2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Sağol canım cumlemizinki mutlu sağlıklı olsun.
Hadi bakalım ben sıramı saldım sizleri bekliyorum. Şimdi sıra misste galiba. Sizin ne zaman.
Evet ya yarın bizim doğum günümüz çok şükür bugünlere fotoğraf seçtim baskıya verdim nasılll küçükmüş yavrucum ya. Yarın yapmayacaz doğum gününü derslerimiz var bakalım haftasonuna kadar bir gün ayarlamaya çalışıyorum
Rabbim hicbir anneyi evladiyla imtihan etmesin inşallah.
Aminnnn canım Nasıl geçti kontrol? Allah dermansız dert vermesin. Hiç kolay şeyler yaşamamışsınız çok normal hissettiklerin inşallah geçecek ince bir sızı olarak kalacak geçmişte
Ayy gündüz alıntıladım anca yazabildim sonsuzum ya eşin biraz saçmalamış öksürebilir yani normal insan bunlar biz de bazen öksürüyoruz iyi etmişsin gitmemekle yazık günah oralardan da kapabilir mikrobu. Nazar var da ne bileyim fotodan da olmaz bence en azından göz teması olsa ki negatif enerji geçsin. Ben de çok inanmıyorum insta dan nazar değeceğine ama eşin istemiyorsa paylaşmanı paylaşmamak da uygun olabilir bir süre. Erkeğin hele çocuk büyütürken karışması çok can sıkıcıymış ya aman eşim ne yordu beni hele ilk zamanlar iyice yıpratmıştı artık herşeye müdahil olması, beni üvey anne yerine koyması falan. Allahtan oğlum ilk annneee dedi hep de beni öpüyor onu öpmüyor baba da demiyor intikamımı iyi aldı
Ben Bayadır 12-18 alıyorum şuan tam oluyor canım. Yazlıkları 18-24 alacağım.
misskokulumm simdi dis cikarma surecinin gorseline baktim biz alt yanlarida patlattik 1 2 hafta daha huzursuzluk surerse 16. Ayda digerleri cikiyormus yani 4 ay rahatiz insallah amin geriyede 12 dis kaliyor
Valla zoru atlattın bahar sen. İnşallah en azından bir bekleme süresi verir Karya ya dişler mart anneleri de azıları çıkaranlar da var şuan 12 dişe tamamlayanlar falan ard arda çıkardılar benim kızlar erken çıkarmıştı aralarda mola veriyorlardı. Mesela alt iki çıktıktan sonra 2 ay öyle tavşan gibi gezmişlerdi sonra üstler çıkmıştı. Göktuğ geç çıkarınca 4 ünü birden çıkardı. Şimdi üst yanlar geliyor hayırlısı 2 yaşa kadar böyleyiz ben kabullendim artık
Kızlae Zara artık günde bir uyku yapıyor
Aslında istesem 2 olur ama o zaman da geç saatte yatmış oluyor ve çok zorluyor beni sizce bir uyku yeterli mi şimdi iki mi yapayım
Uyanma uyuma saatleri önemli canım günde 13-14 saat uymaları gerekiyor. Benimki 2 uyku yapıyor baya da sürer gibi çünkü uyku saatleri yaklaşınca yatmak istiyor. 2.uykuyu kısalttım biraz ben de 4-5 arası yatırıyorum eskiden 4-6 arası uyutuyordum uyansa bile devam ettiriyordum uykusunu. Bu kez akşam zor uyuyordu aklıma düştü bu 2 saat uzun geliyor sanıırm bebeye dedim

Yani uzun vadede kar ettirecek bir işse deneyin bence canım ilk aşamada zarar olabilir özel sektör girişimcilik risk almayı gerektirir ama yatırım yapacağınız alana da bağlı. Kreşten mi bahsediyorsun bu arada?dolar altın fırlaması düşmesi herkeste yaşanıyor canım öyle kendini şartlama.güzel olur inşallah herşey

yok canim kreş değil bu. kreş icin devren bir yer olur mu arayisindayiz henuz bulamadik. evimizi de satiyoruz yani afiş asildi soranlar oluyor. ama cok karistim. kiraya gidecrk olmak ve herşeyin sil-baştan olması. ev kedilere göre ayarlandı da hep. kedi sinekligi kapısı filesi felan . içime kurt düştü evden de olmayalım dedim bi an
.

Ah kuzum benim ne zor çıkıyor dişleri ama maşallah bahar kaç oldu dişi bu dönemde normal ama yapışması sana
7 oldu 8. Ci patlamak uzere 6. Aydan beri bir ıyi bir kotu gidiyoruz 2 yasa kadar sürüyor dis sıkıntısı insallah sizlerinki rahat gecer bizim zor geciyor artik anliyorum bagirislarindan kendini sikmasindan dis oldugunu bir ara gaz saniyordum. Azilar daha zorlar diyorlar insallah onlari rahat cikarir cok yoruldu cocuk pespese geldi hep bizim disler

misskokulumm peki azilar daha mi zor yoksa cocuktan cocuga degsrmi ? Esimin yengeside bunlardan sonra arkalar geliyor cok zorlamiyor demisti.
Azılar daha zorlayıcı oluyor tabii canım ben kızlarda normal dişlerini hiç anlamamıştım Azılar kendilerini öyle bir belli etti ki anlamamak mümkün değildii. Aslında en çok acıyan köpek dişleri. 1.azılardan sonra geldiler kızlarda oyy oyy uluduk resmen çıkana kadar şimdi de düşmek bilmiyorlar betüşün azısı sallanıyor düşmüyor üstten gelmiş mecbur gidip çektirecez. Emek emek çıkart sonra da git çektir

