2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Katılıyorum size gece bel ağrısından uyuyamadım 5 saatlik uyku ile 7 de ayaktaydım. Kocamda uyuyamadı benden ötürü geceler şimdiden zorlaştı
Evet bende diyorum bari şimdi uyusaydık doğduktan sonra zaten uykusuz her gece şarkısını yaşayacağız

Günaydın hanımlarbana pek gün aymadı bugünkızım hasta eşim işte ben hamile yorgun bitkin. Hadi bakalım bigüne daha başladık güzel geçsin inşallah
Günaydın tüm erkencilere ve çocuklu olupta uyuma fırsatı bulamayanlara.ilk gebeligi olanlar sizin yerinizde olsam hiç uyanmam
Günaydın. Kaç gündür kodesteydim kızlar yazamadım. Nasılsınız

Kızlar hepinize günaydın. Ben uyuyabilenlerdenim sanırım. Bebek doğunca nasıl olsa uyuyamam diyip acısını çıkarıyorum. Ama çeki düzen vericem çok alışmakta iyi değil uykuya. İkinci veya üçüncü bebişi olacaklara illaki daha zor her şey. Ne uyku var ne dinlenme tahmin edebiliyorum. Allah hepimize kolaylıklar versin. Hepimizin yaşadığı sıkıntıları azaltsın. Sağ sağlim süreci tamamlayıp evlatlarımıza kavuştursun.

Canım uzun uzun yazmışsın çok ama çok sagol sizin dediklerinizden deneye deneye bana uygun olanını bulacağım bakalim

ayneen yaa 1 de olsa 2 de olsa endise aynı
Bana da aynısını dedi ama içtikten sonra gözümü hiç açamıyorum ya Aynen kuzum annelik başladı

Selam kızlar, bugün benim de baş ağrım var havadan mı nedir.. Nurse Harveys in headstick i varmış roll on gibi bir şey, hamilelikte kullanılıyormuş genelde ve etkiliymiş. Alayım da evde bulunsun diyorum. Fiyatına falan da bakmadım gerçi..

Bulantı için metpamid kullanmış olanınız var mı? Tavsiye edilen bir ilaç değil ama Doktor zorda kalırsan kullan demişti. Bugün hiç iyi değilim, nöbetteyim ayrica. Alsam mı acaba bir tane

Gunaydin kizlar, dun kontroldeydim hem ikili test hemde cinsiyet icin. Cinsiyetimiz belli oldu, kizimiz geliyor Allahin izniyle Lepistesb listeye kiz ekle canim Bir oglum vardi, simdide kizim oluyor cok mutluyuz cok sukur ☺
Yaaaaa ne güzeell gönlünüze göre vermş Allahne mutlu size

Ayy cinsiyet öğrenenleri gördükçe heyecanlanıyorum bende öğrenmek istiyorum hemeeennn
Dimi yaa ben de öğrendm güya ama kesin değil. Hala heyecan var yani değişir diyeayy sana da söylesnler artık ya ilerlemş haftan işte. Anlıyolar normlde kemk yapısından bile

Ooohhh yerimize de uyu kız boşver. Keşke uyku stoğu diye bşy olsa

Valla korkarak da olsa içtim yine mom vital i. İnşallah kusmamiçmem de lazm bebk emzrdiğim için ama çıkardktan sonra ne anlamı var bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…