- 27 Eylül 2018
- 1.619
- 3.474
- 133
- 32
Aa bende bakayım o zaman belki yazmıştorBize 9.ay açısında gün vermişti canım yazıyor aşı kartına. Hep o gün gidiyoruz. Geç gidersek sanırım arar o zaman neden getirmediniz diye. Yaş gününden 1 gün sonra gel demişti bize
Çok teşekkür ederiz oğlumun güzel kaynanasıO ogretmen61 Bugün günlerden deniz kaptaniyi ki doğmuşsun bal çocuk hadi iyisin seninde artık 1 yaşın var sağlıkla mutlulukla dolu yılların olsun inş
O ogretmen61 yakışıklı, karizmatik oğlumuz Deniz imin doğum günü kutlu olsunsizlerle nice güzel yaşları olsun inşallah güzel günlerini görün
geçmiş olsun sifa olsun aşıları paşamin. İmza Laf salatası yapmaktan asıl meseleyi unutan dilzar@Helinnnnn geçmiş olsun canım biran önce atlatır inşallah kuzucuk
Biz de aşıları olduk geldik kızlar su çiçeği aşısı yokmuş az az geliyormuş geldikçe sıradan arıyorum ben ortalama 3 ay sonra size sıra gelir dedi. 2 aşkımızı olduk ağladık geldikboyu kilosu herşeyi çok iyi sıkıntısı yok 2 ay sonra seri yürümezse doktora görünmeyi tavsiye ediyoruz dedi. Yürür o ışık ve çabayı görüyorum ben dedim bknz. oğluna toz kondurmayan ana
Canımm çok teşekkür ederiz
Tırmanma bizde de var sehbaya çıkıp oturuyor bu ara. Benimki 4 adıma kadar atıyor canı isterse ama genelde istemiyor çalışma yapalım diyorum ona bile ağlıyor aman zorlamıyım dedim ben de ayakta baya bir duruyor öyle oyuncak oynuyor. Garantici biraz korkuyor bakalım olur zaten 10,5 aylıkken emekledi 14 aya yürür iyice diye bekliyorum bakalımAyy ilahi miss,bize de öyle diyecekler kesin dur bakalım. Daha Day day bebeğin dayday aşamasında. Ama benim büyük kızım da 14 aylık yürüdü. Küçük kızım 9 aylık yürüdü. Hangi ablaya benzeyecek diye merak ediyorduk. İkisini ortalasa barı. Du bakalim ne edecek.
Deluu oğlan bu ara tırmanmaya taktı kafayı. Oyuncak kutusunu ters çeviriyor, arabayı atı devirip üstüne çıkıyor. Yürüyecen oğlum tikkatini topla diyorum ama dinleyen kim.
Hastalıktan çekinmiş olabilir mi kuzum benim bi görümcem burda eşi hastanede çalışıyor diye korkup 1 ay gelmediler hastalık çok yenşydi o zaman korkuyordu insanlarilahi kizlar.
benim hem eltim hem gorumcem var. buradan eltisiz ve gorumcesiz olanlara sesleniyorum pek enteresan, cancanli, fevkalade bir durum yok yaa. gerçi ben es ailesine hep bir mesafeli durdugumdan da olabilir. gerçi onlar da bana mesafeli durdular yaaa neyseeee. Ama Allah için aman aman bir kötülüklerini de görmedim.
ayhh söylemeden de geçemeyeceğim, Asimi ilk götürdüğümuz zaman aynı ilçede olmasına rağmen 5 gun sonra geldi gördü halasi. hiç mi merak etmedin ya. benim aklim almıyor. yeğenim iki mahalle öteye gelecek, ben onu ziyarete gitmeyeceğim. benim de fena halim fenadır. ben de gitmedim. hatta kayinvalidem gitseniz vs dedi. ne münasebet dedim. görmek isteyen gelsin buyursun. kendi ablalarımı düşünüyorum, yeğenlerimi düşünüyorum yok yaa aslinda onlar bana mesafe koymuşlar. bak simdi aydınlandım
Teşekkür ederiz canımmO ogretmen61 iyi ki doğmuş deniz , güzel yılları olsun inşallah
Teşekkür ederiz canım benimO ogretmen61 kaptan denizimmm iyi ki doğmuşsun yakışıklım. ailenle bir ömür sağlıklı mutlu yılların olsun
Geçmiş olsun canım ne için veriyorsun ben atladım mı farketmedim hasta mıydıkızlar iburamin veriyorum civana ama derin uyku hic yok. inliyor sürekli. emziriyorum sık sık. uyanıkken daha iyi. nerdeyse uyandiracam çocuğu.
Amiin canım teşekkürlerO ogretmen61 Denizcigim iyi ki doğmuş. Cook guzel yılları olsun. Heeep mutlu olsun yakışıklı kuzucuk.
