Bugün benim için gittik doktora yine yoktu doktor bu haftada çarşamba perşembe çalışıyormuş bıraktım valla yok devlet hastanesi mi uzak olsun gerçekten Yıldırım adam öldürürÇayda sınır yok ama günde 3 kez pamuğa ban ilikken gözünde biraz tut. 3 günede geçmezse aile hekimine olsun git. Teramisin veriyor. 3 günden fazla sürmesine izin verme. Serlesiyor o zaman kalıcı oluyor. Ben gözümden aldırdım bir tane. Ben ne çay ne krem sürdüm en son gittim, en başta gelecektin krem ilaç fayda etmez dedi aldırdım. Hatta bence 3 gün bekleme aile hekimine görün verir kremi çayida yaptıracak zaten.
Evet canım sorma ya birde bir dıMaşallah betüşe deneyeceğim benim kekim pek kabarmaz iyi oldu bu püf noktası
Ay ne tatlı kızın maşallah gerçekten de senin sırtın yere gelmez artık. Kızlar babacı olur derler o bile böyleyse ooo miss
Amiin inşallah dualarım sizinle..
Eşin çok pimpirikli ve hastalık hastası bi de üstüne senin de canını sıkıyor. Anne olarak sen çocuğun hasta olsun ister misin. Bişey olsa zaten ilk kendimize yükleniyoruz bari o sana yüklenmesin. Böyle ufak grip soğuk algınlıkları vs ler atlatılır Allah daha büyük hastalık vermesin. Tamam nazara hepimiz inanıyoruz ama herşeyi de nazara yormak ne bileyim pek mantıklı gelmiyor bana. O zaman bizim hastalıktan kurtulmamamız lazım sürekli paylaşıyorum benMutlu bir anne baba çocuğun sağlığı için daha önemli sen rahat ol boşver. Çocuk da olumsuz etkilenmesin bu durumdan.
aynn canım diyorum git tedavi ol bıktım pimpirikli halinden takmıyorum bazen ama bazen dert ediyorum bu sabah aradı özür diliyor çok endişeleniyorum elimde değil diyeMaşallah betüşe deneyeceğim benim kekim pek kabarmaz iyi oldu bu püf noktası
Ay ne tatlı kızın maşallah gerçekten de senin sırtın yere gelmez artık. Kızlar babacı olur derler o bile böyleyse ooo miss
Amiin inşallah dualarım sizinle..
Eşin çok pimpirikli ve hastalık hastası bi de üstüne senin de canını sıkıyor. Anne olarak sen çocuğun hasta olsun ister misin. Bişey olsa zaten ilk kendimize yükleniyoruz bari o sana yüklenmesin. Böyle ufak grip soğuk algınlıkları vs ler atlatılır Allah daha büyük hastalık vermesin. Tamam nazara hepimiz inanıyoruz ama herşeyi de nazara yormak ne bileyim pek mantıklı gelmiyor bana. O zaman bizim hastalıktan kurtulmamamız lazım sürekli paylaşıyorum benMutlu bir anne baba çocuğun sağlığı için daha önemli sen rahat ol boşver. Çocuk da olumsuz etkilenmesin bu durumdan.
Benim amacım değişiklik kuzum uzun yıllardır saçlarımı çok kısa kesitrmedim yoksa uzun kısa bakımı aynı banaValla çocukla en güzeli kısa saç. Bende tekrar kestirmeyi düşünüyorum. Pişman olurum diyordum. Rahatlığın tadına varınca pişman olmadım.
Hayır bu çirkin kızın cadı kızın neyine nazar olduysaBulursan bir fikir bana da söyle canım
Ben ikisine bir yapacagim canim.dogum günleri 1 ay ara ile.Aliye yapamadim.ayri ayrı yapmak istiyorum.ama esim cok yorulursun bosver dedi.ama icim icimi yiyor yani..acaba Elifin ilk dogum gününü özel olmaktan çıkarıyor muyum diye. Iki ayrı pasta düşünüyoruz ama.
