Babasına sanat desen akşama mı yeriz kahvaltıya mı der o kadar alakalıGeçmiş olsun canımAllah şifa versin kuzulara insAllah
Haahhahah sana da bu yakışır jademkari koca edebiyat mezunu degil miydiniz? Sanattan uzak olması mömkün değel ucundan kıyısından sanatçı ruhlu olur bu yavru
Iyiyiz cok şükür blupçumsen nasılsın nasıl geçiyor bebekle hayat? Sağlık problemleriniz nasil oldu? Böbrek ve bıngıldak? Uyku problemi bizde de mevcut Egg in bebegi nasil oldu? Alerjisi iyidir umarım.
Amim canım ne güzel dedin
Görümcenin kıyamamasi icin abisini de sevmesi gerek tabi kisen kötü şeyler yaşadın canım..ne diyim bilemiyorum ki. Ben genelleme diyorsun sandım ama genelleme demedim demissjn zaten.normalde de onca kötülüğe ragmen hep saygili davrandın esinin ailesine..Allah karsiligini versin insAllah
Geçmiş olsun canım damadımanasıl oldu kuzum şimdi? Neden oyle oldu ki acaba? Elifin de sindirim sıkıntısı var neden olduğunu da anlayamadım uyku problemi yaşıyoruz acaba bi güncelleme mi yaşıyoruz nedir?
Dualarına yine amin diyorum güzel kalplim
Bugün ikinci defa kadayıf tatlısı duydum..evren bana kadayıf tatlısı yap mesaji mi veriyor nedirafiyet olsum canim
Hayalini kurarken daha o anda Ali üstüme atlaar o kahve yerlere dökülür ya da yanarız diye düşünmeye başlıyorumD dilzar in çocuklar bizimkilersen biraz daha büyük oldugu için annelerinin dinlenmesini anlayışla karşılardilar lakin gene de nasip olmamış
Nasilda tanıdık geldi sana. Valla umutlar herşeye alistirir pes ettirir.Bakınız itinayla ipler bebelere teslim edilir operasyonuudur bu sayin seyirciler bakınız ben
Onlar da bizi cekerler insallah baharcim rabbim güzel anlasabilmeyi nasip etsin evlatlarımıza.
Baksana missimmin kizi boyu kadarmış masallah biz de goruruz insalah o Gunleriii
Sağol şekerparem bal yesin ağzınJadesi canım bugün taşınıyormuşsun..Allah kolaylik versin..yeni yuvanizda huzur mmutluluk Asyacıkla birlikte sizinle olsun
Valla evi yadırgadı missJadesi kuzum taşınmışsın hadi geçmiş olsun inşallah kolayca yerleştirsin Asya kuş da anlayışlı davranır anasına
S Sonsuzsukurler nasıl oldu umut? Var mı bir gelişme
Ooo iyi maşallah canım ya pek hızlısınız bitsin biran öncede sonra keyfini çıkart Bi güzel kahve yap kendine Ohh misssYıkılmadım ama ayakta da değilimyüzde 85 bitti geriye kalan yüzde 15 de evdeki eksik gedikle alakalı yarına rahatım kısmetse dünürcan yemeğim bile var ooo
Ah çok güzel olmuşsunuz maşallah sizeYarın doğum günü kutlamamıızı yapacaz bizGöktuğ'a Helinnnnn in tavsiyesi üzerine papyonlu takım aldım kızların elbiseleri vs hazır. Annem babam abimler olacak akşam inşallah keyifli geçer
Fotoğrafları bastırdım onalr da geldi bugün. Bakıp bakıp ayy uyyy vayyy diyoruz akşamdan beri
bu nazar muhabbeti nedir ya herkes taktı. bende korkarım inanırım da ama bunlar çocuk illaki huysuz olacaklar. konuşamıyorlar ki ağlayacaklar bağıracaklar iletişim kurmaya çalışıyorlar. oyuncak da değiller ki ye iç oyna uyu. çocuk büyütmek çok çok zor ve sabır isteyen bir durummuş ben net onu anladım.Olabiliyor öyle canım dişler sırasız çıkmayabilir. Yakındır ön üstler de çıkar.
