Ben de öyle planlamıştım ama o da bugün kötü birgün gecirmis kıyamadımGeçmiş olsun canım hayra çıksın inşallah olur öyle arada ben kocamla dövüşürüm iyi gelir öyle zamanlarda
Dünürüm ya bayılıyorum sanaGeçmiş olsun canım hayra çıksın inşallah olur öyle arada ben kocamla dövüşürüm iyi gelir öyle zamanlarda
Kaynanam ile kayinpederim soktu strese beniii bahaaarBugün oksijeni az almışsındir. Yada suyu az içtin sanırım. Birçok sebebi olabilir yada çocuklar bugün seni ekstra strese soktu.
Ne oldu yahu ne yaptılar sana oyleKaynanam ile kayinpederim soktu strese beniii bahaaar
Yaaa boşverelim bebitom... anlattikca gerilirim gene.. başım çatlıyor sadece cancagzimNe oldu yahu ne yaptılar sana oyle
Ben de geçen sene ufak tefek araştırmaya, online eğitim sitelerinden eğitimler almaya başlamıştım. İşi hiç bilmiyorken epey bir şey öğrendim ama işe başlamak için bir danışmanlık eğitimi almak mı gerekiyor bilemedim. Yasal konularda sıkıntı çekerim korkusuyla bir türlü adım atamadım. Şimdi bu e-ticaret danışmanları çok ortalarda, bir sürü eğitim var. Tam birine yöneleceğim ekşi sözlük vb sitelere adını bir yazıyorum. "Bunlara para kaptıranın kuş kadar beyni yok", "düpedüz dolandırıcı bunlar inanmayın" vs. bir sürü yazı çıkıyor. Bir şekilde de bir yerden başlamak lazım. En iyisi çok pahalı olmayanını seçeyim de dolandırılırsam da az para kaybedeyim bari
Kuzum zor olmayan pat diye işi olan pek insan yok ha var mı var ama sayısı öyle az kigenel bir sorum olacak. hayatta istediğim ne olduysa hiç kolaydan ulaşamadım. hep birşeyler çıkar engeller engeller uğraştırır. vazgeçmem de çabalarım mutlu son olur şükürya ama bu ara öyle birşeyler oluyor ki engel de değil şansızlık kismetsizlik ne yapsam bilemedim. çevremdeki herkes de farkındadır bizim işlerimizin böyle olduğunu çekiyor muyuz ne anlamadim göz mü var.
ornek verim bir işe giriselim dedik dolar borç aldık dolar fırladı şimdiyani girdigimiz işte de sıkıntı oldu kâr olur mu bilmiyorum ki daha o iş için de ekstra uğraş lazım.
ne yapayım bi tavsiye verin bana
Kuzum ben 6. Aydan beri çıkmayan dişin uykusuzluğun çektim resmen daha yeni yeni düzelir gibi oldu7 oldu 8. Ci patlamak uzere 6. Aydan beri bir ıyi bir kotu gidiyoruz 2 yasa kadar sürüyor dis sıkıntısı insallah sizlerinki rahat gecer bizim zor geciyor artik anliyorum bagirislarindan kendini sikmasindan dis oldugunu bir ara gaz saniyordum. Azilar daha zorlar diyorlar insallah onlari rahat cikarir cok yoruldu cocuk pespese geldi hep bizim disler
Ay bende soracağım diyorum gir çık vaktim olmadıVarmis baharcim enfeksiyon.
Boğaz da kızarık ayrıca antibiyotik basladik.
Uzulme olabilir böbrek bitmedi hemen dedi antibiyotik basladik.
Cok agir degilmis cok sukur.
Urodinamiden kacis yok cani aciyacak ama yaptıralım dedi adam bakalim.
Ne iyi ne kotu haberler ama olmuyordu hic enfk. Oldu iste ona üzgünüm neyi yanlış yaptim nerde bulamıyorum.
Neyse sagol canim rabbim beterinden korusun napalim oldu iste bir kere.
Siz ne yaptınız
Valla nasıl oluyor bilmiyorum ama bir gün muhakkak deneyeceğimOyyy içine kimyasal giriyorsa erteleyeyim o zaman dünür..zaten ne çektiysem toksin yükünden çektim bu alerji meselesindeteşekkür ettim dünürüm bilgi verdigin için
Ek saç mıaman yok Allah muhtaç etmesin ama psikolojik olarak kaldıramam..çok gür saçım yok zaten ondan ince afro istemiyorum direkt. Biraz saci döküyor diye duyduydum
Ne mutlu o zaman bana canım
Anlıyorum seni canım..beni de yeni işler yeni girişimler psikolojik olarak biraz yorar.. burda önemli olan ekonomiden anlayan bir tanidiginizin olmasi.mesela emlak konut fiyatlarinin yukselmesi ne zaman bekleniyorsa evi o zaman satin..doların yukselecegi gün gibi ortada helinim. Mart sonrasi dolar altin ucucak diyorlar.hele haziranda daha da artacakmış.dolarla ne kadar borç yaptınız bilmiyorum ama ödemenizi ufak ufak hazır edin derim.yani elinize para gectikce dolara çevirin ki zarariniz az olsun.borcunuz uzun vadede ödemeliyse de ekonomistlere danisin. Belku dolarin dusecegini öngördükleri bir tarih vardır o zaman alıp ödersiniz. Bir de yeni ise baslarken bir iki fakiri yetimi sevindirin sadaka verin..Allah isinizi rast götürsün canım ⚘
Ahh yaramazKızlar ervanin ayağı böyle oldu yadün ben yemek yaparken masadan lokum kutusunu devirip yemiş.kac tane yedi hic bilmiyorum o yapar mi? Sessiz sessiz duruyordu bi de döndüm heryeri pudra şekeri...nasıl baktiysam agzindaki hemen çıkardı attı ama kac tane yedi bilmem.2 dk bakmadı. 2 dk da kac tane süpürdü acaba iki ayagi da böyle
