2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
İşte evet gözünün içine baka baka yapılması hoş değil kendinden eminken sinir bozmaz mı

Geçmiş olsun hayatım.
o zaman eskilerden bende sana sesleneyim.
Sensiz ben nefes alamam buralarda hiç duramam, tek başına yalnız kalamam. Senin kokunu özlerim hep yollarini gözlerim götür beni gittiğin yere. İş için terketmeee beniiiii

Kizlar brokolinin mevsimi bitiyormus esim almis ama ustu mor normal mi bu adam taze demis.
Bunun disinda kavanoz mama yapip buzdolabinda saklayan var mi ? Kac gun dayanir ve nasil yapıyorsunuz ?
Disardaki kavanoz mamalar guvenilir mi ?
Tesekkurler :)

evi illa degistirecektik aslında ama satıp yenisini alacakken parayı başka işte değerlendirip kiraya geçme kararı aldık inşallah hayırlı yolu tercih etmisizdir
mecburduk o an para lazımdı ve dolar yatırımı olan birinden aldık hiç sevmiyorum zaten şu dolar euro olayını stres oluyorum iyi dileklerin için sagolasin canim
yani ayak altında belirti vermesini beklemem baska birsey olmasin canim
canim yapmasi degil de yedirecek de firsatim olmuuor ki birini uyutup diğerine sonra diğerine derken günde 5 tur cocuk uyituyirum bi de sagolsun gece de kalkiyorlar ay hele bu gece bittim saat basi kalkti civan bey. ama hapsiriuoru ve burnu akiyor. ilaca basladim bile
ay insallah canim ya. sizin de cok guzel denk gelmis dünür sevindim adınıza
canim eşim çok zorlanmadi hele de trendyol çok sistemli kolay. zaten kendileri sürekli eğitim veriyor. n11 zor ama. aklıma takılan birşey varsa sorayim canim eşime.
sagolasin canim. yani yatırım yaptığımız konu da soyle diyim zarar yok. ama kâr olur mu kısmet. dinamik bir sistemi var. gayrimenkul le ilgili. biz cocuklari ikileyince bi de ben isi birakinca ne yapsak da ne yapsak durumundayiz. hayat zor malum
çocukların şansına diyorum Allah yardım eder diye inşallah ya
ay bahar 9 dan 5 dk öncesi bile bana erken ama en geç 8bucuk oldu uyanması arelin civan daha erkenci. kacta uyuyorlar canim ?
canim görümcem de şirket açıp ebay amazon üzerinden satış yapıyor ama o amerikada . oranın sistemi farklı olabilir.

Kimyasalsız olmaz diyorsan sana inanırım tabi dünürcan yaptirmam ben de bu sene o zaman ☺ Atacımm gece oturmasına mı başladı..hay Allah acaba bir tık geç mi yatırsan dünüşüm
Kalppare dünürcanımmm kaçtır soracağım fırsat olmuyor. Kızkardeşin nasıl ne durumda şu onu isteyen adam hala kafasını karıştırıyor mu
Arada arıyordur eminim hala..ama bana söylemez..üzülüyorum diye.arada dedigim 2 3 ayda bir şansını deniyor hergele. Ama bi tane daha aday var. O da inan ondan farksız.bir dönem sevgili oldular.çocuk asiri kıskanç..markete gitse kıyamet kopuyor.ayrildi ayrilmasina ama yine yine karsisina cikiyor birakma beni diye.ama bu biraz saplantılı geliyor bize.kardesim de istemiyor zaten.bissuur olumsuz ozelligi var bunun da.hatta kiskanligi yüzünden hakaret de ediyor.