zlar Asyanın gözünün üstünde bi kaç gündür bi şişlik var sebebi ne sizce rahatsız edecek kadar büyük değil ama anlam veremedim
Jadesi nazarla da olur bu canım. Aile hekimine bi görünseniz mi acaba geçmiş olsun guzelligime..masAllah subhanAllah
Çoook şıık bir elbise seçimi olmuş
Bende öyle düşünüyorum zaten öbür türlü hiç yaşamayalım yaniBir sürü instamam var hergün foto atıyor vlala kimse korkmuyor bende atıyorum okuyorum da üstelik olan oluyor umarım çok sıkıntı olmaz
Benim saçım uzuyor hemen dert etmem o kadar helinimcanim kediler en temiz hayvanlardir . gunun buyuk bir vaktini temizlige ayirirlar yani yalanmaya. boyle temizleniyorlar. onlarin tukurukleri antiseptik iceriyor yani cok guclu bir temizleyici diyebiliriz. onun icin yikanmazlar. sadece taramak lazim hem dokulen tuyleri almak icin hemde cilt dolasimi icin. kedi anlamında rahat ol. ha ama bak misal ben ilk gebeligimden beri tuvaletlerini temizlemeyi eşime devrettim çünkü parazit dışkısında olabilir onun dışında çocuklar icin cooook yararlari var
mis gun nasil uetiyor canim sana. biz oglen yemegi olayını yapamıyoruz hiç. yoğurt muz arel icin. civan meyve süt. yani ben yetişemiyorum bende yemiyorum kahve iciyorum sadece. agiz hic bos durmuyor ama ogun hep ara sanki
bi katkim olduysa ne mutlu bana canim
cooook güzelsiniz. ve sen ne çalışkan kadınsın ya sarma bile var onca yorgunluğun üstüne. bravo valla. bir ömür ailenle mutlu sağlıklı yılların olsum durucumm
vaaay cok havalisiniz. diş partisi hainci gibi dizilsin masallah size
ben emek emek uzattığım saçı kestirdim ve bi rahatladım anlatamam. ohhh dedim ya helede banyoda. boya demissin kızıl i çok özledim ama emme devam ettiği sürece izlemeye devam. tabiii jadem koş kestir
O doktor dışında başka yerine bakan niye yokki. Kötü olmuş filmi çekileli bayada oldu. İnşallah Çarşamba son kez giderde halledersin bir sonuç alırsın inşallah. Ağrıların ne durumda peki hiç azalma yokmu.Bugün benim için gittik doktora yine yoktu doktor bu haftada çarşamba perşembe çalışıyormuş bıraktım valla yok devlet hastanesi mi uzak olsun gerçekten Yıldırım adam öldürürçay sürdüm kahvaltıda bugün deneyelim bakalım geçmezse yarında ona gideriz
He ben konuşmasam iyi olur aslında en son bişey dedim ertesi gün ban yemiş uyandım grubun cılkı çıktı o araAmannn grubumuza okuyan herkes masAllah desin noluuuuuurrr
Evet dogru dedin hani derler ya Allah yıldız barisikligi vermis bizeuyumluyuz
Demek kulagina okuyacakti haaa hahahahahnapsam nickname katya mi yapsam hahahahaj
Benim kocam da çok endişeleniyor aşırı kontrolcü anksiyete geçmişi var zaten bazen kucağımda iken düşecek filan diyor durduk yerde mesela ya da ay kafasını çarpıyordun sıyırdı falan der ama bana pek karışmaz kendi içinde yaşıyor o işte. İyi yanları da var bütün evi süngerle kapladı mesela kafasını gözünü çakmasın diyeEvet canım sorma ya birde bir dı
aynn canım diyorum git tedavi ol bıktım pimpirikli halinden takmıyorum bazen ama bazen dert ediyorum bu sabah aradı özür diliyor çok endişeleniyorum elimde değil diye
İpek çok benziyor sana tek fark fotoğraf kalitesi. Ben hiç bir fark göremedim. Anasının kızı derler ya tamda öyle.
Ha ha ha işte amacım bunu dedirtmektiSana çok benziyo ama yaa aşırı benziyo hatta
Yaa biz nişanlıykrn hastaneye gittmişti bir arkadaşın dedesi için kan verecekti orada kan değerleri düşük çıktı ilik testi falan. Yaptırdı 2 kere çok şükür bir şey çıkmadı değerler normalmiş ams tüpe girdiğinde yapışıp kümeleniyormuş (en son gittiği Prof böyle söylemiş) ama o buna pek inanmıyorum başka bir doktordan daha duymak istiyor hak veriyorum zor şeyler yaşadı bende 2 kez düşük sonrasında zor bir hamilieleik geçirdim şeker tarama testler hep sıkıntılıydı doğumdan sonra toparlamıştı baya ama Zara’nın geçmeyen kabızlığı ile tekrar hortladıBenim kocam da çok endişeleniyor aşırı kontrolcü anksiyete geçmişi var zaten bazen kucağımda iken düşecek filan diyor durduk yerde mesela ya da ay kafasını çarpıyordun sıyırdı falan der ama bana pek karışmaz kendi içinde yaşıyor o işte. İyi yanları da var bütün evi süngerle kapladı mesela kafasını gözünü çakmasın diye
O Hastalıktan ziyade böyle anlık düşme şaşma öyle şeylerden çok korkuyor.