Yine geldiler desene etme şekerparem sen en son böyleyken bana da bi gelmişlerdi işim çok depresyona girememYa başımda bir ağrı..sabahtan beri..müthiş bir gerginlik de var..ay sebebini de bulamadim.rezene de içtim offf noldu bana boyle ya
Kuzum ne eğitimi alıyorsun peki bilgim var az çok nerden alacaksım bi deBen de geçen sene ufak tefek araştırmaya, online eğitim sitelerinden eğitimler almaya başlamıştım. İşi hiç bilmiyorken epey bir şey öğrendim ama işe başlamak için bir danışmanlık eğitimi almak mı gerekiyor bilemedim. Yasal konularda sıkıntı çekerim korkusuyla bir türlü adım atamadım. Şimdi bu e-ticaret danışmanları çok ortalarda, bir sürü eğitim var. Tam birine yöneleceğim ekşi sözlük vb sitelere adını bir yazıyorum. "Bunlara para kaptıranın kuş kadar beyni yok", "düpedüz dolandırıcı bunlar inanmayın" vs. bir sürü yazı çıkıyor. Bir şekilde de bir yerden başlamak lazım. En iyisi çok pahalı olmayanını seçeyim de dolandırılırsam da az para kaybedeyim bari
Bence akılları artık her şeye eriyorO ogretmen61 ben gecede veriyorum bazen cok nadir 5 saat flan uyudugu oluyor ama cok nadir o zaman icmiyo4 sabah iciyor
Vermeyeyim diyorum donup duruyor sonrada sacimi cekiyor uykusunda sonrada uyaniyor yatıramıyorum. Biraz akli ersinde oyle alistrayim diyorum yanlis mi yapiyrum acaba
Aynen ya benimki de anlamıyo biz küçükken içerdik diyoBu eşlerin süt merakını da anlamak mümkün değil benimki de artık bir yaşından sonra inek sütü de gitsin alışsın falan diyor çocuk yoğurdunu yiyor düzenli süt Süt dişleri de erken çürütmeye sebebiyet veriyor muş sonuçta o ne derse desin ben de devam sütüne devam etmeyi düşünüyorum ama şu an süt vermeyecem
Yiri dalgalı Perma yaptıra bilirsin dünür canım altı ay gider toplasan da bozulmasına etken değildir uzadıkça bozulur o da uçlara düşer dalgalar yine güzel olur benim de pırasa gibidir gençken yaptırmışlığım vardıŞimdi saçım rögleli cesaret edemiyorum Gerçi kendi saçına yaptırıyorum ben de altı ayda bir ama yine de sonuçta kimyasal iki kimyasal saçın dökülmesine sebebiyet verebilir
Biz genelde günde üç kere ma içiyoruz beşer doz uyku öncesi geri kalan zamanlarda açken yemeğini yiyor
Ben her yemekten veriyorum baharcım üstelik bizim daha hala dişlerimiz patlamadı ama zaten öncesinde de damak ile halledebiliyordu mesela az önce boncuk makarna yedi kıymalı yanında yoğurt makarnayı pişirirken peynir altı suyu ve et suyu koydum zaten kıyması da vardı yoğurtla 7.01 güzel balık yiyor haftada bir mutlaka geçen gün kabak pişirdim İçine biraz semizotu ve balkabağı da koydum biraz da arpa şehriye pişirdim hafif sulu yedi mutlaka içine peynir altı suyu ve et suyu da ekliyorum vallahi bu çocuk benim yaratıcılığımı arttırdı sürekli bir şeyler uyduruyorum ben de tadına bakıyorum çok koymuyorum artık yavaş yavaş domates koymaya başladım hafta sonu Yüksük çorbası yapmıştım siz bilir misiniz bilmiyorum Hamur çorbası yani hiçte ayırmadım sadece tuz koymadım ama salçasını falan koydum güzel yağını hamurlarını bölerek verdim çok sevdi
Daha biz başlayamadımk bile bakalım nasıl rahatlayacağız ne zaman
Mama daha mantıklı o zaman hem içindd bir sürü vitamin de varO süt biraz şekerli hafif bı şekeri var. Benimkiler sevmedi tatlı diye. Ben sabah kahvaltisinda 2 günde bir keçi sütü veriyorum. Sırf değişiklik olsun diye. İnek sutude verdim. Mamayi kesip vermek bilmiyorum mantıklı mı. İmkanınız varsa 2 yaşa kadar mama içsin egerki içiyorsa. Sütü coğu çocukta küçükken sevmiyor. Umut bizim Hâlâ içmiyor. Ihlamur olmadiginda kullanıyorum çay niyetine.
Ben mama alayım en iyisi 3 numaradan devammbirşey daha öğrendim sayende. bezi ilk defa duydum. sagolasin yaaa
canim arel 12 buçuk aylıktı memeyi bıraktık milupa devam sütüne başladık. 1 aydır felan normal sütü ballı veriyorum.
cok nadir de olsa bizde de oluyor bazen. direniyor uyumuyor tek uyku oluyor.
2 gündür de uyuyor ama nasıl uyku bayılmış gibi yatağa koyunca gülüyor pis pis eşşek sonra kalkıp oturuyor zıplamaya başlıyor. numara mi yapıyor anlamadim. yine öyle bir andayim. yarım saattir emiyordu daha emecek birsey kalmamıştır diye düşünüp ayağıma aldım. offf ayağa alışmamalı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?