2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Dimi yaa ben de öğrendm güya ama kesin değil. Hala heyecan var yani değişir diyeayy sana da söylesnler artık ya ilerlemş haftan işte. Anlıyolar normlde kemk yapısından bile
13+4 olduk bu gün canım 15 yada dayanablrsem 16da gidecem 11+5ti en son gittiğimde doktor hiçbişe demedi en azından tahmin etseydi yine olurdu

13+4 olduk bu gün canım 15 yada dayanablrsem 16da gidecem 11+5ti en son gittiğimde doktor hiçbişe demedi en azından tahmin etseydi yine olurdu
Ben de 13+1im.1 hafta önce tahmn etmşti. İkili test sonucu için 14ünde yine gtcez biz de. O zamn kesn söylerm demşti. Ay çok heyecanlısennkini de söyler bu kez kesin. Az kalmş biraz daha sabırbenmle aynı gün gdcekmşsn nerdeyse

Maşallah dikkatinize hayran kaldım. Benimde sat temmuz ayında. Bakalım ne çıkacak iyice merakım artıyor
Listede 3 kız yazıyor 3 ü de haziran 1 erkek var temmuz o yüzden acaba mı dedim bende 6 temmuz erkeğe be zetti tabi 12 haftalık net değil değişebilir

Listede 3 kız yazıyor 3 ü de haziran 1 erkek var temmuz o yüzden acaba mı dedim bende 6 temmuz erkeğe be zetti tabi 12 haftalık net değil değişebilir
Sizinki geç döllenme mi sat aynı ama tahmini doğum tarhleri farklı

Evet olabilir. Bana doktor bir şey demedi ki zaten şuan erken benim için. Ama beni kim görse erkek olacak senin diyor. En az 10 kişiden duydum sanırım. O yüzden çok merak ediyorum. Bunu söylemekten imtina ediyorum ama sanku haksızlık gibi geliyor bende ilkinin kız olmasını isterdim. İlk ve son kez söylemiş olayım bunu

Benim 5 gün geç döllenme 12 haftalık görünüyor o yüzden şimdi inş doğru çıkar
Benim de 14+1 gözüküyo doktrda bi hafta ileri. Değişir ye düşünyrum benmki.bu haftalarda bi hafta ileri geri oynayablyor. Benm kızım da geç döllenmeydi doktorn söylediği tarhten erken geldi

Arkadaşlar bişey dikkatimi çekti sat tarihi haziran olanlardan kız haberi geliyor temmuz olanlardan erkek aksi olan var mı listeye baktım kayıtlı olanlar böyle
Benim son adet tarihi haziran ama embriyo transferi temmuz embriyonun oluştuğu tarih nisan benim ki ne çıkacak çok merak ediyorum

Ay inşaAllah canım ya hayırlısı Rabbim den
Bi cinsiyeti heyecanla bekliyorum bide düzenli hareket etmesini

Ay inşaAllah canım ya hayırlısı Rabbim den
Bi cinsiyeti heyecanla bekliyorum bide düzenli hareket etmesini
Hep heyecan ne güzelay Allahım sağlıkla kucağımıza versin inşallah. Zamn bi yandan hızlı geçiyo gibi çünkü kızım çok küçük hiç büyümüyo zamn geçse de. Bana öyle geliyo yani. Bi yandan da hiç geçmiyo. Bian önce alsam kucağıma dediğim oluyo. Sonra diyormki sus daha diğerini büyütecen

Kızlar benim söyle oldu 23 temmuzda aşırı kasık ağrısı ile kadın doğuma gittim yumurtaların aşırı büyümüş çatlayamamış ondan ağrı yapmış dedi bundan sonra çatlamaz kist olur adetin gecikince gel dedi. Ama kist tedavisi için gittiğimde hamile olduğumu öğrendim

Ne ilginç ya Rabbim ol diyo oluyo iştesağlıkla kucağınıza alın inşallh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…