2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ben direk genetik test yaptırdım hiç ikili teste sokmadı dr salı günü sonuç çıkacak

Ben direk genetik test yaptırdım hiç ikili teste sokmadı dr salı günü sonuç çıkacak
Genetik test en kapsamlı ve doğru sonucu verdiği için ikili , üçlüye gerek kalmıyor ve yapılmıyor İlk gebelikte direct genetik test yaptırıp sadece ilerleyen haftalarda detaylı ultrasounda girmiştim ben de. Arkadaşımıza ikili testi riske yakın çıktığı için Dr amniyosentez önermiş. Amniyosentezden önce genetik test düşünürdüm ben başıma aynı şey gelse. Kaldı ki bu gebeligimde ülke degistirdigim için genetik testim muamma oldu, hayatımda ilk kez ikili test için kan verdim burada sonuç bekliyorum. Hepimizin başına gelebilir, yaş vs sonuç çok doğru olmayabiliyor. Amniyosentezi en son düşünürdüm.

Kıyamam, çok çok geçmiş olsun. Benim oğlan da aldı virüsú, hem alttan hem ustten gittik. Bana da bulaştı dikkat etmeme rağmen, dikkatli olun Sanırım birşey yemiyor yavru haklı olarak yine de pirinçli, muzlu su muhallebisi yedirmeye çalışın serumlar bitip iyileşmeye başlayıp birşeyler canı isterse.
Çok geçmiş olsun tekrar

ben de oyle dusundum herhalde konumundandir diye cok ufak cunku..

sagolun icimi bi nebze ferahlattiniz.zaten bulantilarim tam gaz..bu da iyi bi isaret di mi
Bulantilar hamileliğin dikenleri ama napalim hamilelik =bulantı yani normal bir durum iyi birşey yaşadığımız icin seviniyoruz
Ama ben şöyle düşünüyorum ömrümde kac kez hamile olacam da kac kez midem böyle bulanacak hem bunun icin neler yapmicak çok kadin var oyuzden bulantılarımı da seviyorum bazen kusunca karnımı seviyorum onun varlığını hissettiriyor bana

Girtin mi doktora bende muzdaribim
Evet canım hemen gittim baktı kese etrafinda kan var dedi 2 gün önce yoktu hersey normaldi ilk defa oldu böyle birseý persembeye kadar dinlenme verdi progestan verdi ama sakin fitil olarak kullanma dedi persembe tekrar bakacak tahmini 100 de 99 geçer dedi bebek iyi dedi cokmu is yaptın dedi zorlama görünüyor dedi

Hay Allah, bir an önce geçip gitsin dilerim Geçmiş olsun

Girtin mi doktora bende muzdaribim
Canım birde ben çok kıskanç bir kadınım herkez belirtilerden bahsediyor belirti olmayanlar acaba ya düsüyor bende bu ara cok kurdum kendimi dinledim sürekli niye kusmuyorum neden herseyi yiyorum kasığım niye ağrımıyor diye googleyi yordum şimdi hepsini yaşıyorum

Çok ilginç bir durum belkide psikolojik oluştu kanama . Her bunye farkli kuzum öyle düşünme sıfır bulantı belirtiyle hatta doğum sancısı bile hissetmeden doğum yapanlar var bunlar da çok normal ve bence daha güzel rahat geçirmek düşünmeyi bırak ve minnosu keyfine bırak bence

benim iki oğlan var .ya şu son bir haftadır sanki dr erkek diyecekmis gibi hissediyorum.niye böyle olduysam anlamadım.

Benim de iki kızım var hep erkek olacakmış gibi hissediyorum yani önce böyle hissetmiyordum ama çevremdeki birçok kişi erkek olabilir yüzün sivilcelenmis falan filan birçok şey denilince erkek olacakmış gibi inanmaya başladım hayırlısı artık..
Lohusa taclarina geceliklerine bakıyorum hep mavi..

Haklısın aslinda bu 2. Çocuğum olacak ondada hicbir belirtim yoktu cok zamanda gecmedi sanirim gercekten piskolejim bozuk doktor istiraat dedi ama en önemlisi stres dedi stres yapma git ne yaparsan yap dedi doktora okadar soru sordumki sanirim iç sesi defol dış ses kibarca sadece stres yok dedi

Ay maşallah ne kadar pozitifsiniz. Bana günler geçmiyor artık bu bulantilarla.

Allah gönlüne göre versin hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…