2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Benim gibi yurtdışında yaşayıp cinsiyeti çok geç öğrenecek olanınız var mı ;( tabiki önce sağlıklı olsun ama merak işte. Burda çok geç söylüyorlar
Ben canım hep yazıyorum bunalttım ama genetik testi de yaptırmadım ; orada belli oluyor %100. Aslında yurtdışında devlet destekli genetik test yapılıyor haftasında, belki siz mi istemediniz? Ben ülke değiştirdim tam o haftalarda, burada sistem farklı o nedenle ikili için kan verdim onu bekliyorum. Ultrasound zaten nerde Türkiye gibi olacak, 3 hafta önce gördüm en son o zaman da "nobran" bir hanıma denk geldik sorsan niye soruyorsun diyecek gibi geldi, başka herşeyine baktı ama cinsiyet için erken diye zaten ben de sormadım. Meraktan ölmek üzereyim. İlkim erkek onu kendim de hemen hissetmiştim ama bunda en ufak tahminim yok. Bizim gibi bekleyenler tez vakitte öğrenelim mutlu olalım , sağlıkla dilerim

Oyy kuzm benim küçükmüş daha ❤❤❤
Nasıl zor mu kızın akıllımı
AkıllıyDI. Bu bikaç aydır çok yoruyo her istesiği olsun istiyo sinirleniyo falanbi de daha yeni yürümeye başladı kötü düşüyo düşünce hep peşindeyim

AkıllıyDI. Bu bikaç aydır çok yoruyo her istesiği olsun istiyo sinirleniyo falanbi de daha yeni yürümeye başladı kötü düşüyo düşünce hep peşindeyim
Allah korusun miniklerimizi
Ben düşünce kafayı korusun diye kask almayı düşünmüştüm. Sonra azaldı düşmeleri. Şimdi çok temkinli yavrum, benim telaşemden dikkatli hareketler yapıyor

Ben düşünce kafayı korusun diye kask almayı düşünmüştüm. Sonra azaldı düşmeleri. Şimdi çok temkinli yavrum, benim telaşemden dikkatli hareketler yapıyor
Kask ha?? Ben de kendimi pimpirikli bilirdim ama kask hiç aklıma gelmemis. Ama benim oğlum hayatta durdurmaz onu kafada şapka bile takamaz beyefendi

Sizin
Ben de kafasını vurmasından çok korkuyrum ya sürekli elimden tutmak istiyo o da brnm endişelendiğimi anlıyoama napim düşmeyi bilmiyo. Pat diye götünün üstüne düşse keşke.Benmki bütün vücudunu paralel şekilde düşürüyo nası beceriyosahiç emeklemediği için heralde

Benim oğlan da hiç emeklemedi doğrudan sıralamaya başladı. Zamane çocukları Allah korusun aklım çıkıyor benim. Düşe kalka büyüyecek diyorlar da ben 40 yasında bulmuşum ben de haklıyım

Kask ha?? Ben de kendimi pimpirikli bilirdim ama kask hiç aklıma gelmemis. Ama benim oğlum hayatta durdurmaz onu kafada şapka bile takamaz beyefendi
İnternette görmüştüm, sadece kafanın arkasını koruyor Allah korusun yavrularımızı pimpiriklenmekte haklıyız kuzum ya, neler duyuyoruz

Geçmiş olsun kuzuna bnm de ikinci fena hala bana çektiriyor doğru düzgün uyku yok yeme yok uğraşıp duruyorum

Benim oğlan da hiç emeklemedi doğrudan sıralamaya başladı. Zamane çocukları Allah korusun aklım çıkıyor benim. Düşe kalka büyüyecek diyorlar da ben 40 yasında bulmuşum ben de haklıyım
Haklısın tabivalla üstüne titryorm ben de. Daha bebekler büyüynce yaparm o dediklerini etraftakilerinAllah korusun kafa üstü düşüyorlar. Dikkat etmk lazm

Neye göre erkek diyorlar acaba benimde hissiyatım erkek olacak yönünde kız olsun ilk diyordum ama gebe kaldıktan sonra içime erkek doğuyor ☺

Valla bilmiyorum ki benim kıza düşkün olduğumu bilenler erkek olacak diyor. Çok alakasız beni hiç tanımayanlarda aynı yorumu yapıyor. Bende de onların sayesinde erkek hissiyatı oluşti açıkçası. O yüzden meraktayım ya

Cevap için çok sağol canım. Bendede var bir şeyler gibi Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaallah bizide unutmasın. Sende sağ salim kucağına alırsın inşaallah.
Benimde aynı belirtilerim var adetime 10 gün kala baslafi sol kasık ağrısı batması ince beline de hafif ağrı oluyordu bnm inşallah 2020 ye mutlu girerim bu belirtiler inşallah minik bir kalbin belirtisidir ve bnm göğsümde de ağrı aynı şekilde var eşim asker ve ben 7 senelik evliyim

Büyüdükçe düzelmiyolar mı yani
Düzeliyorlar ya düzelmez olurlar mı 2 yaş sendromu erken gelmişti uzun sürdü biraz çektirdi ama şu sıralar büyüdüğü anlaşılıyor. Uykusu ve yemeği hep iyiydi. Biraz özgür ruhlu onu da idare edeceğiz

Canım hala geçmedi mi ? Çok geçmiş olsun ya yir an önce toparlansın kuzucuk
Malesef geçmedi çnkü hiçbirşey yemiyor, sadece su içiyor. Yarım muzla antibiyotk içiyor . Toz olanı neye kattıysam içmedi. Meyveli yoğurt aldm ilk defa tozu ona kattm belki içer dye. Ağzına sürmedi.
Ne yapacağım nasl besleyeceğim nasl iyileşecek hiç bilmiyorum..

Bende bekledim sipami biraz bekletti beni o yüzden tek temennim sağlıkla kucağıma almak . Dediğin gibi rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu insallah
Amin canım Allah seninde gönlüme göre versin Rabbim kucagına almayı da nasip etsin . Sizinde mi tedavi sonunda oldu ?

Sorma canım ne uyuması gece bir dizimden bacaklarıma kadar bir agrı bel agrısı zaten hayla tuvalette geçen saatler bilmiyorum artık doğuma ben öyle gidecem galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…