2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ben de geçen sene ufak tefek araştırmaya, online eğitim sitelerinden eğitimler almaya başlamıştım. İşi hiç bilmiyorken epey bir şey öğrendim ama işe başlamak için bir danışmanlık eğitimi almak mı gerekiyor bilemedim. Yasal konularda sıkıntı çekerim korkusuyla bir türlü adım atamadım. Şimdi bu e-ticaret danışmanları çok ortalarda, bir sürü eğitim var. Tam birine yöneleceğim ekşi sözlük vb sitelere adını bir yazıyorum. "Bunlara para kaptıranın kuş kadar beyni yok", "düpedüz dolandırıcı bunlar inanmayın" vs. bir sürü yazı çıkıyor. Bir şekilde de bir yerden başlamak lazım. En iyisi çok pahalı olmayanını seçeyim de dolandırılırsam da az para kaybedeyim bari

Kuzum zor olmayan pat diye işi olan pek insan yok ha var mı var ama sayısı öyle az ki sen dua et sonuç alıyorsun ben yapayım dedim elime yüzüme bulaştı
Dolarla borç almanız kötü olmuş çünkü çok oynayan bir alan ama sen yaparsın ne işse zeki kadınsın konuyu tam açmamışsın sektör ne bilmiyorum ama işin rast gelsin

Kuzum ben 6. Aydan beri çıkmayan dişin uykusuzluğun çektim resmen daha yeni yeni düzelir gibi oldu kolay çıkmıyor ki anam 2 yaşta diş bitti derken sendrom gelir hooop bize yine çıldırmalar

Ay bende soracağım diyorum gir çık vaktim olmadı kötü haber olmaması da iyi kuzum onu hiç duymayın inşallah daha iyi olsun kuzum

Valla nasıl oluyor bilmiyorum ama bir gün muhakkak deneyeceğim saçlarımda dalgalıdır benşm ama nizami bir dalga istiyorum sanırım afro örgüde çok isterim ama onun yıkama kısmı biraz içime sinmiyor yoksa muhakkak denerdim

Ahh yaramaz hayal ettim de ne ara yapıyorlar bunları ya
Geçmiş olsun yapabilir bi anda fazla şeker aldıysa vücuduna biraz gözleme olmadı bi git ama geçer bence

Kuzum ne eğitimi alıyorsun peki bilgim var az çok nerden alacaksım bi de

Bence akılları artık her şeye eriyor sen bilirisn canım nasıl uygun görüyorsan öyle yap

Aynen ya benimki de anlamıyo biz küçükken içerdik diyo ben alayım 3 numarayı en iyisi

Mama daha mantıklı o zaman hem içindd bir sürü vitamin de var

Ben mama alayım en iyisi 3 numaradan devamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…