S Sonsuzsukurler ne yaptın gittinmi doktora. Nasıl geçti hadi iyi haberler ver
Varmis baharcim enfeksiyon.
Boğaz da kızarık ayrıca antibiyotik basladik.
Uzulme olabilir böbrek bitmedi hemen dedi antibiyotik basladik.
Cok agir degilmis cok sukur.
Urodinamiden kacis yok cani aciyacak ama yaptıralım dedi adam bakalim.
Ne iyi ne kotu haberler ama olmuyordu hic enfk. Oldu iste ona üzgünüm neyi yanlış yaptim nerde bulamıyorum.

Neyse sagol canim rabbim beterinden korusun napalim oldu iste bir kere.

Siz ne yaptınız

Evi satmak zorunda kalmasanız iyi olurmuş tabi ama inşallah iyi bir yatırım olur da fazlasını kazanırsınınız canım kedilerin malzemesini de alır taşınacağın eve takarsın olmaz mı öyle uyar belki oraya da. Sıkma canını herşey olacağına varır. Bak bizim ev 2 aydır satılık soran çok ama alan yok vardır bir hayır diyoruz bekliyoruz bakalım

Oyyy içine kimyasal giriyorsa erteleyeyim o zaman dünür..zaten ne çektiysem toksin yükünden çektim bu alerji meselesinde teşekkür ettim dünürüm bilgi verdigin için
Ek saç mı aman yok Allah muhtaç etmesin ama psikolojik olarak kaldıramam..çok gür saçım yok zaten ondan ince afro istemiyorum direkt. Biraz saci döküyor diye duyduydum
Ne mutlu o zaman bana canım
Anlıyorum seni canım..beni de yeni işler yeni girişimler psikolojik olarak biraz yorar.. burda önemli olan ekonomiden anlayan bir tanidiginizin olmasi.mesela emlak konut fiyatlarinin yukselmesi ne zaman bekleniyorsa evi o zaman satin..doların yukselecegi gün gibi ortada helinim. Mart sonrasi dolar altin ucucak diyorlar.hele haziranda daha da artacakmış.dolarla ne kadar borç yaptınız bilmiyorum ama ödemenizi ufak ufak hazır edin derim.yani elinize para gectikce dolara çevirin ki zarariniz az olsun.borcunuz uzun vadede ödemeliyse de ekonomistlere danisin. Belku dolarin dusecegini öngördükleri bir tarih vardır o zaman alıp ödersiniz. Bir de yeni ise baslarken bir iki fakiri yetimi sevindirin sadaka verin..Allah isinizi rast götürsün canım ⚘

Geçmiş olsun şükürüm sıkma canını sen neyi yanlış yapabilirsin ki bazen elimizde olmayan şeyler oluyor işte. Allahtan fazla değilmiş enfeksiyon hemen toparlar inş.

Kızz faiz düşecek mi hele onu de bakıyım bana düşsün de şu emlak piyasası azcık canlansın yaa

Kızlar ervanin ayağı böyle oldu ya dün ben yemek yaparken masadan lokum kutusunu devirip yemiş.kac tane yedi hic bilmiyorum o yapar mi? Sessiz sessiz duruyordu bi de döndüm heryeri pudra şekeri...nasıl baktiysam agzindaki hemen çıkardı attı ama kac tane yedi bilmem.2 dk bakmadı. 2 dk da kac tane süpürdü acaba iki ayagi da böyle

Eklentiler

• IMG-20210315-WA0002.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 41
Geçmis olsun canım..toparlar insAllah.. sıkma canını

Kızlar 3 öğün yemek meselesi konuşulmuştu Helinnnnn miydi diyen nasıl yapıyorsun her öpüne diye. Akşam yaptığım yemekten tuzunu az atarak göktuğ a ayırırım bir küçük bebek kavanozu da ertesi gün öğlene sıcak koyar kapatırım. Akşamla ertesi gün öğlen aynı oluyor yani menümüz genelde. Yada öğlen kızların yiyeceği yemek yoksa çorba yaparım
göktuğ da nasiplenir. Çorbalar ezogelin, mercimek, yayla, bulgurlu yeşil mercimek, kesme çorba gibi sıra sıra yapıyorum dönüşümlü içlerine kemik suyu da atarım muhakkak kendim kaynatmıştım 14 saat boyunca neyse bu akşam ıspanaklı börek vardı menüde ıspanak tan bir tutam da göktuğ yemek yaptım hemen soğan az salça 3 minik köfte azcık pirinç attım pişti. İşte bizim yemeklere paralel oluyor onun menü de. Kış sebzeleri güzel oluyor pırasa brokoli karnabahar bunları baya yedi.

Çok geçmiş olsun senin yanlisinla olacak şey değil Kendini suçlama. Bazen ne kadar üstüne dussende hastalana biliyor lar. Bununla geçmiş olsun Acil şifalar diliyorum. Urodinami yi ne zaman yaptıracaksınız.

Ya başımda bir ağrı..sabahtan beri..müthiş bir gerginlik de var..ay sebebini de bulamadim.rezene de içtim offf noldu bana boyle ya
Geçmiş olsun canım hayra çıksın inşallah olur öyle arada ben kocamla dövüşürüm iyi gelir öyle zamanlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…