Sağol kuzum hadi kızlar bi el atın yardıma gelinTeşekkür ederiz
Ben de dün Sena için bunu düşündüm . Bir ağlasın bir ağlasın . Mümkün değil sakinleştiremedik. Kucağıma alıyorum kucağa sığamıyor , kafayı bir sağa bir sola atıyor , yatağa koyuyorum iyice kuduruyor . Ne yapacağımı şaşırttı banaçok zor uyudu dün .
Oh maşallah , gözün Aydın taşınma için de Allah kolaylık versin
Aynen bahar temizliği gibi olur diyedüşünüyorumhadi kolay gelsin canım. taşınmak zor ama mis gibi tertemiz oluyor ev. bahar temizliği gibi. bir de her taşınmada bazi şeyler atılıyor ya bir hafifliyor ev
He ya hoca efendi kıldırır namazBak nasıl da sahip çıkıyor damadına@dilzar Aslıya Göktürk yerine Göktuğ yazmıştın dikkatli gözlerden kaçmadı Aman napıyım ben de kalkar kılarım kız Allahtan normalde de erkenciyim erken kalkan yol alır malum
Ooo hadi hayırlı uğurlu olsun canım kolay gelsin inşallah şıp diye bitsin gitsin
Aman Allahım ucuz atlamışsın şekerpare Ayyy çok fenaTeşekkür ederim canim
2 yas sendromundan bahsetmissin canim.
Allah yardımcın olsun kuzumbişey merak ediyorum. 2 yaş aşısıni oldu mu? Ağir geldi mi? O da cok aglama yapıyor diye hatırlıyorum.
Canım Ata nasıl oldu? Dis çok mu zorluyor canımkiyamam ogluma ben ya
Hergun ayrı yoruluyorum valla..bir de calışsam bu tempoya dayanamazdım herhalde..Allah güç kuvvet versin canım...bugun cekim mi var?hadi bakalim güzel pozlar versin insAllah damadim
Masaallah ayagina tas gozune yas degmesin senakuş
Hıımmm anladım canım..bizim de ultrasonla bakıldı kemik yapısı düzgün ama beyni göremem dedi.ama nasıl dersen çıkıntı var kafa kemiğinde.basamak gibi.ama minimal.tam alnin sac baslangicinda ve sacinin döndüğü yerde oldugu icin anlayamamisim o zaman.sanki buyudukce iyice azaldi ama insan korkuyor.tam gecmedi belki de yapısaldır.ama içimde hep bir korku.az büyüsün emara sokmak istiyorum.simdi cok küçük korkar.
Ben de o uyuşmalar o parmakta titremeler ve ayak parmak uclarımda hissizlik oldu umudm yaaben bir kaza gecirdim genc kizken.. ben uyurken tavandan parça koptu yüzüme düştü.hatta dikisim bile var minicik. O zaman bakıldı bisey yok dendi.o gün ölümden dondum.o sene evin tavanlarini alciyla sivattirmistik.ama nasil olduysa koca parça koptu yüzüme.evin demirleri görünüyordu düşünün . Cok şükür bi hasar yok yüzümde kafamda. Ama sen boyle yazinca düşündüm de gorunmeliymisim o zaman.ben de de oldu bitti o bahsettiklerin.
Popo üstü düştüğü zaman hopppaa diye sesle soyle ve kahkaha at canim.oylelikle kendini nasil salmasi gerektigini öğrenecektir🏵🏵
Ben normal icme suyu veriyorum canım
Saol kuzum evet ya yürüyor hiç ayrılamıyeoım peşinden çok huysuz ağlar bir bebe oldu şu ara@BKGK
Baharimm.karya hanim da mi dustu gecmis olsun canim
Annendesin mi simdi ne kadar kalacaksın
Insallah iyi gelir enerji depolarsin.
Duse duse ogrenir canım poposu ustune.
Pek acimaz zaten biraz dusmesine musade etmek lazim.
Gunese ben ne yaoarsam yapayım dusuyor mama sandalyesi anne yanı besikten düştü bugun.
Neler yapiyorsun
Jadesi
Hayirli olsun jadem kolaylikla halledin insallah.
Belin de kötüydü nasil oldun.
Ben de fenayim ya birden bi agri sokuluor tutuluyorum.
Asya hanim nasil neler yapıyorsunuz.
Iyi oldu mu ayagi asyanin. Yoktur insallah bir sorun
@Aslihaydo
Cok gecmis olsun asli ya.
Surekli bir duame kaza hali oluyor rabbim korusun beterinden
Simdi nasil haydom.
Burnu acıyor mu indi mi şişliği.
Acele edior sanirim gunes gibi yururken..