Ya ben lokuma yordum ama belki nazardandır.o gun kirmizi bi elbise giydirip asaği inmistik.o kadar nazar oldu ki kac kisi okudu anca sakinledi.sonra yukari geldik ama ayaklari boyleydi. Kel kızım nazara da geliyor kp korkuyor ama benle ilgili degil sadece. Buyuk gelinle cok atismislar zamanla ondan.bi de en ufak hastalanmalrinda kendisi bana çattığı icin ben de ona caticam zannediyor.ishal olsa kati yedirmedin kabiz olsa sulu yedirmedin der suçlar şakayla karışık degisik bi adam.Allahtan kv olmamis ama severim sayarım yine de.babam.öldugu icin herhalde bi de yillardir biraradayız diye baba biliyorum onu. masAllah diyim ☺
ayak altında belirti vermesini beklemem baska birsey olmasin canim
2 gün sürdü gecti helin.. korktum valla ne bileyim.aklima bisey de gelmiyor..Allah korusun.doktora cocukta diyabet nasil anlasilir dedim.genelde komaya girince anlaşılıyor demisti Allah korusun yavrularımızı susamak idrar sıklığı istahsizlik çocuklarda zaten olur demisti.ayirmak zormus.

ayy sagolasin baharcigim.. geldim geldim.. derledim toparladım temizledim pisirdim derken bitirdim. bir de salata yaparsam iyi olur ama dur bakalım. emzirme bahanesiyle azcik belimi dinlendireyim

Geçmiş olsun canım neyin vardı anne hasta olunca ev fena kendini yorma çok fazla
süt kanallarından biri tikandi yine üşüme vücut agrisi vs derken dun iki kere dusun altında masaj yaptim. bugün iyiyim şükür. hafif etkisi var ama isimi yapiyorum. sagolasin jademm

ayy sagolasin baharcigim.. geldim geldim.. derledim toparladım temizledim pisirdim derken bitirdim. bir de salata yaparsam iyi olur ama dur bakalım. emzirme bahanesiyle azcik belimi dinlendireyim
gecmiş olsun dilzarim. emzirmek zaten enerji harcamak demektir. neden yorarsın kendini bu kadar. gizli speedy gonzales sensin aramızda

Aaa Göktuğ doğmuş yaa bugunn kuzum minik savaşçı iyi ki doğmuş iyi ki iyi kiiii Rabbim güzel günlere çıkarsın iyilerle karşılaştırsın en başta sağlık diliyorum kuzuma sizlerle beraber nice güzel yaşlar alsın paşam

Kizlaaarr giremiyorum çok ve bı sure de böyle anlik girip cikicam özlüyorum da sizi ama dönüşüm muhteşem olacak inşallah kayinvalidemler gelicek cuma günü alışveriş temizlik vs derken teli elime alamıyorum bir de elticim gelicek ilk kez yeni evlendiler pandemiden dolayı nikaha bile katilamamistik şimdi misafir edicem eltimi Hemi de Rus bakalım yabancı elti nasıl bişey ben çok heyecanla bekliyorum niyeyse bı kanım kayniyo hadi hayırlısı

Umutta ben vakumkar yapardım kucuk kanavozlara canim. Vakum olunca duruyor zaten.

Mecbur kalinca sebze meyve püresi de kullanmıştım bir yere gitmissek falan acil.
Bir sorun olmaz saniyorum.

Brokoliyi bilmiorum normaldir herhalde sararmasi eskimis anlamina geliyor diye dusunuorum

Kiz asli elti eltidir.
Turku rusu fark etmez.
3. Gun baslarsiniz çekişmeye

Saka tabikiiii inşalalh guzel geçer zamaniniz.

Haydo nasil.oldu ablasiyla iyilestiniz miiii

Kiz asli elti eltidir.
Turku rusu fark etmez.
3. Gun baslarsiniz çekişmeye

Saka tabikiiii inşalalh guzel geçer zamaniniz.

Haydo nasil.oldu ablasiyla iyilestiniz miiii
Bakalım meraktayim ben genel olarak çekişen bir tip değilimdir ama nasıl olacak zaman gösterir Haydo da ablası da iyiler çok şükür keyifler yerinde siz nasilsiniz güneş nasıl tatlı masallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…