Aaaa aynı bensöyle banada uğraşın o hayat. yetişemiyorum asla. ve elim yavaştır ya. bi de ben daha olmamışım bence. kafada hep bi triple iş yapıyorum. neden yani ben yapıyorum neden ben modunda hala olmadi olmadi
uykusunu almışsa ağlamaz güzel uyanır ,yirmi dakikadan fazla nerdeyse bekledi yatağında . Azıcık çıtırtı yaptım hemen dikildi ayağaOoo maşşallah canım bir level daha atladınızuyanınca ağlamayan bebe de ne bileyim benimki halen etini koparmış gibi ağlıyor hem de yavaştan değil en yüksekten başlıyor ağlama seviyesine
Geçmiş olsun Neyi varki hastamiydi
Ateşi yoksa ayaklarını ısıt belki karnı ağrıyor dur. Elleri ile ayakları çok soğuksa sakın ısıtma ateşi çıkacak anlamına geliyor.
Geçmiş olsun canım neyi var? Burun akıyor yazmisin sanki?yakasina cold mix damlat istersen bayagi iyi geliyor. Elifin de karnı ağrıyordu sanirim zor uyudu..simdi uyudu daha oyle acisi vardi ki ceneme bi tekme yedim..20lik sızlıyor simdi de bu ara bu kız beni dövüyor ha bre
Geçmiş olsun helincim. Rabbim sifa versin insallah.
Burnu mu tikali acaba. Ibu zero acardi âmâ genzi. Calpol
Kiyamam ona kucuk beddnleriyle zorlanıyorlar savasirken keşke hic hasta olmasalar.
Helinnnnn geçmiş olsun civanım hasta mıydı ki ?
sagolun kızlar. hapşırık burun akıntısı var ve huzursuz derin uyku hic yok. dün hiç uyumadık diyebilirim. ablamı cagirdim çünkü hiç takatim yok. bahar aklıma sen geldin hep. nasıl uykusuzluğa yorgunluğa dayandın. hafi sende diyorum kendime ama vücudum error veriyor. gece 1 defa calpol de verdik agri kesici niyetine ama yok olmadi inliyor sürekli. doktor yolu gözüktü bize sanirimHelinnnnn canim nasıl oldu civan, nasil gecti geceniz? insallah rahatlamistir kuzum.
Ohh maşallah valla Asya sadece kedi köpek seslerianne baba meme mamaBenim minnoşa kaç yaşındasını öğrettik kızlarkaç yaşındasın diyorum biiii işaret parmağını kaldırıyor eliyle öpücük atma da cepte. Tüm öpücük türleri tamam artık
Aslan napıyor kııııııııkk
Kedi iiiiiiiiiiyyyyy
Köpek hhhhaaaa haaa
Kuşş cciiiiii
Bişey düşünce düşşşşttüüüü
Bitince yok diyorum ellerini açıyor
Bay bay çift elle yapılıyor artık
Uykusu gelince nneennniii
İşte öyle şuan öğrendiklerini sergileme dönemine girdik sanırım hergün yeni marifet gösteriyor
Kuzum 15 20 gün önce Asım da rahatsizlanmisti. İki üç gün, burun akıntısı vs hiç yoktu ama kafasını kaldıramadı iki gün. Çalpol vermiştim ben de tovbe fayda etmedi. Sonra eczaci iburamin zero vermis calpol alirken. Ilk basta calpol daha hafif diye vermistim ama baktim faydasi yok. Digerini verdim. Gececegi mi vardi yoksa ilac mi iyi geldi. Gecti sukur hastaneye gitmeye gerek kalmadi. Hatta konusmustuk sekerimparemle Parasetemol bazı çocuklara iyi gelmiyor galiba diye. bir damla ağrısını gidermedi çünkü çocuğun. Gece uyumadı uyurken de hep inledi. Aile hekimine bir sor istersen. Civanla Asimi bünye olarak ben benzetiyorum az çok. Bizimkilere islemiuor galiba calpol. Totosu büyükler ya azcıksagolun kızlar. hapşırık burun akıntısı var ve huzursuz derin uyku hic yok. dün hiç uyumadık diyebilirim. ablamı cagirdim çünkü hiç takatim yok. bahar aklıma sen geldin hep. nasıl uykusuzluğa yorgunluğa dayandın. hafi sende diyorum kendime ama vücudum error veriyor. gece 1 defa calpol de verdik agri kesici niyetine ama yok olmadi inliyor sürekli. doktor yolu gözüktü bize sanirim
Bende 3 tane var vereyim birini iyidir benimkilerAaahh ben de gorumcem olsaydi belki başka olurdu diyorum..benim eltiden yana bahtim kötü