Ablasi nasil neler yapiorsunuz.
Evi her gun silip supurebilmene imrendim ya keske yapabilsem.
Karman corman ev yerler her gun suprpulmeden de olmuor bi kek ver eline 5 odada kirinti var.
Nasil bir program yapoorsun diyecektim hatırladım uyurlarken demiştin.
Ben de heveslendim ama uyaniuorlar bunlar sabah 7 de ya da ben yanindan gidince.
O ogretmen61
Masallah canim cok yakisikli deniz bey.
Cok da yakismis karizmatik olmus kaptan haliyle.
Gidiyor musun okula.
Nasilsiniz.
@minikbebegim9640
Nerelerdesinn canim napiyorsun.
Kadir bey nasil.
@hansela
Sen nasilsin canimm.
2 cocukla nasill gidiyor. Biri buyuk allahtan ya.
Suuyu ben kaynatmiorum sise suyu. Annemdeyse aritmadan veriyorum.
SonsuzUmut
Hanimaga nasil canim. Yuruyorsunuz sanirim.
Neler yapiorsunuz.
Ders mi calisiorsun pek goremedim seni.
Kabizligiiniz duzeldi mi
@dilzar
Nasilsiniz canim asim kizlar nasil.
Cok artmış orda virus okula gidiyor musunuz.
Neler yapiorsunuz.
@ebru_can_ebru
Sivasa mi gectiniz ebrucum cok soguktur ya. Nasilsin.
Nasil almila neler yapiorsunuz.
Gunes de benimle uyuyor ya duvar dibine yatıyor da tabi harreket halinde insaah dusmezler.
Besige alisacagini hic sanmıyorum.
Üşebir miyim Aaa aşk olsunAyy kızzz iki adım yola mı üşendin..eve bakın dönüşte uğrarsın ayolo kadar börekler yapicam dedim bak senin için ıslak kurabiye tarifi de ögrenirim
Allah Allah noldu ki kuzuma..bugun nasıl canim? Tırnaklarıni kontrol et canım.kizariklik iltihabik bir durum var mi?
Hay Allah neden acaba? Dis mi dersin..simdi nasilsiniz canim?
Hay Allahım kıyamam yavruma ben..nasıl da akıllı uslu kitabını okuyor baldizımiz oysa ki..nasil öyle kendini atmış hoop diye yataktan..aman diyim artık bırakma canım dünürüm..şimdi nasil Aysecigim?
çay icmezsem boyle
cay icersem boyleyim misss cayla yasa cok yasaa demli olabilir biraz ya cay icmeyeyim dedim ama tembel hayvan gibi uyukluyorum o zaman da..cay icince kangru gibi bi orda bi orda gözümü acıyor
Amaaannninn ipekk sen ne ediyon oyle annene yavrumbezledikten sonra kremleme teknigi güzelmiş hep diyorum pratik çözümlerin insanisin vesselam
oyy yavrummm..kıyamam..atesi burunla ilgili olabilirmiymis acaba neyse en azindan kirilma çatlama yok icimiz rahatladi canim.ezilme de gecer.bol bol ilikli su kullan yemeklere. Cok hızlı etki ediyor.cok cok gecmis olsun
Helincim maşallah aslanlara. Çok tatlılar çok güzel olmuş. hele o abiye bakış bittim.bizim cektiklerimizden. abiyi de her konsepte dahil ettik azıcık
Ooo uzun sürmüşselaâmmmmm. valla 3 saat süren bir çekim oldu ve bittik. siz korkmayın sakin çünkü tek bebekle böyle zor olmamıştı ve uzun da sürmemişti. bi ciddi başladık ama cıvanı tencereye oturdukça keyfi yerine geldi hele de onune pasta gelince aman tanrimmmm. sadece eşimle gerildim çocukları yıprattın uzun sürdü şeker yedi felan diye söylendi baya. bi daha da sadece dış çekim kabul edermiş
yoğun canim nasıl sabah oluyor nasıl akşam bilmiyorum yetişemiyorum da . Allahtan eşim temizlik yemek sıkıntı etmez hatta gelir yardım eder halimizi biliyor işte daha az yoruluyorum diyor. sen ilaç demissin üzüldüm ya neden kendini mutsuz hissediyorsun bu kadar ? cok yorucu ama bugünler gelmeyecek sabır şükür ile geçsin sıkma canını bu kadarTam okuyamadjm yije kizlar afola.
N Nehir8077
Nasil oldunuz bahar.
Duru da iyileşti mi.
Basladi mi kavgalar yaramazlıklar
Kalppare
Nasılsın canım.
Elif de cok düşüyor gunes gibi sanirim.
Nasil oldu simdi.
