2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Benimde etrafımdakiler hep kız olacak diyor ama Nebilim ben hiçbirşey hissedemez oldum

Sağlıkla zamanında kolayca gelsinler de kız erkek farketmezinşallah hiç zorlanmadan emen bol bol yiyen mışıl mışıl uyuyan, uslu, tatlı bizi yormayan(hele de halihazırda bi bebeği daha olan anneleribaşta beni) bebişlerimiz olur. Zira bu ara kızım canıma okuyo bi de hasta oldu kuzum hiç durmuyo sürekli mızmız

bulantilarimi sevemiyorum aslinda...ben sadece bebegimi seviyorum..

Ay maşallah ne kadar pozitifsiniz. Bana günler geçmiyor artık bu bulantilarla.
Birincide bende şikayet ederdim bu ikinci olunca farkındalığım artti vede bu kez 8. Ayda denememle olmucak artık diye düşünerek biraz zor bularak olunca onunda etkisiyle sanırım seviyorum hamileliği ve süreci

Bu duaları ancak öncesinde çocuğu olan zorlukları bilen anne yapabilir çünkü bende böyle dua ediyorum

Diger arkadaslarin dedikleri gibi tansiyon problemi de olabilir tabi. Ben agriyinca direk olcerim hep normal cikiyor. klasik hamilelik agrisi benimki. Normalde coknagri kesici icen biri olmadigim icin cabuk etki ediyor neyseki. Kafeinli iceceklerde bende ise yariyor ama carpinti probleminden icemiyorum. Lavanta yagiyla sakaklarinizi ovmayi deneyebilirsiniz. Umarim ise yarar.

Birincide bende şikayet ederdim bu ikinci olunca farkındalığım artti vede bu kez 8. Ayda denememle olmucak artık diye düşünerek biraz zor bularak olunca onunda etkisiyle sanırım seviyorum hamileliği ve süreci
Ben de birinci de bu kadar etkilenmedim. Bulantilarim yine vardı ama bu kadar soylenmiyordum. Bu sefer çok yordu beni Allah'ın gücüne gitmesin de.. gün sayıyorum hayırlısıyla gececek inşallah.

Günaydın, gece dışarıdaydık arkadaşlarımızla. Geç yattığım için geç uyanırım diye sevinmiştim amaa nerdeeeee. Hiç kaliteli uyuyamadım sürekli uyandım ve sabahın köründe gözlerim açıldı. Yani öyle ilk gebeliği olanların uyuduğunu düşünmeyin arkadaşlar. Analık rahme düşer düşmez başlıyormuş, uykusuz gecelerde buna dahil.

Katılıyorum size gece bel ağrısından uyuyamadım 5 saatlik uyku ile 7 de ayaktaydım. Kocamda uyuyamadı benden ötürü geceler şimdiden zorlaştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…