- 19 Şubat 2019
- 1.674
- 4.767
- 83
- 33
Ne pişireyim derdi bizde de çok. Bazen çok daralıyorum alışamadı hala katı yemeye. Elimize geçeni veriyoruz ufak ufak ama ne bilim yine çiğnemesi sıkıntılı. Kaşıkla verdiklerimi yutmaya çalışıyor orda zaten düzgün veremiyorum pütürlü. Çiğnemeden yutuyor o zamanda kusuyor. Bugün çay içerken kek vardı verdim azar azar 3 . Verişimde bi avuç kustu yine. Şaştım kaldım nerde hata yapıyorum anlamıyorum. Katı veriyorum ben verdikçe o hala kusuyor öğürüyorJadesi canim bende corbada cok sikinti yasıyorum corba disinda neler veriyorsun ? Brokoli krnabahar kabak havuc patates kofte tavuk makarna bulgur bunlar disinda ne verecegini bilmiyorum 2 gündür krep veriyorum birde
İyi ya geç olsa da çabuk alıştılar yürümeye Bizim yürüteç kırıldı baya büyük kurtarıcı idiMasallah Zara ya. Karya iyi yürüyor ama hala dengesini tam tutamıyor bizde dusecek diye pesinden geziyoruz. Yurutece binmek istemiyor ama gun icerisinde mecbur biraktimbaya sarkiyor ondanda cok korkuyorum napicam bilmiyorum
Bende duydum pınarın devam sütü. Veren arkadaşlarım çok. Düşünüyorum bende yaşını alsın vereceğim. Nasıl içer bilmiyorumEvet sut de veren cok var ama ben mama vericem 2 yasina kadar sonrada artar zaten zamanla ek gida dişlerde cikmis olacak. He birde su pinar in devam sutu varya ondanda verenler vardi etrafimda
Olur kuzum bu salgın dönemi hepimizi zaten Pimpirikli yaptı Allah’ım sağlık saat versinYaa biz nişanlıykrn hastaneye gittmişti bir arkadaşın dedesi için kan verecekti orada kan değerleri düşük çıktı ilik testi falan. Yaptırdı 2 kere çok şükür bir şey çıkmadı değerler normalmiş ams tüpe girdiğinde yapışıp kümeleniyormuş (en son gittiği Prof böyle söylemiş) ama o buna pek inanmıyorum başka bir doktordan daha duymak istiyor hak veriyorum zor şeyler yaşadı bende 2 kez düşük sonrasında zor bir hamilieleik geçirdim şeker tarama testler hep sıkıntılıydı doğumdan sonra toparlamıştı baya ama Zara’nın geçmeyen kabızlığı ile tekrar hortladı
Ama farkında. Bu sabah baya konuştu hak verdi bana
Ne güzel rutine bindirmişsiniz bazen benim bir günüm bir günü hiç tutmuyor yoğunlukta ama sıkıntı yok her zaman çok yoğunluk var bu aralar e ticaret çok cazip ben zaten devlet memuruyum yapma şansım da yok da fakat bir çok tanıdığım işlerini bırakıp e ticaret üzerinden satışlara başladılar yani tutulursa bağlantılar sağlam olursa Bir de güven sağlanırsa müşteride Yürür gidersiniz üstelik evde bebekle bebeği büyüterekÇok teşekkür ederim, iyiyim çok şükür. İki çocukla koştur, ev işi, büyüğün dersleri, küçüğün yemesi, uyuması. O kadar standart geçiyor ki günBazen beni arayıp napıyorsun diye soranlara günlük liste vericem, her saat ne yaptığım belli bugün de aynı diyorum Bir yandan da bir e-ticaret işine girişmek istiyorum ama bu yoğunlukta hiç fırsat bulamıyorum. Konusu geçmişken sorsam acaba aranızda hiç e-ticaret yapan var mı?
