2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bizde 9 kalkış 13:00-14:30 uyku ve akşam 20:30–21:00 uyku normalde
Ama bugün 7 kalktı 10:40 uyuttum hala uyuyor 2 uyku yapsın istiyorum ama yapar mı bilmiyorum zorlasam mı acaba

Kuzum ne eğitimi alıyorsun peki bilgim var az çok nerden alacaksım bi de
Önceden e-ticaretle ilgili hiç bilgim yoktu. Bir enstitü var adı burada verilebiliyor mu bilemiyorum bir çok ücretsiz online eğitimi var. Ücretli olanları da çok uygundu geçen sene oradan e-ticaret eğitimi aldım. Ama genel hatlarıyla ne yapılır ne yapılmaz ne tip satış çeşitleri var vs. bunların üzerineydi. Hatta aynı sitede sosyal medya, dijital pazarlama vs. eğitimleri de aldım. Parça parça oturmaya başlıyor ama işin yasal kısımları falan sıkıntı yaşamadan ne yapabilirim bilemediğim için de bir türlü bir başlangıç yapamıyorum. Şimdi bu danışmanlık veren online ticarti neredeyse sana kendi tek tek yaptıracakmış gibi anlatan danışmanlar var ya her yerde rastlıyorsundur. Dropshipping, amazon fba gibi şeyler hangisini seçmeli en mantıklısı nedir? Bunlardan birini seçmek istiyorum ama emin olamıyorum. Farklı bir konu başlığı olduğu için burada hiç sormamıştım ama belki içimizden ilgilenmek isteyenler olursa diye yeri gelince yazmak istedim. Bir işyeri açıp kapattım. Şu anda Türkiye'de işyeri açarak ticaret yapmak çok zor. Anne bebek sayfasında konuyu çok dağıtmak istemem ama benim gibi evden çalışmak isteyen olur belki diye yazdım.

Günaydın canim senin kp de degisikmis cani cok yansaydi ağlardı galiba
Benim kizda elmacik.kemigini besigin kenarina vurmuş babasiyla oynarken yanak kipkirmizi ama ses yok yeterki oyun olsun.gecmis olsun bu arada
Ben de öyle düşünüyorum.bu sabah Aliye yine sordum.Ali düşmedi yumusak degdi diyor bir de.dusursem beni ister mi çocuk diyor bir de..ona emekliyor diye.ne diyim ne diyim size de geçmiş olsun canım
Geçmiş bugün çok şükür canım alerjiden değil de ben karacigere yüklenme olmuş mudur acaba diye korktum. Pekmez bile vermiyorum korkudan şu an.biraz dinlensin vücudu
Ben ne darbeler aldım öyle bizim öyle yatakta ayılma aşamamız var her gün Asya hanım oynuyor bende baygın baygın yavan izliyorum
Geçmiş olsun arkadaşım nedir bu çektiğimiz diycem ama dilim varmıyor..iyi ki varlar
Ya beni de geren sey gizlemeleri ve bana sana öyle geliyor demeleri.insani kendinden şupheye düşürüyorlar.sanki ben olmayani oluyor gibi görüyormuşum gibi.yeminler falan..normalde iyidirler hosturlar ama bana cocukmusum gibi davraniyorlar.birlikte yasadigimiz zaman da yapardı.petekleri kısıp yemin ederdi ben yapmadım diye. Iyice iyi saatte olsunlar geldi ye bağlamıştık yani. Takip etmiştim de suçüstü yapmıştım bi daha da yapamadi. Hayır bir de normalde yalanı yoktur cidden.dogrucu Davut derler ya hah öyle.ama is bana gelince cocuk sanip kandirmaya calisiyor 32nin yanindan 2yi silip 3 saniyor herhalde
MasAllah Ali de öyle uyurdu ama sallatirdi kendini.hamileydim. sallayamaz oldum. O da kendi uyumadı.oglen uykumuz yandı artık gec kalkiyor 10.30 11.00 gibi

Gazan mübarek olsun dilzarım kolay gele bu arada geçmiş olsun canım.daha iyisindir insAllah..veee seni özleyeiciğim anacıiiiimm

