- 27 Aralık 2014
- 2.197
- 4.858
- 133
- 35
Ne tatli tatli aslim bana sor sen bi de hele abbisiyle birlesince bal.kaymakBakalım meraktayim ben genel olarak çekişen bir tip değilimdir ama nasıl olacak zaman gösterirHaydo da ablası da iyiler çok şükür keyifler yerinde siz nasilsiniz güneş nasıl tatlı masallahh
cok güldüm kiz sonsuz, Türkçesi yoksa laf sokmaz diyorsun..Ne tatli tatli aslim bana sor sen bi de hele abbisiyle birlesince bal.kaymak
Masallah hemen iyileştiler yani canim cok şükür.
Türkçesi yoksa laf soylemeye calisamaz sorun da olmaz insallah diyelim o zaman
cok güldüm kiz sonsuz, Türkçesi yoksa laf sokmaz diyorsun..
söyle banada uğraşın o hayat. yetişemiyorum asla. ve elim yavaştır ya. bi de ben daha olmamışım bence. kafada hep bi triple iş yapıyorum. neden yani ben yapıyorum neden ben modunda hala olmadi olmadi
söyle banada uğraşın o hayat. yetişemiyorum asla. ve elim yavaştır ya. bi de ben daha olmamışım bence. kafada hep bi triple iş yapıyorum. neden yani ben yapıyorum neden ben modunda hala olmadi olmadi
Zor tabi kolay olur mu Allahım işini gücünü rastgetirsin inşallahevi illa degistirecektik aslında ama satıp yenisini alacakken parayı başka işte değerlendirip kiraya geçme kararı aldıkinşallah hayırlı yolu tercih etmisizdir
mecburduk o an para lazımdı ve dolar yatırımı olan birinden aldıkhiç sevmiyorum zaten şu dolar euro olayını stres oluyorum iyi dileklerin için sagolasin canim
yani ayak altında belirti vermesini beklemem baska birsey olmasin canim
canim yapmasi degil de yedirecek de firsatim olmuuor kibirini uyutup diğerine sonra diğerine derken günde 5 tur cocuk uyituyirum bi de sagolsun gece de kalkiyorlar ay hele bu gece bittim saat basi kalkti civan bey. ama hapsiriuoru ve burnu akiyor. ilaca basladim bile
ay insallah canim ya. sizin de cok guzel denk gelmis dünür sevindim adınıza
canim eşim çok zorlanmadi hele de trendyol çok sistemli kolay. zaten kendileri sürekli eğitim veriyor. n11 zor ama. aklıma takılan birşey varsa sorayim canim eşime.
sagolasin canim. yani yatırım yaptığımız konu da soyle diyim zarar yok. ama kâr olur mu kısmet. dinamik bir sistemi var. gayrimenkul le ilgili. biz cocuklari ikileyince bi de ben isi birakinca ne yapsak da ne yapsak durumundayiz. hayat zor malum
çocukların şansına diyorum Allah yardım eder diye inşallah ya
ay bahar 9 dan 5 dk öncesi bile bana erken ama en geç 8bucuk oldu uyanması arelin civan daha erkenci. kacta uyuyorlar canim ?
canim görümcem de şirket açıp ebay amazon üzerinden satış yapıyor ama o amerikada . oranın sistemi farklı olabilir.
Anam ne çektik besüt kanallarından biri tikandi yine üşüme vücut agrisi vs derken dun iki kere dusun altında masaj yaptim. bugün iyiyim şükür. hafif etkisi var ama isimi yapiyorum. sagolasin jademm
Sana da Rus elti yakışır beKizlaaarr giremiyorum çok ve bı sure de böyle anlik girip cikicam özlüyorum da sizi ama dönüşüm muhteşem olacak inşallahkayinvalidemler gelicek cuma günü alışveriş temizlik vs derken teli elime alamıyorum bir de elticim gelicek ilk kez yeni evlendiler pandemiden dolayı nikaha bile katilamamistik şimdi misafir edicem eltimi Hemi de Rus bakalım yabancı elti nasıl bişey ben çok heyecanla bekliyorum niyeyse bı kanım kayniyo hadi hayırlısı
Düz duvara tırmanarak maşallah ben yeni koltuktan inmeyi öğrettim gibi bilmiyor çocuk koltukta oturuyoruz kiYa kizlar Gunes kaydirak cikihor kendi kayiyor ben napacam bu kizla abisini de gececek
Abisi beni mafetmisti ilk 3 4 yil oy oyyy
Masallah diyim tabi de dusup kalmaz insallah
Aaa biz hiç denemedim dur fikir oldu dezenfaktanla başlayalım ama bizKizlar bugünkü menümü de paylasayim belki bir fikir olur
Uc puf kolonya hemi de limon kolonyası
Oy güneş oyy