Canim bizimkiside cok kati olunca oguruyor halen mesela kasikla veremiyorum iyice blendir ve kivamli olacak verebilmem icin. Brokoli karnabahar flanda buharda en az yarım saat hasliyorim ben iyice yumusak olunca seviyor. Cok sukur kahvaltilarda yiyor peynir salatalik icini veriyrum. Yumurtayıda yumusak yapiyorum onun disinda ben az tuzda baharatta katyrum artik tuzsuz sevmiyor corba vs. Sende bir oyle dene istersen. Birde her cocuk farkli illaki alisacak ama dene sen surekli erkenden alissin.Ne pişireyim derdi bizde de çok. Bazen çok daralıyorum alışamadı hala katı yemeye. Elimize geçeni veriyoruz ufak ufak ama ne bilim yine çiğnemesi sıkıntılı. Kaşıkla verdiklerimi yutmaya çalışıyor orda zaten düzgün veremiyorum pütürlü. Çiğnemeden yutuyor o zamanda kusuyor. Bugün çay içerken kek vardı verdim azar azar 3 . Verişimde bi avuç kustu yine. Şaştım kaldım nerde hata yapıyorum anlamıyorum. Katı veriyorum ben verdikçe o hala kusuyor öğürüyor
Bu eşlerin süt merakını da anlamak mümkün değil benimki de artık bir yaşından sonra inek sütü de gitsin alışsın falan diyor çocuk yoğurdunu yiyor düzenli süt Süt dişleri de erken çürütmeye sebebiyet veriyor muş sonuçta o ne derse desin ben de devam sütüne devam etmeyi düşünüyorum ama şu an süt vermeyecemAslında gece beslenmesine artık ihtiyaçları yok baharcım ben mamayı azalttım gece yavaş yavaş sonra kalkmadı zaten kendisi1 yaşına geldi artık eşim de süt içer diyo da anlatamıyorum doktorların inek sütünü falan önermediğni
Yiri dalgalı Perma yaptıra bilirsin dünür canım altı ay gider toplasan da bozulmasına etken değildir uzadıkça bozulur o da uçlara düşer dalgalar yine güzel olur benim de pırasa gibidir gençken yaptırmışlığım vardıŞimdi saçım rögleli cesaret edemiyorum Gerçi kendi saçına yaptırıyorum ben de altı ayda bir ama yine de sonuçta kimyasal iki kimyasal saçın dökülmesine sebebiyet verebilirSenin demenle ilgisi yok kuzum.. dışardan da okuyan çok..ondan dedim. Herkes bi masAllah ceksin diye
Ya jadem sen bu sac olaylarina biraz hakimsin galiba.bi ara afrika dalgasi neyin dediydin.ben saçıma kalıcı iri bukleler istiyorum.su dalgasi deniyormuş galibaçaktırma iste o kadar cahilim.. benim bunu korumam zor olur mu? Tesetturluyum ya.hadi onu da gectim evde illa topluyoruz topuz falan.bozulur mu? Kac ay gider? Saclarim inatcidir sekil noktasinda.israrla pirasa kalmak istiyorlar maşa falan tutmuyor hemen bozuluyor.. bu kalici dalgayi yaparsam nasil bir bakim ister? Yani boyuna sac sekillendirici sprey jöle vs mi kullanmaliyim? Kii kullanamam alışkın değilim he bi de sacim uzun o da etkiler mi bozulmasini? Eveeeett bi an jadeyi kuaför sandim bilen baskalari da varsa aydinlatin kızlar
Biz genelde günde üç kere ma içiyoruz beşer doz uyku öncesi geri kalan zamanlarda açken yemeğini yiyorgünde birden çok mama içince öğünlerinde yemesi azalıyor mu ?
Ben her yemekten veriyorum baharcım üstelik bizim daha hala dişlerimiz patlamadı ama zaten öncesinde de damak ile halledebiliyordu mesela az önce boncuk makarna yedi kıymalı yanında yoğurt makarnayı pişirirken peynir altı suyu ve et suyu koydum zaten kıyması da vardı yoğurtla 7.01 güzel balık yiyor haftada bir mutlaka geçen gün kabak pişirdim İçine biraz semizotu ve balkabağı da koydum biraz da arpa şehriye pişirdim hafif sulu yedi mutlaka içine peynir altı suyu ve et suyu da ekliyorum vallahi bu çocuk benim yaratıcılığımı arttırdı sürekli bir şeyler uyduruyorum ben de tadına bakıyorum çok koymuyorum artık yavaş yavaş domates koymaya başladım hafta sonu Yüksük çorbası yapmıştım siz bilir misiniz bilmiyorum Hamur çorbası yani hiçte ayırmadım sadece tuz koymadım ama salçasını falan koydum güzel yağını hamurlarını bölerek verdim çok sevdiJadesi canim bende corbada cok sikinti yasıyorum corba disinda neler veriyorsun ? Brokoli krnabahar kabak havuc patates kofte tavuk makarna bulgur bunlar disinda ne verecegini bilmiyorum 2 gündür krep veriyorum birde
