İşte evet gözünün içine baka baka yapılması hoş değilBen de öyle düşünüyorum.bu sabah Aliye yine sordum.Ali düşmedi yumusak degdi diyor bir de.dusursem beni ister mi çocuk diyor bir de..ona emekliyor diye.ne diyim ne diyimsize de geçmiş olsun canım
Geçmiş bugün çok şükür canımalerjiden değil de ben karacigere yüklenme olmuş mudur acaba diye korktum. Pekmez bile vermiyorum korkudan şu an.biraz dinlensin vücudu
Geçmiş olsun arkadaşımnedir bu çektiğimiz diycem ama dilim varmıyor..iyi ki varlar
Ya beni de geren sey gizlemeleri ve bana sana öyle geliyor demeleri.insani kendinden şupheye düşürüyorlar.sanki ben olmayani oluyor gibi görüyormuşum gibi.yeminler falan..normalde iyidirler hosturlar ama bana cocukmusum gibi davraniyorlar.birlikte yasadigimiz zaman da yapardı.petekleri kısıp yemin ederdi ben yapmadım diye. Iyice iyi saatte olsunlar geldi ye bağlamıştık yani. Takip etmiştim de suçüstü yapmıştım bi daha da yapamadi. Hayır bir de normalde yalanı yoktur cidden.dogrucu Davut derler ya hah öyle.ama is bana gelince cocuk sanip kandirmaya calisiyor32nin yanindan 2yi silip 3 saniyor herhalde
MasAllahAli de öyle uyurdu ama sallatirdi kendini.hamileydim. sallayamaz oldum. O da kendi uyumadı.oglen uykumuz yandı artık gec kalkiyor 10.30 11.00 gibi
Açılın gelinin annesi geldi.
Yaptım ya şekerim ama hadi bi de damat torpili başka bi video da atayımmisskokulumm bu da dünüşünden
Geçmiş olsun hayatım.Dün bir rahatsizdim anam sanki moğol istilasi olmus evde. Neyse tam gecmese de sürüne sürüne bugun mecbur eve çeki-düzen verecegim. Cok giremezsem beni özleyin anacığım. (Ben yastakiler bilir "Olacak O Kadar" öyle biterdi ya)
evi illa degistirecektik aslında ama satıp yenisini alacakken parayı başka işte değerlendirip kiraya geçme kararı aldıkEvi satmak zorunda kalmasanız iyi olurmuş tabi ama inşallah iyi bir yatırım olur da fazlasını kazanırsınınız canım kedilerin malzemesini de alır taşınacağın eve takarsın olmaz mı öyle uyar belki oraya da. Sıkma canını herşey olacağına varır. Bak bizim ev 2 aydır satılık soran çok ama alan yokvardır bir hayır diyoruz bekliyoruz bakalım
mecburduk o an para lazımdı ve dolar yatırımı olan birinden aldıkOyyy içine kimyasal giriyorsa erteleyeyim o zaman dünür..zaten ne çektiysem toksin yükünden çektim bu alerji meselesindeteşekkür ettim dünürüm bilgi verdigin için
Ek saç mıaman yok Allah muhtaç etmesin ama psikolojik olarak kaldıramam..çok gür saçım yok zaten ondan ince afro istemiyorum direkt. Biraz saci döküyor diye duyduydum
Ne mutlu o zaman bana canım
Anlıyorum seni canım..beni de yeni işler yeni girişimler psikolojik olarak biraz yorar.. burda önemli olan ekonomiden anlayan bir tanidiginizin olmasi.mesela emlak konut fiyatlarinin yukselmesi ne zaman bekleniyorsa evi o zaman satin..doların yukselecegi gün gibi ortada helinim. Mart sonrasi dolar altin ucucak diyorlar.hele haziranda daha da artacakmış.dolarla ne kadar borç yaptınız bilmiyorum ama ödemenizi ufak ufak hazır edin derim.yani elinize para gectikce dolara çevirin ki zarariniz az olsun.borcunuz uzun vadede ödemeliyse de ekonomistlere danisin. Belku dolarin dusecegini öngördükleri bir tarih vardır o zaman alıp ödersiniz. Bir de yeni ise baslarken bir iki fakiri yetimi sevindirin sadaka verin..Allah isinizi rast götürsün canım ⚘
yani ayak altında belirti vermesini beklemem baska birsey olmasin canimKızlar ervanin ayağı böyle oldu yadün ben yemek yaparken masadan lokum kutusunu devirip yemiş.kac tane yedi hic bilmiyorum o yapar mi? Sessiz sessiz duruyordu bi de döndüm heryeri pudra şekeri...nasıl baktiysam agzindaki hemen çıkardı attı ama kac tane yedi bilmem.2 dk bakmadı. 2 dk da kac tane süpürdü acaba iki ayagi da böyle
canim yapmasi degil de yedirecek de firsatim olmuuor kiKızlar 3 öğün yemek meselesi konuşulmuştuHelinnnnn miydi diyen nasıl yapıyorsun her öpüne diye. Akşam yaptığım yemekten tuzunu az atarak göktuğ a ayırırım bir küçük bebek kavanozu da ertesi gün öğlene sıcak koyar kapatırım. Akşamla ertesi gün öğlen aynı oluyor yani menümüz genelde. Yada öğlen kızların yiyeceği yemek yoksa çorba yaparım
göktuğ da nasiplenir. Çorbalar ezogelin, mercimek, yayla, bulgurlu yeşil mercimek, kesme çorba gibi sıra sıra yapıyorum dönüşümlü içlerine kemik suyu da atarım muhakkak kendim kaynatmıştım 14 saat boyuncaneyse bu akşam ıspanaklı börek vardı menüde ıspanak tan bir tutam da göktuğ yemek yaptım hemen soğan az salça 3 minik köfte azcık pirinç attım pişti. İşte bizim yemeklere paralel oluyor onun menü de. Kış sebzeleri güzel oluyor pırasa brokoli karnabahar bunları baya yedi.