Amin canımm çok teşekkür ederizİyi ki doğduun nisan olacakken acele edip mart bebeği olan güler yüzlü tatlı dilli Göktuğumuzsağlıklı mutlu ömrün olsun inşallah Durunun biricik nişanlısı misskokulumm
Sabah okudum gözlerim doldu canım ne günler geçirdik beraber nice güzel günlerimiz olsun inşallahİyi ki doğdunnnnn Göktuğğğğ. Şimdi annenin doğumunu hatırladım kaşıntıların artması değerlerin yükselmesi dün gibi. Kuzum benim . Hastane günleri. Ne zor günlerden bu günlere hamdolsun güler yüzlüm. Annen baban ablaların ile birlikte hayırlı mutlu sağlıklı bir ömrün olsun. Senin de Nisan kankalarının da ayağınıza taş gözünüze yaş değmesin. İyi ki doğurmuşsun misssim hayırlı evlat olsun inşallahmisskokulumm
Şekerimmm canım sağolasın büyüdü koca dana oldu minicik yavruuu. O fotolara baktım dün tavşan yavrusu gibi kıpkırmızı yavrum kımıl kımılmış. Bana normal geliyorduOy bugün bizim grubumuzun minik savaşçısı doğmuşmuşnasıl da heyecanlanmıştık..hepimiz dua etmiştik..bi yandan kendi adıma miss e hayranlıkla bakıp ay nasıl bakıyor o minicik cana helal olsun iyi korkmuyor diyordum bi foto gözümün önünde banyo sonrası...eşime göstermiştim de ikimiz de bi hoş olmuştuk ama bu çok minik diye neyse anıları atlıyor ve günümüze bakıyorum iyi ki doğdun Göktuğ paşaaa ne şanslı çocuksun..böyle candan bi aile içine dogmuşsun..Allah bir ömrü birlikte ve sağlıkla geçirmek nasip etsin canım
Bu da hediyem olsunmisskokulumm
Amin canım baharımmisskokulumm
Göktuğ güleç yavrum benim iyiki doğdun yüzünden gülücükler eksik olmasinsaglikla huzurla sevdikleriyle nice nice seneleri olsun insallah
Sağol canım aminnn inşallahİyi ki doğdun göktuuğğ. İyi ki doğduun göktuuuğğğ
Ailenle birlikte nice nice güzel, sağlıklı, mutlu yaşların olsun
aynen bende sürekli ay şunu unuttum hemen hemen ay cabuk getir diyorum
hmm ben bir yerden tanıyorum bunu acabaa kimm tabi ki ben?
hele de eşim evdeyse, cok fena kinlenirim ona. niye o yapmıyor diye. bak bugün ne oldu mesela ben artık son demlerde yemek yapıyorum ama iyice de yorulmuşum, benim buyuk kiz çıt çıt çekirdek çitlıyor, ona bile bir icim fenalaştı. tabi çaktırmadan dersini yap diye gönderdim de rahat ettim.
Oyyy düşünceli dünürümmisskokulumm iyi doğdun Göktuğ nice sağlıklı sıhhatli musmutlu yılların olsun. Mis iyiki doğurmuş sun damadımı. Kalppare aşkım, benim damadada video yapar mısın sana zahmet bebeğim.
Amin jadem hep gülsünler bebeklerimiz hepAman aman grubun güleç yüzlü dilli düdüğü doğmuş ablalarının süslediği minik oyun arkadaşı doğmuş ve iyiki ama iyiki doğmuşgöktuğ um bahtın güzel kahkahaların eksik olmasın hiç hep gül çocuk hep huzurlu ol misskokulumm
Amin canım inşallah evlatlarımız hayırlı evlat olsunlarGÖKTUĞ pasam iyi ki doğdun, uzuuun sağlıklı güpgüzel ömrün olsunmisskokulumm .. güzell gunlerini gör kuzularının canimm
Amin canım şükürüm çok teşekkür ederizSaglikli mutlu huzurlu Nice yaslari olsun goktug beyin ailesiyle sevdikleriyle hep beraber insallah missimm.
Dogum gununuz kutlu olsunnnmisskokulumm
Canım benim çok teşekkür ederiz çok şükür doğurduk da hep bir büyüttükmisskokulumm hızlı annenin datlu oğlu iyi ki doğmuşsun güzel aileni şenlendirmissin. ablalarınla annen baban ve tüm sevdiklerinle güzel bir ömür nasip etsin Allahım sana. misim sende iyi ki doğurmuşsun bu yakisikliyi
Aminn canım benimAaa Göktuğ doğmuş yaa bugunn kuzum minik savaşçı iyi ki doğmuş iyi ki iyi kiiiiRabbim güzel günlere çıkarsın iyilerle karşılaştırsın en başta sağlık diliyorum kuzuma sizlerle beraber nice güzel yaşlar alsın paşam
misskokulumm göktuğ paşam iyi ki doğmuş da ailesine çevresine mutluluk getirmiş güzel yüzün hep gülsün inş. Artık seninde 1 yaşın var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?