2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Artık taklit etmeye başladılar herşeyi

Azalmadı da anlamadım. Pek emmedş gerçi o göğsümü ama mastit olacak kadar da değildi. Bilemedim valla şişliğim epey gitti ama ağrısı çok hala

Ben mastit oldum ya. Anlamadım nasıl oldu ama izin aldım geldim işten. Göğüsüm çok sert ateş falan hiç kendimde değilim. Sıpa emmedi gece. Normalde de çok emmiyor gece ama anlamadım nasıl oldu.
canim ateş de varsa bekleme dr antibiyotiğe başlatır hemen. emzirmeye de devam edersin. ihmal etme olur mu
ya yerim ben ipektosü allahimmm çok tatlı bu kız
ihmmn burada Asimi ilgilendiren durumlar olmus sanırsam.. Ipekcigim isterse Asim da olur ki bahriyeli... benim güzel gelinim yapmaz ki hem öyle şey
ya dilzar ya ne tatlısın

canim ateş de varsa bekleme dr antibiyotiğe başlatır hemen. emzirmeye de devam edersin. ihmal etme olur mu

ya dilzar ya ne tatlısın
Ateşim düştü şükür. 24 saatte düzelmezse öyle antibiyotik deniliyormuş. Daha önce de olmuştum bu ikinci. Ondan da hemen ateşle başlamıştı. Ateş çok kötü etti serumla düştü şükür

Asım beklesin yarın ipektoşun fotoları da gelecek
gerçekten.. dur söylemeyeyim sonra gece uyumazsa heyecandan.. kayinvalide olaraktan ben bile heyecanlandıysam.

insallah rahat geçirirsiniz, çooook guzel hatıralar biriktirirsiniz.

ya dilzar ya ne tatlısın
cocuk gibi şımarırmisim şimdi o senin tatlılığın helincigim

Günaydın kuzum ah ne güzel düşünmüştüm valla insan senle 100 kilo olur
Eşim diyor dersten çıkıyorum sürekli mutfakta sın bir çık şuradan diye. Hee dedim yerken öyle demiyonuz kolay mı evde 5 boğaz
Hah işte beklediğim haber aferin kız bize de bu yakışırdı ben de almıştım bimdn pilav tenceresi gibi lava nın hatta bugün kıymalı kaynabahar yaptım lezzeti farklı oluyor gerçekten. Güle güle kullan canım
Valla ben de çok şaşırdım gece yatarken çok şiddetli yağıyordu tipi gibi öncesinde yağmur yapmasına rağmen epey tutmuştu öğlen epey eridi güneşle ama sabah kara uyanmak gibisi var mı poğaçayı kabartma tozuyla yaptım canım sabah 3-2-1 poğaçayı tavsiye ederim güzel ve pratik oluyor. Benim de midem yanar hele sade poğaça yersem yanında bişeyler yemezsem iflah olmaz midem. Mayalı yapacaksan iyi mayalanması lazım bir de mayasını fazla koyma az koy ki midene dokunmasın.
Kizlar ne sıklıkta yıkıyorsunuz bebekleri cocuklariii
Ben artık bakıyorum ne zaman kirli gelirse gözüme yıkıyorum küvetin içine leğenini koydum orda ayakta duruyor 2 dk da yıkayıp çıkarıyorum. Sabah kahvaltıdan sonra salatalık vermiştim her yanı salya salatalık karışımı olmuş aldım uykudan önce yıkadım yatırdım. Genelde 3-4 güne bir oluyor sanırım. Meme kesmeyi de bilmiyorum canım bakacaz emzirme danışmanları kendiniz kesmeyin bebek bırakana kadar diyor büyük kızım çok düşkün değildi 1,5 yaşında kendi bıraktı istemedi. Küçük kızım 21 aylıkken ben bırakırdım ramazan a giriyorduk yeter dedim 2 kez limon sürdüm. Ekşi olmuş meme artık dedim 1-2 istedi ağladı sonra unuttu bir süre geceleri tek öğün uykuda besledim sütüm de yavaş yavaş çekildi hem sıkıntı yaşamadık o şekilde olunca