ay insallah canim ya. sizin de cok guzel denk gelmis dünür sevindim adınızaHelinnnnn canim herseyde bir hayır vardir. Bende evi satıp dolar almistim o donem 1 ay icerisinde dolar düstu ve bu ev cikti mecvur dolari bozduk bu evi aldik biraz para kaybettik ama evimiz degerlndi bayada uyguna aldk o donemde. Insallah sizinde isler yolunda gider Allah yardim eder.
canim eşim çok zorlanmadi hele de trendyol çok sistemli kolay. zaten kendileri sürekli eğitim veriyor. n11 zor ama. aklıma takılan birşey varsa sorayim canim eşime.Ben de geçen sene ufak tefek araştırmaya, online eğitim sitelerinden eğitimler almaya başlamıştım. İşi hiç bilmiyorken epey bir şey öğrendim ama işe başlamak için bir danışmanlık eğitimi almak mı gerekiyor bilemedim. Yasal konularda sıkıntı çekerim korkusuyla bir türlü adım atamadım. Şimdi bu e-ticaret danışmanları çok ortalarda, bir sürü eğitim var. Tam birine yöneleceğim ekşi sözlük vb sitelere adını bir yazıyorum. "Bunlara para kaptıranın kuş kadar beyni yok", "düpedüz dolandırıcı bunlar inanmayın" vs. bir sürü yazı çıkıyor. Bir şekilde de bir yerden başlamak lazım. En iyisi çok pahalı olmayanını seçeyim de dolandırılırsam da az para kaybedeyim bari
sagolasin canim. yani yatırım yaptığımız konu da soyle diyim zarar yok. ama kâr olur mu kısmet. dinamik bir sistemi var. gayrimenkul le ilgili. biz cocuklari ikileyince bi de ben isi birakinca ne yapsak da ne yapsak durumundayiz. hayat zor malumKuzum zor olmayan pat diye işi olan pek insan yok ha var mı var ama sayısı öyle az kisen dua et sonuç alıyorsun ben yapayım dedim elime yüzüme bulaştı
Dolarla borç almanız kötü olmuş çünkü çok oynayan bir alan ama sen yaparsın ne işse zeki kadınsınkonuyu tam açmamışsın sektör ne bilmiyorum ama işin rast gelsin
çocukların şansına diyorum Allah yardım eder diye inşallah yaAa ne güzel ben trendyoldan çok alışveriş yapıyorum belki denk gelmişizdir
Canım Allah işinizi rast getirsin iş iştir emek verilirse mutlaka kar edersiniz. Sektör ne bilmiyorum ama yeni işe girmek için çok zor bir dönem. Pandemi bir çok sektörü çok kötü etkiledi bazıları sadece olumlu etkilendi.
Girişimcilik zor ve riskli bir iş eğrisini doğrusunu düşünmesek başta benim eşim olmak üzere etrafımdaki bir çok insan hatta çalıştığım yerde en az 1500 mühendis var hepsi kendi işini kurardı. Buralarda başkalarına para kazandıracağız diye deli gibi çalışıyoruz. Ama zor işte..
Siz yine de bir cesaret girmişsiniz. Mutlaka bir ışık görmüşsünüzdür. Allah kolaylık versin bahtınızı açık etsin. Çocuklarının rızkını misliyle versin..
Geçmiş olsun canım inşallah bu defa daha kolay olur. İlla kendinde suç bulma olacağı varmış olmuş bak cuma da test yapılmış çıkmamış. Çok ağır da değil sen erkenden önlemini almış görürmüşsün doktora daha ne yapabilirdim ki. Kendine yüklenme.. sen çok iyi ve ilgili bir annesin.
