- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 168
- 32
Evet bende diyorum bari şimdi uyusaydık doğduktan sonra zaten uykusuz her gece şarkısını yaşayacağızKatılıyorum sizegece bel ağrısından uyuyamadım 5 saatlik uyku ile 7 de ayaktaydım. Kocamda uyuyamadı benden ötürü geceler şimdiden zorlaştı
Yapan varmi acaba tutuyomiİnternette karbonatla yapılan bir test var duydunuz mu cinsiyet için? Yani ne kadar doğru bilemedim ama
Günaydın hanımlarbana pek gün aymadı bugün kızım hasta eşim işte ben hamile yorgun bitkin. Hadi bakalım bigüne daha başladık güzel geçsin inşallah
Günaydın tüm erkencilere ve çocuklu olupta uyuma fırsatı bulamayanlara.ilk gebeligi olanlar sizin yerinizde olsam hiç uyanmam
Günaydın, gece dışarıdaydık arkadaşlarımızla. Geç yattığım için geç uyanırım diye sevinmiştim amaa nerdeeeee. Hiç kaliteli uyuyamadım sürekli uyandım ve sabahın köründe gözlerim açıldı.Yani öyle ilk gebeliği olanların uyuduğunu düşünmeyin arkadaşlar. Analık rahme düşer düşmez başlıyormuş, uykusuz gecelerde buna dahil.
Günaydın. Kaç gündür kodesteydim kızlar yazamadım. Nasılsınız
Canım uzun uzun yazmışsın çok ama çok sagolDiger arkadaslarin dedikleri gibi tansiyon problemi de olabilir tabi. Ben agriyinca direk olcerim hep normal cikiyor. klasik hamilelik agrisi benimki. Normalde coknagri kesici icen biri olmadigim icin cabuk etki ediyor neyseki. Kafeinli iceceklerde bende ise yariyor ama carpinti probleminden icemiyorum. Lavanta yagiyla sakaklarinizi ovmayi deneyebilirsiniz. Umarim ise yarar.
Günaydın hanımlarbana pek gün aymadı bugün kızım hasta eşim işte ben hamile yorgun bitkin. Hadi bakalım bigüne daha başladık güzel geçsin inşallah
[/QUOTE
Gunaydingeçmiş olsun inşallah hemen iyileşir de annesini yormaz fazla
Evet canım hemen gittim baktı kese etrafinda kan var dedi 2 gün önce yoktu hersey normaldi ilk defa oldu böyle birseý persembeye kadar dinlenme verdi progestan verdi ama sakin fitil olarak kullanma dedi persembe tekrar bakacak tahmini 100 de 99 geçer dedi bebek iyi dedi cokmu is yaptın dedi zorlama görünüyor dedi
Bana da aynısını dedi ama içtikten sonra gözümü hiç açamıyorum yaayneen yaa 1 de olsa 2 de olsa endise aynı
Gözünüz aydın. Sağlıkla alın kucağınızaGunaydin kizlar, dun kontroldeydim hem ikili test hemde cinsiyet icin. Cinsiyetimiz belli oldu, kizimiz geliyor Allahin izniyleLepistesb listeye kiz ekle canim Bir oglum vardi, simdide kizim oluyor cok mutluyuz cok sukur ☺
Yaaaaa ne güzeell gönlünüze göre vermş AllahGunaydin kizlar, dun kontroldeydim hem ikili test hemde cinsiyet icin. Cinsiyetimiz belli oldu, kizimiz geliyor Allahin izniyleLepistesb listeye kiz ekle canim Bir oglum vardi, simdide kizim oluyor cok mutluyuz cok sukur ☺
Dimi yaa ben de öğrendm güya ama kesin değil. Hala heyecan var yani değişir diyeAyy cinsiyet öğrenenleri gördükçe heyecanlanıyorumbende öğrenmek istiyorum hemeeennn
Ooohhh yerimize de uyu kız boşver. Keşke uyku stoğu diye bşy olsaKızlar hepinize günaydın.Ben uyuyabilenlerdenim sanırım. Bebek doğunca nasıl olsa uyuyamam diyip acısını çıkarıyorum. Ama çeki düzen vericem çok alışmakta iyi değil uykuya. İkinci veya üçüncü bebişi olacaklara illaki daha zor her şey. Ne uyku var ne dinlenme tahmin edebiliyorum. Allah hepimize kolaylıklar versin. Hepimizin yaşadığı sıkıntıları azaltsın. Sağ sağlim süreci tamamlayıp evlatlarımıza kavuştursun.
Maşallah canım çok güzel olmus sağlıcakla büyüsün yavrularınGunaydin kizlar, dun kontroldeydim hem ikili test hemde cinsiyet icin. Cinsiyetimiz belli oldu, kizimiz geliyor Allahin izniyleLepistesb listeye kiz ekle canim Bir oglum vardi, simdide kizim oluyor cok mutluyuz cok sukur ☺
Teşekkr ederimgeçmiş olsun Allah şifalar versin.sizede kolaylık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?