- 27 Eylül 2018
- 1.619
- 3.474
- 133
- 32
Nizami dalga nedir kızValla nasıl oluyor bilmiyorum ama bir gün muhakkak deneyeceğimsaçlarımda dalgalıdır benşm ama nizami bir dalga istiyorum sanırım afro örgüde çok isterim ama onun yıkama kısmı biraz içime sinmiyor yoksa muhakkak denerdim
Bakacağim geçmezse mecbur gösterecegim doktoraa.. yemek yapıyordum ya 2 dk gercekten bakamamisimdir.. hemen ayak dibimdeydi.bazen halının desenlerine bakıyor egleniyor.ben de öyle sandıydımAhh yaramazhayal ettim de ne ara yapıyorlar bunları ya
Geçmiş olsun yapabilir bi anda fazla şeker aldıysa vücuduna biraz gözleme olmadı bi git ama geçer bence
Ya dun kp ervayi düşürmüş düşürmedim diyor.kafasi sis.sana oyle geliyor diyor.ya insana hastalik hastasi muamelesi yapiyorlar.acaip gerildim.onlardaydim.anane tv den kuran takip ediyormuş diye kp cocukları evde gezdiriyordu.yatak odasinda yatakta takla attirmis elife..ya elifin neyine takla atmak..la havle...misafir vardi.bak sen de dedim kiza.evet sismis dedi. Once odaya geldi yataktan dik tepe düştü dedi.sonra yok dusmedi dedi.sonra yalan mi solicem sana 70 yasinda adamim dedi.atti tepem yalan söylediğin oluyor senin arada falan dedim.ali de dusmedi anne dedi.kafasi da sisti minik..aglardı düşse herhalde...ya onu da gectim..once kendi dik tepe deyip sonra tepe takla artırdım demek istedim falan dedii. bilmiyorum hangisine gerileyim dustugune mi bana yalan atmalarina mi.. ya milyon kere dedim..duserse gizlemeyin.dusebilir cocuk bu.ama gizlemeyin ki ben takip edeyim.ay bak gece anlatmiyim dedim ama sabaha dokuldum. N Nehir8077 canim seni dinleyip bol bol su ictim.sanki iyi geldi.sakinledim.Yine geldiler desene etme şekerparem sen en son böyleyken bana da bi gelmişlerdi işim çok depresyona girememsilkin ve kendine gel
Günaydın canim senin kp de degisikmisNizami dalga nedir kızAllah seni napmasın aman yok o örgü olayına hiç bulasma..evet cok güzel ama bebeğin var.onun temizligi cok zormuş diye duyduydum hem başak burcu bünyen taşıyamaz yavrum
Bakacağim geçmezse mecbur gösterecegim doktoraa.. yemek yapıyordum ya 2 dk gercekten bakamamisimdir.. hemen ayak dibimdeydi.bazen halının desenlerine bakıyor egleniyor.ben de öyle sandıydımmeger o lokumları indiriyormuş.Aliye dedim çabuk topla oğlum elim batık al çabuk al al al..bi de baktım Ali topluyor ama ağzına napiyorsun oglum dedim. topluyorum anne diyor bir de sakince agzi dolu dolu dedim sizi uyanıklar sizi..siz bir olup beni cildirtacakmisiniz ben sana agzina mi topla dedim kutuya topla dedim dedim... çocuk iste illa istiyor ama nornalde katıyım bu konularda 1 tane 2 tane veriyorum günde.ama Ali fırsattan istifade kac yediyse dün tuvaletten çıkamadı
Ya dun kp ervayi düşürmüş düşürmedim diyor.kafasi sis.sana oyle geliyor diyor.ya insana hastalik hastasi muamelesi yapiyorlar.acaip gerildim.onlardaydim.anane tv den kuran takip ediyormuş diye kp cocukları evde gezdiriyordu.yatak odasinda yatakta takla attirmis elife..ya elifin neyine takla atmak..la havle...misafir vardi.bak sen de dedim kiza.evet sismis dedi. Once odaya geldi yataktan dik tepe düştü dedi.sonra yok dusmedi dedi.sonra yalan mi solicem sana 70 yasinda adamim dedi.atti tepem yalan söylediğin oluyor senin arada falan dedim.ali de dusmedi anne dedi.kafasi da sisti minik..aglardı düşse herhalde...ya onu da gectim..once kendi dik tepe deyip sonra tepe takla artırdım demek istedim falan dedii. bilmiyorum hangisine gerileyim dustugune mi bana yalan atmalarina mi.. ya milyon kere dedim..duserse gizlemeyin.dusebilir cocuk bu.ama gizlemeyin ki ben takip edeyim.ay bak gece anlatmiyim dedim ama sabaha dokuldum. N Nehir8077 canim seni dinleyip bol bol su ictim.sanki iyi geldi.sakinledim.
