- 11 Şubat 2008
- 7.245
- 17.393
- 773
- 41
Yaa yerim masAllahBenim minnoşa kaç yaşındasını öğrettik kızlarkaç yaşındasın diyorum biiii işaret parmağını kaldırıyor eliyle öpücük atma da cepte. Tüm öpücük türleri tamam artık
Aslan napıyor kııııııııkk
Kedi iiiiiiiiiiyyyyy
Köpek hhhhaaaa haaa
Kuşş cciiiiii
Bişey düşünce düşşşşttüüüü
Bitince yok diyorum ellerini açıyor
Bay bay çift elle yapılıyor artık
Uykusu gelince nneennniii
İşte öyle şuan öğrendiklerini sergileme dönemine girdik sanırım hergün yeni marifet gösteriyor
Ayhh koptum yaa dilzar alemsinayyAslihaydo nooolurr kizma bana ama biraz önce keşfette gezerken ne buldum. tam da senin mesajları okuduktan sonra. aldi mi beni bir gülme. sozumona oğlanı uyutuyorum Eki Görüntüle 2802972
Ohh harika tarihe de bunlar doğum gününde not düşülsün.Benim minnoşa kaç yaşındasını öğrettik kızlarkaç yaşındasın diyorum biiii işaret parmağını kaldırıyor eliyle öpücük atma da cepte. Tüm öpücük türleri tamam artık
Kedi iiiiiiiiiiyyyyy
Köpek hhhhaaaa haaa
Kuşş cciiiiii
İşte öyle şuan öğrendiklerini sergileme dönemine girdik sanırım hergün yeni marifet gösteriyor
MasallahBenim minnoşa kaç yaşındasını öğrettik kızlarkaç yaşındasın diyorum biiii işaret parmağını kaldırıyor eliyle öpücük atma da cepte. Tüm öpücük türleri tamam artık
Kedi iiiiiiiiiiyyyyy
Köpek hhhhaaaa haaa
Kuşş cciiiiii
Yok yok herşeyi anlıyorlar artık şükür büyüdülerYaa yerim masAllahbenimki biraz daha küçük ama anlamaya başladı artık ilk denk geliyor diyordum ama smdi şok oluyor ne ara buyudunde ogrendinde tepki veriyorsun
Valla oyle ya diyorm ne ara buyudu de anne demeye basladı. Anne demesi bile cok etkiledi beniminikbebegim9640 maşşallah kadirciğe anne demeye başlamış gözün aydın ne tatlı oluyorlar dimi hele de artık tam bir bağ kurmuş gibi oluyorsun evladınla
Gecmiş olsun canım tekrardan..süt kanallarından biri tikandi yine üşüme vücut agrisi vs derken dun iki kere dusun altında masaj yaptim. bugün iyiyim şükür. hafif etkisi var ama isimi yapiyorum. sagolasin jademm
Aslinda elti eltiyle anlasır nniyeanlasamasin.ama buralarda bi onyargi var.sana bi tüyo ruslar digum gunu vs ozel gunlere cok onem verir.esin kardesinin sen de eltinin dogum gununu atlama.. hos ben gidip hediye aldim o benim doğum gunu haftamda kavga etti. Karakter meselesi..senin gibi eltim olsa gul gibi gecinirdikKizlaaarr giremiyorum çok ve bı sure de böyle anlik girip cikicam özlüyorum da sizi ama dönüşüm muhteşem olacak inşallahkayinvalidemler gelicek cuma günü alışveriş temizlik vs derken teli elime alamıyorum bir de elticim gelicek ilk kez yeni evlendiler pandemiden dolayı nikaha bile katilamamistik şimdi misafir edicem eltimi Hemi de Rus bakalım yabancı elti nasıl bişey ben çok heyecanla bekliyorum niyeyse bı kanım kayniyo hadi hayırlısı
Yaa Allahim yaaaaaAslihaydo yabancı gelin deyince aklıma düğün dernek filmi geliyor. iyi günler nasil denir la ilahe illallah. böyle böyle Müslüman edecem diyordu ya Murat Cemcir..
sana kolay gelsin bacim. temizliği neyim bosver yabancılar pek temizlik bilmiyormuş diyollar diye yurdum insanı hurafesini de savurduktan sonra gidebilirim
7sinde neyse 70inde de o lafınin canli kanıtı dilzar buyuyememisKalppare kuzum hakkını helal et, senin kayinpedere cok güldüm.yasarken trajik ama. 7 yasindaki cocuk gibi saklamak neymiş? çarptıysa carpti de, düştüyse düştü. Allah korusun önemli bir sey olabilir en azindan gözlersin.
benim küçük oyle saklıyor bazen de ona bile tembih ustune tembih ediyoruz. söyle ki bilelim diye. koskoca adamın yaptığına bak. Allah yardimcin olsun.