Sanmam misscim yaa şu an faiz düşürmek ekonominin beline bakta vurmak demek olur.. düşmediği aksine yükseldiği halde kurlar bu durumda. Bence daha da yükselecek. Ama yaz gelince geçen yıl ve önceki yıl yaptıkları gibi konuta özel bişeyler yine yaparlar belki ama normal faiz düşmez çok zor.
Allaaah ervacım naptın sen buldun şekeri dibine mi vurdum kuzuuum
Alerjiden de hiç anlamam ki şekerparem sen hepimizden iyi bilirsin napacağını.
ay bahar 9 dan 5 dk öncesi bile bana erken ama en geç 8bucuk oldu uyanması arelin civan daha erkenci. kacta uyuyorlar canim ?Benimkiler 8 de ve sonrasında kalktığında üzülüyorum. Bütün düzenim bozuluyor. Benimkiler 6 da kalkar 7 de kahvaltı yaparlar. İse gittigimiz için umutu öyle alistirmistik kızda öyle alıştı. Umut 1 Duru 3 uyku yapar erken kalktiklari için . Oğlum tek uyku yapar ama sağlam uyku yapar. 3 veya 4 saat uyur öğlen.
canim görümcem de şirket açıp ebay amazon üzerinden satış yapıyor ama o amerikada . oranın sistemi farklı olabilir.Önceden e-ticaretle ilgili hiç bilgim yoktu. Bir enstitü var adı burada verilebiliyor mu bilemiyorum bir çok ücretsiz online eğitimi var. Ücretli olanları da çok uygundu geçen sene oradan e-ticaret eğitimi aldım. Ama genel hatlarıyla ne yapılır ne yapılmaz ne tip satış çeşitleri var vs. bunların üzerineydi. Hatta aynı sitede sosyal medya, dijital pazarlama vs. eğitimleri de aldım. Parça parça oturmaya başlıyor ama işin yasal kısımları falan sıkıntı yaşamadan ne yapabilirim bilemediğim için de bir türlü bir başlangıç yapamıyorum. Şimdi bu danışmanlık veren online ticarti neredeyse sana kendi tek tek yaptıracakmış gibi anlatan danışmanlar var ya her yerde rastlıyorsundur. Dropshipping, amazon fba gibi şeyler hangisini seçmeli en mantıklısı nedir? Bunlardan birini seçmek istiyorum ama emin olamıyorum. Farklı bir konu başlığı olduğu için burada hiç sormamıştım ama belki içimizden ilgilenmek isteyenler olursa diye yeri gelince yazmak istedim. Bir işyeri açıp kapattım. Şu anda Türkiye'de işyeri açarak ticaret yapmak çok zor. Anne bebek sayfasında konuyu çok dağıtmak istemem ama benim gibi evden çalışmak isteyen olur belki diye yazdım.
Kimyasalsız olmaz diyorsan sana inanırım tabi dünürcanAta da 2 gündür tek uyku yapıyor bence yetmiyor ama 8 buçuk gibi gece uykusuna geçiyor iki gecedir 3 te kalkıp oynamak istiyor önceki 3 den 6 ya kadar uyumadı. Dün yarım saat mıkırdadı yüz. Vermedim canım da gidiyor aslında oynasak diye. Neyse uyudu sonra. Ben çıkmadan uyandı.
Murphy yasası. Ama biz hep şunu çağıralım : “Niyet hayır, akibet hayır” olsun. Belki de ordan kesişti yollarımız; hayatta hiçbirşey gümüş tepsiyle sunulmamıştır.Hep cırmalayarak ama sonuç geç olsa da mutlu son. Sen temiz niyetle başlıyorsun radikal kararlarla evi satarak Rabbim tez zamanda hayırlı rızk hayırlı iş versin daha güzel kedilerle doğayla içiçe ev nasip etsin inşallah
İnşallah herşwy gönlünüzce olsun çocukların rızkı helalinden bol gelsin inşallah
Kıyamam şükürüm ana ol dayan anlıyorum seni. Hayırlı şifalar olsun Umut paşaya.
Kimyasalsız yaparım diyene inanma dünürcan
Allah Allah gelinkızım benim ne kadar yediyse şifa niyetine olsun kuzum benim
Bi rahat dursunlar ya sonra okudum gelinciğimi düşürüp bir de inkar ediyor ha kocaman adam. İnşallah gönlünce bir eve çıkmak nasip olur dünğrcanım
Ben dün son 2 numaraları aldım. 1 yıl daha mama lazım bence de
Geçmiş olsun dilzarım 1 gün elleme tır geçmiş gibi oluyor ev . Kolay gelsin. Nebalet i bilmez miyim. Özleriz anacım. Asım paşaya öpücükler.