Aa ne güzel ben trendyoldan çok alışveriş yapıyorum belki denk gelmişizdir@hansela canim e ticaret olayını trendyol da eşim yapıyor. yani şöyle babasının parfümeri dükkanı var ablamin da ev tekstili onların ürünleri için dükkan açtı bi de n11 de . yardımcı oluyor. ama babasının çok aktif bize de katkisi oluyor
Canım Allah işinizi rast getirsin iş iştir emek verilirse mutlaka kar edersiniz. Sektör ne bilmiyorum ama yeni işe girmek için çok zor bir dönem. Pandemi bir çok sektörü çok kötü etkiledi bazıları sadece olumlu etkilendi.genel bir sorum olacak. hayatta istediğim ne olduysa hiç kolaydan ulaşamadım. hep birşeyler çıkar engeller engeller uğraştırır. vazgeçmem de çabalarım mutlu son olur şükürya ama bu ara öyle birşeyler oluyor ki engel de değil şansızlık kismetsizlik ne yapsam bilemedim. çevremdeki herkes de farkındadır bizim işlerimizin böyle olduğunu çekiyor muyuz ne anlamadim göz mü var.
ornek verim bir işe giriselim dedik dolar borç aldık dolar fırladı şimdiyani girdigimiz işte de sıkıntı oldu kâr olur mu bilmiyorum ki daha o iş için de ekstra uğraş lazım.
ne yapayım bi tavsiye verin bana
Geçmiş olsun canım inşallah bu defa daha kolay olur. İlla kendinde suç bulma olacağı varmış olmuş bak cuma da test yapılmış çıkmamış. Çok ağır da değil sen erkenden önlemini almış görürmüşsün doktora daha ne yapabilirdim ki. Kendine yüklenme.. sen çok iyi ve ilgili bir annesin.Varmis baharcim enfeksiyon.
Boğaz da kızarık ayrıca antibiyotik basladik.
Uzulme olabilir böbrek bitmedi hemen dedi antibiyotik basladik.
Cok agir degilmis cok sukur.
Urodinamiden kacis yok cani aciyacak ama yaptıralım dedi adam bakalim.
Ne iyi ne kotu haberler ama olmuyordu hic enfk. Oldu iste ona üzgünüm neyi yanlış yaptim nerde bulamıyorum.
Neyse sagol canim rabbim beterinden korusun napalim oldu iste bir kere.
