastırdı ayağının birini kaldırıyor o arada nolduysa ayağı yere deydkçe ağladı basmadı kaldırıp duruyor öyle yattı bakalım sabah tekrar bakacağım çok enteresan kaşla göz arası noldu hiç anlamadım
Hay Allah neden acaba? Dis mi dersin..simdi nasilsiniz canim?Ateşimiz varolcturmuyo da sıpa ama yaniyo yaa
Hay Allahım kıyamam yavruma ben..nasıl da akıllı uslu kitabını okuyor baldizımiz oysa kiBir düşme vakasıda ayşecik ten yataktan düşenler kervanına bizde katıldıkzaten çok huzursuz yatıyordu bütün gece ağladı yanıma aldım habire uyanıyor diye emzirdim yatırdım yanlara yastık koydum lavaboya gittim tam çıktım küt diye bir ses çok korktu ağladı ama şimdi iyi salonda oturduk oyun oynayıp kitap okuyoruz
@hansena ben de halen kaynamış soğumuş su veriyorum. Ama arada musluktan da içiriyroum mineraller de kayboluyor ya kaynatırken onları da alsın diye. Sıkıntı yapmıyor şükür içebilirker artık.
Kalppare dün çayına bayıldım hele boyutu tam öğretmen çayı ama çok koyu geldi bana kansızlık varsa o kadar koyu içmemelisin canım
Amaaannninn ipekk sen ne ediyon oyle annene yavrumAldım ama internetten o zamana yetişmeyecek sanırım. Kaç eczane dolaştım bulamadım. Sağol kuzum
Onu alamadım ya. Aktara gidemedim..
Geçmiş olsun canım. İpek de 2 kere düştü hem de parkeye sonra ben de yer yatağına geçtim. Buraya da atmıştım resmini hatta 3 aydır falan onda yatıyor. O kadar geniş ki 1,5 kişilik gibi ama bazen gece yarısı taa ayak ucundaki parkede buluyorum. O da soğuk diye içime sinmiyor. Yeni yatak almıştık tek kişilik bizimkinin yanına koyup 3 kişi yatacaktık daha gelmedi de. Sen şimdi ayak ucundan düştü deyince bi korktum bak. Yer yatağını ayak ucunda tutmaya devam edeyim bari. Of ki ne of şu zamanlar bir geçse..
Hay allah bu nisan bebelerine ne oluyor yaa nazar var galiba üstümüzde. Burun da hassas yer çok acımıştır.
Allahııım elifim sen ne yaptın kuzumgöz de çok hassas yer Allah korumuş.
Kuzum yaa tanıdık yüz görünce nasıl da ısınmış. Akıllı bıdık dönüp neneye bakmış ha
Oyuncu göktuğ maşallah
Yalnız miss yatakta bırakmanıokudum. Ben halının üstünde altını değiştirirken elimden bir kaçıyor odanın önür ucundan toplayıp bezi bağlıyorum sonra diğer ucundan toplayıp pantolonunu giydiriyorum. Her alt değişimi kavga kıyamet. Yapışıklık için krem sürmem gerekiyor onu bile süremiyorum. Pişik kremini bezi bağladıktan sonra elimi sokup sürüyorum kurtlu anacım bizimki
Geçmiş olsun canım neyi var acaba merak ettim bende. Hiç bildiğimiz bir şeye benzemiyor. Takip edin bakalım.
Geçmiş olsun kuzuya..
Hay allah kurşun döktürelim bari. Hastalıklar düşmeler yaralanmalar başımızdan eksik olmaz oldu. Güleç yüzlü ayşecik ağlamasın
Bu arada burnu da gittikçe morardı diye dün acile götürmek zorunda kaldık film çekildi ezilmiş ağrısı devam eder ara ara şişer dedi doktor bı kaç güne iyi olurmuşneyse ki daha ciddi bişey yok
Çıkmazmıyım severim ben damadımı, adı geçtimiydi tekrar tekrar okurum. Birde dilzarimin sesi çıkmıyor dedim, bir laf atayım ve işini yarım biraktirayim dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?