Arada arıyordur eminim hala..ama bana söylemez..üzülüyorum diye.arada dedigim 2 3 ayda bir şansını deniyor hergele. Ama bi tane daha aday var. O da inan ondan farksız.bir dönem sevgili oldular.çocuk asiri kıskanç..markete gitse kıyamet kopuyor.ayrildi ayrilmasina ama yine yine karsisina cikiyor birakma beni diye.ama bu biraz saplantılı geliyor bize.kardesim de istemiyor zaten.bissuur olumsuz ozelligi var bunun da.hatta kiskanligi yüzünden hakaret de ediyor.Kalppare dünürcanımmm kaçtır soracağım fırsat olmuyor. Kızkardeşin nasıl ne durumda şu onu isteyen adam hala kafasını karıştırıyor mu
Ya ben lokuma yordum ama belki nazardandır.o gun kirmizi bi elbise giydirip asaği inmistik.o kadar nazar oldu ki kac kisi okudu anca sakinledi.sonra yukari geldik ama ayaklari boyleydi. Kel kızım nazara da geliyorSER=959365]@sekerpare5939[/USER] nasil oldu elif ervanin ayagi sekerparem gecti mi lokumdan mi diyorsun.
Kp neden oyle yapior korkti mu acaba cekindi mi.
Oyle davranırlar aynen kendi ogullari hâttâ melektir cogunun. Bosver basini agritmaya gerek yoookk
2 gün sürdü gecti helin.. korktum valla ne bileyim.aklima bisey de gelmiyor..Allah korusun.doktora cocukta diyabet nasil anlasilir dedim.genelde komaya girince anlaşılıyor demistiayak altında belirti vermesini beklemem baska birsey olmasin canim
ayy sagolasin baharcigim..Geçmiş olsun hayatım.
o zaman eskilerden bende sana sesleneyim.
Sensiz ben nefes alamam buralarda hiç duramam, tek başına yalnız kalamam. Senin kokunu özlerim hep yollarini gözlerim götür beni gittiğin yere. İş için terketmeee beniiiii
süt kanallarından biri tikandi yine üşüme vücut agrisi vs derken dun iki kere dusun altında masaj yaptim. bugün iyiyim şükür. hafif etkisi var ama isimi yapiyorum. sagolasin jademmGeçmiş olsun canım neyin vardıanne hasta olunca ev fena kendini yorma çok fazla
gecmiş olsun dilzarim. emzirmek zaten enerji harcamak demektir. neden yorarsın kendini bu kadar. gizli speedy gonzales sensin aramızdaayy sagolasin baharcigim..geldim geldim.. derledim toparladım temizledim pisirdim derken bitirdim. bir de salata yaparsam iyi olur ama dur bakalım. emzirme bahanesiyle azcik belimi dinlendireyim
Umutta ben vakumkar yapardım kucuk kanavozlara canim. Vakum olunca duruyor zaten.Kizlar brokolinin mevsimi bitiyormus esim almis ama ustu mor normal mi bu adam taze demis.
Bunun disinda kavanoz mama yapip buzdolabinda saklayan var mi ? Kac gun dayanir ve nasil yapıyorsunuz ?
Disardaki kavanoz mamalar guvenilir mi ?
Tesekkurler :)
Kiz asli elti eltidir.Kizlaaarr giremiyorum çok ve bı sure de böyle anlik girip cikicam özlüyorum da sizi ama dönüşüm muhteşem olacak inşallahkayinvalidemler gelicek cuma günü alışveriş temizlik vs derken teli elime alamıyorum bir de elticim gelicek ilk kez yeni evlendiler pandemiden dolayı nikaha bile katilamamistik şimdi misafir edicem eltimi Hemi de Rus bakalım yabancı elti nasıl bişey ben çok heyecanla bekliyorum niyeyse bı kanım kayniyo hadi hayırlısı
Akşam saat 9.buçuk en geç 10 da yatıyorlar.ay bahar 9 dan 5 dk öncesi bile bana erken ama en geç 8bucuk oldu uyanması arelin civan daha erkenci. kacta uyuyorlar canim ?
Bakalım meraktayim ben genel olarak çekişen bir tip değilimdir ama nasıl olacak zaman gösterirKiz asli elti eltidir.
Turku rusu fark etmez.
3. Gun baslarsiniz çekişmeye
Saka tabikiiii inşalalh guzel geçer zamaniniz.
Haydo nasil.oldu ablasiyla iyilestiniz miiii
Oh ohh ne güzel hepsini halletmiş sin. Maşallah sana hamarat hatun.ayy sagolasin baharcigim..geldim geldim.. derledim toparladım temizledim pisirdim derken bitirdim. bir de salata yaparsam iyi olur ama dur bakalım. emzirme bahanesiyle azcik belimi dinlendireyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?