Siz ne yaptınız
Sanmam misscim yaa şu an faiz düşürmek ekonominin beline bakta vurmak demek olur.. düşmediği aksine yükseldiği halde kurlar bu durumda. Bence daha da yükselecek. Ama yaz gelince geçen yıl ve önceki yıl yaptıkları gibi konuta özel bişeyler yine yaparlar belki ama normal faiz düşmez çok zor.Kızz faiz düşecek mi hele onu de bakıyım banadüşsün de şu emlak piyasası azcık canlansın yaa
Allaaah ervacım naptın sen buldun şekeri dibine mi vurdum kuzuuumKızlar ervanin ayağı böyle oldu yadün ben yemek yaparken masadan lokum kutusunu devirip yemiş.kac tane yedi hic bilmiyorum o yapar mi? Sessiz sessiz duruyordu bi de döndüm heryeri pudra şekeri...nasıl baktiysam agzindaki hemen çıkardı attı ama kac tane yedi bilmem.2 dk bakmadı. 2 dk da kac tane süpürdü acaba iki ayagi da böyle
Ohh afiyet olsun Göktuğcuğuma. Peki siz börek yerken o ıspanağa ses etmiyor mu? Bizim zilli kız ağzına sarmayan bişey oldu mu bizim masadakilere göz dikiyor. Hele makarna pilav tarzı bişey varsa veya bardakta ayran kasede yoğurt falan varsa parmağıyla gösterip ıh ıh ıh mamaaa diyor. Biz bu kızın yanında bişey de yiyemeyeceğiz artık. Sebze de pek sevmiyor napsam bilmiyorum babasına çekmesine engel olamayacağım sanırımKızlar 3 öğün yemek meselesi konuşulmuştu @Helinnnnn miydi diyen nasıl yapıyorsun her öpüne diye. Akşam yaptığım yemekten tuzunu az atarak göktuğ a ayırırım bir küçük bebek kavanozu da ertesi gün öğlene sıcak koyar kapatırım. Akşamla ertesi gün öğlen aynı oluyor yani menümüz genelde. Yada öğlen kızların yiyeceği yemek yoksa çorba yaparım
göktuğ da nasiplenir. Çorbalar ezogelin, mercimek, yayla, bulgurlu yeşil mercimek, kesme çorba gibi sıra sıra yapıyorum dönüşümlü içlerine kemik suyu da atarım muhakkak kendim kaynatmıştım 14 saat boyuncaneyse bu akşam ıspanaklı börek vardı menüde ıspanak tan bir tutam da göktuğ yemek yaptım hemen soğan az salça 3 minik köfte azcık pirinç attım pişti. İşte bizim yemeklere paralel oluyor onun menü de. Kış sebzeleri güzel oluyor pırasa brokoli karnabahar bunları baya yedi.
Ayy benim hala anne demedi ama bana daha düşkünEvet ya yarın bizim doğum günümüzçok şükür bugünlere fotoğraf seçtim baskıya verdim nasılll küçükmüş yavrucum ya. Yarın yapmayacaz doğum gününü derslerimiz var bakalım haftasonuna kadar bir gün ayarlamaya çalışıyorum
Aminnnn canım Nasıl geçti kontrol? Allah dermansız dert vermesin. Hiç kolay şeyler yaşamamışsınız çok normal hissettiklerin inşallah geçecek ince bir sızı olarak kalacak geçmişte
Ayy gündüz alıntıladım anca yazabildim sonsuzum ya eşin biraz saçmalamış öksürebilir yani normal insan bunlar biz de bazen öksürüyoruziyi etmişsin gitmemekle yazık günah oralardan da kapabilir mikrobu. Nazar var da ne bileyim fotodan da olmaz bence en azından göz teması olsa ki negatif enerji geçsin. Ben de çok inanmıyorum insta dan nazar değeceğine ama eşin istemiyorsa paylaşmanı paylaşmamak da uygun olabilir bir süre. Erkeğin hele çocuk büyütürken karışması çok can sıkıcıymış ya aman eşim ne yordu beni hele ilk zamanlar iyice yıpratmıştı artık herşeye müdahil olması, beni üvey anne yerine koyması falan. Allahtan oğlum ilk annneee dedi hep de beni öpüyor onu öpmüyor baba da demiyor intikamımı iyi aldı
Ben Bayadır 12-18 alıyorum şuan tam oluyor canım. Yazlıkları 18-24 alacağım.