Oyyy Rabbim bu kez yüzlerini güldürsün hayırlı haberlerini alalım inşallah canım tutunurlar hem de ikizleri olsunDaha öncede yazmıştım abimler uzun yıllardır tüp bebek tedavisi ile evlat sahibi olmaya çalışıyorlar artık maddi manevi çok yoruldu lar ama hazırda genetiği yapılmış son bir dondurulmuş embriyoları var ama bu kez de rahim bir türlü istenilen seviyeye gelmiyor sıvı birikiyordu ilk kez bir kaç ay önce o sıvı kaybolmuştu tekrar edecek mi diye 1 ay beklediler transfer için ve ne yazık ki tekrarladı kaç aydır tekrar onu kurutmaya çalışıyorlardı bugün kontrolleri vardı ve sıvı kurumuş inş bir kaç gün içinde transfer yapabilirler. Burda birbirlerini tanımayan ama sanki yıllardır tanışıyor gibiyiz abim ve yengem için dua edermisiniz hayırlısı ile onlarda evlat sahibi olabilsinler tükendiler artık onlara bir umut heyecan yaşama tutunma sebebi olsun duanın gücüne öyle inanıyorum ki hele ki birbirini tanımayan saf ve çıkarsız habersiz edilen duaları Rabbim kabul etsin inş
RABBİM kucaklarıni sağlıklı hayırlı Salih bir evlatla doldursun inşallah. Yuzlerini güldürsün.Daha öncede yazmıştım abimler uzun yıllardır tüp bebek tedavisi ile evlat sahibi olmaya çalışıyorlar artık maddi manevi çok yoruldu lar ama hazırda genetiği yapılmış son bir dondurulmuş embriyoları var ama bu kez de rahim bir türlü istenilen seviyeye gelmiyor sıvı birikiyordu ilk kez bir kaç ay önce o sıvı kaybolmuştu tekrar edecek mi diye 1 ay beklediler transfer için ve ne yazık ki tekrarladı kaç aydır tekrar onu kurutmaya çalışıyorlardı bugün kontrolleri vardı ve sıvı kurumuş inş bir kaç gün içinde transfer yapabilirler. Burda birbirlerini tanımayan ama sanki yıllardır tanışıyor gibiyiz abim ve yengem için dua edermisiniz hayırlısı ile onlarda evlat sahibi olabilsinler tükendiler artık onlara bir umut heyecan yaşama tutunma sebebi olsun duanın gücüne öyle inanıyorum ki hele ki birbirini tanımayan saf ve çıkarsız habersiz edilen duaları Rabbim kabul etsin inş
Ayy ilahi miss,bize de öyle diyecekler kesin dur bakalım. Daha Day day bebeğin dayday aşamasında. Ama benim büyük kızım da 14 aylık yürüdü. Küçük kızım 9 aylık yürüdü. Hangi ablaya benzeyecek diye merak ediyorduk. İkisini ortalasa barı. Du bakalim ne edecek.Helinnnnn geçmiş olsun canım biran önce atlatır inşallah kuzucuk
Biz de aşıları olduk geldik kızlar su çiçeği aşısı yokmuş az az geliyormuş geldikçe sıradan arıyorum ben ortalama 3 ay sonra size sıra gelir dedi. 2 aşkımızı olduk ağladık geldikboyu kilosu herşeyi çok iyi sıkıntısı yok 2 ay sonra seri yürümezse doktora görünmeyi tavsiye ediyoruz dedi. Yürür o ışık ve çabayı görüyorum ben dedim bknz. oğluna toz kondurmayan ana
Aman kaşınma baharım boşver napacan eltiyş. O kaynana oldukça sende aranızı da bozardı zatenAy ne güzel hoş sohbetleriniz olur insalkah.
Keşke benimde bir eltim olsaydı. Türk Rus hiç fark etmez. Eltim olsaydı çamurdan olsaydı. Hayali bile çok güzel. Birde yakın oturdugumu düşünüyorum, deymeyin keyfime
Senin elti dillere destan canım şansınaAaahh ben de gorumcem olsaydi belki başka olurdu diyorum..benim eltiden yana bahtim kötü
Yaaa aslı ne güzel eltisin çiçekler geçmiş olsunlar vavvvsss yılın eltisi seçtim seniKaptim Rus eltiyiTam Rus işte sarisin renkli gözlü güzel ya beğeniyorum ben
Hadi bakalım aslıcım eltinle bol eğlencelerKaptim Rus eltiyiTam Rus işte sarisin renkli gözlü güzel ya beğeniyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?