2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
İyi ki doğdunnnnn Göktuğğğğ. Şimdi annenin doğumunu hatırladım kaşıntıların artması değerlerin yükselmesi dün gibi. Kuzum benim . Hastane günleri. Ne zor günlerden bu günlere hamdolsun güler yüzlüm. Annen baban ablaların ile birlikte hayırlı mutlu sağlıklı bir ömrün olsun. Senin de Nisan kankalarının da ayağınıza taş gözünüze yaş değmesin. İyi ki doğurmuşsun misssim hayırlı evlat olsun inşallah misskokulumm

Oy bugün bizim grubumuzun minik savaşçısı doğmuşmuş nasıl da heyecanlanmıştık..hepimiz dua etmiştik..bi yandan kendi adıma miss e hayranlıkla bakıp ay nasıl bakıyor o minicik cana helal olsun iyi korkmuyor diyordum bi foto gözümün önünde banyo sonrası...eşime göstermiştim de ikimiz de bi hoş olmuştuk ama bu çok minik diye neyse anıları atlıyor ve günümüze bakıyorum iyi ki doğdun Göktuğ paşaaa ne şanslı çocuksun..böyle candan bi aile içine dogmuşsun..Allah bir ömrü birlikte ve sağlıkla geçirmek nasip etsin canım

Bu da hediyem olsun misskokulumm

Günaydınlar

Elif hanim sabaha karsı uyandı..yaa dedim içimden, herkes yanına koyuyor bebegini iki üç dönüp uyuyormuş.dur ben de deneyim dedim.nerden dedim.oturdu yatağa arkasına doğru bir düştü kulağima daaaan diyee kafamin solu sızım sızım sızlıyor..gene de iyi ki kulağa gelmiş kafama denk gelse bayaği canı yanardı kuzumun...bir daha asla bunu ummayacagım

Nizami dalga nedir kız Allah seni napmasın aman yok o örgü olayına hiç bulasma..evet cok güzel ama bebeğin var.onun temizligi cok zormuş diye duyduydum hem başak burcu bünyen taşıyamaz yavrum
Ahh yaramaz hayal ettim de ne ara yapıyorlar bunları ya
Geçmiş olsun yapabilir bi anda fazla şeker aldıysa vücuduna biraz gözleme olmadı bi git ama geçer bence
Bakacağim geçmezse mecbur gösterecegim doktoraa.. yemek yapıyordum ya 2 dk gercekten bakamamisimdir.. hemen ayak dibimdeydi.bazen halının desenlerine bakıyor egleniyor.ben de öyle sandıydım meger o lokumları indiriyormuş.Aliye dedim çabuk topla oğlum elim batık al çabuk al al al..bi de baktım Ali topluyor ama ağzına napiyorsun oglum dedim. topluyorum anne diyor bir de sakince agzi dolu dolu dedim sizi uyanıklar sizi..siz bir olup beni cildirtacakmisiniz ben sana agzina mi topla dedim kutuya topla dedim dedim... çocuk iste illa istiyor ama nornalde katıyım bu konularda 1 tane 2 tane veriyorum günde.ama Ali fırsattan istifade kac yediyse dün tuvaletten çıkamadı
Yine geldiler desene etme şekerparem sen en son böyleyken bana da bi gelmişlerdi işim çok depresyona giremem silkin ve kendine gel
Ya dun kp ervayi düşürmüş düşürmedim diyor.kafasi sis.sana oyle geliyor diyor.ya insana hastalik hastasi muamelesi yapiyorlar.acaip gerildim.onlardaydim.anane tv den kuran takip ediyormuş diye kp cocukları evde gezdiriyordu.yatak odasinda yatakta takla attirmis elife..ya elifin neyine takla atmak..la havle...misafir vardi.bak sen de dedim kiza.evet sismis dedi. Once odaya geldi yataktan dik tepe düştü dedi.sonra yok dusmedi dedi.sonra yalan mi solicem sana 70 yasinda adamim dedi.atti tepem yalan söylediğin oluyor senin arada falan dedim.ali de dusmedi anne dedi.kafasi da sisti minik..aglardı düşse herhalde...ya onu da gectim..once kendi dik tepe deyip sonra tepe takla artırdım demek istedim falan dedii. bilmiyorum hangisine gerileyim dustugune mi bana yalan atmalarina mi.. ya milyon kere dedim..duserse gizlemeyin.dusebilir cocuk bu.ama gizlemeyin ki ben takip edeyim.ay bak gece anlatmiyim dedim ama sabaha dokuldum. N Nehir8077 canim seni dinleyip bol bol su ictim.sanki iyi geldi.sakinledim.

