2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
İyi olmana çok sevindim ya inşallah kolay olur taşınmak eviniz hayırlı bereketli olsun canım

Anladım canım ama sen taşınırken ve yerleşirken zorlama kendini. İnşallah önemsiz birseydir fizik tedavi ile geçer. Geçmiş olsun

Rahmetli ananem ilk dişi gören atletini yırtsın kolay çıkarır derdi birde hediğin suyundan bir kaşık içirirlerdi öyle değişik şeyler
Başlarınizda büyükler olunca adetler yapılıyor, sizlerde öğreniyorsunuz. Ben işte böyle instagram dan bakıyorum. Ben pek adetleri bilmiyorum. Bı gorumce her gördüğünde çocukların ağzına bakardı, onlarda ilk çıkan dişi gören bebeğe diş hediyesi alırmış. Oğlumda kizdada ilk diş hediyelerini gorumce aldı.

Haklısın canım aynn öyle

Selam kizlar benin kızin disler patladi yine sıkıntılı hep sinirli bana yapisiyor yalnızda birakamiyorum zaten bir iste yapamiyorum. Salona diger odanın koltuk minderlerini attim etrafinida doldurdum burada yatyruz tek sıkıntı sabah cok aydinlik oluyor erken uyaniyor onu çözmem lazim. Salonda yatak halen yerde anca mutfağı toplayabildim cok dagildim ama yaoacak birsey yok bu süreç sanirim boyle gececek. O ogretmen61 canim bizde 3 kere mama iciyoruz gecede iciyoruz mecbur ac kalsin istemiyorum sabah mama sonra kalhvalti oglen komposto ve yine mama aksamda hem mama yemek yogurt vs ne varsa. Gecenlerde oglen kofte makarna flanda verdim ama vakit olmuyor ya benim kiz 1 saat zor uyuyor hemen kalkiyor birde bu ara bana yapisik.
SonsuzUmut canim benim esimde cok konusur ben bazen susarim sussun diye daha cok konusur en son bagiririm oyle susar ama sana tavsiye etmiyorum benim esim beni suclamiyor sadece cok sacma seylere takılıyor bende bu ara cok soyleniyorum valla birde bagiriyorum kendime hakim olmam lazım kiz beni cileden çıkarıyor bazen Allah sagligini versin cokta söylenmek bagirmak istemiyorum ama nasil engel olucam bilmiyorum. Seninki yine ozur dilemis hatasini anlamis cok uzatma sende bosver gelip gecici günler. Zara nasil suan ?
N Nehir8077 bence cok guzel olmus daha ne olsun canim musmustlu seneleriniz olsun saglijla huzurla insallah
S Sonsuzsukurler canim Umut a sifa diliyorum. Allah sanada ferahlik versin. Umarim sıkıntılarından bir an once kurtulursun.

Evet canım bazı özellikleri benziyor eşlerimizin ben pek bağıran biri değilim üşengeç biriyim her konuda zaten hele onla tartışmaYa çok üşeniyorum Zara iyi genel durumu ağlak sadece ve yürümede baya aştı kendini artık rahat hareket ediyor karya nasıl

Aslında gece beslenmesine artık ihtiyaçları yok baharcım ben mamayı azalttım gece yavaş yavaş sonra kalkmadı zaten kendisi 1 yaşına geldi artık eşim de süt içer diyo da anlatamıyorum doktorların inek sütünü falan önermediğni

Senin demenle ilgisi yok kuzum.. dışardan da okuyan çok..ondan dedim. Herkes bi masAllah ceksin diye
Ya jadem sen bu sac olaylarina biraz hakimsin galiba.bi ara afrika dalgasi neyin dediydin.ben saçıma kalıcı iri bukleler istiyorum.su dalgasi deniyormuş galiba çaktırma iste o kadar cahilim.. benim bunu korumam zor olur mu? Tesetturluyum ya.hadi onu da gectim evde illa topluyoruz topuz falan.bozulur mu? Kac ay gider? Saclarim inatcidir sekil noktasinda.israrla pirasa kalmak istiyorlar maşa falan tutmuyor hemen bozuluyor.. bu kalici dalgayi yaparsam nasil bir bakim ister? Yani boyuna sac sekillendirici sprey jöle vs mi kullanmaliyim? Kii kullanamam alışkın değilim he bi de sacim uzun o da etkiler mi bozulmasini? Eveeeett bi an jadeyi kuaför sandim bilen baskalari da varsa aydinlatin kızlar

Masallah Zara ya. Karya iyi yürüyor ama hala dengesini tam tutamıyor bizde dusecek diye pesinden geziyoruz. Yurutece binmek istemiyor ama gun icerisinde mecbur biraktimbaya sarkiyor ondanda cok korkuyorum napicam bilmiyorum

Evet sut de veren cok var ama ben mama vericem 2 yasina kadar sonrada artar zaten zamanla ek gida dişlerde cikmis olacak. He birde su pinar in devam sutu varya ondanda verenler vardi etrafimda

Jadesi canim bende corbada cok sikinti yasıyorum corba disinda neler veriyorsun ? Brokoli krnabahar kabak havuc patates kofte tavuk makarna bulgur bunlar disinda ne verecegini bilmiyorum 2 gündür krep veriyorum birde

Benim ki de gece hiç bişey içmiyor . Emme arıyor ama iki üç çekip bırakıyor. Kendi alıştı ben hususi emmesin diye uğraşmadım uyanınca veriyorum öyle bi iki çekip bırakıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…