Daha biz başlayamadımk bile bakalım nasıl rahatlayacağız ne zaman@misskokulumm simdi dis cikarma surecinin gorseline baktim biz alt yanlarida patlattik 1 2 hafta daha huzursuzluk surerse 16. Ayda digerleri cikiyormus yani 4 ay rahatiz insallah amingeriyede 12 dis kaliyor
Aa onu duymamıştım bi araştırayım sağol canımEvet sut de veren cok var ama ben mama vericem 2 yasina kadar sonrada artar zaten zamanla ek gida dişlerde cikmis olacak. He birde su pinar in devam sutu varya ondanda verenler vardi etrafimda
O süt biraz şekerli hafif bı şekeri var. Benimkiler sevmedi tatlı diye. Ben sabah kahvaltisinda 2 günde bir keçi sütü veriyorum. Sırf değişiklik olsun diye. İnek sutude verdim. Mamayi kesip vermek bilmiyorum mantıklı mı. İmkanınız varsa 2 yaşa kadar mama içsin egerki içiyorsa. Sütü coğu çocukta küçükken sevmiyor. Umut bizim Hâlâ içmiyor. Ihlamur olmadiginda kullanıyorum çay niyetine.Aa onu duymamıştım bi araştırayım sağol canım
Saol canım öyle calla bitse gitse şu hastalık 1 yok hep öyle gectşOlur kuzum bu salgın dönemi hepimizi zaten Pimpirikli yaptı Allah’ım sağlık saat versin
Ne güzel rutine bindirmişsiniz bazen benim bir günüm bir günü hiç tutmuyor yoğunlukta ama sıkıntı yok her zaman çok yoğunluk var bu aralar e ticaret çok cazip ben zaten devlet memuruyum yapma şansım da yok da fakat bir çok tanıdığım işlerini bırakıp e ticaret üzerinden satışlara başladılar yani tutulursa bağlantılar sağlam olursa Bir de güven sağlanırsa müşteride Yürür gidersiniz üstelik evde bebekle bebeği büyüterek
Ağır kaldırmıyorum canım ama yormamak elde değil tabi sağolasın eksik olmaAnladım canım ama sen taşınırken ve yerleşirken zorlama kendini. İnşallah önemsiz birseydir fizik tedavi ile geçer. Geçmiş olsun
Ah kuzum benim ne zor çıkıyor dişleri ama maşallah bahar kaç oldu dişi bu dönemde normal ama yapışması sanaSelam kizlar benin kızin disler patladi yine sıkıntılı hep sinirli bana yapisiyor yalnızda birakamiyorum zaten bir iste yapamiyorum. Salona diger odanın koltuk minderlerini attim etrafinida doldurdum burada yatyruz tek sıkıntı sabah cok aydinlik oluyor erken uyaniyor onu çözmem lazim. Salonda yatak halen yerde anca mutfağı toplayabildim cok dagildim ama yaoacak birsey yok bu süreç sanirim boyle gececek. O ogretmen61 canim bizde 3 kere mama iciyoruz gecede iciyoruz mecbur ac kalsin istemiyorum sabah mama sonra kalhvalti oglen komposto ve yine mama aksamda hem mama yemek yogurt vs ne varsa. Gecenlerde oglen kofte makarna flanda verdim ama vakit olmuyor yabenim kiz 1 saat zor uyuyor hemen kalkiyor birde bu ara bana yapisik.
SonsuzUmut canim benim esimde cok konusur ben bazen susarim sussun diye daha cok konusur en son bagiririm oyle susar ama sana tavsiye etmiyorum benim esim beni suclamiyor sadece cok sacma seylere takılıyor bende bu ara cok soyleniyorum valla birde bagiriyorum kendime hakim olmam lazım kiz beni cileden çıkarıyor bazen Allah sagligini versin cokta söylenmek bagirmak istemiyorum ama nasil engel olucam bilmiyorum. Seninki yine ozur dilemis hatasini anlamis cok uzatma sende bosver gelip gecici günler. Zara nasil suan ?
N Nehir8077 bence cok guzel olmus daha ne olsun canim musmustlu seneleriniz olsun saglijla huzurla insallah
@Sonsuzsukurler canim Umut a sifa diliyorum. Allah sanada ferahlik versin. Umarim sıkıntılarından bir an once kurtulursun.