Ama gerçekten tedavi olsa iyi olabilir bu bir hastalık sonuçta fazla pimpirikli olmak, hastalık hastası olmak.. gelecek hakkında sürekli bir korkuya sahip demek
Çok teşekkür ederim, iyiyim çok şükür. İki çocukla koştur, ev işi, büyüğün dersleri, küçüğün yemesi, uyuması. O kadar standart geçiyor ki gün@BKGK
Baharimm.karya hanim da mi dustu gecmis olsun canim
Annendesin mi simdi ne kadar kalacaksın
Insallah iyi gelir enerji depolarsin.
Duse duse ogrenir canım poposu ustune.
Pek acimaz zaten biraz dusmesine musade etmek lazim.
Gunese ben ne yaoarsam yapayım dusuyor mama sandalyesi anne yanı besikten düştü bugun.
Neler yapiyorsun
Jadesi
Hayirli olsun jadem kolaylikla halledin insallah.
Belin de kötüydü nasil oldun.
Ben de fenayim ya birden bi agri sokuluor tutuluyorum.
Asya hanim nasil neler yapıyorsunuz.
Iyi oldu mu ayagi asyanin. Yoktur insallah bir sorun
@Aslihaydo
Cok gecmis olsun asli ya.
Surekli bir duame kaza hali oluyor rabbim korusun beterinden
Simdi nasil haydom.
Burnu acıyor mu indi mi şişliği.
Acele edior sanirim gunes gibi yururken..
Ablasi nasil neler yapiorsunuz.
Evi her gun silip supurebilmene imrendim ya keske yapabilsem.
Karman corman ev yerler her gun suprpulmeden de olmuor bi kek ver eline 5 odada kirinti var.
Nasil bir program yapoorsun diyecektim hatırladım uyurlarken demiştin.
Ben de heveslendim ama uyaniuorlar bunlar sabah 7 de ya da ben yanindan gidince.
@ogretmen61
Masallah canim cok yakisikli deniz bey.
Cok da yakismis karizmatik olmus kaptan haliyle.
Gidiyor musun okula.
Nasilsiniz.
@minikbebegim9640
Nerelerdesinn canim napiyorsun.
Kadir bey nasil.
H hansela
Sen nasilsin canimm.
2 cocukla nasill gidiyor. Biri buyuk allahtan ya.
Suuyu ben kaynatmiorum sise suyu. Annemdeyse aritmadan veriyorum.
SonsuzUmut
Hanimaga nasil canim. Yuruyorsunuz sanirim.
Neler yapiorsunuz.
Ders mi calisiorsun pek goremedim seni.
Kabizligiiniz duzeldi mi
@dilzar
Nasilsiniz canim asim kizlar nasil.
Cok artmış orda virus okula gidiyor musunuz.
Neler yapiorsunuz.
ebru_can_ebru
Sivasa mi gectiniz ebrucum cok soguktur ya. Nasilsin.
Nasil almila neler yapiorsunuz.
Gunes de benimle uyuyor ya duvar dibine yatıyor da tabi harreket halinde insaah dusmezler.
Besige alisacagini hic sanmıyorum.
