- 11 Şubat 2008
- 7.245
- 17.396
- 773
- 41
Evet ya yarın bizim doğum günümüzSağol canım cumlemizinki mutlu sağlıklı olsun.
Hadi bakalım ben sıramı saldım sizleri bekliyorum. Şimdi sıra misste galiba. Sizin ne zaman.
Aminnnn canım Nasıl geçti kontrol? Allah dermansız dert vermesin. Hiç kolay şeyler yaşamamışsınız çok normal hissettiklerin inşallah geçecek ince bir sızı olarak kalacak geçmişteRabbim hicbir anneyi evladiyla imtihan etmesin inşallah.
Ayy gündüz alıntıladım anca yazabildim sonsuzum ya eşin biraz saçmalamış öksürebilir yani normal insan bunlar biz de bazen öksürüyoruzYa kızlar bizde hastaneden çıkamıyoruz bir türlü en son 10 gün önce gittik doktor enfeksiyon var kanında ama crp(mi ne düşükmüş başka değerler yüksekti viral virüs dedi)
Ateş öksürürk var mı dedi yok dedik Genelde böyle olunca ilaç vermiyoruz dedi sonra içimize sinmedi sağlıkocağına sordu eşim o da ilaç verilmiyor tenekede yada calpol ve aferin verebilirsiniz dedi ama ilaç. Yazmadılar ama bugün aralıklarla (3-4saat)5-6 kez öksürdü eşimde beni suçluyor senin yüzünden diyor ben o demiş ilaç vermemişim birde çok foto paylaşıyormuşum insta da dün Zara ile yaşıt bir arkadaşın Kızı hatta 1,5 ay küçük o çoktandır emekliyor ama yürünüyormuş dün fotoyu görünce AA yürüyor mu falan sormuş eşim de onlar belki değil ama bak foto atıyorsun nazar oldu sen yaptın diye beni suçluyor kendimi kötü hissediyorum
Ben Bayadır 12-18 alıyorum şuan tam oluyor canım. Yazlıkları 18-24 alacağım.Günaydın kizlar.
Güzel bir gün olsun inşallah.
Küçüğüm uyandi oglusum uyuyor ilac vernistim gece.
Hemen bir seyker hazırlayıp cikicaz insallah.
Güneşe 9 12 lcw kucuk geliyor 12 18 alayim dimi 18 24 ay buyuk gelir kizlar
Valla zoru atlattın bahar sen. İnşallah en azından bir bekleme süresi verir Karya ya dişler mart anneleri de azıları çıkaranlar da var şuan 12 dişe tamamlayanlar falan ard arda çıkardılarmisskokulumm simdi dis cikarma surecinin gorseline baktim biz alt yanlarida patlattik 1 2 hafta daha huzursuzluk surerse 16. Ayda digerleri cikiyormus yani 4 ay rahatiz insallah amin geriyede 12 dis kaliyor
Uyanma uyuma saatleri önemli canım günde 13-14 saat uymaları gerekiyor. Benimki 2 uyku yapıyor baya da sürer gibi çünkü uyku saatleri yaklaşınca yatmak istiyor. 2.uykuyu kısalttım biraz ben de 4-5 arası yatırıyorum eskiden 4-6 arası uyutuyordum uyansa bile devam ettiriyordum uykusunu. Bu kez akşam zor uyuyordu aklıma düştü bu 2 saat uzun geliyor sanıırm bebeye dedimKızlae Zara artık günde bir uyku yapıyor
Aslında istesem 2 olur ama o zaman da geç saatte yatmış oluyor ve çok zorluyor beni sizce bir uyku yeterli mi şimdi iki mi yapayım