- 7 Kasım 2019
- 4.541
- 10.001
- 108
Benim de yürüyene kadar iyi kilo aldı Ama iki aydır aynıyız 9.600lerde kv falan atıyor bazen annemler teyzemler zayıf diyorsam bence iyi kilo yaOh oh maşallah ne güzel kilolar onlar.bizim ki bayadır aynı heralde 10 kilo olmamışızdır çok hareketli yemeside nazlı olunca ilerlemiyor pek fotoğraflarda sizlerde çok güzeldiniz ailenizle beraber daha nice yaşlar kutlarsınız inşallah
Seç alla izin aldı işten bi günde kendi izni vardı derken 2 gündür pert oldukUzaktan anlaşıyorlar bak görüyor musun şu sevdalılarıvar bir sıkıntıları işte biz anlayamıyoruz önceki gece 9 dan 3 e kadar hiç kalkmadan uyudu mesela sabah da 7 buçuk gibi uyandı bu gece garipti. Üst yan dişler de geliyor bekledi bekledi hepsini birden çıkaracak benimki belli oldu morarmış onlar da.
The most husbandseçiyorum kocanı maşşallah hep böyle olsun hiç bozulmasın
ben şanslı olanlardan olarak gördüm şimdi daha da ısındı kanım. bir gün yüzyüze görüşmek de nasip olur inşallahKızlar maskeli de olsa bir resim attim. En azindan az cok aklinizda belli olurum.birazdan silerim ama kim gorurse artik
Ahahah ay yerim yaYürümeyi de iyi ki öğrendilerhala meme diyor yürümeye . Geçen avm de tutturdu meme diye. Bir ter döktüm ki sorma . Ayağında patikle az yürüttüm mecbur . Çıldırmış gibi yürümek istiyor bizimki .
Korktu ki bizimki..oturup oturup kalktiAnnem de öğret diyor yavaştan kabızlığı geçer diyor alışırsa bakalım belki yakında başlarım ben öğretmeye
Aman biz o zaman kendimiz gidemiyorduk wc ne ara halledecektik baharim o dikislerleKizz bu nee nasilda yapiyor bebek cok komik ya cok ufak amabiz bayaa gec kalmisiz
Helal olsun size be anne bebişCisde değil ama kakada 5 buçuk aydan beri uyguluyoruz tek çocuk olunca zor gelmiyor bana ve kabızlığı geçti şükürtemizlemeside kolay artık klozete oturtuyorum taharet musluğu ilede yıkıyorum temiz iş oluyor
Ama çiş için cesaret edemiyorum
Feysbikta tuvalet iletişimi diye sayfa var ordan baya şey öğrendim
Oyy yavrum senin güzelliğine masAllahhh@Susam_tanesi geçer herhalde haftaya bu zamana kadar inşallah
Allah sifasini versin kuzunun insAllahBilmem ki erkek olduğundan mıdır ama acayip seviyor sarılmayı sipam. Öpmeyi beceremiyor ama yalıyorBirden gelip sirtima sarılır, bacağıma yatar, göbeğime başını koyar bi de bakıp sırıtarak yapar bunu bayılıyorum bana çekmiş Senin fıstigin anlatacağı çok şey oluyordur gün içinde napsin
Geçen gün başka bir şehre gittiler doktora o başka ilaçlar vermiş, ise yaramaya başladı sanırım inşa geçer gider. Selamını ilettim o da dönecek hatta belki yazmıştır bile ben geriden geliyorum şu anYa aslında beşiğinde yattı doğduğundan beri ama bu dişler hep birden gelmeye çalışınca çocuk başedemedi üstümde uyumaya başladı resmen İnşallah alistirabilirim yeniden ya çok zor çünkü. Uykudan hiçbir şey anlamaz oldum.
İyiyim kuzum sen nasılsınoğlan iyi çok şükür. Ya sorma çok tatlı oluyor üstümde bir pamuk var gibi ama işte çok yorucu dediğin gibi. Neyse bana şimdi çay demliyor gönlümü alacak belli
InsAllah canım..meslek hayatın özüdür yaşekerparem bizim ülkemizde meslek problemleri çok. inşallah mutlu olacağı bir mesleği olur. ben manevi acıdan mutlu oluyordum özellikle engelli çocuklarla çalışırken ama mesleki acıdan hakettiğimiz değeri görmüyoruz ne yazik k
Ben de beklemeye karar verdim.ayni zamanlar baslayalim barimbana tüyo ver ben ali de cok zorlandimSana kolay gelsin ozaman, ben kıçıma dön giymeye fırsat bulamıyorum. Valla ben bunla uğraşamam. Ben denesem tuvalet hariç, heryere denk gelir. kafama bile yapar. Ben durdum durdum bir 5 ay daha bekliyeyim, hem havalar ısınır direk alistiririm diye düşünüyorum, Tabi inşallah. Hem tek parça giyinecek. Şuan kilotlu çorap giyor. İnşallah yanılmıyorumdur, durunun kakasının geldiğini 10 dk önceden anlıyorum çok belli ediyor Değişmezse. Birde hep aynı saat alarm kurmuş gibi günde 2 defa hiç şaşma di saati.