Günaydın canim senin kp de degisikmis cani cok yansaydi ağlardı galiba
Benim kizda elmacik.kemigini besigin kenarina vurmuş babasiyla oynarken yanak kipkirmizi ama ses yok yeterki oyun olsun.gecmis olsun bu arada

Aa ne güzel ben trendyoldan çok alışveriş yapıyorum belki denk gelmişizdir
Canım Allah işinizi rast getirsin iş iştir emek verilirse mutlaka kar edersiniz. Sektör ne bilmiyorum ama yeni işe girmek için çok zor bir dönem. Pandemi bir çok sektörü çok kötü etkiledi bazıları sadece olumlu etkilendi.

Girişimcilik zor ve riskli bir iş eğrisini doğrusunu düşünmesek başta benim eşim olmak üzere etrafımdaki bir çok insan hatta çalıştığım yerde en az 1500 mühendis var hepsi kendi işini kurardı. Buralarda başkalarına para kazandıracağız diye deli gibi çalışıyoruz. Ama zor işte..

Siz yine de bir cesaret girmişsiniz. Mutlaka bir ışık görmüşsünüzdür. Allah kolaylık versin bahtınızı açık etsin. Çocuklarının rızkını misliyle versin..
Geçmiş olsun canım inşallah bu defa daha kolay olur. İlla kendinde suç bulma olacağı varmış olmuş bak cuma da test yapılmış çıkmamış. Çok ağır da değil sen erkenden önlemini almış görürmüşsün doktora daha ne yapabilirdim ki. Kendine yüklenme.. sen çok iyi ve ilgili bir annesin.
Kızz faiz düşecek mi hele onu de bakıyım bana düşsün de şu emlak piyasası azcık canlansın yaa
Sanmam misscim yaa şu an faiz düşürmek ekonominin beline bakta vurmak demek olur.. düşmediği aksine yükseldiği halde kurlar bu durumda. Bence daha da yükselecek. Ama yaz gelince geçen yıl ve önceki yıl yaptıkları gibi konuta özel bişeyler yine yaparlar belki ama normal faiz düşmez çok zor.
Allaaah ervacım naptın sen buldun şekeri dibine mi vurdum kuzuuum
Alerjiden de hiç anlamam ki şekerparem sen hepimizden iyi bilirsin napacağını.

Ohh afiyet olsun Göktuğcuğuma. Peki siz börek yerken o ıspanağa ses etmiyor mu? Bizim zilli kız ağzına sarmayan bişey oldu mu bizim masadakilere göz dikiyor. Hele makarna pilav tarzı bişey varsa veya bardakta ayran kasede yoğurt falan varsa parmağıyla gösterip ıh ıh ıh mamaaa diyor. Biz bu kızın yanında bişey de yiyemeyeceğiz artık. Sebze de pek sevmiyor napsam bilmiyorum babasına çekmesine engel olamayacağım sanırım

Ayy benim hala anne demedi ama bana daha düşkün
Yani 12-13 saat uyuyor bakalım bu gün iki uyku deneyeceğim

Ben ne darbeler aldım öyle bizim öyle yatakta ayılma aşamamız var her gün Asya hanım oynuyor bende baygın baygın yavan izliyorum

Bizde bu sabah 7 de kalktık
Benimkiler 8 de ve sonrasında kalktığında üzülüyorum. Bütün düzenim bozuluyor. Benimkiler 6 da kalkar 7 de kahvaltı yaparlar. İse gittigimiz için umutu öyle alistirmistik kızda öyle alıştı. Umut 1 Duru 3 uyku yapar erken kalktiklari için . Oğlum tek uyku yapar ama sağlam uyku yapar. 3 veya 4 saat uyur öğlen.

Evet örgü olayı sanki dip kurumaz da saçın kokar gibi geliyor yok o yüzden girmem nizami dalga böyle elektiriklenmedenn olan ev temizliğinde olmasada bünyesel olarak gıcık başak yanlarım vardır hiç sorma onları
Ay ali ya demek ağzına topladı e çocuk haklı sen topla demişsin ama yer belirtmemişsin ki
Ya delirdim okuyunca Allahım iyi sabır vermiş sana kendi kendine şişecek değil ya kafa bu önemli alan söyle de gözlem yapayım demi ay Allahım sanki azarlayacak mısın düşürdü diye.. Söyleyecek çok şey ar da bakma işte sagı lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…