2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Jadesi canim bende corbada cok sikinti yasıyorum corba disinda neler veriyorsun ? Brokoli krnabahar kabak havuc patates kofte tavuk makarna bulgur bunlar disinda ne verecegini bilmiyorum 2 gündür krep veriyorum birde
Ne pişireyim derdi bizde de çok. Bazen çok daralıyorum alışamadı hala katı yemeye. Elimize geçeni veriyoruz ufak ufak ama ne bilim yine çiğnemesi sıkıntılı. Kaşıkla verdiklerimi yutmaya çalışıyor orda zaten düzgün veremiyorum pütürlü. Çiğnemeden yutuyor o zamanda kusuyor. Bugün çay içerken kek vardı verdim azar azar 3 . Verişimde bi avuç kustu yine. Şaştım kaldım nerde hata yapıyorum anlamıyorum. Katı veriyorum ben verdikçe o hala kusuyor öğürüyor

Masallah Zara ya. Karya iyi yürüyor ama hala dengesini tam tutamıyor bizde dusecek diye pesinden geziyoruz. Yurutece binmek istemiyor ama gun icerisinde mecbur biraktimbaya sarkiyor ondanda cok korkuyorum napicam bilmiyorum
İyi ya geç olsa da çabuk alıştılar yürümeye Bizim yürüteç kırıldı baya büyük kurtarıcı idi
Şimdi mama sandalyesinde oyalıyorum bazen de çizgifilm açıp veriyorum

Evet sut de veren cok var ama ben mama vericem 2 yasina kadar sonrada artar zaten zamanla ek gida dişlerde cikmis olacak. He birde su pinar in devam sutu varya ondanda verenler vardi etrafimda
Bende duydum pınarın devam sütü. Veren arkadaşlarım çok. Düşünüyorum bende yaşını alsın vereceğim. Nasıl içer bilmiyorum suyu bile elimizde biberonla geziyoruz.

Olur kuzum bu salgın dönemi hepimizi zaten Pimpirikli yaptı Allah’ım sağlık saat versin
Ne güzel rutine bindirmişsiniz bazen benim bir günüm bir günü hiç tutmuyor yoğunlukta ama sıkıntı yok her zaman çok yoğunluk var bu aralar e ticaret çok cazip ben zaten devlet memuruyum yapma şansım da yok da fakat bir çok tanıdığım işlerini bırakıp e ticaret üzerinden satışlara başladılar yani tutulursa bağlantılar sağlam olursa Bir de güven sağlanırsa müşteride Yürür gidersiniz üstelik evde bebekle bebeği büyüterek

Canim bizimkiside cok kati olunca oguruyor halen mesela kasikla veremiyorum iyice blendir ve kivamli olacak verebilmem icin. Brokoli karnabahar flanda buharda en az yarım saat hasliyorim ben iyice yumusak olunca seviyor. Cok sukur kahvaltilarda yiyor peynir salatalik icini veriyrum. Yumurtayıda yumusak yapiyorum onun disinda ben az tuzda baharatta katyrum artik tuzsuz sevmiyor corba vs. Sende bir oyle dene istersen. Birde her cocuk farkli illaki alisacak ama dene sen surekli erkenden alissin.

O ogretmen61 ben gecede veriyorum bazen cok nadir 5 saat flan uyudugu oluyor ama cok nadir o zaman icmiyo4 sabah iciyor
Vermeyeyim diyorum donup duruyor sonrada sacimi cekiyor uykusunda sonrada uyaniyor yatıramıyorum. Biraz akli ersinde oyle alistrayim diyorum yanlis mi yapiyrum acaba

Bu eşlerin süt merakını da anlamak mümkün değil benimki de artık bir yaşından sonra inek sütü de gitsin alışsın falan diyor çocuk yoğurdunu yiyor düzenli süt Süt dişleri de erken çürütmeye sebebiyet veriyor muş sonuçta o ne derse desin ben de devam sütüne devam etmeyi düşünüyorum ama şu an süt vermeyecem
Yiri dalgalı Perma yaptıra bilirsin dünür canım altı ay gider toplasan da bozulmasına etken değildir uzadıkça bozulur o da uçlara düşer dalgalar yine güzel olur benim de pırasa gibidir gençken yaptırmışlığım vardıŞimdi saçım rögleli cesaret edemiyorum Gerçi kendi saçına yaptırıyorum ben de altı ayda bir ama yine de sonuçta kimyasal iki kimyasal saçın dökülmesine sebebiyet verebilir
günde birden çok mama içince öğünlerinde yemesi azalıyor mu ?
Biz genelde günde üç kere ma içiyoruz beşer doz uyku öncesi geri kalan zamanlarda açken yemeğini yiyor
Jadesi canim bende corbada cok sikinti yasıyorum corba disinda neler veriyorsun ? Brokoli krnabahar kabak havuc patates kofte tavuk makarna bulgur bunlar disinda ne verecegini bilmiyorum 2 gündür krep veriyorum birde
Ben her yemekten veriyorum baharcım üstelik bizim daha hala dişlerimiz patlamadı ama zaten öncesinde de damak ile halledebiliyordu mesela az önce boncuk makarna yedi kıymalı yanında yoğurt makarnayı pişirirken peynir altı suyu ve et suyu koydum zaten kıyması da vardı yoğurtla 7.01 güzel balık yiyor haftada bir mutlaka geçen gün kabak pişirdim İçine biraz semizotu ve balkabağı da koydum biraz da arpa şehriye pişirdim hafif sulu yedi mutlaka içine peynir altı suyu ve et suyu da ekliyorum vallahi bu çocuk benim yaratıcılığımı arttırdı sürekli bir şeyler uyduruyorum ben de tadına bakıyorum çok koymuyorum artık yavaş yavaş domates koymaya başladım hafta sonu Yüksük çorbası yapmıştım siz bilir misiniz bilmiyorum Hamur çorbası yani hiçte ayırmadım sadece tuz koymadım ama salçasını falan koydum güzel yağını hamurlarını bölerek verdim çok sevdi
@misskokulumm simdi dis cikarma surecinin gorseline baktim biz alt yanlarida patlattik 1 2 hafta daha huzursuzluk surerse 16. Ayda digerleri cikiyormus yani 4 ay rahatiz insallah amin geriyede 12 dis kaliyor
Daha biz başlayamadımk bile bakalım nasıl rahatlayacağız ne zaman