Gece ağlaması bitti mi.
Aali nasil neler yapiyorsunuz.
Umuta eskisi gibi ettkinlik yaptıramaz oldum anaokuluna da girmeyecek seneye 1.sınıf insallah zorlanmaz ama napayim zorla zorla nereye kadar
misskokulumm
Naber miss nasil gidiyor. okullar da basladi evde misin bu sefer.
Kizlar nasil.
Göktuğ bey neler yapiyor.
Dogumgununuz yaklasti sanirim simdjden tebrik ediyorum canim
@Zeyay1420
Canli dersler decam mi okula mi gidiorsun hocam nasilsiniz.
Kizlar nasill.
Cok yoğunsundur Sanirim.
@nzh99
CCanim Yesimcim nasilsinn.
Is yeri yogun mu.izin almissin galiba col iyi olmus oh insallah dinlenebilirsin.
Ata beyler nasil.
Disler cikti mii canim.
@Susam_tanesi
Nasilsin susamcim ipek nasil. Sen ise ipek bakiciya alisabildiniz dimi insallah guzel gidiuordur her sey.
Yuruuyorsunuz dimi hareketlilik devam.
Bana diyorlar beline bagla sen gunesi arkami dönsem tepelerrde hep.
Umudum-
Sena hanim nasil canim.
Masallah yuruyormus macera simdi basliyor desene.
Okula gidiyor musun esin mi bakiyor senaya
Helinnnnn
Masallah yakisiklilara helincim ya
Esini bosver ya hepsi soylenir zaten her seye.
Nasil da tatlilar kavgalari da basladi mi.
Sen nasilsin. Yogun geçiyor degil mi
ya 723 tane çekmiş hangi birine bakam çok komikler yeğen de sağolsun bol video çekmiş. ani oldu işte öyle böyleHahah yaa çok tatlılar nasıl yiyor civan bey pastayı afiyet olsun minik beye❤
abisi ile bakışlar o ne şaşkınlık öyle yaa uzaktan gel beni ye diyor ikisi de sanki
video var insta da bi de ona bak baharım kendini kaybetti benim oğlan. en çok da pasta yüzünden eşim söylendi.Helincim maşallah aslanlara. Çok tatlılar çok güzel olmuş. hele o abiye bakış bittim.
attım ki jademOoo uzun sürmüşben 1 saatte bayıldım nerdeyse hadi bakalım merakla bekliyorum
Gördüm gördüm çok mutlu civanselaâmmmmm. valla 3 saat süren bir çekim oldu ve bittik. siz korkmayın sakin çünkü tek bebekle böyle zor olmamıştı ve uzun da sürmemişti. bi ciddi başladık ama cıvanı tencereye oturdukça keyfi yerine geldi hele de onune pasta gelince aman tanrimmmm. sadece eşimle gerildim çocukları yıprattın uzun sürdü şeker yedi felan diye söylendi baya. bi daha da sadece dış çekim kabul edermiş
Alemsin dünür seviyorum seniÇıkmazmıyım severim ben damadımı, adı geçtimiydi tekrar tekrar okurum. Birde dilzarimin sesi çıkmıyor dedim, bir laf atayım ve işini yarım biraktirayim dedim.
Ne güzel olmuş dahil etmeniz çok güzeller helinbizim cektiklerimizden. abiyi de her konsepte dahil ettik azıcık
Oyyy bunları şimdi gördüm yaa o abiye ne işin var rol çalıyorsun bakışlarıbizim cektiklerimizden. abiyi de her konsepte dahil ettik azıcık
Benimki beğişiğinde uykuya başlıyor ama gece yanıma alıyorum emiyor depişiyor beşik tarafına yatırıyorum. Biraz daha beraber yatmak istiyorum bu son bebe yaYa almila hala benimle uyuyor düşer diye çok korkuyorum nasıl beşiğe alışacak inanın bilmiyorum
Umudum Sena kuş da restoranlara gitmiş nasıl yedi mi oralarda bişeylerJadesi yakın olaydık gelirdim valla, hiç bir şey yapamasam çocuklarla eğleşirdim oh ne güzel sen atıyorsun taşınma derdini üstünden . Ben de bir kurtulamadım şu evden . Hiç sevmiyorum evimi . Eşim de hiç öncülük etmiyor taşınma konusuna . Ben kendi kendime ev bakıyorum
Ahhh ahh çok zor ya tek taşınmak keşke yakın olsak ama taşınmanın güzel yani a dan z ye her şey tek seferde yıkanıp elden geçiyorSağol kuzum hadi kızlar bi el atın yardıma gelinAman taşınmayı kimse sevmez de ben h sevmiyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?