Valla zoru atlattın bahar sen. İnşallah en azından bir bekleme süresi verir Karya ya dişler mart anneleri de azıları çıkaranlar da var şuan 12 dişe tamamlayanlar falan ard arda çıkardılarbenim kızlar erken çıkarmıştı aralarda mola veriyorlardı. Mesela alt iki çıktıktan sonra 2 ay öyle tavşan gibi gezmişlerdi sonra üstler çıkmıştı. Göktuğ geç çıkarınca 4 ünü birden çıkardı. Şimdi üst yanlar geliyor hayırlısı 2 yaşa kadar böyleyiz ben kabullendim artık
Uyanma uyuma saatleri önemli canım günde 13-14 saat uymaları gerekiyor. Benimki 2 uyku yapıyor baya da sürer gibi çünkü uyku saatleri yaklaşınca yatmak istiyor. 2.uykuyu kısalttım biraz ben de 4-5 arası yatırıyorum eskiden 4-6 arası uyutuyordum uyansa bile devam ettiriyordum uykusunu. Bu kez akşam zor uyuyordu aklıma düştü bu 2 saat uzun geliyor sanıırm bebeye dedim
Bizde bu sabah 7 de kalktıkBenim kizda bu salonda erkenden uyanıyor uykusuda var yat be kizim gece zaten gec yatyrsun
Ben ne darbeler aldım öyleGünaydınlar
Elif hanim sabaha karsı uyandı..yaa dedim içimden, herkes yanına koyuyor bebegini iki üç dönüp uyuyormuş.dur ben de deneyim dedim.nerden dedim.oturdu yatağa arkasına doğru bir düştü kulağima daaaan diyee kafamin solu sızım sızım sızlıyor..gene de iyi ki kulağa gelmiş kafama denk gelse bayaği canı yanardı kuzumun...bir daha asla bunu ummayacagım
Benimkiler 8 de ve sonrasında kalktığında üzülüyorum. Bütün düzenim bozuluyor. Benimkiler 6 da kalkar 7 de kahvaltı yaparlar. İse gittigimiz için umutu öyle alistirmistik kızda öyle alıştı. Umut 1 Duru 3 uyku yapar erken kalktiklari için . Oğlum tek uyku yapar ama sağlam uyku yapar. 3 veya 4 saat uyur öğlen.Bizde bu sabah 7 de kalktık
Evet örgü olayı sanki dip kurumaz da saçın kokar gibi geliyor yok o yüzden girmemNizami dalga nedir kızAllah seni napmasın aman yok o örgü olayına hiç bulasma..evet cok güzel ama bebeğin var.onun temizligi cok zormuş diye duyduydum hem başak burcu bünyen taşıyamaz yavrum
Bakacağim geçmezse mecbur gösterecegim doktoraa.. yemek yapıyordum ya 2 dk gercekten bakamamisimdir.. hemen ayak dibimdeydi.bazen halının desenlerine bakıyor egleniyor.ben de öyle sandıydımmeger o lokumları indiriyormuş.Aliye dedim çabuk topla oğlum elim batık al çabuk al al al..bi de baktım Ali topluyor ama ağzına napiyorsun oglum dedim. topluyorum anne diyor bir de sakince agzi dolu dolu dedim sizi uyanıklar sizi..siz bir olup beni cildirtacakmisiniz ben sana agzina mi topla dedim kutuya topla dedim dedim... çocuk iste illa istiyor ama nornalde katıyım bu konularda 1 tane 2 tane veriyorum günde.ama Ali fırsattan istifade kac yediyse dün tuvaletten çıkamadı
Ya dun kp ervayi düşürmüş düşürmedim diyor.kafasi sis.sana oyle geliyor diyor.ya insana hastalik hastasi muamelesi yapiyorlar.acaip gerildim.onlardaydim.anane tv den kuran takip ediyormuş diye kp cocukları evde gezdiriyordu.yatak odasinda yatakta takla attirmis elife..ya elifin neyine takla atmak..la havle...misafir vardi.bak sen de dedim kiza.evet sismis dedi. Once odaya geldi yataktan dik tepe düştü dedi.sonra yok dusmedi dedi.sonra yalan mi solicem sana 70 yasinda adamim dedi.atti tepem yalan söylediğin oluyor senin arada falan dedim.ali de dusmedi anne dedi.kafasi da sisti minik..aglardı düşse herhalde...ya onu da gectim..once kendi dik tepe deyip sonra tepe takla artırdım demek istedim falan dedii. bilmiyorum hangisine gerileyim dustugune mi bana yalan atmalarina mi.. ya milyon kere dedim..duserse gizlemeyin.dusebilir cocuk bu.ama gizlemeyin ki ben takip edeyim.ay bak gece anlatmiyim dedim ama sabaha dokuldum. N Nehir8077 canim seni dinleyip bol bol su ictim.sanki iyi geldi.sakinledim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?