2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bakalım meraktayim ben genel olarak çekişen bir tip değilimdir ama nasıl olacak zaman gösterir Haydo da ablası da iyiler çok şükür keyifler yerinde siz nasilsiniz güneş nasıl tatlı masallahh
Ne tatli tatli aslim bana sor sen bi de hele abbisiyle birlesince bal.kaymak

Masallah hemen iyileştiler yani canim cok şükür.

Türkçesi yoksa laf soylemeye calisamaz sorun da olmaz insallah diyelim o zaman

Ne tatli tatli aslim bana sor sen bi de hele abbisiyle birlesince bal.kaymak

Masallah hemen iyileştiler yani canim cok şükür.

Türkçesi yoksa laf soylemeye calisamaz sorun da olmaz insallah diyelim o zaman
cok güldüm kiz sonsuz, Türkçesi yoksa laf sokmaz diyorsun..

Aslihaydo yabancı gelin deyince aklıma düğün dernek filmi geliyor. iyi günler nasil denir la ilahe illallah. böyle böyle Müslüman edecem diyordu ya Murat Cemcir..

sana kolay gelsin bacim. temizliği neyim bosver yabancılar pek temizlik bilmiyormuş diyollar diye yurdum insanı hurafesini de savurduktan sonra gidebilirim

Kalppare kuzum hakkını helal et, senin kayinpedere cok güldüm.yasarken trajik ama. 7 yasindaki cocuk gibi saklamak neymiş? çarptıysa carpti de, düştüyse düştü. Allah korusun önemli bir sey olabilir en azindan gözlersin.

benim küçük oyle saklıyor bazen de ona bile tembih ustune tembih ediyoruz. söyle ki bilelim diye. koskoca adamın yaptığına bak. Allah yardimcin olsun.

Helinnnnn aslinda hızlı değildim ben eskiden de hayat beni böyle etti.
söyle banada uğraşın o hayat. yetişemiyorum asla. ve elim yavaştır ya. bi de ben daha olmamışım bence. kafada hep bi triple iş yapıyorum. neden yani ben yapıyorum neden ben modunda hala olmadi olmadi

söyle banada uğraşın o hayat. yetişemiyorum asla. ve elim yavaştır ya. bi de ben daha olmamışım bence. kafada hep bi triple iş yapıyorum. neden yani ben yapıyorum neden ben modunda hala olmadi olmadi

hmm ben bir yerden tanıyorum bunu acabaa kimm tabi ki ben?

hele de eşim evdeyse, cok fena kinlenirim ona. niye o yapmıyor diye. bak bugün ne oldu mesela ben artık son demlerde yemek yapıyorum ama iyice de yorulmuşum, benim buyuk kiz çıt çıt çekirdek çitlıyor, ona bile bir icim fenalaştı. tabi çaktırmadan dersini yap diye gönderdim de rahat ettim.

Zor tabi kolay olur mu Allahım işini gücünü rastgetirsin inşallah

süt kanallarından biri tikandi yine üşüme vücut agrisi vs derken dun iki kere dusun altında masaj yaptim. bugün iyiyim şükür. hafif etkisi var ama isimi yapiyorum. sagolasin jademm
Anam ne çektik be bugüne şükür pek zor sevindim iyi olmana dünya iş yapmışsın maşallah sana

Sana da Rus elti yakışır be beklemedeyiz bizi Dr aydınlat bakalım nasıl biri güzel mi

Ya kizlar Gunes kaydirak cikihor kendi kayiyor ben napacam bu kizla abisini de gececek
Abisi beni mafetmisti ilk 3 4 yil oy oyyy
Masallah diyim tabi de dusup kalmaz insallah
Düz duvara tırmanarak maşallah ben yeni koltuktan inmeyi öğrettim gibi bilmiyor çocuk koltukta oturuyoruz ki yeni evde artık koltuk devri başlayacak

