Ben direk genetik test yaptırdım hiç ikili teste sokmadı dr salı günü sonuç çıkacakAmniyosentezden once emin olmak için özel genetik test yaptırmayı düşünmez misiniz? Ben sonucu bekliyorum. Yaşım 40 biliyorsunuzdur, riskli gruptayim. Eğer sonuç gerektirirse amniyosentezden önce genetik testi yaptıracağım.
Ay maşallah inşalalh bebeklerimiz doğduktan sonra da burada paylaşırız
Genetik test en kapsamlı ve doğru sonucu verdiği için ikili , üçlüye gerek kalmıyor ve yapılmıyorBen direk genetik test yaptırdım hiç ikili teste sokmadı dr salı günü sonuç çıkacak
Kıyamam, çok çok geçmiş olsun. Benim oğlan da aldı virüsú, hem alttan hem ustten gittik. Bana da bulaştı dikkat etmeme rağmen, dikkatli olunHepinize güzel dilekleriniz için çook teşekkür ederm kızlar iyi ki varsınız
Dün çocuğumun ishali devam edince hastaneye götürdüm . 2 serum yedi , bağırsak enfeksiyonu geçiriyormuş salgın da varmış . Kusma olmadı erkenden gidince önlemini erkenden almış olduk çok şükür..Bütün günü hastanede geçirdik diyebilirim..
Çok şükür yavaş yavaş düzeliyor gibi. Fakat Malesef antibiyotik kullanmak zorunda . İlk antibiyotiği ve ilk serumunu yedi kuzumm.
Bağırsak düzenleyici ilaç da verdi. Birde çinko eksik çıkmış çinko ilacı verdi.
Sizler nasılsınız ? Bakamadm bi kaç gündür okuyamıyorum. İyi olduğunuzu umuyorum
Sat ve tahmini doğum tarihini de alayım canmBen yokum galiba ilk çocuk yaş 39
Teşekkür ederim canım. Tam kahve rengi degıl acık biraz rengiÇok geçmiş olsun canimdoktora gittin mi kan rengi mi kahverengi mi nasıl çoğu kişi yaşıyor hemen sıkma canını
Teşekkür ederim canım inşallah geçerÇok geçmiş olsun. Fazla düşünmemek lazım böyle şeyleri. Kendinizi çok yormamaya bakın. Yorulunca oluyor genelde. Umarım bi an önce geçer gider ❤
Bulantilar hamileliğin dikenleri ama napalim hamilelik =bulantı yani normal bir durum iyi birşey yaşadığımız icin seviniyoruzben de oyle dusundum herhalde konumundandir diye cok ufak cunku..
sagolun icimi bi nebze ferahlattiniz.zaten bulantilarim tam gaz..bu da iyi bi isaret di mi
Evet canım hemen gittim baktı kese etrafinda kan var dedi 2 gün önce yoktu hersey normaldi ilk defa oldu böyle birseý persembeye kadar dinlenme verdi progestan verdi ama sakin fitil olarak kullanma dedi persembe tekrar bakacak tahmini 100 de 99 geçer dedi bebek iyi dedi cokmu is yaptın dedi zorlama görünüyor dediGirtin mi doktora bende muzdaribim
Hay Allah, bir an önce geçip gitsin dilerimEvet canım hemen gittim baktı kese etrafinda kan var dedi 2 gün önce yoktu hersey normaldi ilk defa oldu böyle birseý persembeye kadar dinlenme verdi progestan verdi ama sakin fitil olarak kullanma dedi persembe tekrar bakacak tahmini 100 de 99 geçer dedi bebek iyi dedi cokmu is yaptın dedi zorlama görünüyor dedi
Canım birde ben çok kıskanç bir kadınım herkez belirtilerden bahsediyor belirti olmayanlar acaba ya düsüyor bende bu ara cok kurdum kendimi dinledim sürekli niye kusmuyorum neden herseyi yiyorum kasığım niye ağrımıyor diye googleyi yordum şimdi hepsini yaşıyorumGirtin mi doktora bende muzdaribim
Geçmiş olsunÇok geçmiş olsun canimdoktora gittin mi kan rengi mi kahverengi mi nasıl çoğu kişi yaşıyor hemen sıkma canını
Sağolasın inşallahHay Allah, bir an önce geçip gitsin dilerimGeçmiş olsun
Sağol canim geçer insallahSağolun inşallah geçer yaSizede çok geçmiş olsun
Çok ilginç bir durum belkide psikolojik oluştu kanama . Her bunye farkli kuzum öyle düşünme sıfır bulantı belirtiyle hatta doğum sancısı bile hissetmeden doğum yapanlar var bunlar da çok normal ve bence daha güzel rahat geçirmek düşünmeyi bırak ve minnosu keyfine bırak benceCanım birde ben çok kıskanç bir kadınım herkez belirtilerden bahsediyor belirti olmayanlar acaba ya düsüyor bende bu ara cok kurdum kendimi dinledim sürekli niye kusmuyorum neden herseyi yiyorum kasığım niye ağrımıyor diye googleyi yordum şimdi hepsini yaşıyorum
benim iki oğlan var .ya şu son bir haftadır sanki dr erkek diyecekmis gibi hissediyorum.niye böyle olduysam anlamadım.
Haklısın aslinda bu 2. Çocuğum olacak ondada hicbir belirtim yoktu cok zamanda gecmedi sanirim gercekten piskolejim bozuk doktor istiraat dedi ama en önemlisi stres dedi stres yapma git ne yaparsan yap dedi doktora okadar soru sordumki sanirim iç sesi defol dış ses kibarca sadece stres yok dediÇok ilginç bir durum belkide psikolojik oluştu kanama . Her bunye farkli kuzum öyle düşünme sıfır bulantı belirtiyle hatta doğum sancısı bile hissetmeden doğum yapanlar var bunlar da çok normal ve bence daha güzel rahat geçirmek düşünmeyi bırak ve minnosu keyfine bırak bence
Ay maşallah ne kadar pozitifsiniz. Bana günler geçmiyor artık bu bulantilarla.Bulantilar hamileliğin dikenleri ama napalim hamilelik =bulantı yani normal bir durum iyi birşey yaşadığımız icin seviniyoruz
Ama ben şöyle düşünüyorum ömrümde kac kez hamile olacam da kac kez midem böyle bulanacak hem bunun icin neler yapmicak çok kadin var oyuzden bulantılarımı da seviyorum bazen kusunca karnımı seviyorum onun varlığını hissettiriyor bana
Allah gönlüne göre versin hayırlısıylaBenim de iki kızım var hep erkek olacakmış gibi hissediyorum yani önce böyle hissetmiyordum ama çevremdeki birçok kişi erkek olabilir yüzün sivilcelenmis falan filan birçok şey denilince erkek olacakmış gibi inanmaya başladım hayırlısı artık..
Lohusa taclarina geceliklerine bakıyorum hep mavi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?