Hemen hemen her çocuk yapıyor demekki. Ali bırakmış umutta hevesini alınca bırakacak belkide. Kaptan mısır yeme olayı biZdede var. Hatta Duru mücveri iki haftadır, umuttan gördü. Mama sandalyesinin üzerinden eğilerek yiyor. Ağzı ile kaptan çıkaramadığı için direk koyuyorum. Bu çocuklar alem can sıkıntı si yeni heyacan katıyorlar heralde.
Baktım bissuru kisi online..dedim simdi eklersem bayagi bi kisi gorur..maskeli ama idare edin kizlarben şanslı olanlardan olarak gördüm şimdi daha da ısındı kanım. bir gün yüzyüze görüşmek de nasip olur inşallah
Heheheh alemsin yaaa heheh
Tamam çok sevinirim kuzum bekliyorum fotobu nazar muhabbeti nedir ya herkes taktı. bende korkarım inanırım da ama bunlar çocuk illaki huysuz olacaklar. konuşamıyorlar ki ağlayacaklar bağıracaklar iletişim kurmaya çalışıyorlar. oyuncak da değiller ki ye iç oyna uyu. çocuk büyütmek çok çok zor ve sabır isteyen bir durummuş ben net onu anladım.
bizde var arel.seviyor. aslında hayal.yetenegini kisitlayici ama ill etapta resme tesvik edici olabiliyor civan kalemi yeme peşinde. hareketli kitap cok ilgi goruyor ikisinden de.ebru_can_ebru canim piyano tarzı birşeyler mi alsan. ilgi goruyor civan tarafından. foto paylaşmak lazım aslında. ama evde değilim. bu konuyu iki gün sonra tekrar konuşalım
geride duramadım bakiverdim masallah hem güzel hem de cok guzel bir enerjisi var. eminim çok iyi anlasirsiniz
bennnnn. bazen gerçekten tahammülüm kalmıyor hani çalışırken ya da okulda cumayı beklerdik ya onun gibi ama hemen hatırlatma yapıyorum huhuuuu kendine gel bu 7×24 mesai ara yok devamkeee
kayın ailem ne güzel bir ifade
susam canim insaniz ve çocuklarımız da her duyguyu öğrenecekler bu kadar haksızlık etme kendine ve yüklenme. herşeyin en doğrusunu yapmaya çalışırken bazen birşeyler eksik kalıyor sanki yani nasilndesem duygu olarak dogalin disina cikiyoruz gibi. o senin kizin anlik bir ses yükselmesi oldu ama ona sarildin sevmeye devam ettin sikinti yok. cocuklar buyikler gibi degil. küskünlük kızgınlık çok geçici çok büyük kalpleri var sadece sevmeye sevgiye odaklı. her duygu yaşanmak için yeter ki sonu sevgiye bağlansın ve tabi ki derinde zarar verecek şiddette olmasın. cansın ❤
biz evdeyken gece çok çok kalkıyor ama başka yerde yer yatağında daha bi güzel uyuyor buna ne demeli. ama şunu söylim 3 yasa kadar sabir diyelim. yani tabiki simdiki kadar zor olmayacak birkac ay sonrasi bile daha iyi olacakdır ama yol uzun✌
daha napacan baharcim masallah sana elinden gelenin fazlasını yapıyorsun bence
ben gorduuum.Kızlar maskeli de olsa bir resim attim. En azindan az cok aklinizda belli olurum.birazdan silerim ama kim gorurse artik
Yok canım ben yetiştirmen için demedim yani destek almak o çocuğu yönlendirme için söyledim yanlış anladın sanırımSağol canım benim. Normal çocuk yaramazlık ları. Ben eski anam babam usulü yetiştireyim, tikanmadigim sürece düşünmüyorum yardım almayı.
Çok güzelsiniz ki çok maşallahKızlar maskeli de olsa bir resim attim. En azindan az cok aklinizda belli olurum.birazdan silerim ama kim gorurse artik
Sana da canım benimHerkese iyi geceler rahat uykular
Tm canım beraber başlarız. İnşallah kurtuluruz bezden sıkıntısız bir şekilde.Korktu ki bizimki..oturup oturup kalkti
Aman biz o zaman kendimiz gidemiyorduk wc ne ara halledecektik baharim o dikislerle
Helal olsun size be anne bebişElif korktu ya
Oyy yavrum senin güzelliğine masAllahhhgecmis olsun annesi bizim.de ayni yanak ve mor bu aksam.oldu
Allah sifasini versin kuzunun insAllahdisler her turlu dert ya..kimi cabucak ve hizli.kimi yavas ama zor..ama bildigim bisey varsa her turlusu zor
InsAllah canım..meslek hayatın özüdür yainsAllah kendini ait hissettigi ve basarabildigi meslekleri olur yavrularımizin hangi meslege hak edilen deger tam veriliyor ki helincim
Ben de beklemeye karar verdim.ayni zamanlar baslayalim barimbana tüyo ver ben ali de cok zorlandim
Yönlendirme için benmi destek alayım, umutmu pedegok yardımı alsın. Valla aşkım ben bişi anlamadım. Kusura bakmaYok canım ben yetiştirmen için demedim yani destek almak o çocuğu yönlendirme için söyledim yanlış anladın sanırım
Hahahah alemsin yaaKalppare aşkısı bende o şanslı kişiler arasındayım. Eğer görmeseydim yikardim burayı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?