İyi ki doğduun nisan olacakken acele edip mart bebeği olan güler yüzlü tatlı dilli Göktuğumuz sağlıklı mutlu ömrün olsun inşallah Durunun biricik nişanlısı misskokulumm
Amin canımm çok teşekkür ederiz
Sabah okudum gözlerim doldu canım ne günler geçirdik beraber nice güzel günlerimiz olsun inşallah amin amin amin
Şekerimmm canım sağolasın büyüdü koca dana oldu minicik yavruuu. O fotolara baktım dün tavşan yavrusu gibi kıpkırmızı yavrum kımıl kımılmış. Bana normal geliyordu çok şükür bu günümüze
misskokulumm
Göktuğ güleç yavrum benim iyiki doğdun yüzünden gülücükler eksik olmasin saglikla huzurla sevdikleriyle nice nice seneleri olsun insallah
Amin canım baharım
İyi ki doğdun göktuuğğ. İyi ki doğduun göktuuuğğğ

Ailenle birlikte nice nice güzel, sağlıklı, mutlu yaşların olsun
Sağol canım aminnn inşallah

aynen bende sürekli ay şunu unuttum hemen hemen ay cabuk getir diyorum
1 kadın 1 erkek vardı onda şey oldu zeynep uyuyan ozana ozan kalk kalk kalk dedi gece adam apartopar kalktı bi korkuyla noldu dedi . zeynep de hıh ayağa kalkmışken bir bardak su ver demişti
ya ama valla kendinden düşünse böyle etmem de topluyorum oyun diye heryeri indiriyorlar. yeni toplamıştım derim olabilir der yaw olabiliri mi var olmuş işte di mi yok . bu akşam arel civana tahtayla vurdu olabilir dedi cinlendim bi o oldu zaten ama başka ihtimalleleri değerlendirelim dedim ay nasıl icim acıdı civana adam olabilir diyor hala

Oyyy düşünceli dünürüm amin inşallah canım benim
Amin jadem hep gülsünler bebeklerimiz hep
GÖKTUĞ pasam iyi ki doğdun, uzuuun sağlıklı güpgüzel ömrün olsun misskokulumm .. güzell gunlerini gör kuzularının canimm
Amin canım inşallah evlatlarımız hayırlı evlat olsunlar
Saglikli mutlu huzurlu Nice yaslari olsun goktug beyin ailesiyle sevdikleriyle hep beraber insallah missimm.

Dogum gununuz kutlu olsunnn misskokulumm
Amin canım şükürüm çok teşekkür ederiz
Canım benim çok teşekkür ederiz çok şükür doğurduk da hep bir büyüttük
Aminn canım benim
misskokulumm göktuğ paşam iyi ki doğmuş da ailesine çevresine mutluluk getirmiş güzel yüzün hep gülsün inş. Artık seninde 1 yaşın var
Var dimi çok şükür canım çok teşekkür ederiz

Helinnnnn senin yavrular ikiz gibi canım kaç kat zor işin yine iyi idare ediyorsun sıkma kendini olduğu kadar. Dediğin gibi yedirmesi de ayrı bir zaman gerektiriyor. Allah kolaylık versin inşallah hepimize zor iş şu annelik
Kalppare geçmiş olsun elifimize de oyuncağa falan mı bastı da iz yaptı ki dedim ama iki ayakta da var diyorsun. Benim oğlanı demiştim şekeri kaldıramıyor vucudu yanakları kızarıyor özellikle sağ yanak. Dün yine kızardı. Düşün düşün ne yedi diye uyanınca yemeği hazır değildi. Ona özel şekersiz kek yapmıştım meyve kurusu, hurma falan tatlandırmıştım. Ondan bir tane çıkardım yarısını yemişti çok da değildi ama sanırım aç olunca daha çok etkiledi. Karaciğeri sindiremiyor şekeri henüz doğal şeker bile olsa. Allahtan meyvelerde olmuyor kızarıklık.geçti mi şimdi peki Elifin ayak tabanları??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…