Bence benziyorHahaha o da iyiymiş bizim düşman içimizde eşimin tarafı durumu bildiği için zaten babasına benzediği aşikar hiç bişey demiyorlar arada bir kv anneme ve kendine benzetiyor. Herkes mutlu olsun diye herkese benzetiyor oAma benim taraf ve arkadaşlarım sürekli babası kılıklı aynıı babası diyor
Senin çocuklar da aynı sana benzediği için o çabaları bence
Kime benzerse benzesin çok tatlı bişey oldu yaa hayal edemeyeceğimiz kadar güzel
Aynı durumu yaşamışız resmen hatta durun instaya yeniden atayım o fotoyu siz ekli değildiniz galiba onu attığım zaman
Aynen öyle kuzum inatlaşma sen ben bişey olacağını düşünmüyorum de geç bildiğini oku nazardan sakınacaksak bizde almayalım en çok annenin babanın nazarı değer derlerBende öyle düşünüyorum zaten öbür türlü hiç yaşamayalım yani
Bakalım dün suçlu gibi hissediyordum şuan umrumda değil aradı özür diledi ne dersen de dedim bildiğimi okuyatağım. git sende tedavi ol geçmek böyle pimpirikli hayat dedim kapattım
Ya mr sonucunu başka doktora göstermezsin diyorlar git gel yapıyoruz sürekli şu telaşım içinde ağrım azaldı şükür idare ederim taşınınca orda özel kliniğe gider sonucu gösteririm artık daha gidemem dünya işim var zaten Asya dan tamam çok zor oluyorO doktor dışında başka yerine bakan niye yokki. Kötü olmuş filmi çekileli bayada oldu. İnşallah Çarşamba son kez giderde halledersin bir sonuç alırsın inşallah. Ağrıların ne durumda peki hiç azalma yokmu.
Eşin de seni suçlamaya yer arıyor sanırımYa kızlar bizde hastaneden çıkamıyoruz bir türlü en son 10 gün önce gittik doktor enfeksiyon var kanında ama crp(mi ne düşükmüş başka değerler yüksekti viral virüs dedi)
Ateş öksürürk var mı dedi yok dedik Genelde böyle olunca ilaç vermiyoruz dedi sonra içimize sinmedi sağlıkocağına sordu eşim o da ilaç verilmiyor tenekede yada calpol ve aferin verebilirsiniz dedi ama ilaç. Yazmadılar ama bugün aralıklarla (3-4saat)5-6 kez öksürdü eşimde beni suçluyor senin yüzünden diyor ben o demiş ilaç vermemişim birde çok foto paylaşıyormuşum insta da dün Zara ile yaşıt bir arkadaşın Kızı hatta 1,5 ay küçük o çoktandır emekliyor ama yürünüyormuş dün fotoyu görünce AA yürüyor mu falan sormuş eşim de onlar belki değil ama bak foto atıyorsun nazar oldu sen yaptın diye beni suçluyor kendimi kötü hissediyorum
Oyyy sizin de hayırlı olsun dişiniz valla birbirlerini beklemişler deseneDeğil mi yaa var bişey var enerji sinerji falan filansağol sekerparem
Yapışık ikiz gibi geziyoruz kollarım pert durumdaAllah'ım inşallah ben olmam bari bakacak adam lazim
Hiç ya sıfır kıskançlık kresten eve geldiği an görseniz bı kardeşimi özledim diye uçarak giriyo içeri yardım da çok yani eder hiç sezmedim kıskançlık ama bunda inan ki hamileyken çok makale falan okudum nasıl davranılmalı diye Göktürk ü oveceksem seveceksem ikisini de katarak yapıyorum ablani da seni de yerim gibi... Zaten hic hırçınlığı olmayan bı yapısı var kolay oldu mevzu benim için
Abla daha iyi 2 numara ağzıma..... Direniyorum acilarima yine dünyadaşimdi gözü ne durumda dünür
Ay anı zamandaaahadi gözünüz aydın maşallah almila ya
İnşallah canım
Dişler grip öksürük 3 lü kombo yapti ben de isyan bayrağını kaldircam du bakalım... Yılın en aykırı çifti ödülü goes to Haydo& Asyamumdan çıkmış yangın
Teşekkür ederim teyzesicanim kediler en temiz hayvanlardir . gunun buyuk bir vaktini temizlige ayirirlar yani yalanmaya. boyle temizleniyorlar. onlarin tukurukleri antiseptik iceriyor yani cok guclu bir temizleyici diyebiliriz. onun icin yikanmazlar. sadece taramak lazim hem dokulen tuyleri almak icin hemde cilt dolasimi icin. kedi anlamında rahat ol. ha ama bak misal ben ilk gebeligimden beri tuvaletlerini temizlemeyi eşime devrettim çünkü parazit dışkısında olabilir onun dışında çocuklar icin cooook yararlari var
