2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bence götür miss ben de bilsem babamı götürürdüm onla baya gülüyo çünkü ortam kıyafetler falan geriyo çocukları

Umudum- masllah senaciga
N Nehir8077 @misskokulummm kizlar dusmeyi öğrenmesi icin nasil birakicam sirt ustu duser diye korkuyorum gum diye yere oturuyor
Teşekkür ederiz
Ben de dün Sena için bunu düşündüm . Bir ağlasın bir ağlasın . Mümkün değil sakinleştiremedik. Kucağıma alıyorum kucağa sığamıyor , kafayı bir sağa bir sola atıyor , yatağa koyuyorum iyice kuduruyor . Ne yapacağımı şaşırttı bana çok zor uyudu dün .
Kızlar evi tuttuk 1 haftaya toplanır taşınırım kısmetse
Oh maşallah , gözün Aydın taşınma için de Allah kolaylık versin

Bak nasıl da sahip çıkıyor damadına D dilzar Aslıya Göktürk yerine Göktuğ yazmıştın dikkatli gözlerden kaçmadı
Senin oğlan imam olma yolunda desene bu gidişle sabah namazını kıldırır yatar sağol bebeğim geçti şükür
Aman napıyım ben de kalkar kılarım kız Allahtan normalde de erkenciyim erken kalkan yol alır malum
Kızlar evi tuttuk 1 haftaya toplanır taşınırım kısmetse
Ooo hadi hayırlı uğurlu olsun canım kolay gelsin inşallah şıp diye bitsin gitsin

Teşekkür ederim canim
2 yas sendromundan bahsetmissin canim.
Allah yardımcın olsun kuzum bişey merak ediyorum. 2 yaş aşısıni oldu mu? Ağir geldi mi? O da cok aglama yapıyor diye hatırlıyorum.

Canım Ata nasıl oldu? Dis çok mu zorluyor canım kiyamam ogluma ben ya
Hergun ayrı yoruluyorum valla..bir de calışsam bu tempoya dayanamazdım herhalde..Allah güç kuvvet versin canım...bugun cekim mi var? hadi bakalim güzel pozlar versin insAllah damadim
huhuuuu, biz de artık yürüyoruz
Masaallah ayagina tas gozune yas degmesin senakuş
Hıımmm anladım canım..bizim de ultrasonla bakıldı kemik yapısı düzgün ama beyni göremem dedi.ama nasıl dersen çıkıntı var kafa kemiğinde.basamak gibi.ama minimal.tam alnin sac baslangicinda ve sacinin döndüğü yerde oldugu icin anlayamamisim o zaman.sanki buyudukce iyice azaldi ama insan korkuyor.tam gecmedi belki de yapısaldır.ama içimde hep bir korku.az büyüsün emara sokmak istiyorum.simdi cok küçük korkar.
Ben de o uyuşmalar o parmakta titremeler ve ayak parmak uclarımda hissizlik oldu umudm yaa ben bir kaza gecirdim genc kizken.. ben uyurken tavandan parça koptu yüzüme düştü.hatta dikisim bile var minicik. O zaman bakıldı bisey yok dendi.o gün ölümden dondum.o sene evin tavanlarini alciyla sivattirmistik.ama nasil olduysa koca parça koptu yüzüme.evin demirleri görünüyordu düşünün . Cok şükür bi hasar yok yüzümde kafamda. Ama sen boyle yazinca düşündüm de gorunmeliymisim o zaman.ben de de oldu bitti o bahsettiklerin.

N Nehir8077 @misskokulummm kizlar dusmeyi öğrenmesi icin nasil birakicam sirt ustu duser diye korkuyorum gum diye yere oturuyor
Popo üstü düştüğü zaman hopppaa diye sesle soyle ve kahkaha at canim.oylelikle kendini nasil salmasi gerektigini öğrenecektir🏵🏵
Bir şey sormak istiyordum ne zamandır. Kaynamış soğumuş su hala kullanan var mı yoksa artık bıraktınız mı? Ben hala kaynatıyorum ama ne zamana kadar böyle kullanıyorduk?
Ben normal icme suyu veriyorum canım

Neyse iyiymis cok sukur Allahim korusun. Benim kiza kurt girmis gibi 5 dk poposunun üstünde durmuyor

Sagol sekerparem:)

oyle mi yazmıştım. hala da Göktürk yazdım sanıyorum yaa. Aslinin uykusuz anne tanımına tam da şuan tam uydum.

ya da suçu klavyeye atayım, amaaaan su kıt akilli klavyenin işi. otomatik düzeltme yapmış...

Ooo börekte varsa yarınsabah geliyim hemen hazırlan şekerparem Asya kuş kankası ile kavuşacak Aaa yarın sabah ev bakmaya gidiyorum gelemem ki yoksa 2 adım ay nolacak
Ayy kızzz iki adım yola mı üşendin..eve bakın dönüşte uğrarsın ayol o kadar börekler yapicam dedim bak senin için ıslak kurabiye tarifi de ögrenirim
Allah Allah noldu ki kuzuma..bugun nasıl canim? Tırnaklarıni kontrol et canım.kizariklik iltihabik bir durum var mi?
Ateşimiz var olcturmuyo da sıpa ama yaniyo yaa
Hay Allah neden acaba? Dis mi dersin..simdi nasilsiniz canim?
Hay Allahım kıyamam yavruma ben..nasıl da akıllı uslu kitabını okuyor baldizımiz oysa ki..nasil öyle kendini atmış hoop diye yataktan..aman diyim artık bırakma canım dünürüm..şimdi nasil Aysecigim?
çay icmezsem boyle
cay icersem boyleyim misss cayla yasa cok yasaa demli olabilir biraz ya cay icmeyeyim dedim ama tembel hayvan gibi uyukluyorum o zaman da..cay icince kangru gibi bi orda bi orda gözümü acıyor
Amaaannninn ipekk sen ne ediyon oyle annene yavrum bezledikten sonra kremleme teknigi güzelmiş hep diyorum pratik çözümlerin insanisin vesselam
Bu arada burnu da gittikçe morardı diye dün acile götürmek zorunda kaldık film çekildi ezilmiş ağrısı devam eder ara ara şişer dedi doktor bı kaç güne iyi olurmuş neyse ki daha ciddi bişey yok
oyy yavrummm..kıyamam..atesi burunla ilgili olabilirmiymis acaba neyse en azindan kirilma çatlama yok icimiz rahatladi canim.ezilme de gecer.bol bol ilikli su kullan yemeklere. Cok hızlı etki ediyor.cok cok gecmis olsun

selaâmmmmm. valla 3 saat süren bir çekim oldu ve bittik. siz korkmayın sakin çünkü tek bebekle böyle zor olmamıştı ve uzun da sürmemişti. bi ciddi başladık ama cıvanı tencereye oturdukça keyfi yerine geldi hele de onune pasta gelince aman tanrimmmm. sadece eşimle gerildim çocukları yıprattın uzun sürdü şeker yedi felan diye söylendi baya. bi daha da sadece dış çekim kabul edermiş

Çıkmazmıyım severim ben damadımı, adı geçtimiydi tekrar tekrar okurum. Birde dilzarimin sesi çıkmıyor dedim, bir laf atayım ve işini yarım biraktirayim dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…