2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bugün benim için gittik doktora yine yoktu doktor bu haftada çarşamba perşembe çalışıyormuş bıraktım valla yok devlet hastanesi mi uzak olsun gerçekten Yıldırım adam öldürür çay sürdüm kahvaltıda bugün deneyelim bakalım geçmezse yarında ona gideriz

Evet canım sorma ya birde bir dı
aynn canım diyorum git tedavi ol bıktım pimpirikli halinden takmıyorum bazen ama bazen dert ediyorum bu sabah aradı özür diliyor çok endişeleniyorum elimde değil diye

Valla çocukla en güzeli kısa saç. Bende tekrar kestirmeyi düşünüyorum. Pişman olurum diyordum. Rahatlığın tadına varınca pişman olmadım.
Benim amacım değişiklik kuzum uzun yıllardır saçlarımı çok kısa kesitrmedim yoksa uzun kısa bakımı aynı bana alışkınım yani

Hayır bu çirkin kızın cadı kızın neyine nazar olduysa aynen geçmezse gidelim kuzum

Bir sürü instamam var hergün foto atıyor vlala kimse korkmuyor bende atıyorum okuyorum da üstelik olan oluyor umarım çok sıkıntı olmaz
Bende öyle düşünüyorum zaten öbür türlü hiç yaşamayalım yani
Bakalım dün suçlu gibi hissediyordum şuan umrumda değil aradı özür diledi ne dersen de dedim bildiğimi okuyatağım. git sende tedavi ol geçmek böyle pimpirikli hayat dedim kapattım

Benim saçım uzuyor hemen dert etmem o kadar helinim boyayı beklemem eğer vaktim olursa bi ombre den bişey olmaz ya millet aylarca hamileyken emzirirken boyuyorda yine sorumsuz anne iş başında

O doktor dışında başka yerine bakan niye yokki. Kötü olmuş filmi çekileli bayada oldu. İnşallah Çarşamba son kez giderde halledersin bir sonuç alırsın inşallah. Ağrıların ne durumda peki hiç azalma yokmu.

Amannn grubumuza okuyan herkes masAllah desin noluuuuuurrr
Evet dogru dedin hani derler ya Allah yıldız barisikligi vermis bize uyumluyuz
Demek kulagina okuyacakti haaa hahahahah napsam nickname katya mi yapsam hahahahaj
He ben konuşmasam iyi olur aslında en son bişey dedim ertesi gün ban yemiş uyandım grubun cılkı çıktı o ara maşallah dediğimin ömrü işte
Yok biz seni şekerpare olarak sevdik etme şimdi sanal hoca hoparlöre okusun bari

Evet canım sorma ya birde bir dı

aynn canım diyorum git tedavi ol bıktım pimpirikli halinden takmıyorum bazen ama bazen dert ediyorum bu sabah aradı özür diliyor çok endişeleniyorum elimde değil diye
Benim kocam da çok endişeleniyor aşırı kontrolcü anksiyete geçmişi var zaten bazen kucağımda iken düşecek filan diyor durduk yerde mesela ya da ay kafasını çarpıyordun sıyırdı falan der ama bana pek karışmaz kendi içinde yaşıyor o işte. İyi yanları da var bütün evi süngerle kapladı mesela kafasını gözünü çakmasın diye
O Hastalıktan ziyade böyle anlık düşme şaşma öyle şeylerden çok korkuyor.
Ama gerçekten tedavi olsa iyi olabilir bu bir hastalık sonuçta fazla pimpirikli olmak, hastalık hastası olmak.. gelecek hakkında sürekli bir korkuya sahip demek

Yaa biz nişanlıykrn hastaneye gittmişti bir arkadaşın dedesi için kan verecekti orada kan değerleri düşük çıktı ilik testi falan. Yaptırdı 2 kere çok şükür bir şey çıkmadı değerler normalmiş ams tüpe girdiğinde yapışıp kümeleniyormuş (en son gittiği Prof böyle söylemiş) ama o buna pek inanmıyorum başka bir doktordan daha duymak istiyor hak veriyorum zor şeyler yaşadı bende 2 kez düşük sonrasında zor bir hamilieleik geçirdim şeker tarama testler hep sıkıntılıydı doğumdan sonra toparlamıştı baya ama Zara’nın geçmeyen kabızlığı ile tekrar hortladı
Ama farkında. Bu sabah baya konuştu hak verdi bana

Çok teşekkür ederim, iyiyim çok şükür. İki çocukla koştur, ev işi, büyüğün dersleri, küçüğün yemesi, uyuması. O kadar standart geçiyor ki gün Bazen beni arayıp napıyorsun diye soranlara günlük liste vericem, her saat ne yaptığım belli bugün de aynı diyorum Bir yandan da bir e-ticaret işine girişmek istiyorum ama bu yoğunlukta hiç fırsat bulamıyorum. Konusu geçmişken sorsam acaba aranızda hiç e-ticaret yapan var mı?

Bence benziyor

Aynen öyle kuzum inatlaşma sen ben bişey olacağını düşünmüyorum de geç bildiğini oku nazardan sakınacaksak bizde almayalım en çok annenin babanın nazarı değer derler napacağız gözümüzü mü kapatalım yani evet nazardan çok fazla şey oluyor ama her şey nazardan değil ayrımını yapmak lazım

Ya mr sonucunu başka doktora göstermezsin diyorlar git gel yapıyoruz sürekli şu telaşım içinde ağrım azaldı şükür idare ederim taşınınca orda özel kliniğe gider sonucu gösteririm artık daha gidemem dünya işim var zaten Asya dan tamam çok zor oluyor şimdilik popomu doğrulttum az idare ederim

Eşin de seni suçlamaya yer arıyor sanırım Ya canım bir
Çok bebek geçiriyor enfeksiyon fark etmiyorlar iyileşiyor bile . Sen üzülme boşuna çok sık da götürme ilerlerse gidersiniz

Oyyy sizin de hayırlı olsun dişiniz valla birbirlerini beklemişler desene
Teşekkür ederim teyzesi
teşekkür ederim canım benim bazıları doğum günü sanmış ona da az kaldı zaten 28 mart
Bizde de vardı buğday kuzum üstü şekerlemeler vardı hatta
ebru_can_ebru inci gibi dizilsin dişleri almilamın ben de diş hediği yapmak istiyorum ama hala ses var görüntü yok modunda
İlk diş değil şimdi de yapabilirsin Eskinin adetleri işte amaç eğlenmek olsun hatıra kalsın

Hastalık olsa 5-6 kez öksürmez ki sürekli öksürür pekmezli ılık su verdin mi kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…