2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Baktım bissuru kisi online..dedim simdi eklersem bayagi bi kisi gorur..maskeli ama idare edin kizlar yaa canim benim cok tatlısın

Heheheh alemsin yaaa heheh
Şaşırdım seni hiç görmeyeceğiz sanıyordum helin dediği gibi şanslı kısımdayım seni gördüğüme memnun oldum

Ahhh ahhh hic olmaz mı? Artık kalbimin içi sıkışıyor tarifi yok.kabz hali.midir bu diye düşünüyorum..üzüntü hali gibi sanki bi anda kara bulutlar çöküyor gibi nedir bu hal anlamadım ki
@şekerpare5939 dünürcanım yoksun sanki ortalarda bugün çok giremedim bende şöyle hızlıca baktım sayfalara da göremedim seni. Alim elifcik iyisinizdir inş
Evet dünürüm dun bugun bakamadim.dün kv de idim.bugun de isler guclerden fırsatım olmadi.biz iyiyiz cok şükür.senin damat bu gece bardak kırdı.bardak un ufak oldu.nedense epey de ses çıkardı.bi de uykuluydu sipam..cok korktu bosluguna geldi herhalde.siz nasılsınız? Gelinimle baldız ne haldeler
Yıkılmadım ama ayakta da değilim yüzde 85 bitti geriye kalan yüzde 15 de evdeki eksik gedikle alakalı yarına rahatım kısmetse dünürcan yemeğim bile var ooo
Oohoo yemek de piştiyse yerlestin demektir jadem
Yaaa alemsin dünür hayal ettim bi gülme geldi vallahi
Çok güzelsiniz ki çok maşallah
Şaşırdım seni hiç görmeyeceğiz sanıyordum helin dediği gibi şanslı kısımdayım seni gördüğüme memnun oldum
Kalppare massllh cnm gördüm resminizi :)
Sagolun kızlar en cok baharın bkgk yani ve helinin gormesine sevindim ama durup durup bi goremedik seni diyorlardi gerci yarım oldu ama olsun alistik maskeyle yasamaya zaten

Kaç kişiyiz gören
Dilzar
Sen
Bahar bkgk
Sonsuz umut
Helin
Ebru
Sonsuz sukurler de gormustur online di
Jade online di ama gordu.mu bilmiyorum

Ya ben de kendimi bi tuhaf hissediyordum.en iyisi maskeli bir fotograg da olsa koyayim dedim ayy içim ılık ılık oldu ya..sanki ben de sizi görmüşüm gibi çoğunuzu gördüm zaten

İyi yaptın benim hiç umudum yoktu. Güzel oldu birde kaldırıcam dedinya, alel acele bir bakışım var. Heyecan kattın kız gece gece. İyi baya kişide görmüş.

İşte sen kızlara olmaz dediğin için, ben sessiz seni ikna etmelerini bekliyordum.

Yönlendirme için benmi destek alayım, umutmu pedegok yardımı alsın. Valla aşkım ben bişi anlamadım. Kusura bakma
Umut için nasıl doğru yönlendirme yapılır onu sormak için pedagok desteği alabilirsin erken kardeşi olanlarda daha çok sendrom oluyor illa ki bazen biz anlamıyoruz dillerini ya da yanlış yönlendirebiliyoruz. Umut böyle bir çocuk diyip geçme çok zor şeyler yaşadı oda. Çocuk yetiştirmeyi illa ki her anne en güzelini yapar ama nasıl boğaZı ağrıyor doktora gidiyorsa ruhunda oluşan travmalar için de ihmal etmemeliyizHer psikolojik destek alan kişi gibi çocukların da hakkı keşke rutin her çocuk alabilse ulaşılabilir olsa normal bütün tıp dalları gibi Öyle işte arkadaşım artık sen nasıl istersen

Yaa ben de o kadar bekledim tavşan diş olacak diye alt 2 çıkıp birkaç ay öyle kalmıştı kızlar çok sevimli oluyorlar öyle. Bu direk ardarda çıkarıyor
Evet iki diş çıkınca çok sevimli oluyolar ama biz biraz sevimli vampir olmak üzereyiz
Çok güzelmiş eltin canım ama sen ayrısın
Ayy canım teşekkür ederiiimm
Ya iyi yaptın canım bayılıyorum bu gruba

Yıkılmadım ama ayakta da değilim yüzde 85 bitti geriye kalan yüzde 15 de evdeki eksik gedikle alakalı yarına rahatım kısmetse dünürcan yemeğim bile var ooo
Oyy dünürüm yoruldun ama değdi bak bitmiş ne güzel Güzeller güzeli asyam napiyo
geride duramadım bakiverdim masallah hem güzel hem de cok guzel bir enerjisi var. eminim çok iyi anlasirsiniz

kayın ailem ne güzel bir ifade
Evet enerjisi çok iyi ben soğuk olur belki diyodum dil bilmediği için ama değil konuşmaya çalışması o çabası çok hos maşallah kayinailem hatta görümce kelimesini sevmem yıllardır kayinbacim derim ben buldum bunu patenti bana ait

