2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
geçmiş olsun sifa olsun aşıları paşamin. İmza Laf salatası yapmaktan asıl meseleyi unutan dilzar

Tırmanma bizde de var sehbaya çıkıp oturuyor bu ara. Benimki 4 adıma kadar atıyor canı isterse ama genelde istemiyor çalışma yapalım diyorum ona bile ağlıyor aman zorlamıyım dedim ben de ayakta baya bir duruyor öyle oyuncak oynuyor. Garantici biraz korkuyor bakalım olur zaten 10,5 aylıkken emekledi 14 aya yürür iyice diye bekliyorum bakalım

Hastalıktan çekinmiş olabilir mi kuzum benim bi görümcem burda eşi hastanede çalışıyor diye korkup 1 ay gelmediler hastalık çok yenşydi o zaman korkuyordu insanlar

Biz de 1 adım bile yok canım. Ancak day daY. Amaaan eninde sonunda yürüyeceklerdir inşallah.

Geçmiş olsun canimm ya

İyi çok şükür de akşamdan fark edemedim ki tıkalı olduğunu . Uyanmış bekliyor şimdi günaydın teyzeler
Oyy masallah kuzuma. Canim besik camin önünde ya soguk olmus olabilr mi
Ben yanindan ayrilamiyorum ne oda ayirmasi hic durmuyor esimde besige alistir diyor ama kiyamiyorum yanimda guzelce uyuyoruz yerde biraz is cikti bize yere yatak yap topla saglik olsunda.

Ayy rus flan dedinizde ben dogum gununden sonra sıkı diyete basliyacagim esimde sagolsun her aksam tatli aliyor dunde beyoglu cikolatasi almis fındıklı cikolata kocaman nasil yemeyeyim bunu adam bilerek yapiyor sankiii ł

Eklentiler

• 161597250998720054393.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 56
Teşekkür ederim. Burada da bir başlık vardı çok önceden açılmış, çok bilgi yoktu. e-ticaret forumlarına bakıyorum şimdi, burada da bir başlık açarım. Belki fikir verebilecek olan vardır.

İnşallah bir başlayayım takıldığım yerde yardım isterim. Çok teşekkür ederim.

Çok geçmiş olsun çok beklemeden getir bencede boğazları kızarmış olabilir. Memeye ekstra düşkünlüğü varsa, boğazlar sıkıntılı olabilir. Erken getirirsen daha çabuk toplar. Benim yaptığım hatayı yapma. Ben dişe yordum umutla ilgilenirken kiZi atladım, serumsuz iylesmedi. Ben normal zamanda da 4 saat uyuyorum. 10 la 12 arası eşimle vakit geçiriyorum 12 ile 2 arasında kendime vakit ayırıyorum, 6 dada güne başlıyorum. Alıştım artık 4 saat yetiyor bana hastalıkta o 4 saati uyuyamadigimda sıkıntı oluyor, ondada Allah bir şekilde yardım ediyor. Çaresiz kimsesiz olunca oluyor bir şekilde enerjin. Stres yapma ne kadar sakin olursan, o kadar kolay atlatırsın durumu. Bir duş al güzel sağlam bir kahvaltı yap, kendini daha iyi hissedeceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…