2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
gerçekten eskiden ne cisler ne kakalari boca etti üstüme bu oglan. daha yapmıyor mesala. gerçi bu durumdan memnunum doğrusu.

iki yas sonrasi uğraşırım. simdi kafam kaldırmaz herhalde. eski usul devam

gerçekten eskiden ne cisler ne kakalari boca etti üstüme bu oglan. daha yapmıyor mesala. gerçi bu durumdan memnunum doğrusu.

iki yas sonrasi uğraşırım. simdi kafam kaldırmaz herhalde. eski usul devam
Aman nemize bizim 3 çocukla iletişim miletişim dilzarım

Benim koca ayağa 22 numara aldım ben tam oldu. Çift çorapla işi çözersin sen de yaza zaten tam olur.
Ama göktuğ da uzundu hatırlıyorum. Bizim kız ince uzun her şeyde problem oluyor ayakta bile bebekliğinden beri doğru düzgün çorap bulamıyorum hepsi ayaktan çıkıyor hani böyle bezelyeli ayak olur ya öyle hiç olmadı işte
Ayakkabı da uzunluğu iyi aslında ama yanlardan bol ayarlamalı aslında ama yetmiyor daha da daralabilirmiş. Şöyle oldu bakın

Zaten öğrendiği şeylerin ingilizcelerini de söylemeye başlasam kafası karışır mı acaba? Benimki de önce karşı çıktı ama şimdi daha sıcak gibi sanki. Zor canım orası kesin.

kizzz ikinci tutmasında musluğun içine mi yaptirdi onuuu? anaaam hep cis sıçrar oralara. dis fırçaları da var hemen yakında. benim gibi çok titiz olmayan biri için bile fazla. ayyyy şekerim kizz kaka da yapti musluğun içine.

şekerim parem bir dene bakalım olursa ben de deneyeyim. eskiden daha erken öğretiyorlarmis annem de söyler de hep. ama bu kadar erken değil galiba. oturmaya başlayınca lazimliga oturturmus annem. daha eskiden anneannemler de toprağa neyim beliyorlarmis. kim bekleyecek saatlerce bebenin çişini. köyde tarla tapan isi, şehirde baska isler.

Son düzenleme:
Cisde değil ama kakada 5 buçuk aydan beri uyguluyoruz tek çocuk olunca zor gelmiyor bana ve kabızlığı geçti şükür temizlemeside kolay artık klozete oturtuyorum taharet musluğu ilede yıkıyorum temiz iş oluyor
Ama çiş için cesaret edemiyorum
Feysbikta tuvalet iletişimi diye sayfa var ordan baya şey öğrendim

Aynen cnm eskiden toprakla bagliyorlarmis bende duydum. 1 yastan sonrada ogreniyorlarmis.

Birde bebek ilk dogdugunda gunde 5 kez flan kaka yapiyor cok ugrasmak lazim ya sanki. Anlayinca ogretiriz insallah

Çok büyük değil tatlım bş çevreniz bende aksatmıyorum bizimde 47

Yerim onun o kibarcık ayaklarını olsun böyle kullanırsın yanlardan çoğu ayakkabı bol gelecek belli ince ayaklı olduğu karışmaz kafası canım zamanla ayırt eder söyle sen hatta çocuk şarkısı falan dinletiyorsan İngilizce dinlet. İlerde İngilizce çizgi filmler falan ilerletirsin

Canım benim bende farkındayım ama işte doğru bulmuyorum bebek yaşta kafa karışıklığı oluyor o düzeyde okul bulmak gerekiyor sıkılıyor zamanla da unutuluyor bence

S Susam_tanesi bende bakayim ayakkabiya.
Canim esim o cikolatayi tatbaktan almis hemde 50 tl gayet guzeldi tavsiye ederim:)
Tamam canım sağol baktım online sipariş de var ben kendi kendime edem kötülüğü eşim de sever alayım da sevinsin gariban bulamıyorum bütün fındıklı güzel çikolata deyip duruyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…