mis gun nasil uetiyor canim sana. biz oglen yemegi olayını yapamıyoruz hiç. yoğurt muz arel icin. civan meyve süt. yani ben yetişemiyorum bende yemiyorum kahve iciyorum sadece. agiz hic bos durmuyor ama ogun hep ara sanki
bi katkim olduysa ne mutlu bana canim
cooook güzelsiniz. ve sen ne çalışkan kadınsın ya sarma bile var onca yorgunluğun üstüne. bravo valla. bir ömür ailenle mutlu sağlıklı yılların olsum durucumm
vaaay cok havalisiniz. diş partisi hainci gibi dizilsin masallah size
ben emek emek uzattığım saçı kestirdim ve bi rahatladım anlatamam. ohhh dedim ya helede banyoda. boya demissin kızıl i çok özledim ama emme devam ettiği sürece izlemeye devam. tabiii jadem koş kestir
Ya bi de begenmiyor ya..bunca sıkıntı içinde bi de doğum günü yaptın kuzum sen..ilerde anlattığında şaşıp kalacaklar..ahh ahh analık işteçoook tatlısınız ikinizde..yüzündeki huzuru burdan hissettim..Rabbim huzur mutluluk sağlık versin...guzel bir ömrün olsun Duru kız masa da kac çeşit var daha nolsun iki bebeyle helal olsun ⚘ elbise de taç da cok yakışmış amaaaa boncuguma
Dizi dizi dizilsinler inci gibi canımmasAllah almilaya da sana da canımmm almila ne kadar tatlı bakmıs yaaaa kiyamam minnoş
Canım ben küçükken cok severdim onlarısonra bi kere cikolata diye babaannemin lasonil kremini yiyince annem bi daha almadı bence ilaca benzemezi riskli
Canim ben bunu yeni gördüm..komik gelecek ama idrar tahlili yapan bebek bezinden mi alsan.beze cisi sen dokersin olmaz mi? Kiyamam umuta ya..ağrısı mı varAllahım şifa versin insAllah
Migros Sanal Market | Online Market Alışverişi
Geniş ürün yelpazesi, en uygun fiyatlı ürünleri ve aynı gün teslimat fırsatıyla online market alışverişinizde Migros Sanal Market size iyi gelecek!www.migros.com.tr
Helal be betüş
Ya canım nazar da değebilir...ama nazar genelde halsizlik sebepsiz aglama vucutta döküntü vs yapıyor bebeklerde..öksürük baaska sebeptendir.velev ki nazardan oldu..cocuk bu nazar olur..kavgaya donusturmeyin.. bnm esim de ayni en ufak hastalikta nazar ettirdin diye yükleniyor bana
Bizde de vardı buğday kuzum üstü şekerlemeler vardı hattaMaşallah sizlere inci gibi dişleri olsun, sıra sıra dizilsin. ilk çıkan dislerdemi yapılıyor bu parti. Diş buğdayı duydum ama hiç katılmadim. Nedir nasıldır hiç bilmem. Sizinki çok güzel görünüyor. Ben bı kaç resim görmüştüm haşlanmış buğday felam sizinki gibi değil. Sizin kini ilk gördüğümde doğum günü sandım.
İlk diş değil şimdi de yapabilirsinebru_can_ebru inci gibi dizilsin dişleri almilamın ben de diş hediği yapmak istiyorum ama hala ses var görüntü yok modunda
Hastalık olsa 5-6 kez öksürmez ki sürekli öksürür pekmezli ılık su verdin mi kuzumYa kzıyor işte çevrenden örnekler veriyor onların çocuğu seninkinden büyük paylaşmıyorlar paylaşsalar kalp koyuyorlar bilmem ne aslında aşmıştık böyle şeyleri çünkü hastalık hastası gerçekten ve kasıntı bu konuda eşim
bende istemiyorum sürekli pimpirikli bir anne baba olmak rahat olmak istiyorum
Ama dün o arkadaş eşime sorunca çünkü onlarınki baya hareketli kızdı çok oldu emekliyor dişleri falan çok oldu çıkalı onların yürümüyormuş falan zaranında hanımağalığı ve hantoluğu meşhurdu şaşırdım falan demiş eşimde dünden beri başımın etini yiyor Zara inadına 10 gündür öksürmüyordu bugün öksürdü o da öksürük hastalıklından mı yoksa refleks mi anlamadım ama 5-6 kere oldu bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?