Ben mastit oldum ya. Anlamadım nasıl oldu ama izin aldım geldim işten. Göğüsüm çok sert ateş falan hiç kendimde değilim. Sıpa emmedi gece. Normalde de çok emmiyor gece ama anlamadım nasıl oldu.
Aaaa geçmiş olsun bende olmuştum çok zor Allah yardımcın olsun bol bol emzir ama antibiyotik şart

cok gecmis olsun canim. o da cok zor...

ben küçük kizimda cok sık rahatsizlanirdim. sol memede bir sıkıntı var. hep o tikanir. ondan alıştım simdi az bir sertleşme olsa hemen banyoda masajla sagiyorum. ilerlerse fena cunku. vucut agrisi da yapıyor bende. grip gibi bacaklarım ağrımaya baslarsa hemen meme muayenesi yapiyorum. sertlik olmus mu diye. insallah cabuk gecer.

bir ileri seviyesi sari, açık yeşile çalan süt. onu da kimi doktor emzir diyor kimi emzirme. öyle kalıyor insan hangisini dinlesem diye.

Bim macerasıyla başladığım güne eve yetişip dersle devam ettim dersten sonrada Ayşe uyurken mutfağı topladım süpürdüm sildim Ohh dedim yemeğe kadar başka bişey yapmayacağım Ayşe uyandı Zeynep le beraber ayşeyi oynattık bu ara ali babanın çiftliğine takmış durumda ablası ona hayvan resimleri çizip seslerini öğretiyoreşim geldi çok yoruldum demiştim gitmiş hazır bişeyler almış kızartmalık kendince işimi kolaylaştırmak istemiş ama kızarma olunca heryer battı yine yemeğini yiyen kalktı ablamla Ayşe uyumaya gitti ben o güzelce temizlediği mutfağın içinde bulaşıklar ve silinecek ocak tezgah ve boşaltılacak bulaşık mak kaldım başbaşa hiç yerimden kalkasım yok

Sevgi22884550 ayy ne zordur mastit zeynebin zamanında olurdum da aman Allah ım evlerden ırak 40 derece ateşte zangır zangır titrerdim. Hemen Bi duş al ve o göğsünü masala sağ birde beyaz kalıp sabunla masaj yapılıyordu galiba eğer sütün renginde değişim varsa sağ dök sağ dök rahatlarsın inş çok çok geçmiş olsun

İnşallah rahat geçer meraktayım. Yenidoğan çekimi 4 saat sürmüştü
Nasılda güzel olur ipek kuzusu ya inş güzel geçer merakla bekliyoruz doğum gününü ne zaman yapacaksın Ramazana denk geliyor bizim kızların ki iftar telaşına sıkışması Ramazan başlamadan önceki son cumartesi yapayım diyorum gün içinde rahat rahat herkes gelsin zaman sıkıntısı olmasın diye

Kizlar eve salincak alim tavsiyemdir.
Bir de kaydirak park ayağıniza geldi soguk havalarda

Uyuyorlar ikisi de uyuyor salincakta canim salimcak benim yapamadığını basaran guzel salincakkkk
Zeynebin zamanında bizde annemlere almıştık tavana asmalı resmen kurtarıcısı bebeklerini alır orda sallanırdı o zamanı getirdin aklıma şimdi zeynebin odasında var ama svava salıncaklardan Zeynep çok seviyor Ayşede bayılıyor ama o tehlikeli henüz Ayşe için. İşimi görüyorsa ne güzel eylenir çocuklar sende dinlenirsin biraz

Ayyyy kader ortağım benim park beşik deneyim diyorum ama eşim boşuna uğraşma diyor bizde öyle duvara yapıştırdık ayağına yastıklar koyuyorum filan ama bilemedim iyiiym şükür bende psikolojik olarak sınavdan geçiyorum inan dün uyumuyor diye oturdum ağladım bir saat psikolojik destek almayı düşünüyorum belki ilaçsız da çözebiliriz. Böbreklerinde sorun mu var kuzunun ben mi yanlış okudum

Azmini severim ya harikasın kuzum bende seneye öyle yapmayı düşünüyorum bana örnek ol

Bir annenin dramı
Ben olsam kızartmazdım ay baharatlayıp fırına verseydin keşketembel işi
ben de yemeğimi yapıp dersleri de bitirince kendime vakit ayırdım biraz bakım yaptım uyuyor minnoş da sofra kuracam şimdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…