Yer miyim ya ana kuzusu o hepsi bal hepsi sıpam benşm bi sürü teyze oldum resmenHakkını yeme kuzumungülgüzeli o
Aaa aşk olsun doğru adrestesin terzi kendi söküğünü dikemez ama olsun afro dalgası gibi yaptırırsan bozulmaz bağlasanda tesettürlü de olsan çünkü onlar kendi saçın değil ekleme saçSenin demenle ilgisi yok kuzum.. dışardan da okuyan çok..ondan dedim. Herkes bi masAllah ceksin diye
Ya jadem sen bu sac olaylarina biraz hakimsin galiba.bi ara afrika dalgasi neyin dediydin.ben saçıma kalıcı iri bukleler istiyorum.su dalgasi deniyormuş galibaçaktırma iste o kadar cahilim.. benim bunu korumam zor olur mu? Tesetturluyum ya.hadi onu da gectim evde illa topluyoruz topuz falan.bozulur mu? Kac ay gider? Saclarim inatcidir sekil noktasinda.israrla pirasa kalmak istiyorlar maşa falan tutmuyor hemen bozuluyor.. bu kalici dalgayi yaparsam nasil bir bakim ister? Yani boyuna sac sekillendirici sprey jöle vs mi kullanmaliyim? Kii kullanamam alışkın değilim he bi de sacim uzun o da etkiler mi bozulmasini? Eveeeett bi an jadeyi kuaför sandim bilen baskalari da varsa aydinlatin kızlar
Gel sarılalım ya çok dertliyim o konuda bağırsakları zorlanacak diye bol yoğurt veriyorum ben sebze meyve deniyorum hep meyveyi çok seviyor çeşit yapıyorum onlarla yoğurda katıyorum muhallebi yapıyorum irmikle yapıyorum bunlara pekmez ve ceviz ve de toz tarçın serpiyorum kendimize ne yaptıysam suyundan veriyorum genelde tükürüyor ama onları inan dara düştüm bende çünkü baya seçer oldu akşam yemeklerini mücver yap mesela sebzedenJadesi canim bende corbada cok sikinti yasıyorum corba disinda neler veriyorsun ? Brokoli krnabahar kabak havuc patates kofte tavuk makarna bulgur bunlar disinda ne verecegini bilmiyorum 2 gündür krep veriyorum birde
Bizim 2 oluyor. Biri öğlen biri de 5 6 gibi. Bazen bir yapıyor akşam 8 gibi yatıyor bu seferde kalkıyor 10 11 gibi. O yüzden iki yapıyoruz hep. Bir uykuyu kaldıramaz daha. Düzeni bozuluyor tek olunca. Çok yoruluyorlar gün içinde hareketliler. İki uyku anca dinlendirir heraldeKızlae Zara artık günde bir uyku yapıyor
Aslında istesem 2 olur ama o zaman da geç saatte yatmış oluyor ve çok zorluyor beni sizce bir uyku yeterli mi şimdi iki mi yapayım
birşey daha öğrendim sayende. bezi ilk defa duydum. sagolasin yaaaYa bi de begenmiyor ya..bunca sıkıntı içinde bi de doğum günü yaptın kuzum sen..ilerde anlattığında şaşıp kalacaklar..ahh ahh analık işteçoook tatlısınız ikinizde..yüzündeki huzuru burdan hissettim..Rabbim huzur mutluluk sağlık versin...guzel bir ömrün olsun Duru kız masa da kac çeşit var daha nolsun iki bebeyle helal olsun ⚘ elbise de taç da cok yakışmış amaaaa boncuguma
Dizi dizi dizilsinler inci gibi canımmasAllah almilaya da sana da canımmm almila ne kadar tatlı bakmıs yaaaa kiyamam minnoş
Canım ben küçükken cok severdim onlarısonra bi kere cikolata diye babaannemin lasonil kremini yiyince annem bi daha almadı bence ilaca benzemezi riskli
Canim ben bunu yeni gördüm..komik gelecek ama idrar tahlili yapan bebek bezinden mi alsan.beze cisi sen dokersin olmaz mi? Kiyamam umuta ya..ağrısı mı varAllahım şifa versin insAllah
Migros Sanal Market | Online Market Alışverişi
Geniş ürün yelpazesi, en uygun fiyatlı ürünleri ve aynı gün teslimat fırsatıyla online market alışverişinizde Migros Sanal Market size iyi gelecek!www.migros.com.tr
Helal be betüş
Ya canım nazar da değebilir...ama nazar genelde halsizlik sebepsiz aglama vucutta döküntü vs yapıyor bebeklerde..öksürük baaska sebeptendir.velev ki nazardan oldu..cocuk bu nazar olur..kavgaya donusturmeyin.. bnm esim de ayni en ufak hastalikta nazar ettirdin diye yükleniyor bana
canim arel 12 buçuk aylıktı memeyi bıraktık milupa devam sütüne başladık. 1 aydır felan normal sütü ballı veriyorum.Aa onu duymamıştım bi araştırayım sağol canım
cok nadir de olsa bizde de oluyor bazen. direniyor uyumuyor tek uyku oluyor.Kızlae Zara artık günde bir uyku yapıyor
Aslında istesem 2 olur ama o zaman da geç saatte yatmış oluyor ve çok zorluyor beni sizce bir uyku yeterli mi şimdi iki mi yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?