Biizm de 4 tamamlandı üst yanlar geliyor sanırım çok sinirli sürekli ısırma peşindehavuç verdim eline kendi yemedi bana yedirdi yemedikçe ağladı. Bitti tekrar getirdim devam etti midem 3 havuçla doldu bu akşam hiç ağlamadığı kadar herşeye ağladı. Yemek yemiycem diye ağladı, balona vurmayacam diye vs vs iyice sendromluyduk halbuki uykusunu da güzel uyumuştu. Anlamadım eşim de tutturdu fotoğraf paylaşıyorsun nazar mı oldu yoksa çocuğa diye gündüz baya iyiydi dışarı falan çıktık akşam bozdu bakalım inşallah hasta faln olmaz
bizde var arel.seviyor. aslında hayal.yetenegini kisitlayici ama ill etapta resme tesvik edici olabiliyor civan kalemi yeme peşinde. hareketli kitap cok ilgi goruyor ikisinden de.ebru_can_ebru aklima gelen herseyi yazmışsın. benim aklımda Asima bir boyama kitabı var ama henüz herseyi ağzına attığı için erteliyorum. kağıtları yer yutar cunku. Eki Görüntüle 2805758
baska markalarda da var. kaleminin içine su dolduruyorsun. cocuk resimler sürdükçe renkler beliriyor. amaç küçük kas gelişimini sağlamak. bunu normal kalemle de yapar tabi de. ne bileyim sever belki diye düşünüyorum. ben sevdiğim için de almak istiyor olabilirim
geride duramadım bakiverdim masallah hem güzel hem de cok guzel bir enerjisi var. eminim çok iyi anlasirsinizSağol canım geldiler evet yoğun ve çok eğlenceli geciyo onun Türkçe konuşma çabası bizim ona anlatabilmek için şebek olmamız en son pes edip translate açmamızçok tatlı bı kız
Heyyt benim fbi bacilarim beee
Rus ismi belli kizzz
Ya harika yaa
bennnnn. bazen gerçekten tahammülüm kalmıyor hani çalışırken ya da okulda cumayı beklerdik ya onun gibi ama hemen hatırlatma yapıyorum huhuuuu kendine gel bu 7×24 mesai ara yok devamkeeeyaa hanımlar sizin de canınızın dar oldugu zamanlar oluyor mu? yani ben canim darlandı derim. mesela normal zamanlarda tolere edebileceginiz şeylere sinirlendiğiniz zamanlar. heh iste can darlanmasi dediğim sey o.
ayhh bugun bu saat canim darlandi. Asim yeni uyumaya calisiyor. elini kolyeme atıyor, yüzüme gözüme sokuyor kolyeyi. baza başlığını sallıyor. kendini oraya buraya atıyor. düşecek diye elim hep üstünde ne kadar normal şeyler de mi? ama Allahim sabir ver dedirtti. insallah iyice dalar artık gece uykusuna
kayın ailem ne güzel bir ifadeBu arada evet canım kayın ailem Isparta'da yaşıyo
susam canim insaniz ve çocuklarımız da her duyguyu öğrenecekler bu kadar haksızlık etme kendine ve yüklenme. herşeyin en doğrusunu yapmaya çalışırken bazen birşeyler eksik kalıyor sanki yani nasilndesem duygu olarak dogalin disina cikiyoruz gibi. o senin kizin anlik bir ses yükselmesi oldu ama ona sarildin sevmeye devam ettin sikinti yok. cocuklar buyikler gibi degil. küskünlük kızgınlık çok geçici çok büyük kalpleri var sadece sevmeye sevgiye odaklı. her duygu yaşanmak için yeter ki sonu sevgiye bağlansın ve tabi ki derinde zarar verecek şiddette olmasın. cansın ❤Tam üstüne bastın dünürüm tam da öyle bir gün demeyeyim akşamdayım sanki tüm gün iyiydim aslında ama akşam bana da oldu. Akşam uykusuna çok zor geçiyor mayışmışken birden havalanıyor ağlıyor bağırıyor kucağımdan kendini atıyor odada turluyor. Yarım saat sürüyor bu böyle. Bende de artık akşam uykusu korkusu oluştu uyku saati gelecek de uyutacağım diye aklım çıkıyor. Bugün yine aynı şeyleri yaparken parkede bir kaydı hem kendi düştü hem elinde telefonum vardı pat yere çarptı bi de ağladı ama sinirden ikinciye düşerken ben tuttum falan. O sıra artık kendime kızdım nerden giydirdim şu kaydırmaz olmayan çorapları diye bağırdım mutfağa eşimin yanına gittim. O da aldı ipeği evde gezdirirken uyuttu. Çok kızgınım kendime çocuğu korkuttum bi de üstüne babası uyuttu diye
biz evdeyken gece çok çok kalkıyor ama başka yerde yer yatağında daha bi güzel uyuyor buna ne demeli. ama şunu söylim 3 yasa kadar sabir diyelim. yani tabiki simdiki kadar zor olmayacak birkac ay sonrasi bile daha iyi olacakdır ama yol uzun✌Ben gece çok darlanıyorum ya her saat başı uyanıyor gündüz de deliksiz 2 3 saat uyuyor. Gece saymayı bırakıyorum artık. Dün eşimi kaldırdım 5 gibi Daha duramadım. Emziriyorum sallıyorum uyuyor. Hop bi saat dolmadan kalkmış oturuyor hemen beşiğin içinde. Yanımda da uyuyamıyor bu ara kımıl kımıluykusu var sıpanın uyumak istiyor ama dalamıyor dalınca da en fazla bi saatGündüz güzel uyuyor gece niye böyle yapar anlamıyorum.