Benşmki uyandığında daha gözünü açmadan ağlıyor beni alın diyeİyi çok şükür de akşamdan fark edemedim ki tıkalı olduğunu . Uyanmış bekliyor şimdigünaydın teyzeler
Biz de 1 adım bile yok canım. Ancak day daY. Amaaan eninde sonunda yürüyeceklerdir inşallah.Tırmanma bizde de var sehbaya çıkıp oturuyor bu ara. Benimki 4 adıma kadar atıyor canı isterse ama genelde istemiyor çalışma yapalım diyorum ona bile ağlıyor aman zorlamıyım dedim ben de ayakta baya bir duruyor öyle oyuncak oynuyor. Garantici biraz korkuyor bakalım olur zaten 10,5 aylıkken emekledi 14 aya yürür iyice diye bekliyorum bakalım
Geçmiş olsun canimm yasagolun kızlar. hapşırık burun akıntısı var ve huzursuz derin uyku hic yok. dün hiç uyumadık diyebilirim. ablamı cagirdim çünkü hiç takatim yok. bahar aklıma sen geldin hep. nasıl uykusuzluğa yorgunluğa dayandın. hafi sende diyorum kendime ama vücudum error veriyor. gece 1 defa calpol de verdik agri kesici niyetine ama yok olmadi inliyor sürekli. doktor yolu gözüktü bize sanirim
Oyy masallah kuzuma. Canim besik camin önünde ya soguk olmus olabilr miİyi çok şükür de akşamdan fark edemedim ki tıkalı olduğunu . Uyanmış bekliyor şimdigünaydın teyzeler
Teşekkür ederim. Burada da bir başlık vardı çok önceden açılmış, çok bilgi yoktu. e-ticaret forumlarına bakıyorum şimdi, burada da bir başlık açarım. Belki fikir verebilecek olan vardır.Burda hep çocuk konuşmuyoruz ki bazen böyle şeylerde konuşuyoruz ama başlık mı açsan acaba Çoook detaylı bilmiyorum yanıltmak istemesem şuan anlayan kişiler var bi iş açmış japatmışsın artı eksi iyice düşünmek lazım dijital pazarlama çok geniş bir alan ekmeği de var baya umarım hayırlısı olur hakkında
İnşallah bir başlayayım takıldığım yerde yardım isterim. Çok teşekkür ederim.evi illa degistirecektik aslında ama satıp yenisini alacakken parayı başka işte değerlendirip kiraya geçme kararı aldıkinşallah hayırlı yolu tercih etmisizdir
mecburduk o an para lazımdı ve dolar yatırımı olan birinden aldıkhiç sevmiyorum zaten şu dolar euro olayını stres oluyorum iyi dileklerin için sagolasin canim
yani ayak altında belirti vermesini beklemem baska birsey olmasin canim
canim yapmasi degil de yedirecek de firsatim olmuuor kibirini uyutup diğerine sonra diğerine derken günde 5 tur cocuk uyituyirum bi de sagolsun gece de kalkiyorlar ay hele bu gece bittim saat basi kalkti civan bey. ama hapsiriuoru ve burnu akiyor. ilaca basladim bile
ay insallah canim ya. sizin de cok guzel denk gelmis dünür sevindim adınıza
canim eşim çok zorlanmadi hele de trendyol çok sistemli kolay. zaten kendileri sürekli eğitim veriyor. n11 zor ama. aklıma takılan birşey varsa sorayim canim eşime.
sagolasin canim. yani yatırım yaptığımız konu da soyle diyim zarar yok. ama kâr olur mu kısmet. dinamik bir sistemi var. gayrimenkul le ilgili. biz cocuklari ikileyince bi de ben isi birakinca ne yapsak da ne yapsak durumundayiz. hayat zor malum
çocukların şansına diyorum Allah yardım eder diye inşallah ya
ay bahar 9 dan 5 dk öncesi bile bana erken ama en geç 8bucuk oldu uyanması arelin civan daha erkenci. kacta uyuyorlar canim ?
canim görümcem de şirket açıp ebay amazon üzerinden satış yapıyor ama o amerikada . oranın sistemi farklı olab
Çok geçmiş olsun çok beklemeden getir bencede boğazları kızarmış olabilir. Memeye ekstra düşkünlüğü varsa, boğazlar sıkıntılı olabilir. Erken getirirsen daha çabuk toplar. Benim yaptığım hatayı yapma. Ben dişe yordum umutla ilgilenirken kiZi atladım, serumsuz iylesmedi. Ben normal zamanda da 4 saat uyuyorum. 10 la 12 arası eşimle vakit geçiriyorum 12 ile 2 arasında kendime vakit ayırıyorum, 6 dada güne başlıyorum. Alıştım artık 4 saat yetiyor bana hastalıkta o 4 saati uyuyamadigimda sıkıntı oluyor, ondada Allah bir şekilde yardım ediyor. Çaresiz kimsesiz olunca oluyor bir şekilde enerjin. Stres yapma ne kadar sakin olursan, o kadar kolay atlatırsın durumu. Bir duş al güzel sağlam bir kahvaltı yap, kendini daha iyi hissedeceksin.sagolun kızlar. hapşırık burun akıntısı var ve huzursuz derin uyku hic yok. dün hiç uyumadık diyebilirim. ablamı cagirdim çünkü hiç takatim yok. bahar aklıma sen geldin hep. nasıl uykusuzluğa yorgunluğa dayandın. hafi sende diyorum kendime ama vücudum error veriyor. gece 1 defa calpol de verdik agri kesici niyetine ama yok olmadi inliyor sürekli. doktor yolu gözüktü bize sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?