Aminn canım çok şükür bu günleri gösteren Rabbime
R Yıkılmadım ama ayakta da değilim yüzde 85 bitti geriye kalan yüzde 15 de evdeki eksik gedikle alakalı yarına rahatım kısmetse dünürcan yemeğim bile var ooo
Hadi geçmiş olsun canım maşşallahınız var
Tabi çocukların anlamasını istemediğimiz zaman konuşuruz ama artık büyük kızım anlıyor doğum günü menüm de su böreği(hazır), sarma(buzluktan kv sarmıştı), etsiz çiğköfte Adıyaman usulu(ben yaptım bunu), tuzlu kurabiye(ben yaptım bunu da) bir de pastamız vardı işte yetti iyi oldu.
Kızlar maskeli de olsa bir resim attim. En azindan az cok aklinizda belli olurum.birazdan silerim ama kim gorurse artik

Tamam damarlara o zehir girdiyse artık kolay kolay çıkmaz
misskokulumm canim resimlerinizi gordum Ailecek cok güzelsiniz Masallah
Teşekkürler canım benim

Ben de göremedim

Evet sskerparemmmm tam yazarken sarj bittii uyuyakaldimmm.
Boncuk gozler sana benzemis cocuklarin demek kiii.
Masallah sizeee. Cok guzelsiniz.

Ayrica elifin montu abi hatirasi olabilir mii aynisi bizde de var da. Heheh.

Iyi yaptin koyup icim isindi benim dee sekerparemm

Gunaydin kizlar.
Her bir hücrem tutulmuş.
Solda umut sagda umut 360 derece donerek uyuyorlar.
Ustlrrini ort kafalarını yastiga koy he bi de emzir yok ezdim mi derken gune bitik basladkmm ama grce bile koklamak yurxlrrkni gormeye deger napslimm elhamdulillahh.

Napiorsunuzcanlat hayirli gunler olsuninsallah

Yaa hayıır vampir miii neyse bizimki gülünce dişleri görünmüyor. Demek öyle çıkan varmış. Şaşırtıcı değil.
Haklısın canım biz de insanız ama elimden geldiğince sabırlı olmam gerekiyor. Benim annem biraz öyle bir kadındı önce kızar sonra sever. Hem güler hem ağlar, hem yapar hem pişman olur. Maalesef rahatsızmış sonradan anlaşıldı ama insan çok yıpranıyor duygusal olarak ne yapacağını ne hissedeceğini bilemez oluyor. İzleri de kaldı bizde maalesef.. ne kadar bilsem de farkına varsam da düzeltemiyorum.. O yüzden bu ani duygu geçişleri en çok korktuğum şey..
Kızlar maskeli de olsa bir resim attim. En azindan az cok aklinizda belli olurum.birazdan silerim ama kim gorurse artik
Yaaa ben kaçırdım
Ama ama gülmezseniz bişey diyeceğim ben de mısırı dilimle yemeyi çok severim şekilsiz olunca elinden bazen kayıveriyor ve düşüyor ama diline yapışıyor çok güzel yeniyor ali de bunu farkettiyse belki
Susamım gel kardeşim sarılalım sevgiye muhtaç anneler derneği falan kuralım biz ya olmadı yapamadım ben bu kızı
Sarılalım kardeşim

Şimdi kedi resmine bebeklerine falan ayy oyy yapa yapa alıştırdım biraz sevgi kumkumalığı öğretmeye çalışıyorum. Bazen bize de yapıyor ayy ayyy diye

Sagolun kızlar en cok baharın bkgk yani ve helinin gormesine sevindim ama durup durup bi goremedik seni diyorlardi gerci yarım oldu ama olsun alistik maskeyle yasamaya zaten
Yaaa ben göremedim üüüüü
Ben de merak ediyordum

Şekerpare bu gece de koy bakamayanlar baksın.

Son düzenleme:
Günaydın kızlar. İpektoş pazar demedi acımadı 6.30 da uyandı bugün de. Sabahtan beri o koltuktan o koltuğa atarak onunla oynamaya çalışıyorum. Bi ara enerjim yükselsin diye müzik açtım göbek attık o kahvaltı ederken ben de kahve içtim. Yarım saat oldu uyudu. Herhalde bi yarım saati kalmıştır uyanır. Şu an kendimize kahvaltı hazırlamam gerekirken burda sizin mesajlara cevap yetiştirdim eşimin hazırlamakla işi olmaz o toplayıcı. Bugün de benim keyif yapasım geldi hızlıca bişeyler atıştıralım napalım..

Günaydın canım iyi yapmışsın arada olur öyle. Benim oğlan acıdı anasına 8 e gelirken tam kalkış yaptı öncesinde bikaç kere uyansa da uyuttum geri. Ben de biraz yatak keyfi yaptım beraber kalktık biraz kitap okuduk pencereden dışarıyı seyrettik acıktı ona kahvaltısını yaptırdım kızlar uyandı. Onlar bakarken ben de kahvaltıyı hazırladım yedik Göktuğ biizmle de oturuyor 2.kahvaltısında meyve doğradım önüne yarısını yedi yarısını döktü ben çayımı içiyorum şimdi babasının kucağında Ankara havaları dinliyor şimdi paşa

Göktuğ a bir aferin o zaman Ben de kahvaltı hazırlarken uyandı babası biraz oyaladı kahvaltı ederken de eline hurma verdim en sevdiği onunla oyalandı biz de yedik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…