Dün hiç bir şey yapamadım dünürüm eşim anca taşın et yaptırdı taa akşam aldı beni görümcem denOy Dünürcan kolay gelsin bugün yorucu bir gün olacak deseneolsun olsun hayırlı güzel günler göreceğiniz bı ev olsun Jadesi
Ahh bebeğimmmJadesi Oo büyük gün gelmiş hadi bakalım kolaylıklar diliyorum taşındıktan sonrası kolay yavaş yavaş yerleşirsin inş yeni yuvanda huzurla sağlıkla güzel anılar biriktirirsin
Sabah yapti kakasini canim. Peki gece uyanip ayaga kalkarsa napiyoruz benimki aglamiyor ama gozu kapali oturuyor donuyor birde ayaga kalkiyor gece ya yatırıyorum ben tekrar ayni en son alip saliyrum yatyrKuzum sıkıntısı var belli. Bol su içir bi de çömelme pozisyonunda tuvalete tut belki rahatlar.
Ay yiyecem sen anlattıkça ben bu oğlanı
Uzaktan anlaşıyorlar bak görüyor musun şu sevdalılarıGöktuğ,la anlastimi yoksa,Bu gece duruda hiç uyumadı desem yeridir. Yarım saate bir kalktı, sürekli mizir mizir sürekli meme istedi. Hepte gaz attı anlamadım 3 ten sonra birdaha yatmadı. Boş boş salladım durdum uyusun diye. Bugünde aşıya getiricem
The most husbandEşim olmasa altından kalkamam öyle destek ki Allah razı olsunyerlişiyorum kızlar hava da şansıma hep yağmurlu bereketiyle gelecek ev belli oldu
Bizimki hala açık , baş çevresi de 48,5, büyük . Bakalım takipteyiz şu an . D vitaminini de hiç aksatmıyoruz , değerleri de iyiydi zaten .bıngıldağı açık olan var nı kaç cm baş çevreleriniz takip ediyor musunuz?
Evet alıştı aslında . Uyandığında ağlar da duymazsam kendini terkedilmiş gibi hisseder diye endişeleniyorum .Evet canım 9.ayda ayırmıştım. Alıştı mı sena peki neden tedirginsin
Ufak tefek mıkırdanmalar kısa ağlamalar oluyor . Ama hemen müdahale etmedim ben hiç . Gece uyanınca çoğunlukla kendi uyuyor . Bu gece tam buraya yazdıktan bir saat sonra çığlık kıyamet uyandıOy kuzum yaa gerçekten dili de yok ki nasıl anlatsın. Ama sen anlamışsın
Ay allahım kıskanıyorum ama sizin bu oğlanları benben de yatsın bi seveyim diyorum sırtını okşuyorum yanağımı yanağına dayıyorum falan kalkıyor oturuyor gidiyor kurtlu anacım kurtlu
Uyansa da ağlamıyorsa duymaman daha iyi zaten. Uyku eğitmenleri odayı ayırmayı sırf bu yüzden öneriyorlar. hemen her mızırdamada yanında oluyorsunuz tekrar kendi kendine uykuya geçmeyi öğrenemiyorlar diye. Ben bazen yanındayken kalkmıyorum vıyk yapıyor ağlar gibi oluyor iki dönüp bazen oturup tekrar yatıp uyumaya devam ediyor. Eğer müdahale edersem kendi kendine uykuya dönmeyi öğrenemez. Tamamen uyanıp ağlarsa alıp emziriyorum mama veriyorum uyutuyorum. Endişe etme yani doğru yoldasın.
Benimki de bir ara yapıyordu onu sürekli bahar şuan atak dönemindeler hepsi yürümeyi öğreniyor ondan hareketliler benimki kendi oturmayı öğrendiğinde kalkıp kalkıp oturuyordu. Şimdi de uyuyamazsa dediğin gibi sallayıp uyıtuyorum tekrar el mecbur.Sabah yapti kakasini canim. Peki gece uyanip ayaga kalkarsa napiyoruz benimki aglamiyor ama gozu kapali oturuyor donuyor birde ayaga kalkiyor gece ya yatırıyorum ben tekrar ayni en son alip saliyrum yatyr
Verme bence alışsın sen doğru yapıyorsun benim kronik kabız oğlum bile alıştıysa Karya da alışır. Öğünün birini muhakkak sebze yapıyorum ben bir tek ona dikkat ediyorum gerisi normal beslenme artık. Bazen tane tane yapıyor yine sonra düzeliyorebru_can_ebru esimde bana kiziyor zeytinyagi hergun ver diye bende vermiyorum israrla bagirsaklari alissin diye. Birde kilo yapmaz mi hergun 2 cay kasik zeytnyagi ver diyor kiza
Yürümeyi de iyi ki öğrendilerBenimki de bir ara yapıyordu onu sürekli bahar şuan atak dönemindeler hepsi yürümeyi öğreniyor ondan hareketliler benimki kendi oturmayı öğrendiğinde kalkıp kalkıp oturuyordu. Şimdi de uyuyamazsa dediğin gibi sallayıp uyıtuyorum tekrar el mecbur.
