- 7 Kasım 2019
- 4.541
- 10.001
- 108
Şaşırdım seni hiç görmeyeceğiz sanıyordum helin dediği gibi şanslı kısımdayım seni gördüğüme memnun oldumBaktım bissuru kisi online..dedim simdi eklersem bayagi bi kisi gorur..maskeli ama idare edin kizlaryaa canim benim cok tatlısın
Heheheh alemsin yaaa heheh
Kaç kişiyiz görenben gorduuum.
Ahhh ahhh hic olmaz mı? Artık kalbimin içi sıkışıyor tarifi yok.kabz hali.midir bu diye düşünüyorum..üzüntü hali gibi sanki bi anda kara bulutlar çöküyor gibiyaa hanımlar sizin de canınızın dar oldugu zamanlar oluyor mu? yani ben canim darlandı derim. mesela normal zamanlarda tolere edebileceginiz şeylere sinirlendiğiniz zamanlar. heh iste can darlanmasi dediğim sey o.
ayhh bugun bu saat canim darlandi. Asim yeni uyumaya calisiyor. elini kolyeme atıyor, yüzüme gözüme sokuyor kolyeyi. baza başlığını sallıyor. kendini oraya buraya atıyor. düşecek diye elim hep üstünde ne kadar normal şeyler de mi? ama Allahim sabir ver dedirtti. insallah iyice dalar artık gece uykusuna
Evet dünürüm dun bugun bakamadim.dün kv de idim.bugun de isler guclerden fırsatım olmadi.biz iyiyiz cok şükür.senin damat bu gece bardak kırdı.bardak un ufak oldu.nedense epey de ses çıkardı.bi de uykuluydu sipam..cok korktu bosluguna geldi herhalde.siz nasılsınız? Gelinimle baldız ne haldeler@şekerpare5939 dünürcanım yoksun sanki ortalarda bugün çok giremedim bende şöyle hızlıca baktım sayfalara da göremedim seni. Alim elifcik iyisinizdir inş
Oohoo yemek de piştiyse yerlestin demektir jademYıkılmadım ama ayakta da değilimyüzde 85 bitti geriye kalan yüzde 15 de evdeki eksik gedikle alakalı yarına rahatım kısmetse dünürcan yemeğim bile var ooo
Yaaa alemsin dünürS Susam_tanesi kuzenimin çocuğunun dişleri çok garip çıkmıştı hiç dişi yokken yandakiler çıkmıştı vampir gibiydi hiç gülmesin diye bakıyordukayşenin 2 alt dişi var tavşan gibi çok şükür üst dişin de biri patladı 3 ayın sonunda bakalım devamı ne zaman gelecek
ben gorduuum.
Çok güzelsiniz ki çok maşallah
Şaşırdım seni hiç görmeyeceğiz sanıyordum helin dediği gibi şanslı kısımdayım seni gördüğüme memnun oldum
Sagolun kızlar
DilzarKaç kişiyiz gören
İyi yaptın benim hiç umudum yoktu. Güzel oldu birde kaldırıcam dedinya, alel acele bir bakışım var. Heyecan kattın kız gece gece. İyi baya kişide görmüş.Dilzar
Sen
Bahar bkgk
Sonsuz umut
Helin
Ebru
Sonsuz sukurler de gormustur online di
Jade online di ama gordu.mu bilmiyorum
Ya ben de kendimi bi tuhaf hissediyordum.en iyisi maskeli bir fotograg da olsa koyayim dedimayy içim ılık ılık oldu ya ..sanki ben de sizi görmüşüm gibi çoğunuzu gördüm zaten
İşte sen kızlara olmaz dediğin için, ben sessiz seni ikna etmelerini bekliyordum.Ahhh ahhh hic olmaz mı? Artık kalbimin içi sıkışıyor tarifi yok.kabz hali.midir bu diye düşünüyorum..üzüntü hali gibi sanki bi anda kara bulutlar çöküyor gibinedir bu hal anlamadım ki
Evet dünürüm dun bugun bakamadim.dün kv de idim.bugun de isler guclerden fırsatım olmadi.biz iyiyiz cok şükür.senin damat bu gece bardak kırdı.bardak un ufak oldu.nedense epey de ses çıkardı.bi de uykuluydu sipam..cok korktu bosluguna geldi herhalde.siz nasılsınız? Gelinimle baldız ne haldeler
Oohoo yemek de piştiyse yerlestin demektir jadem
Yaaa alemsin dünürhayal ettim bi gülme geldi vallahi
Sagolun kızlaren cok baharın bkgk yani ve helinin gormesine sevindim ama durup durup bi goremedik seni diyorlardi gerci yarım oldu ama olsun alistik maskeyle yasamaya zaten
Umut için nasıl doğru yönlendirme yapılır onu sormak için pedagok desteği alabilirsin erken kardeşi olanlarda daha çok sendrom oluyor illa ki bazen biz anlamıyoruz dillerini ya da yanlış yönlendirebiliyoruz. Umut böyle bir çocuk diyip geçme çok zor şeyler yaşadı oda. Çocuk yetiştirmeyi illa ki her anne en güzelini yapar ama nasıl boğaZı ağrıyor doktora gidiyorsa ruhunda oluşan travmalar için de ihmal etmemeliyizYönlendirme için benmi destek alayım, umutmu pedegok yardımı alsın. Valla aşkım ben bişi anlamadım. Kusura bakma
