2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Babasına sanat desen akşama mı yeriz kahvaltıya mı der o kadar alakalı edebiyat ile olan alakası da bundan hallice evin sağ lobu benim sol lobu o birbirimizi tamamlayıp yuvarlanıp gidiyoruz

Nasilda tanıdık geldi sana. Valla umutlar herşeye alistirir pes ettirir.
Amin canım inşallah bizlerde görürüz o günleri.
Vallahi teslim oldum sukurcum ne yapam. hareketli çocuk, dört duvar arasında yapabilecekleri sınırlı. Bı şekilde aşması taşması gerekiyor.

S Susam_tanesi kuzenimin çocuğunun dişleri çok garip çıkmıştı hiç dişi yokken yandakiler çıkmıştı vampir gibiydi hiç gülmesin diye bakıyordukayşenin 2 alt dişi var tavşan gibi çok şükür üst dişin de biri patladı 3 ayın sonunda bakalım devamı ne zaman gelecek

Jadesi kuzum taşınmışsın hadi geçmiş olsun inşallah kolayca yerleştirsin Asya kuş da anlayışlı davranır anasına
S Sonsuzsukurler nasıl oldu umut? Var mı bir gelişme
Valla evi yadırgadı miss salondan mutfağa göndermiyor beni alışır 3 4 güne sanırım sağolasın kuzum

D dilzar dilzarımmm iyiyim canım arkadasımsadece çok yoğun geçiyor günler bir bakamadim girdim beğen attim çıktım.. canim benim merak etmişsin o kadar sağol
Ya attığım video ilgili yorumun beni kırdi geçirdi hakikaten ben de düşündüm yahu abdest alıyoruz..
Tövbe bismillah nasıl ayak degdirecegiz cocuk pırtladı dedim.bi lazimlık falan olsa diye düşündüm.bugun denedim ve erva elif hanim hoplayıp durdu bi oturuyor bi kalkiyor velhasıl basarısız olduk
doğum günü icin börek attim buzluğa.. hepsini bir yapamam diye..camasir falan yıkadım..hic musait olamadim.dun de kv gittik taa gece geldik direk uyumuşum sen nasılsin Asım nasıl? Hayallerin gerçek oldu mu? O hayalini kurdugun keyfi yapabilmisindir umarım

misskokulumm miss can yahu ne alemsin vesselam valla ugrasilacak is degilmis bugun anladım..bi de yıkamalik bezler var..onlarla hic uğraşamam herhalde.. o prof. Katyalar için herhalde
Çoohh yoruldum
Ya bi de yazmissin eşin de sen de dil mezunusunuz demek ay ne guzel cocuklarin anlamamasi gereken seyleri kavga falan karsilkkli konusuyor musunuz? ya bi de Göktuğ dilli diyoruzz..eee ne olacağdi iki dilci ana babadan ne dogacagdi armut uzaga duser mi
Dogum gunu yapmissin.. menu neydi desem ayıp eder miyim yav ornek olsun diyerekten

Yıkılmadım ama ayakta da değilim yüzde 85 bitti geriye kalan yüzde 15 de evdeki eksik gedikle alakalı yarına rahatım kısmetse dünürcan yemeğim bile var ooo
Ooo iyi maşallah canım ya pek hızlısınız bitsin biran öncede sonra keyfini çıkart Bi güzel kahve yap kendine Ohh misss

Ah çok güzel olmuşsunuz maşallah size

bu nazar muhabbeti nedir ya herkes taktı. bende korkarım inanırım da ama bunlar çocuk illaki huysuz olacaklar. konuşamıyorlar ki ağlayacaklar bağıracaklar iletişim kurmaya çalışıyorlar. oyuncak da değiller ki ye iç oyna uyu. çocuk büyütmek çok çok zor ve sabır isteyen bir durummuş ben net onu anladım.
bizde var arel.seviyor. aslında hayal.yetenegini kisitlayici ama ill etapta resme tesvik edici olabiliyor civan kalemi yeme peşinde. hareketli kitap cok ilgi goruyor ikisinden de. ebru_can_ebru canim piyano tarzı birşeyler mi alsan. ilgi goruyor civan tarafından. foto paylaşmak lazım aslında. ama evde değilim. bu konuyu iki gün sonra tekrar konuşalım
geride duramadım bakiverdim masallah hem güzel hem de cok guzel bir enerjisi var. eminim çok iyi anlasirsiniz
bennnnn. bazen gerçekten tahammülüm kalmıyor hani çalışırken ya da okulda cumayı beklerdik ya onun gibi ama hemen hatırlatma yapıyorum huhuuuu kendine gel bu 7×24 mesai ara yok devamkeee
Bu arada evet canım kayın ailem Isparta'da yaşıyo
kayın ailem ne güzel bir ifade
susam canim insaniz ve çocuklarımız da her duyguyu öğrenecekler bu kadar haksızlık etme kendine ve yüklenme. herşeyin en doğrusunu yapmaya çalışırken bazen birşeyler eksik kalıyor sanki yani nasilndesem duygu olarak dogalin disina cikiyoruz gibi. o senin kizin anlik bir ses yükselmesi oldu ama ona sarildin sevmeye devam ettin sikinti yok. cocuklar buyikler gibi degil. küskünlük kızgınlık çok geçici çok büyük kalpleri var sadece sevmeye sevgiye odaklı. her duygu yaşanmak için yeter ki sonu sevgiye bağlansın ve tabi ki derinde zarar verecek şiddette olmasın. cansın ❤
biz evdeyken gece çok çok kalkıyor ama başka yerde yer yatağında daha bi güzel uyuyor buna ne demeli. ama şunu söylim 3 yasa kadar sabir diyelim. yani tabiki simdiki kadar zor olmayacak birkac ay sonrasi bile daha iyi olacakdır ama yol uzun✌
daha napacan baharcim masallah sana elinden gelenin fazlasını yapıyorsun bence

Canım geçecek bu gü ler az sabır tam en aktif zamanlarında evde kapalı kaldılar enerjilerini atmıyorlar zor oluyor bazen ama biraz sabır. Allah kolaylık ve güç kuvvet versin canım

Babasına sanat desen akşama mı yeriz kahvaltıya mı der o kadar alakalı edebiyat ile olan alakası da bundan hallice evin sağ lobu benim sol lobu o birbirimizi tamamlayıp yuvarlanıp gidiyoruz
Önemli olan birbirini tamamlamak degil mi canımcım adi üstünde diger yarın Allah mutlulugunuzu artırırsın
Tasınma fasli bitmis sanirim.2 gun oldu bakamadim.ama aklimda ve duamdaydin insAllah hersey yolundadır

Yıkılmadım ama ayakta da değilim yüzde 85 bitti geriye kalan yüzde 15 de evdeki eksik gedikle alakalı yarına rahatım kısmetse dünürcan yemeğim bile var ooo
oh geçmiş.olsun ve hosgelmissiniz yeni evinize. hadi bakalım grubun ilk tasinani sen oldun darısı da bize

N Nehir8077 bahar okudum canım yazdığını basina gelenleri.Umutun yaptigini Ali de yyapıyodu o yaslarsa. Simdi de mesela misir patlatsam versem agziyla yemeye calisıyor o kaptan bilemiyorum neden ama herhalde oyun yapıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…