2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Valla zaman geçmiyo gibi gelsede su gibi geçiyo bi zamanlar ilk yavrumuza hamileydik şimdi onlar abla oluyor
Senin kız kaç yaşındaydı canım benim 25 aylık

Bana da aynısını dedi ama içtikten sonra gözümü hiç açamıyorum ya Aynen kuzum annelik başladı
Canım ben az önce baska doktora gittim kese etrafında kanama yok dedi plesenta kanama yapmış dedi çok yorulmak ağiŕ kaldırmak tan oluyor dedi ağizdan degil fitil olarak kullanman lazim ağiz yoluyla faydasını görmezsin dedi 20 haftadan sonra plesenta yukari çıktığında bu soru ortadan kalkar dedi bu dönemlerde ağır is plesentayı kanatiyor ve aşağı çekiyor dedi

Kızlar ya ben daha hamileliğin farkına varamadım sanırım. Ultrasonda görünce mutlu oluyorum ama onun dışında hamileliğe dair bir şey hissetmiyorum. Bulantı var işte sürekli.. Ne karın şişti ne bebek hareket ediyor diye mi ki algılayamıyorum

Çok teşekkür ederimm.
İştahı zaten uzun bir süredir yoktu ishal olunca hepten gitti. En sevdiği şey muzdu artk onu bile yemiyor çok az miktar zorla yiyor. Ne yapacağım bu iştahı konusunda hiç bilmiyorm bütün gün peşinde dolanıyorum bşeyler yesin diye

Cinsiyeti öğrenip hareketleri hissetmeye başlayınca hamile olduğunu hissediyorsun canım
Benim mesela 2.ci ama bende daha hamile gibi değilm hareketleri tam hissedelim ozman hamile olduğumuzu hissedicez

Benim gibi yurtdışında yaşayıp cinsiyeti çok geç öğrenecek olanınız var mı ;( tabiki önce sağlıklı olsun ama merak işte. Burda çok geç söylüyorlar

Gunaydin kizlar, dun kontroldeydim hem ikili test hemde cinsiyet icin. Cinsiyetimiz belli oldu, kizimiz geliyor Allahin izniyle @Lepistesb listeye kiz ekle canim Bir oglum vardi, simdide kizim oluyor cok mutluyuz cok sukur ☺
Gözünüz aydın, iki duyguyu da tatmış olacaksınız ne güzel. Sağlıkla gelsin.

Ay isim düşünen var mı aranızda? Daha çok erken ama benm aklımda uçuşuyo bişeyler

Ben düşündüm ama sadece kız için bulabildim..
Hafsa Eylül düşünüyorum kız olursa.
Erkek olursa onuda eşime bırakabilirim sanırım.

Canım hala geçmedi mi ? Çok geçmiş olsun ya yir an önce toparlansın kuzucuk

Çok geçmiş olsun kuzum benimde aynı konumda çok yorulmasan işe gidebilirsin dedi ama ben oral alıyorum bakalım yarın kontrole gideceğim

Neye göre erkek diyorlar acaba benimde hissiyatım erkek olacak yönünde kız olsun ilk diyordum ama gebe kaldıktan sonra içime erkek doğuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…