2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313

Aaahh ben de gorumcem olsaydi belki başka olurdu diyorum..benim eltiden yana bahtim kötü
ilahi kizlar.

benim hem eltim hem gorumcem var. buradan eltisiz ve gorumcesiz olanlara sesleniyorum pek enteresan, cancanli, fevkalade bir durum yok yaa. gerçi ben es ailesine hep bir mesafeli durdugumdan da olabilir. gerçi onlar da bana mesafeli durdular yaaa neyseeee. Ama Allah için aman aman bir kötülüklerini de görmedim.

ayhh söylemeden de geçemeyeceğim, Asimi ilk götürdüğümuz zaman aynı ilçede olmasına rağmen 5 gun sonra geldi gördü halasi. hiç mi merak etmedin ya. benim aklim almıyor. yeğenim iki mahalle öteye gelecek, ben onu ziyarete gitmeyeceğim. benim de fena halim fenadır. ben de gitmedim. hatta kayinvalidem gitseniz vs dedi. ne münasebet dedim. görmek isteyen gelsin buyursun. kendi ablalarımı düşünüyorum, yeğenlerimi düşünüyorum yok yaa aslinda onlar bana mesafe koymuşlar. bak simdi aydınlandım

kızlar iburamin veriyorum civana ama derin uyku hic yok. inliyor sürekli. emziriyorum sık sık. uyanıkken daha iyi. nerdeyse uyandiracam çocuğu.
Ateşi yoksa ayaklarını ısıt belki karnı ağrıyor dur. Elleri ile ayakları çok soğuksa sakın ısıtma ateşi çıkacak anlamına geliyor.

kızlar iburamin veriyorum civana ama derin uyku hic yok. inliyor sürekli. emziriyorum sık sık. uyanıkken daha iyi. nerdeyse uyandiracam çocuğu.
Geçmiş olsun canım neyi var? Burun akıyor yazmisin sanki?yakasina cold mix damlat istersen bayagi iyi geliyor. Elifin de karnı ağrıyordu sanirim zor uyudu.. simdi uyudu daha oyle acisi vardi ki ceneme bi tekme yedim..20lik sızlıyor simdi de bu ara bu kız beni dövüyor ha bre

Görümcem var şükür o duyguyu tattım. Aslında illa elti değilde kalabalık akrabalarım olsun isterdim.
Aman canım huzur olsun sayının ne önemi var?
Oyyy eltilerin balisin kizzz ben düşük yaptim da aradi mi hatırlamıyorum..hadi onu da geçtim hamileyken karnima vuurp cocugumu oldurmekle tehdit etti haber yolladı.. bak gene sinirlendim.. nolurdu senin gibi minnoşko bi eltim olaydi
Seninki zor canim zor ötesi zorrr görümce gerçekten çok iyi oluyo benim kız kardeşim yok ama onu su an kendi kardeşim gibi görüyorum öyle işte görümce iyidir
Ben de esimin kuzenini kendime görümce edindim gorumcelerin balı diyorum utanıyordaha 22 yasinda ama çok olgundur..seviyorum hanım kız masAllah
Simdi suraya icimi dökerdim de neyse.. kayınvalidemin bi arkadasi bana dedi ki kizim elti eltiye eş olsa eşşek başından aş olur mesafeli dur güvenme dedi. Ben de kadina hayir ben onla kardes gibi olucam görürsünüz dedim.anaam meger eltim icten ice bana gicikmis dusmanmis haberim yok ama yine de sizi ölümle tehdit eden bi eltiniz yokza kiymetini bilin derjm

Geçmiş olsun helincim. Rabbim sifa versin insallah.
Burnu mu tikali acaba. Ibu zero acardi âmâ genzi. Calpol
Kiyamam ona kucuk beddnleriyle zorlanıyorlar savasirken keşke hic hasta olmasalar.

Bizim kizlarin ogretmenleri iyi baya simdiden basladilar dövüşe
N Nehir8077 dimj bahar dayak yiye yiye atmayi ogrendiler galiba.

Karni neden agriyor acaba nassil anladinn

Bizim kizlarin ogretmenleri iyi baya simdiden basladilar dövüşe
N Nehir8077 dimj bahar dayak yiye yiye atmayi ogrendiler galiba.

Karni neden agriyor acaba nassil anladinn
Çok şiş karnı bak simdi uyandı.çığlık kıyamet bayağı acısı var belli
Ya dun elif kucagimdaykrn ali de kkucagima atlayiverdi.kalakaldim öyle.amma göbeğım agriyor ya.. annem gibi yirtilacak diye psikolojim mi bozuldu nedir.dikis yerine saglam yer agrir mi hic yani tabi saglamsa

Canım Aslihaydo sogani bölün koyun diyor.keske sağlıklı olduğu bir zaman dilimini seçseydin canım.hayırlı uğurlu olsun.ben de bir iki aya ayırmayi düşünüyorum.

Canım Aslihaydo sogani bölün koyun diyor.keske sağlıklı olduğu bir zaman dilimini seçseydin canım.hayırlı uğurlu olsun.ben de bir iki aya ayırmayi düşünüyorum.
İyi çok şükür de akşamdan fark edemedim ki tıkalı olduğunu . Uyanmış bekliyor şimdi günaydın teyzeler

Eklentiler

• ED3063C0-83D3-4C8D-BA05-81F30F973CEA.webp
    22 KB · Görüntüleme: 46
Miss bende sana soracaktım aile hekimliğinden aramıyorlar mı normalde? Beni de aramadılar da kendimiz mi götürcez yoksa

Miss bende sana soracaktım aile hekimliğinden aramıyorlar mı normalde? Beni de aramadılar da kendimiz mi götürcez yoksa
Bize 9.ay açısında gün vermişti canım yazıyor aşı kartına. Hep o gün gidiyoruz. Geç gidersek sanırım arar o zaman neden getirmediniz diye. Yaş gününden 1 gün sonra gel demişti bize

İyi çok şükür de akşamdan fark edemedim ki tıkalı olduğunu . Uyanmış bekliyor şimdi günaydın teyzeler
Ooo maşşallah canım bir level daha atladınız uyanınca ağlamayan bebe de ne bileyim benimki halen etini koparmış gibi ağlıyor hem de yavaştan değil en yüksekten başlıyor ağlama seviyesine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…