Ay ne güzel hoş sohbetleriniz olur insalkah.
Keşke benimde bir eltim olsaydı. Türk Rus hiç fark etmez. Eltim olsaydı çamurdan olsaydı. Hayali bile çok güzel. Birde yakın oturdugumu düşünüyorum, deymeyin keyfime
ilahi kizlar.Aaahh ben de gorumcem olsaydi belki başka olurdu diyorum..benim eltiden yana bahtim kötü
Geçmiş olsun Neyi varki hastamiydikızlar iburamin veriyorum civana ama derin uyku hic yok. inliyor sürekli. emziriyorum sık sık. uyanıkken daha iyi. nerdeyse uyandiracam çocuğu.
Ateşi yoksa ayaklarını ısıt belki karnı ağrıyor dur. Elleri ile ayakları çok soğuksa sakın ısıtma ateşi çıkacak anlamına geliyor.kızlar iburamin veriyorum civana ama derin uyku hic yok. inliyor sürekli. emziriyorum sık sık. uyanıkken daha iyi. nerdeyse uyandiracam çocuğu.
Geçmiş olsun canım neyi var? Burun akıyor yazmisin sanki?yakasina cold mix damlat istersen bayagi iyi geliyor. Elifin de karnı ağrıyordu sanirim zor uyudu..kızlar iburamin veriyorum civana ama derin uyku hic yok. inliyor sürekli. emziriyorum sık sık. uyanıkken daha iyi. nerdeyse uyandiracam çocuğu.
Aman canım huzur olsun sayının ne önemi var?Görümcem var şükür o duyguyu tattım. Aslında illa elti değilde kalabalık akrabalarım olsun isterdim.
Oyyy eltilerin balisin kizzzAy sağol şeker bacımözel günler de aklımda olsun teşekkür ederim tüyo için geçen gün düşük yaptı malesef kürtaj oldu çok uzgunlerdi çiçek sepetinden çiçek gonderdim çok mutlu olmuş mesaj attı yüzümü güldürdün diye ay ne tatlı eltiyim kizzz Allah beni korusun oyyy canım kendim eltilerin balıyım ya
Ben de esimin kuzenini kendime görümce edindimSeninki zor canim zor ötesi zorrr görümce gerçekten çok iyi oluyo benim kız kardeşim yok ama onu su an kendi kardeşim gibi görüyorum öyle işte görümce iyidir
Simdi suraya icimi dökerdim de neyse..ilahi kizlar.
benim hem eltim hem gorumcem var. buradan eltisiz ve gorumcesiz olanlara sesleniyorum pek enteresan, cancanli, fevkalade bir durum yok yaa. gerçi ben es ailesine hep bir mesafeli durdugumdan da olabilir. gerçi onlar da bana mesafeli durdular yaaa neyseeee. Ama Allah için aman aman bir kötülüklerini de görmedim.
ayhh söylemeden de geçemeyeceğim, Asimi ilk götürdüğümuz zaman aynı ilçede olmasına rağmen 5 gun sonra geldi gördü halasi. hiç mi merak etmedin ya. benim aklim almıyor. yeğenim iki mahalle öteye gelecek, ben onu ziyarete gitmeyeceğim. benim de fena halim fenadır. ben de gitmedim. hatta kayinvalidem gitseniz vs dedi. ne münasebet dedim. görmek isteyen gelsin buyursun. kendi ablalarımı düşünüyorum, yeğenlerimi düşünüyorum yok yaa aslinda onlar bana mesafe koymuşlar. bak simdi aydınlandım
Geçmiş olsun helincim. Rabbim sifa versin insallah.kızlar iburamin veriyorum civana ama derin uyku hic yok. inliyor sürekli. emziriyorum sık sık. uyanıkken daha iyi. nerdeyse uyandiracam çocuğu.
Bizim kizlarin ogretmenleri iyi baya simdiden basladilar dövüşeGeçmiş olsun canım neyi var? Burun akıyor yazmisin sanki?yakasina cold mix damlat istersen bayagi iyi geliyor. Elifin de karnı ağrıyordu sanirim zor uyudu..simdi uyudu daha oyle acisi vardi ki ceneme bi tekme yedim..20lik sızlıyor simdi de bu ara bu kız beni dövüyor ha bre
Bir de kol bacaklarda kilcal damarlar belliyse dimi ates geliyorum diyor basbasAteşi yoksa ayaklarını ısıt belki karnı ağrıyor dur. Elleri ile ayakları çok soğuksa sakın ısıtma ateşi çıkacak anlamına geliyor.
Çok şiş karnı
CanımKızlar ben de bugun Sena nın odasını ayırdım . Bakalım bir kere uyandık ama burnu tıkalı olduğu için dalamıyormamasını da içemiyor . Aksilik evde burnunu açmak için bir şey de yok nasıl etsem bilemedim
Görümcek diyorum benAaahh ben de gorumcem olsaydi belki başka olurdu diyorum..benim eltiden yana bahtim kötü
İyi çok şükür de akşamdan fark edemedim ki tıkalı olduğunu . Uyanmış bekliyor şimdiCanımAslihaydo sogani bölün koyun diyor.keske sağlıklı olduğu bir zaman dilimini seçseydin canım.hayırlı uğurlu olsun.ben de bir iki aya ayırmayi düşünüyorum.
Miss bende sana soracaktım aile hekimliğinden aramıyorlar mı normalde? Beni de aramadılar da kendimiz mi götürcez yoksa
Bize 9.ay açısında gün vermişti canım yazıyor aşı kartına. Hep o gün gidiyoruz. Geç gidersek sanırım arar o zaman neden getirmediniz diye. Yaş gününden 1 gün sonra gel demişti bizeMiss bende sana soracaktım aile hekimliğinden aramıyorlar mı normalde? Beni de aramadılar da kendimiz mi götürcez yoksa
Ooo maşşallah canım bir level daha atladınızİyi çok şükür de akşamdan fark edemedim ki tıkalı olduğunu . Uyanmış bekliyor şimdigünaydın teyzeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?