Evet iki diş çıkınca çok sevimli oluyolar ama biz biraz sevimli vampir olmak üzereyizYaa ben de o kadar bekledim tavşan diş olacak diye alt 2 çıkıp birkaç ay öyle kalmıştı kızlar çok sevimli oluyorlar öyle. Bu direk ardarda çıkarıyor
Ayy canım teşekkür ederiiimmÇok güzelmiş eltin canım ama sen ayrısın
Ya iyi yaptın canım bayılıyorum bu grubaAslihaydo canım ya gelmiş misafirlerin hadi bakalım gözün aydın bugün pek fırsatım olmadı tel bakmaya sayfalara bakarken S Susam_tanesi misskokulumm deyince baktım bende merak edip elticanına güzel hatunmuş
Oyy dünürüm yoruldun ama değdi bak bitmiş ne güzel Güzeller güzeli asyam napiyoYıkılmadım ama ayakta da değilimyüzde 85 bitti geriye kalan yüzde 15 de evdeki eksik gedikle alakalı yarına rahatım kısmetse dünürcan yemeğim bile var ooo
Evet enerjisi çok iyi ben soğuk olur belki diyodum dil bilmediği için ama değil konuşmaya çalışması o çabası çok hos maşallahgeride duramadım bakiverdim masallah hem güzel hem de cok guzel bir enerjisi var. eminim çok iyi anlasirsiniz
kayın ailem ne güzel bir ifade
Aminn canım çok şükür bu günleri gösteren Rabbimemisskokulumm misim ya maşallah ne güzelsiniz öyle bayıldım size hele ki doğumgünü çocuğu tam mıncıklayarak sevmeli ya o kızlara ne demeli büyük kız maşallah ya boyun kadar ve abla kardeş gibisiniz ya betüşle ne demeli tam cimcime. Maşallah güzel ailenize Rabbim mutluluğunuzu huzurunuzu daim etsin neşe katsın neşenize yuvanızı şenlendirsin
Hadi geçmiş olsun canım maşşallahınız varR Yıkılmadım ama ayakta da değilimyüzde 85 bitti geriye kalan yüzde 15 de evdeki eksik gedikle alakalı yarına rahatım kısmetse dünürcan yemeğim bile var ooo
Tabi çocukların anlamasını istemediğimiz zaman konuşuruz ama artık büyük kızım anlıyor@dilzar dilzarımmm iyiyim canım arkadasımsadece çok yoğun geçiyor günler bir bakamadim girdim beğen attim çıktım.. canim benim merak etmişsin o kadar sağol
Ya attığım video ilgili yorumun beni kırdi geçirdihakikaten ben de düşündüm yahu abdest alıyoruz..
Tövbe bismillah nasıl ayak degdirecegiz cocuk pırtladı dedim.bi lazimlık falan olsa diye düşündüm.bugun denedim ve erva elif hanim hoplayıp durdu bi oturuyor bi kalkiyorvelhasıl basarısız olduk
doğum günü icin börek attim buzluğa.. hepsini bir yapamam diye..camasir falan yıkadım..hic musait olamadim.dun de kv gittik taa gece geldik direk uyumuşumsen nasılsin Asım nasıl? Hayallerin gerçek oldu mu? O hayalini kurdugun keyfi yapabilmisindir umarım
misskokulumm miss can yahu ne alemsin vesselam valla ugrasilacak is degilmis bugun anladım..bi de yıkamalik bezler var..onlarla hic uğraşamam herhalde.. o prof. Katyalar için herhalde
Çoohh yoruldum
Ya bi de yazmissin eşin de sen de dil mezunusunuz demekay ne guzel cocuklarin anlamamasi gereken seyleri kavga falan karsilkkli konusuyor musunuz? ya bi de Göktuğ dilli diyoruzz..eee ne olacağdi iki dilci ana babadan ne dogacagdi armut uzaga duser mi
Dogum gunu yapmissin..menu neydi desem ayıp eder miyim yav ornek olsun diyerekten
Kızlar maskeli de olsa bir resim attim. En azindan az cok aklinizda belli olurum.birazdan silerim ama kim gorurse artik
Tamam damarlara o zehir girdiyse artık kolay kolay çıkmazSeç alla izin aldı işten bi günde kendi izni vardı derken 2 gündür pert oldukama değdi normal de temizlik falan yapmazdı üşengeçtir dün yatak odasının güneşliğini asmayı unutmuş sabah uyanınca bi baktım güneşlik asıyor daha gözü açılmadan içim rahat etmedi falan dedi ben şok temizliğin zehrini aldı sanırım
Teşekkürler canım benim
Ben de göremedimGünaydın
Kalppare çabukkkk o fotoğrafı bir daha koy ben görmedim dünürümün dediği gibi yıkarım buraları şaka şaka bak koy ben de sana ve @Sonsuzsukurlere özel doğum gününden bir kare koyarım fotoya