Allahım meme nerden çıkmış yaaa yerimmmYürümeyi de iyi ki öğrendilerhala meme diyor yürümeye . Geçen avm de tutturdu meme diye. Bir ter döktüm ki sorma . Ayağında patikle az yürüttüm mecbur . Çıldırmış gibi yürümek istiyor bizimki .
Sagol canim insallahgeçmiş olsun kuzuya.rahatlar insallah en kısa zamanda.
Hevesini alamadıysa memeden zaaarAllahım meme nerden çıkmış yaaa yerimmmben de dışarıda yürüteyim kucaktan insin diye şu deri bileği lastikli çarık gibi olan ayakkabılardan aldım arabasında sıkılıyor kucakta taşımak çok zorluyor en azından biraz ellerinden tutup gezdiriyorum o şekilde hem yürümeye de heves eder belki inşallah normal ayakkabıyla dövüşüyor nefretle bakıyor nedense
Bencede canm bayadr kabiz olmamsti yine hergun yapiyrdun yapaamadi esimde 2 gun ust uste muz yedirmiş birde ben ekgidayi arttirdm oglrye komposto yanina ygrt makarna vs verdimsanirim ondanda oldu.Verme bence alışsın sen doğru yapıyorsun benim kronik kabız oğlum bile alıştıysa Karya da alışır. Öğünün birini muhakkak sebze yapıyorum ben bir tek ona dikkat ediyorum gerisi normal beslenme artık. Bazen tane tane yapıyor yine sonra düzeliyor
Kıyamam ya çok sıkıntı ödüm kopuyor hala bizde yeni yeni düzeliyor gastroenterolojinin verdiği duphalac veKarya hn sagolsun 2 gecedir yatmiyor kabiz.oldu babasi ust uste muz yedirirse boyle oldu kendini sıkti aksam.yapamadi.oyle uyuttum simdide donup duruyor kalkip oturuyor alttan zaten pirt pirtbu gece hic uyumadim desem yeridir
Bende lcw sen bir spor almıştım çok hafif ama dediğin gibi yürüyemiyor parmak ucuyla yürüyor sanırım ayakkabıya alışmak biraz zaman alıyorBizim komsu ayakkabi verdi cok guzel spor tamda oldu ama ayakkabiyla yürüyemiyor agir biraz bende guzel bir ayakkabi alayim diyorum oneriniz varsa.
Kalp kalbe karşıdır derler Hissediyorlar sanırım. Galiba bizdede diş sıkıntısı. Sizin bir yaş aşısı ateş yaptımı. Az önce yaptırdım aşıları. İnşallah ikisi birlesip huysuzluk artmaz.Uzaktan anlaşıyorlar bak görüyor musun şu sevdalılarıvar bir sıkıntıları işte biz anlayamıyoruz önceki gece 9 dan 3 e kadar hiç kalkmadan uyudu mesela sabah da 7 buçuk gibi uyandı bu gece garipti. Üst yan dişler de geliyor bekledi bekledi hepsini birden çıkaracak benimki belli oldu morarmış onlar da.
The most husbandseçiyorum kocanı maşşallah hep böyle olsun hiç bozulmasın
Ay nereden çıkmış bu meme yürümeye mememi diyor. Allah'tan sen biliyorsun derdini anlıyorsun. Başkası direk aç olduğunu düşünür. Kimsenin aklınada gelmez yürümek isteyeceği.Yürümeyi de iyi ki öğrendilerhala meme diyor yürümeye . Geçen avm de tutturdu meme diye. Bir ter döktüm ki sorma . Ayağında patikle az yürüttüm mecbur . Çıldırmış gibi yürümek istiyor bizimki .
Vicconun ayakkabılarıyla daha güzel yürüyorlar. Ben İkisindede onlarla başladım. Zamanla tabi her ayakkabıya alisacaklar.Bende lcw sen bir spor almıştım çok hafif ama dediğin gibi yürüyemiyor parmak ucuyla yürüyor sanırım ayakkabıya alışmak biraz zaman alıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?