Kızlae Zara artık günde bir uyku yapıyor
Aslında istesem 2 olur ama o zaman da geç saatte yatmış oluyor ve çok zorluyor beni sizce bir uyku yeterli mi şimdi iki mi yapayım
Ata da 2 gündür tek uyku yapıyor bence yetmiyor ama 8 buçuk gibi gece uykusuna geçiyor iki gecedir 3 te kalkıp oynamak istiyor önceki 3 den 6 ya kadar uyumadı. Dün yarım saat mıkırdadı yüz. Vermedim canım da gidiyor aslında oynasak diye. Neyse uyudu sonra. Ben çıkmadan uyandı.
Murphy yasası. Ama biz hep şunu çağıralım : “Niyet hayır, akibet hayır” olsun. Belki de ordan kesişti yollarımız; hayatta hiçbirşey gümüş tepsiyle sunulmamıştır.Hep cırmalayarak ama sonuç geç olsa da mutlu son. Sen temiz niyetle başlıyorsun radikal kararlarla evi satarak Rabbim tez zamanda hayırlı rızk hayırlı iş versin daha güzel kedilerle doğayla içiçe ev nasip etsin inşallah
İnşallah herşwy gönlünüzce olsun çocukların rızkı helalinden bol gelsin inşallah
Kıyamam şükürüm ana ol dayan anlıyorum seni. Hayırlı şifalar olsun Umut paşaya.
Kimyasalsız yaparım diyene inanma dünürcan
Allah Allah gelinkızım benim ne kadar yediyse şifa niyetine olsun kuzum benim
Kaynanam ile kayinpederim soktu strese beniii bahaaar
Bi rahat dursunlar ya sonra okudum gelinciğimi düşürüp bir de inkar ediyor ha kocaman adam. İnşallah gönlünce bir eve çıkmak nasip olur dünğrcanım
Aynen ya benimki de anlamıyo biz küçükken içerdik diyo ben alayım 3 numarayı en iyisi
Ben dün son 2 numaraları aldım. 1 yıl daha mama lazım bence de
Geçmiş olsun dilzarım 1 gün elleme tır geçmiş gibi oluyor ev . Kolay gelsin. Nebalet i bilmez miyim. Özleriz anacım. Asım paşaya öpücükler.

Biz daha tv ile tanışmadık Bende izlemiyorum tabi oda şimdi ananede açık oluyor arada ama onlarda alıştı almila olunca kapanıyor hemen
Aslinda en iyisi ama ben gundz nadiren aciyorm aksam illaki açılıyo tv malesf oyle oyle alisti
Aynen elimde fotolar olmasa inanmıycam sanki hep böyleydi
Dimi ya bi de resmen o cocuk bu cocuk degl ya tip olarak evrim geçirdi cocugum benim

Bence
Bizde 9 kalkış 13:00-14:30 uyku ve akşam 20:30–21:00 uyku normalde
Ama bugün 7 kalktı 10:40 uyuttum hala uyuyor 2 uyku yapsın istiyorum ama yapar mı bilmiyorum zorlasam mı acaba
Bence zorla tek uyku bence az umut bile 2.5 yaşında anca tek uyku yapıyor oda uzun. Umut bile tek uykuya yeni geçti. Az uyusun gece daha güzel uyur diye düşünüyorsan,biz de tam tersi oluyor gündüz az uyuduklarında inadına gece uyumuyorlar. Uyku uykuyu çeker çok yorgun düştüklerinde dalmakta sıkıntı yaşıyorlar.

Bence burdaki herkes bilir bunu yaa

Geçmiş olsun canım neyin vardı anne hasta olunca ev fena kendini yorma çok fazla

13.40 uyandı canım bakalım 16-17.00 gibi zorlayacağım umarım uyur
nzh99 tek uykuda aynn bizde öyle oluyor 20.00lerde uyuyor sabah 8-9a kadar bir iki 4 gibi uyandığı oluyor Çoğunlukla uyuyor

Kalppare nasil oldu elif ervanin ayagi sekerparem gecti mi lokumdan mi diyorsun.

Kp neden oyle yapior korkti mu acaba cekindi mi.
Oyle davranırlar aynen kendi ogullari hâttâ melektir cogunun. Bosver basini agritmaya gerek yoookk

Burda hep çocuk konuşmuyoruz ki bazen böyle şeylerde konuşuyoruz ama başlık mı açsan acaba Çoook detaylı bilmiyorum yanıltmak istemesem şuan anlayan kişiler var bi iş açmış japatmışsın artı eksi iyice düşünmek lazım dijital pazarlama çok geniş bir alan ekmeği de var baya umarım hayırlısı olur hakkında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…