Evet sskerparemmmm tam yazarken sarj bittii uyuyakaldimmm.Dilzar
Sen
Bahar bkgk
Sonsuz umut
Helin
Ebru
Sonsuz sukurler de gormustur online di
Jade online di ama gordu.mu bilmiyorum
Ya ben de kendimi bi tuhaf hissediyordum.en iyisi maskeli bir fotograg da olsa koyayim dedimayy içim ılık ılık oldu ya ..sanki ben de sizi görmüşüm gibi çoğunuzu gördüm zaten
Yaa hayıır vampir miiiS Susam_tanesi kuzenimin çocuğunun dişleri çok garip çıkmıştı hiç dişi yokken yandakiler çıkmıştı vampir gibiydi hiç gülmesin diye bakıyordukayşenin 2 alt dişi var tavşan gibi çok şükür üst dişin de biri patladı 3 ayın sonunda bakalım devamı ne zaman gelecek
Haklısın canım biz de insanız ama elimden geldiğince sabırlı olmam gerekiyor. Benim annem biraz öyle bir kadındı önce kızar sonra sever. Hem güler hem ağlar, hem yapar hem pişman olur. Maalesef rahatsızmış sonradan anlaşıldı ama insan çok yıpranıyor duygusal olarak ne yapacağını ne hissedeceğini bilemez oluyor. İzleri de kaldı bizde maalesef.. ne kadar bilsem de farkına varsam da düzeltemiyorum.. O yüzden bu ani duygu geçişleri en çok korktuğum şey..susam canim insaniz ve çocuklarımız da her duyguyu öğrenecekler bu kadar haksızlık etme kendine ve yüklenme. herşeyin en doğrusunu yapmaya çalışırken bazen birşeyler eksik kalıyor sanki yani nasilndesem duygu olarak dogalin disina cikiyoruz gibi. o senin kizin anlik bir ses yükselmesi oldu ama ona sarildin sevmeye devam ettin sikinti yok. cocuklar buyikler gibi degil. küskünlük kızgınlık çok geçici çok büyük kalpleri var sadece sevmeye sevgiye odaklı. her duygu yaşanmak için yeter ki sonu sevgiye bağlansın ve tabi ki derinde zarar verecek şiddette olmasın. cansın ❤
Yaaa ben kaçırdımKızlar maskeli de olsa bir resim attim. En azindan az cok aklinizda belli olurum.birazdan silerim ama kim gorurse artik
Ama ama gülmezseniz bişey diyeceğim ben de mısırı dilimle yemeyi çok severim
Sarılalım kardeşimSusamım gel kardeşim sarılalım sevgiye muhtaç anneler derneği falan kuralım biz yaolmadı yapamadım ben bu kızı
Yaaa ben göremedim üüüüüSagolun kızlaren cok baharın bkgk yani ve helinin gormesine sevindim ama durup durup bi goremedik seni diyorlardi gerci yarım oldu ama olsun alistik maskeyle yasamaya zaten
Günaydın canım iyi yapmışsın arada olur öyle. Benim oğlan acıdı anasına 8 e gelirken tam kalkış yaptı öncesinde bikaç kere uyansa da uyuttum geri. Ben de biraz yatak keyfi yaptım beraber kalktık biraz kitap okuduk pencereden dışarıyı seyrettik acıktı ona kahvaltısını yaptırdım kızlar uyandı. Onlar bakarken ben de kahvaltıyı hazırladım yedik Göktuğ biizmle de oturuyor 2.kahvaltısında meyve doğradım önüne yarısını yedi yarısını döktü ben çayımı içiyorum şimdi babasının kucağında Ankara havaları dinliyor şimdi paşaGünaydın kızlar. İpektoş pazar demedi acımadı 6.30 da uyandı bugün de. Sabahtan beri o koltuktan o koltuğa atarak onunla oynamaya çalışıyorum. Bi ara enerjim yükselsin diye müzik açtım göbek attıko kahvaltı ederken ben de kahve içtim. Yarım saat oldu uyudu. Herhalde bi yarım saati kalmıştır uyanır. Şu an kendimize kahvaltı hazırlamam gerekirken burda sizin mesajlara cevap yetiştirdim eşimin hazırlamakla işi olmaz o toplayıcı. Bugün de benim keyif yapasım geldi hızlıca bişeyler atıştıralım napalım..
Göktuğ a bir aferin o zamanGünaydın canım iyi yapmışsın arada olur öyle. Benim oğlan acıdı anasına 8 e gelirken tam kalkış yaptı öncesinde bikaç kere uyansa da uyuttum geri. Ben de biraz yatak keyfi yaptım beraber kalktık biraz kitap okuduk pencereden dışarıyı seyrettik acıktı ona kahvaltısını yaptırdım kızlar uyandı. Onlar bakarken ben de kahvaltıyı hazırladım yedik Göktuğ biizmle de oturuyor 2.kahvaltısında meyve doğradım önüne yarısını yedi yarısını döktü ben çayımı içiyorum şimdi babasının kucağında Ankara havaları dinliyor şimdi paşa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?