Benimde etrafımdakiler hep kız olacak diyor ama Nebilim ben hiçbirşey hissedemez oldumBenim de iki kızım var hep erkek olacakmış gibi hissediyorum yani önce böyle hissetmiyordum ama çevremdeki birçok kişi erkek olabilir yüzün sivilcelenmis falan filan birçok şey denilince erkek olacakmış gibi inanmaya başladım hayırlısı artık..
Lohusa taclarina geceliklerine bakıyorum hep mavi..
Benim iki gün geçti neden geçti diye korktum gebelik eşittir endişeymiş çok iyi anladım
Bulantilar hamileliğin dikenleri ama napalim hamilelik =bulantı yani normal bir durum iyi birşey yaşadığımız icin seviniyoruz
Ama ben şöyle düşünüyorum ömrümde kac kez hamile olacam da kac kez midem böyle bulanacak hem bunun icin neler yapmicak çok kadin var oyuzden bulantılarımı da seviyorum bazen kusunca karnımı seviyorum onun varlığını hissettiriyor bana
Birincide bende şikayet ederdim bu ikinci olunca farkındalığım artti vede bu kez 8. Ayda denememle olmucak artık diye düşünerek biraz zor bularak olunca onunda etkisiyle sanırım seviyorum hamileliği ve süreciAy maşallah ne kadar pozitifsiniz. Bana günler geçmiyor artık bu bulantilarla.
Bu duaları ancak öncesinde çocuğu olan zorlukları bilen anne yapabilir çünkü bende böyle dua ediyorumSağlıkla zamanında kolayca gelsinler de kız erkek farketmezinşallah hiç zorlanmadan emen bol bol yiyen mışıl mışıl uyuyan, uslu, tatlı bizi yormayan(hele de halihazırda bi bebeği daha olan anneleri başta beni ) bebişlerimiz olur. Zira bu ara kızım canıma okuyo bi de hasta oldu kuzum hiç durmuyo sürekli mızmız
Canım genelde 2.ci çocuğu olanlar hissediyorNasıl bu kadar erken hisseddbiliyorsunuz
Diger arkadaslarin dedikleri gibi tansiyon problemi de olabilir tabi. Ben agriyinca direk olcerim hep normal cikiyor. klasik hamilelik agrisi benimki. Normalde coknagri kesici icen biri olmadigim icin cabuk etki ediyor neyseki. Kafeinli iceceklerde bende ise yariyor ama carpinti probleminden icemiyorum. Lavanta yagiyla sakaklarinizi ovmayi deneyebilirsiniz. Umarim ise yarar.Parolun hiç etkisi olmuyor bana o yüzden icmemeyi daha mantıklı buluyorum kan basıncını bende okudum internette ama baya hergun agriyinca da tedirgin oldum artık hayatimi baya etkiliyor çünkü artık başım agriyo demekten utanıyorum hergun hergun
Allah hayirlisiyla ve de saglikla gonlunuze gore versin insallahheralde sanırsam galiba.bir yandan dr a gitmek için can atıyorum.biyandan da hiç gitmek istemiyorum.ayy böyle diyince günaha giriyormuyum acaba üçüncüyu Kız istemekle
Birincide bende şikayet ederdim bu ikinci olunca farkındalığım artti vede bu kez 8. Ayda denememle olmucak artık diye düşünerek biraz zor bularak olunca onunda etkisiyle sanırım seviyorum hamileliği ve süreci
Başımıza gelecekleri biliyoruz çünküBu duaları ancak öncesinde çocuğu olan zorlukları bilen anne yapabilir çünkü bende böyle dua ediyorum
geçmiş olsun Allah şifalar versin.sizede kolaylık versinGünaydın hanımlarbana pek gün aymadı bugün kızım hasta eşim işte ben hamile yorgun bitkin. Hadi bakalım bigüne daha başladık güzel geçsin inşallah
GünaydınGünaydın tüm erkencilere ve çocuklu olupta uyuma fırsatı bulamayanlara.ilk gebeligi olanlar sizin yerinizde olsam hiç uyanmam
DeğlmiGünaydın tüm erkencilere ve çocuklu olupta uyuma fırsatı bulamayanlara.ilk gebeligi olanlar sizin yerinizde olsam hiç uyanmam
Karnını doyur bebişini doyur geri yatGünaydınilk gebelik ama 7 buçukta uyandım acıktık ne yapalım teyzesi
Katılıyorum sizeGünaydın, gece dışarıdaydık arkadaşlarımızla. Geç yattığım için geç uyanırım diye sevinmiştim amaa nerdeeeee. Hiç kaliteli uyuyamadım sürekli uyandım ve sabahın köründe gözlerim açıldı.Yani öyle ilk gebeliği olanların uyuduğunu düşünmeyin arkadaşlar. Analık rahme düşer düşmez başlıyormuş, uykusuz gecelerde buna dahil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?