2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
S Susam_tanesi canım tabii Göktuğ durur mu o böreğe kayıtsız ona böreğin üst kıtır yanından verdim eline ben dayadım ıspanak yemeğini. Bir yandan bçrekle uğraşırken ben verdim öyle olunca yiyor şükür. Zaten yemek yerken eline bişeyler istiyor kaşık çatal veriyrom olmadı bardak istiyor az su doldurup onunla oynarken yediriyorum falan.

Benim minnoşa kaç yaşındasını öğrettik kızlar kaç yaşındasın diyorum biiii işaret parmağını kaldırıyor eliyle öpücük atma da cepte. Tüm öpücük türleri tamam artık
Aslan napıyor kııııııııkk
Kedi iiiiiiiiiiyyyyy
Köpek hhhhaaaa haaa
Kuşş cciiiiii
Bişey düşünce düşşşşttüüüü
Bitince yok diyorum ellerini açıyor
Bay bay çift elle yapılıyor artık
Uykusu gelince nneennniii
İşte öyle şuan öğrendiklerini sergileme dönemine girdik sanırım hergün yeni marifet gösteriyor

Yaa yerim masAllah benimki biraz daha küçük ama anlamaya başladı artık ilk denk geliyor diyordum ama smdi şok oluyor ne ara buyudunde ogrendinde tepki veriyorsun

ayy Aslihaydo nooolurr kizma bana ama biraz önce keşfette gezerken ne buldum. tam da senin mesajları okuduktan sonra. aldi mi beni bir gülme. sozumona oğlanı uyutuyorum Eki Görüntüle 2802972
Ayhh koptum yaa dilzar alemsin
Ohh harika tarihe de bunlar doğum gününde not düşülsün.

İpek de yapıyor bazılarını ama hala öpücük yok en basiti bile yohhh

Anne baba diyor ama bize bakıp seslenme şeklinde değil zorla dedirtiyorum zilliye ancak öyle

Masallah
Benim kizda bay bay yapiyor gel diyir kuslari ciii diyor :) ben sayiyorum bazen 1 2 3 diye oda dii itii gibi birseyler diyor bmson 1 haftadirda abc diyorum oyuncak var oda aaa b diyor baba diyor bana ede yada ade diyor birde eliyle opucuk atiyor simdilik bunlar cepte cok şükür bugünlere

minikbebegim9640 maşşallah kadirciğe anne demeye başlamış gözün aydın ne tatlı oluyorlar dimi hele de artık tam bir bağ kurmuş gibi oluyorsun evladınla
Valla oyle ya diyorm ne ara buyudu de anne demeye basladı. Anne demesi bile cok etkiledi beni gün boyu anne desin diye surekli anne dedim cok baska bsey anne olmak ya tarifi yok

süt kanallarından biri tikandi yine üşüme vücut agrisi vs derken dun iki kere dusun altında masaj yaptim. bugün iyiyim şükür. hafif etkisi var ama isimi yapiyorum. sagolasin jademm
Gecmiş olsun canım tekrardan..
Aslinda elti eltiyle anlasır nniyeanlasamasin.ama buralarda bi onyargi var.sana bi tüyo ruslar digum gunu vs ozel gunlere cok onem verir.esin kardesinin sen de eltinin dogum gununu atlama.. hos ben gidip hediye aldim o benim doğum gunu haftamda kavga etti. Karakter meselesi..senin gibi eltim olsa gul gibi gecinirdik turk rus farketmez insan insandir.ne guzel...guzel kalbinle hazirlaniyorusn..Allah bos cevirmesin bacim
Yaa Allahim yaaaaa dilzar duruyon duruyon bi espri yapıyon.taamm nokta atışı .bazen camasir asarken aklima geliyor burda yapilan espriler..Allahim bu gülme tuuyor millet deli sancak diye kendimi sıkıyorum yanaklarım ağrıyor
7sinde neyse 70inde de o lafınin canli kanıtı dilzar buyuyememis
ayy Aslihaydo nooolurr kizma bana ama biraz önce keşfette gezerken ne buldum. tam da senin mesajları okuduktan sonra. aldi mi beni bir gülme. sozumona oğlanı uyutuyorum Eki Görüntüle 2802972
Al iste gene komaya soktun beni bu ne kiz ahahahahahah
Yaa gecti canim..bakacagim bakalim tatli verince gene olacak mi? Bi yerden iz ciksa aci olurdu bence.aci yoktu ve sulu yara ya da kabarma degildi.sadece beneklenme .önemli bisey mi bu sence misss..ne yapalim tatliyi komple keselim mi?

B
Canım benim kız hastalandıya daha yeni iyileşti. Beni cagardi sağlık ocagi umuta hastanedeyken, 1 hafta sonra gel o zaman oğlun iylessin dedi. Sonra ben gittim bu seferde Duru hasta dedim şuan yapmayalım vakti var nasılsa iyice iylessin dedi. Cuma getircem geç kalmış olmuyorsun hatta cuma sıkıntısı olursa pazartesi ye at dedi. Azda olsa hastayken yaparsak tekrar hastalanmasin dedi.

Ay ne güzel hoş sohbetleriniz olur insalkah.
Keşke benimde bir eltim olsaydı. Türk Rus hiç fark etmez. Eltim olsaydı çamurdan olsaydı. Hayali bile çok güzel. Birde yakın oturdugumu düşünüyorum, deymeyin keyfime

Aaahh ben de gorumcem olsaydi belki başka olurdu diyorum..benim eltiden yana bahtim kötü

Ne tatli tatli aslim bana sor sen bi de hele abbisiyle birlesince bal.kaymak

Masallah hemen iyileştiler yani canim cok şükür.

Türkçesi yoksa laf soylemeye calisamaz sorun da olmaz insallah diyelim o zaman
Türkçe yok canım çat pat iyi akşamlar günaydın teşekkürler tarzı şeyleri öğrenmis laf çaksam teşekkür eder
Bunu lehime cevircem sabah kalkıp yatana kadar aslı çok güzelsin aslı on numarasın en birinci aslı desin kizzzz güzel taktik övülme hakkımı eltimden yana kullanayım du bakalım temizliği de deme hiç kv gorumce kayınbaba hepsi geliyo Rus bilmese türk bilir kayın ailemi çok severim bu arada
Tövbe bismillah ilahi dilzar ya

İnşallah canım konuşabilirsek sohbetimiz güzel olur da bilemiyorum zor olacak gibi

Ay sağol şeker bacım özel günler de aklımda olsun teşekkür ederim tüyo için geçen gün düşük yaptı malesef kürtaj oldu çok uzgunlerdi çiçek sepetinden çiçek gonderdim çok mutlu olmuş mesaj attı yüzümü güldürdün diye ay ne tatlı eltiyim kizzz Allah beni korusun oyyy canım kendim eltilerin balıyım ya

Aaahh ben de gorumcem olsaydi belki başka olurdu diyorum..benim eltiden yana bahtim kötü
Seninki zor canim zor ötesi zorrr görümce gerçekten çok iyi oluyo benim kız kardeşim yok ama onu su an kendi kardeşim gibi görüyorum öyle işte görümce iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…