Al iste gene komaya soktun beni bu ne kiz ahahahahahahayyAslihaydo nooolurr kizma bana ama biraz önce keşfette gezerken ne buldum. tam da senin mesajları okuduktan sonra. aldi mi beni bir gülme. sozumona oğlanı uyutuyorum Eki Görüntüle 2802972
Yaa gecti canim..bakacagim bakalim tatli verince gene olacak mi? Bi yerden iz ciksa aci olurdu bence.aci yoktu ve sulu yara ya da kabarma degildi.sadece beneklenme .önemli bisey mi bu sence misss..ne yapalim tatliyi komple keselim mi?@Helinnnnn senin yavrular ikiz gibi canım kaç kat zor işin yine iyi idare ediyorsunsıkma kendini olduğu kadar. Dediğin gibi yedirmesi de ayrı bir zaman gerektiriyor. Allah kolaylık versin inşallah hepimize zor iş şu annelik
Kalppare geçmiş olsun elifimize de oyuncağa falan mı bastı da iz yaptı ki dedim ama iki ayakta da var diyorsun. Benim oğlanı demiştim şekeri kaldıramıyor vucudu yanakları kızarıyor özellikle sağ yanak. Dün yine kızardı. Düşün düşün ne yedi diye uyanınca yemeği hazır değildi. Ona özel şekersiz kek yapmıştım meyve kurusu, hurma falan tatlandırmıştım. Ondan bir tane çıkardım yarısını yemişti çok da değildi ama sanırım aç olunca daha çok etkiledi. Karaciğeri sindiremiyor şekeri henüz doğal şeker bile olsa. Allahtan meyvelerde olmuyor kızarıklık.geçti mi şimdi peki Elifin ayak tabanları??
Canım benim kız hastalandıya daha yeni iyileşti. Beni cagardi sağlık ocagi umuta hastanedeyken, 1 hafta sonra gel o zaman oğlun iylessin dedi. Sonra ben gittim bu seferde Duru hasta dedim şuan yapmayalım vakti var nasılsa iyice iylessin dedi. Cuma getircem geç kalmış olmuyorsun hatta cuma sıkıntısı olursa pazartesi ye at dedi. Azda olsa hastayken yaparsak tekrar hastalanmasin dedi.
Ay ne güzel hoş sohbetleriniz olur insalkah.Kizlaaarr giremiyorum çok ve bı sure de böyle anlik girip cikicam özlüyorum da sizi ama dönüşüm muhteşem olacak inşallahkayinvalidemler gelicek cuma günü alışveriş temizlik vs derken teli elime alamıyorum bir de elticim gelicek ilk kez yeni evlendiler pandemiden dolayı nikaha bile katilamamistik şimdi misafir edicem eltimi Hemi de Rus bakalım yabancı elti nasıl bişey ben çok heyecanla bekliyorum niyeyse bı kanım kayniyo hadi hayırlısı
Aaahh ben de gorumcem olsaydi belki başka olurdu diyorum..benim eltiden yana bahtim kötüAy ne güzel hoş sohbetleriniz olur insalkah.
Keşke benimde bir eltim olsaydı. Türk Rus hiç fark etmez. Eltim olsaydı çamurdan olsaydı. Hayali bile çok güzel. Birde yakın oturdugumu düşünüyorum, deymeyin keyfime
Görümcem var şükür o duyguyu tattım. Aslında illa elti değilde kalabalık akrabalarım olsun isterdim.Aaahh ben de gorumcem olsaydi belki başka olurdu diyorum..benim eltiden yana bahtim kötü
Türkçe yok canım çat pat iyi akşamlar günaydın teşekkürler tarzı şeyleri öğrenmis laf çaksam teşekkür ederNe tatli tatli aslim bana sor sen bi de hele abbisiyle birlesince bal.kaymak
Masallah hemen iyileştiler yani canim cok şükür.
Türkçesi yoksa laf soylemeye calisamaz sorun da olmaz insallah diyelim o zaman
Aslihaydo yabancı gelin deyince aklıma düğün dernek filmi geliyor. iyi günler nasil denir la ilahe illallah. böyle böyle Müslüman edecem diyordu ya Murat Cemcir..
sana kolay gelsin bacim. temizliği neyim bosver yabancılar pek temizlik bilmiyormuş diyollar diye yurdum insanı hurafesini de savurduktan sonra gidebilirim
Tövbe bismillahayyAslihaydo nooolurr kizma bana ama biraz önce keşfette gezerken ne buldum. tam da senin mesajları okuduktan sonra. aldi mi beni bir gülme. sozumona oğlanı uyutuyorum Eki Görüntüle 2802972
Kaptim Rus eltiyiSana da Rus elti yakışır bebeklemedeyiz bizi Dr aydınlat bakalım nasıl biri güzel mi
İnşallah canım konuşabilirsek sohbetimiz güzel olur da bilemiyorum zor olacak gibiAy ne güzel hoş sohbetleriniz olur insalkah.
Keşke benimde bir eltim olsaydı. Türk Rus hiç fark etmez. Eltim olsaydı çamurdan olsaydı. Hayali bile çok güzel. Birde yakın oturdugumu düşünüyorum, deymeyin keyfime
Ay sağol şeker bacımGecmiş olsun canım tekrardan..
Aslinda elti eltiyle anlasır nniyeanlasamasin.ama buralarda bi onyargi var.sana bi tüyo ruslar digum gunu vs ozel gunlere cok onem verir.esin kardesinin sen de eltinin dogum gununu atlama.. hos ben gidip hediye aldim o benim doğum gunu haftamda kavga etti. Karakter meselesi..senin gibi eltim olsa gul gibi gecinirdikturk rus farketmez insan insandir.ne guzel...guzel kalbinle hazirlaniyorusn..Allah bos cevirmesin bacim
Seninki zor canim zor ötesi zorrr görümce gerçekten çok iyi oluyo benim kız kardeşim yok ama onu su an kendi kardeşim gibi görüyorum öyle işte görümce iyidirAaahh ben de gorumcem olsaydi belki başka olurdu diyorum..benim eltiden yana bahtim kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?