Aa onu duymamıştım bi araştırayım sağol canım
O süt biraz şekerli hafif bı şekeri var. Benimkiler sevmedi tatlı diye. Ben sabah kahvaltisinda 2 günde bir keçi sütü veriyorum. Sırf değişiklik olsun diye. İnek sutude verdim. Mamayi kesip vermek bilmiyorum mantıklı mı. İmkanınız varsa 2 yaşa kadar mama içsin egerki içiyorsa. Sütü coğu çocukta küçükken sevmiyor. Umut bizim Hâlâ içmiyor. Ihlamur olmadiginda kullanıyorum çay niyetine.

Saol canım öyle calla bitse gitse şu hastalık 1 yok hep öyle gectş

Kızlae Zara artık günde bir uyku yapıyor
Aslında istesem 2 olur ama o zaman da geç saatte yatmış oluyor ve çok zorluyor beni sizce bir uyku yeterli mi şimdi iki mi yapayım

Ah kuzum benim ne zor çıkıyor dişleri ama maşallah bahar kaç oldu dişi bu dönemde normal ama yapışması sana

Aaa aşk olsun doğru adrestesin terzi kendi söküğünü dikemez ama olsun afro dalgası gibi yaptırırsan bozulmaz bağlasanda tesettürlü de olsan çünkü onlar kendi saçın değil ekleme saç
Ama tek sıkıntısı 3 4 ay gitmesi yani uzun vadeli değil öyle olunca da para istiyor kuzum çünkü en son 2 yıl önce sordum 500 TL dediler bana

Gel sarılalım ya çok dertliyim o konuda bağırsakları zorlanacak diye bol yoğurt veriyorum ben sebze meyve deniyorum hep meyveyi çok seviyor çeşit yapıyorum onlarla yoğurda katıyorum muhallebi yapıyorum irmikle yapıyorum bunlara pekmez ve ceviz ve de toz tarçın serpiyorum kendimize ne yaptıysam suyundan veriyorum genelde tükürüyor ama onları inan dara düştüm bende çünkü baya seçer oldu akşam yemeklerini mücver yap mesela sebzeden

Aslında istesem 2 olur ama o zaman da geç saatte yatmış oluyor ve çok zorluyor beni sizce bir uyku yeterli mi şimdi iki mi yapayım
Bizim 2 oluyor. Biri öğlen biri de 5 6 gibi. Bazen bir yapıyor akşam 8 gibi yatıyor bu seferde kalkıyor 10 11 gibi. O yüzden iki yapıyoruz hep. Bir uykuyu kaldıramaz daha. Düzeni bozuluyor tek olunca. Çok yoruluyorlar gün içinde hareketliler. İki uyku anca dinlendirir heralde

birşey daha öğrendim sayende. bezi ilk defa duydum. sagolasin yaaa
Aa onu duymamıştım bi araştırayım sağol canım
canim arel 12 buçuk aylıktı memeyi bıraktık milupa devam sütüne başladık. 1 aydır felan normal sütü ballı veriyorum.
cok nadir de olsa bizde de oluyor bazen. direniyor uyumuyor tek uyku oluyor.
2 gündür de uyuyor ama nasıl uyku bayılmış gibi yatağa koyunca gülüyor pis pis eşşek sonra kalkıp oturuyor zıplamaya başlıyor. numara mi yapıyor anlamadim. yine öyle bir andayim. yarım saattir emiyordu daha emecek birsey kalmamıştır diye düşünüp ayağıma aldım. offf ayağa alışmamalı ya

genel bir sorum olacak. hayatta istediğim ne olduysa hiç kolaydan ulaşamadım. hep birşeyler çıkar engeller engeller uğraştırır. vazgeçmem de çabalarım mutlu son olur şükür ya ama bu ara öyle birşeyler oluyor ki engel de değil şansızlık kismetsizlik ne yapsam bilemedim. çevremdeki herkes de farkındadır bizim işlerimizin böyle olduğunu çekiyor muyuz ne anlamadim göz mü var.
ornek verim bir işe giriselim dedik dolar borç aldık dolar fırladı şimdi yani girdigimiz işte de sıkıntı oldu kâr olur mu bilmiyorum ki daha o iş için de ekstra uğraş lazım.
ne yapayım bi tavsiye verin bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…