daha napacan baharcim masallah sana elinden gelenin fazlasını yapıyorsun benceSağol canım benim kafa o kadar gitmişki, bildirimleri gördüm ne yazdım begenmisler dedim, benim acil B12 leri arttırmam lazım.
Şimdi okudum benim sinir çoktan geçmiş, olay unutulmuş. Çünkü o kadar olağan bir durumki alıştım artık. Canları sağolsun. Allah sağlık versin onlarda haklı enerjisini atamıyor, canı sıkılıyor oyun arıyorlar. 40 dan sonra yaptık peş peşe, herşeyin bedeli var. Hakkını vermem lazım. Kirsin doksunler Allah bana sağlık verdiği sürece her kahırlarını çekerim.
Haydi geçmiş olsun jademm.Yıkılmadım ama ayakta da değilimyüzde 85 bitti geriye kalan yüzde 15 de evdeki eksik gedikle alakalı yarına rahatım kısmetse dünürcan yemeğim bile var ooo
Canım geçecek bu gü ler az sabır tam en aktif zamanlarında evde kapalı kaldılar enerjilerini atmıyorlar zor oluyor bazen ama biraz sabır. Allah kolaylık ve güç kuvvet versin canımNasilda tanıdık geldi sana. Valla umutlar herşeye alistirir pes ettirir.
Amin canım inşallah bizlerde görürüz o günleri.
Vallahi teslim oldum sukurcum ne yapam. hareketli çocuk, dört duvar arasında yapabilecekleri sınırlı. Bı şekilde aşması taşması gerekiyor.
Sağol canım benim. Normal çocuk yaramazlık ları. Ben eski anam babam usulü yetiştireyim, tikanmadigim sürece düşünmüyorum yardım almayı.Destek alsan aslında kuzum pedagojik olarak sende rahat edersin
Önemli olan birbirini tamamlamak degil mi canımcımBabasına sanat desen akşama mı yeriz kahvaltıya mı der o kadar alakalıedebiyat ile olan alakası da bundan hallice evin sağ lobu benim sol lobu o birbirimizi tamamlayıp yuvarlanıp gidiyoruz
oh geçmiş.olsun ve hosgelmissiniz yeni evinize. hadi bakalım grubun ilk tasinani sen oldun darısı da bizeYıkılmadım ama ayakta da değilimyüzde 85 bitti geriye kalan yüzde 15 de evdeki eksik gedikle alakalı yarına rahatım kısmetse dünürcan yemeğim bile var ooo
Sağol canım benim valla ne yalan söyleyim beklediğimden daha iyi gittik 2 günde baya yol aldık eşimle dün de temizlik yapıldı abla mis gibi yaptı her yeri çok pis değildi ev zaten temiz kullanmış çıkan
Sağol canımAllah kolaylıklar versin inşallah canım benim
Susamım gel kardeşim sarılalım sevgiye muhtaç anneler derneği falan kuralım biz yaKuzum sıkıntısı var belli. Bol su içir bi de çömelme pozisyonunda tuvalete tut belki rahatlar.
Ay yiyecem sen anlattıkça ben bu oğlanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?