2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Sağol kuzum hadi kızlar bi el atın yardıma gelin Aman taşınmayı kimse sevmez de ben h sevmiyorum ya

hadi kolay gelsin canım. taşınmak zor ama mis gibi tertemiz oluyor ev. bahar temizliği gibi. bir de her taşınmada bazi şeyler atılıyor ya bir hafifliyor ev
Aynen bahar temizliği gibi olur diyedüşünüyorum hatta yazlıkları çıkacam direk gidince bi iki kışlık kalsın dışarda yeter 15 güne havalar ısınır zaten

He ya hoca efendi kıldırır namaz
Sağol canım inşallah hemen biter

Aman Allahım ucuz atlamışsın şekerpare Ayyy çok fena

Saol kuzum evet ya yürüyor hiç ayrılamıyeoım peşinden çok huysuz ağlar bir bebe oldu şu ara
Evet ders yapıyorum ama olmuyor bu hafta memlekete gitçem yine sınava kadar kalacağım eşimde Haziran 1 ay askere falan Gitçek o zaman zaten gitçektiö şimdiden gideyim biraz da inat ettim ya olacak ya olacak
Okuyorum yazdıklarını da yazmaya konuşmaya fırsat bulamıyor insan siz nasıldınz güneş kız yaramazlığa devam mı

Üşebir miyim Aaa aşk olsun yarına gelirim artık teklifler artıyor bi kaç gün beklesem gün sofrası kurarsın yok mu artıran ne tatlısın ya
Baktım kız yoktu bir şey geçti de zaten mikroskopla inceleyecektim az kalsın da evde yoktu

Ooo uzun sürmüş ben 1 saatte bayıldım nerdeyse hadi bakalım merakla bekliyorum

yoğun canim nasıl sabah oluyor nasıl akşam bilmiyorum yetişemiyorum da . Allahtan eşim temizlik yemek sıkıntı etmez hatta gelir yardım eder halimizi biliyor işte daha az yoruluyorum diyor. sen ilaç demissin üzüldüm ya neden kendini mutsuz hissediyorsun bu kadar ? cok yorucu ama bugünler gelmeyecek sabır şükür ile geçsin sıkma canını bu kadar
Hahah yaa çok tatlılar nasıl yiyor civan bey pastayı afiyet olsun minik beye
abisi ile bakışlar o ne şaşkınlık öyle yaa uzaktan gel beni ye diyor ikisi de sanki
ya 723 tane çekmiş hangi birine bakam çok komikler yeğen de sağolsun bol video çekmiş. ani oldu işte öyle böyle

Kalppare canim oldu aşıyı ekimde yani öyle çok sıkıntı olmamıştı.

Gördüm gördüm çok mutlu civan sahi ben eşimi motive edeyim herkesten önce o söylenmeye başlar özellikle foto çekinmeyi hiç sevmez çok güzeldi pozunu, renkler. Bikaç tane daha at da bakalım
Çıkmazmıyım severim ben damadımı, adı geçtimiydi tekrar tekrar okurum. Birde dilzarimin sesi çıkmıyor dedim, bir laf atayım ve işini yarım biraktirayim dedim.
Alemsin dünür seviyorum seni

bizim cektiklerimizden. abiyi de her konsepte dahil ettik azıcık
Oyyy bunları şimdi gördüm yaa o abiye ne işin var rol çalıyorsun bakışları çok güzel olmuşlar ikisi de canım hadi geçmiş olsun darısı başımıza insta ya aile konsepti de atsana bakalım papyonlu takımları nasıl oldu ki
Ya almila hala benimle uyuyor düşer diye çok korkuyorum nasıl beşiğe alışacak inanın bilmiyorum
Benimki beğişiğinde uykuya başlıyor ama gece yanıma alıyorum emiyor depişiyor beşik tarafına yatırıyorum. Biraz daha beraber yatmak istiyorum bu son bebe ya kızlarıma çok kuralı davranmışım oğlumu büyütürken anlıyorum. Alışmasın lar diye almazdım pek yatağa. Ne olurdu alışsalar şimdi kocaman oldular aman zaman geçiyor bikaç yıl sonra da bakmışız kıllı kılçıklı delikanlı olmuş benim oğlan istesem de öptürmez şimdilik mıncıklıya mıncıklıya yatıyoruz bakalım

Jadesi yakın olaydık gelirdim valla, hiç bir şey yapamasam çocuklarla eğleşirdim oh ne güzel sen atıyorsun taşınma derdini üstünden . Ben de bir kurtulamadım şu evden . Hiç sevmiyorum evimi . Eşim de hiç öncülük etmiyor taşınma konusuna . Ben kendi kendime ev bakıyorum

S Sonsuzsukurler maşallah diyorum sana nasıl hafızan var herkesi etiketlemişsin yine Sena yürüyor , oyuncakların yüzüne bakmaz oldu . Hep yürüyeyim istiyor . Eşim de ben de başladık okula . Ders programımızı ayarladı eşimin okulu sağolsun. Şimdilik bir sıkıntı yok hatta okulun başlaması çok daha iyi oldu . Babası ile idare ediyoruz çok şükür .
Seni de çok sıkıntılı görüyorum . Allah gönlüne ferahlık versin inşallah , ne sıkıntın varsa çabucak atlat . Bu süreç de etkiledi sanırım bir çoğumuzu . Üstüne farklı sıkıntılar da tuzu biberi oluyordur . Üzme kendini , Allah yardımcın olsun inşallah

S Sonsuzsukurler sana yolluyorum bu boncukları canım ne yaptın ya herkesi tek tek sormuş yazmışsın maşşallah senin hafızana
Ben evden devam canım ders saatim arttı biraz 15 saat oldu maaş karşılığını doldurmadıpımı farketmiş idare sınıflarımın birkaçını ayırmışlar ayy dedim hocam canınız sağolsun gireriz bebek de büyüdü Allah razı olsun dedim ara gazı verdim biraz sınav yaptık bu hafta gittim bir okula. Arada işimiz olunca gidip geliyoruz. Göktuğ u artık kızlar da oyalıyor karnı tok olunca idare ediyorlar bugünümüze şükür büyüdüler.
Güneş de yürümeyi iyice pekiştirmiş maşşallah fındık kurdu Allah kolaylık versin canım bunalma sıkılma havalar ısınacak artık çocukları alır bir yürüyüş yapar hava alır gelirsiniz enerjilerini atarlar. Oğlan seneye 1.sınıf mı senin Ooo sabahlar olmasın şimdiden gerçi sana çektiyse kapar hemen akıl küpüdür. Anaokuluna gidebilse çok iyi olurdu bu yıl aslına. Benim yeğeni gönderiyor annesi bu hafta başladılar bakalım Allah esirgesin hepsini. Öpüyorum seni bu zamana kadar çok iyi idare ettin bundan sonrası daha iyi olacak hep kendini motive et

Umudum Sena kuş da restoranlara gitmiş nasıl yedi mi oralarda bişeyler ben de hiç götürmedim göktuğ u ne yapacak acaba. Markete pazara gidince eline birşey vermeyince durmuyor hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…