zor olmus ama ne güzel fotoğraflar gelecek şimdi. ben bile mutlu oluyorum uzaktan uzaktan kuzuları gördükçe.selaâmmmmm. valla 3 saat süren bir çekim oldu ve bittik. siz korkmayın sakin çünkü tek bebekle böyle zor olmamıştı ve uzun da sürmemişti. bi ciddi başladık ama cıvanı tencereye oturdukça keyfi yerine geldi hele de onune pasta gelince aman tanrimmmm. sadece eşimle gerildim çocukları yıprattın uzun sürdü şeker yedi felan diye söylendi baya. bi daha da sadece dış çekim kabul edermiş
Çıkmazmıyım severim ben damadımı, adı geçtimiydi tekrar tekrar okurum. Birde dilzarimin sesi çıkmıyor dedim, bir laf atayım ve işini yarım biraktirayim dedim.
Evet canım haydo Göktürk benim damat Göktuğ,sen yanlışlıkla Göktuğ yazmıştın, önemli birşey değil yani. Çok yakın isimler. Ben sana bir laf atayım işini yarım biraktirayim dedim.ayy ben haydoyu d Göktürk olarak biliyorum. yanlış mı hatırlıyorum ki.Aslihaydo bacim gel duzelt beni.
bahracigim harıl harıl is yapiyorum ama ortada bir şey yok anacığım. yeme yugma derler bizim oralarda. anca bogaz ve günlük isler. çamaşırı bulaşığı, küçüğün dersi ödevi derken tek oturduğum zaman uyutma aralari.
ben hiç kaynamadim. direkt damacana suyunu veriyorum
geçmiş olsun kuzum. tam da hareketli zamanları, kazasız belasız atlatırız insallah.
abiye bakışa bittim. cok güzel çıkmışlar. masallah kuzularimabizim cektiklerimizden. abiyi de her konsepte dahil ettik azıcık
Canımsın uykusuz yorgun anne ortaya çıktı demek. Yahu sen çok yoruyorsun kendini, koyver biraz. Süpürgeyi ayrı çalıştırıyorsun kendin ayrı çalışıyorsun, karınca gibi hiç durmuyorsun. Ben tel elimde Esra Erol karşımda, kim kimi terketmiş bu ara onlara takılıyorum.ilahi bahar ne güldüm ama kendime. asli evet uykusuz anne vs deyince kendi kendime ya bahar da cok yoruldu hakikaten Allah yardımcısı olsun diye düşünürken missin mesajıyla kendime geldim. uykusuz anne benmişim de kendimden haberim yokmuş
Canımmm alerjikti sanırım iyi şimdi o gün oldu geçti . Sorma alışamadım gurbeteAta tam performans 1 dakika 1 saniye durmuyor çok az uyuyor dişten de çok sıkıntısı var ben pert işe de gidiyorum atayı besle atayı doyur yemeği yogurdu peyniri onu yap onu et bizim yemeğimiz tatlıdır tuzludur çamaşır buraya girmeye yazmaya hiç vaktim kalmıyor yine geriden geliyorum
Sözlüsü de öyle dişe bağlıyorum ben Dünürüm
O cam benden hiç çıkmıyor vallahi Dünürüm
Hem de ne mucize verene hamdolsun
Atak mı diş mi mevsim mi dilzarım bizimki pik yaptı
Ya Göktuğ um dillerini severim
Amin inşallah Rabbim o günleri görmeyi nasip etsin
Amin amin amin. Akıllı uslu Allahtan korkan kuldan utanan merhametli insan olsunlar inşallah
Bizde de kaşığa bardağa ses geliyor. Meme ıssıroyor. Elleyince tırtıklı görünürde yok ama. İnci gibi dizilsin Asyamın
Kıyamam gelinciğime sözlüsü de öyle çok ızdırabı var. Kolay geçirsinler
Kuzum nasıl oldu Almila geçmiş olsun
Merdiven işi çok zor adaşım. Gerçi vazgeçmişsiniz. Tehlike katsayısı artıyor merdivenle
Allahım korumuş çok geçmiş olsun Baharım
3 çocuklu gibi beyi de takip etmek gerekecek desene
