2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Benim de yürüyene kadar iyi kilo aldı Ama iki aydır aynıyız 9.600lerde kv falan atıyor bazen annemler teyzemler zayıf diyorsam bence iyi kilo ya

Seç alla izin aldı işten bi günde kendi izni vardı derken 2 gündür pert olduk ama değdi normal de temizlik falan yapmazdı üşengeçtir dün yatak odasının güneşliğini asmayı unutmuş sabah uyanınca bi baktım güneşlik asıyor daha gözü açılmadan içim rahat etmedi falan dedi ben şok temizliğin zehrini aldı sanırım

Ahahah ay yerim ya senin bu kız beni öldürecek meme diyip yürümeyi kastetmek hangi seviye acaba

Annem de öğret diyor yavaştan kabızlığı geçer diyor alışırsa bakalım belki yakında başlarım ben öğretmeye
Korktu ki bizimki..oturup oturup kalkti
Kizz bu nee nasilda yapiyor bebek cok komik ya cok ufak ama biz bayaa gec kalmisiz
Aman biz o zaman kendimiz gidemiyorduk wc ne ara halledecektik baharim o dikislerle
Helal olsun size be anne bebiş Elif korktu ya
@Susam_tanesi geçer herhalde haftaya bu zamana kadar inşallah
Oyy yavrum senin güzelliğine masAllahhh gecmis olsun annesi bizim.de ayni yanak ve mor bu aksam.oldu
Allah sifasini versin kuzunun insAllah disler her turlu dert ya..kimi cabucak ve hizli.kimi yavas ama zor..ama bildigim bisey varsa her turlusu zor
InsAllah canım..meslek hayatın özüdür ya insAllah kendini ait hissettigi ve basarabildigi meslekleri olur yavrularımizin hangi meslege hak edilen deger tam veriliyor ki helincim

Ben de beklemeye karar verdim.ayni zamanlar baslayalim barimbana tüyo ver ben ali de cok zorlandim

Hemen hemen her çocuk yapıyor demekki. Ali bırakmış umutta hevesini alınca bırakacak belkide. Kaptan mısır yeme olayı biZdede var. Hatta Duru mücveri iki haftadır, umuttan gördü. Mama sandalyesinin üzerinden eğilerek yiyor. Ağzı ile kaptan çıkaramadığı için direk koyuyorum. Bu çocuklar alem can sıkıntı si yeni heyacan katıyorlar heralde.

Tamam çok sevinirim kuzum bekliyorum foto

Tm canım beraber başlarız. İnşallah kurtuluruz bezden sıkıntısız bir şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…