Bence şansini deneKızı uyuttm bulaşığı yıkadım evi bi üstten topladım. Dedim ki az ben de mi uyusam size takıldım görüyomusunşimdi uyanr benmki artk uyumk için çok geç
Uyku yalan oldu o kesin çorba koydm prensese onu pişrcem. Dünden kaln vardı bugn onu mu versem diyodm üşenmştm yenisini yapmayaBence şansini dene
Valla zaman geçmiyo gibi gelsede su gibi geçiyoHep heyecan ne güzelay Allahım sağlıkla kucağımıza versin inşallah. Zamn bi yandan hızlı geçiyo gibi çünkü kızım çok küçük hiç büyümüyo zamn geçse de. Bana öyle geliyo yani. Bi yandan da hiç geçmiyo. Bian önce alsam kucağıma dediğim oluyo. Sonra diyormki sus daha diğerini büyütecen
Oğlan olursa aren istiyorum. Kız olursa doğa. Sen artık oğlana odaklanmışsındırAy isim düşünen var mı aranızda? Daha çok erken ama benm aklımda uçuşuyo bişeyler
Canım ben az önce baska doktora gittim kese etrafında kanama yok dedi plesenta kanama yapmış dedi çok yorulmak ağiŕ kaldırmak tan oluyor dedi ağizdan degil fitil olarak kullanman lazim ağiz yoluyla faydasını görmezsin dedi 20 haftadan sonra plesenta yukari çıktığında bu soru ortadan kalkar dedi bu dönemlerde ağır is plesentayı kanatiyor ve aşağı çekiyor dediBana da aynısını dedi ama içtikten sonra gözümü hiç açamıyorum yaAynen kuzum annelik başladı
Çok teşekkür ederimm.Kıyamam, çok çok geçmiş olsun. Benim oğlan da aldı virüsú, hem alttan hem ustten gittik. Bana da bulaştı dikkat etmeme rağmen, dikkatli olunSanırım birşey yemiyor yavru haklı olarak yine de pirinçli, muzlu su muhallebisi yedirmeye çalışın serumlar bitip iyileşmeye başlayıp birşeyler canı isterse.
Çok geçmiş olsun tekrar
Kızlar ya ben daha hamileliğin farkına varamadım sanırım. Ultrasonda görünce mutlu oluyorum ama onun dışında hamileliğe dair bir şey hissetmiyorum. Bulantı var işte sürekli.. Ne karın şişti ne bebek hareket ediyor diye mi ki algılayamıyorum
Gözünüz aydın, iki duyguyu da tatmış olacaksınız ne güzel. Sağlıkla gelsin.Gunaydin kizlar, dun kontroldeydim hem ikili test hemde cinsiyet icin. Cinsiyetimiz belli oldu, kizimiz geliyor Allahin izniyle@Lepistesb listeye kiz ekle canim Bir oglum vardi, simdide kizim oluyor cok mutluyuz cok sukur ☺
14 temmuz sat tahmini doğum 19 nisanSat ve tahmini doğum tarihini de alayım canm
Ay isim düşünen var mı aranızda? Daha çok erken ama benm aklımda uçuşuyo bişeyler
Çok teşekkür ederimm.
İştahı zaten uzun bir süredir yoktu ishal olunca hepten gitti. En sevdiği şey muzdu artk onu bile yemiyor çok az miktar zorla yiyor. Ne yapacağım bu iştahı konusunda hiç bilmiyorm bütün gün peşinde dolanıyorum bşeyler yesin diye
Bizim ailemiz hep m ile başlıyor erkek olursa Muhammet İbrahim kız olursa melis in yanına Bi isim daha olucaj inş sağlıkla doğsunlarAy isim düşünen var mı aranızda? Daha çok erken ama benm aklımda uçuşuyo bişeyler
Çok geçmiş olsun kuzum benimde aynı konumda çok yorulmasan işe gidebilirsin dedi ama ben oral alıyorum bakalım yarın kontrole gideceğimCanım ben az önce baska doktora gittim kese etrafında kanama yok dedi plesenta kanama yapmış dedi çok yorulmak ağiŕ kaldırmak tan oluyor dedi ağizdan degil fitil olarak kullanman lazim ağiz yoluyla faydasını görmezsin dedi 20 haftadan sonra plesenta yukari çıktığında bu soru ortadan kalkar dedi bu dönemlerde ağır is plesentayı kanatiyor ve aşağı çekiyor dedi
Neye göre erkek diyorlar acabaEvet olabilir. Bana doktor bir şey demedi ki zaten şuan erken benim için. Ama beni kim görse erkek olacak senin diyor. En az 10 kişiden duydum sanırım. O yüzden çok merak ediyorum. Bunu söylemekten imtina ediyorum ama sanku haksızlık gibi geliyor bende ilkinin kız olmasını isterdim. İlk ve son kez söylemiş olayım bunu
Sennki büyükmüş ne güzelValla zaman geçmiyo gibi gelsede su gibi geçiyobi zamanlar ilk yavrumuza hamileydik şimdi onlar abla oluyor
Senin kız kaç yaşındaydı canım benim 25 aylık
Benm kızımn adı Kumsal. Erkek olursa Deniz diyodum vazgeçtimOğlan olursa aren istiyorum. Kız olursa doğa. Sen artık oğlana odaklanmışsındır
GüzelmişBizim ailemiz hep m ile başlıyor erkek olursa Muhammet İbrahim kız olursa melis in yanına Bi isim daha olucaj inş sağlıkla doğsunlar
Oyy kuzm benim küçükmüş dahaSennki büyükmüş ne güzelbenmki daha 14 aylık canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?