Burda da çok güzel havalar Cumartesi sahil tıklım tıklımdı Mersin kızardı ama sürü bağışıklığına doğru gidiyoruz
Kuzum tansiyonda nabız yüksekse çarpıntı oluyor hamileyken ne çekmiştim biliyorum. Pıt pıt atardı. Ben kardiyoloji ye gitmiştim doğum sonrası holter cihazı takmışlardı şükür normale döndü senin de geçici olabilir Demir eksikliği de yapıyor çarpıntı
Allahım gönlünce versin adaşım
Annemi hem görmek isterim hem kaldıramam dağılırım toparlanamam saol kuzum. Siz ne yaptınız düğününüz nasıl geçti kayınvalide gitti mi var mı vukuat kadircik nasıl
Oy Baharımmm kıyamam bacım benim. Allahım güç kuvvet versin
Asyammmm kuzummm. Çok doğal çok hoş maaşallah kokoşuma perşembe CivanHelinnnnn deniz O ogretmen61 cuma Ata çok heyecanlı
Kuzum şimdi nasıl küçük boncuğum. Çok yıprandınız ailecek gelmiş geçmiş olsun
Biz bu sene kış görmedik desem yeridir şükürüm Yazı düşünemiyorum gerçi yanacak gibiyiz. Öperim Güneşimi Umudumu
Oyyy Duru boncuğum nasıl da solgun hiç kıyamam
Bebeklerle çok hızlı geçti doğru dedin Baharım erken doğum yapmama rağmen hamilelik çooooook uzun sürmiştü sürekli elim yüreğimde bugünlere hamdolsun
Çok zor Rabbim nasip etsin gönlünüzce ödeme kolaylığı versin inşallah
Kuzum benim yoğunluk çok. İş yoğun eve git gel mutfak hiç işim bitmiyor. 3 gün rapor aldım kıyafet duruyor bizim bakmaya zaman yoktu avm ye gitmeye cesaret edemedik Ata uyansın çıkacağız yoksa da olanlardan giyeceğiz ne yapalım. Ata dişini çıkarmak üzere sanırım sizler daha iyi bilirsiniz tırtık geliyor bardağa kaşığa ses de geliyor ama göremiyorum çok ağlıyor az uyuyor uykusunda ağlıyor sizleri de ihmal ediyorum. Hepiniz iyi olun inşallahBKGK Karyayı göremedim yürürken maaşallah kuzuma.
Yaaa kuzum benim Durummm çok dua ediyorum Bebeğim sana abine ve annene
İlaçlardan yükselebiliyor Görmemişe dönün inşallah
Oy gelinciğim benim onun Adaaaaa. Diyen dillerini yerim küçüğüm benim
Tezelden geçsin baharım şöyle çocuklar sağlıklı siz sağlıklı huzurlu rahat bir hayat olsun
Âmin kuzum vallahi gün yetmiyor
Bidonsanız da orada dinlenirsiniz en azından Ebrucum kendine dikkat et
Şimdi yaka iğnesi konumundalar sanırım geçecektir geçici bir süreç olduğunu düşünüyorum benimki de sürekli paçamda gün boyu özlüyor ondan mı diyorum ama hepinizinki aynı olduğuna göre dönemsel bir şey demekki
Şimdi nasıl baharcım Karyem çok geçmiş olsun benim de ödüm kopuyor bizim baza da yüksek Allah koruyor kuzuları
Âmin kuzum hepimizin kandili mübarek olsun dualarımız kabul olsun inşallah
Oy minik burnunu severim Haydo’nun direk tehlikeye yöneliyorlar anacığım Allah’ım esirgesin çorap ye işine de bittim bu arada
Gelinciğime de bak Artık her şeyi anlıyorlar trip atıyorlar
Âmin kuzum Allah’ım hayırlı hayırlı günler nasip etsin bebelerimizi sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah
Maşallah ya çok güzel kuzumBen çekmiştim bunu
Çok güzel çok maşallahbizim cektiklerimizden. abiyi de her konsepte dahil ettik azıcık
Hahah yaa çok tatlılar nasıl yiyor civan bey pastayı afiyet olsun minik beyebizim cektiklerimizden. abiyi de her konsepte dahil ettik azıcık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?