Yemeyen çocuk çok zor seni o kadar iyi anlıyormki.. Aynı durumdahım. Bi kaşık yese sevnyorm artık. Allah yardmcn olsn canmMalesef geçmedi çnkü hiçbirşey yemiyor, sadece su içiyor. Yarım muzla antibiyotk içiyor . Toz olanı neye kattıysam içmedi. Meyveli yoğurt aldm ilk defa tozu ona kattm belki içer dye. Ağzına sürmedi.
Ne yapacağım nasl besleyeceğim nasl iyileşecek hiç bilmiyorum..
Malesef geçmedi çnkü hiçbirşey yemiyor, sadece su içiyor. Yarım muzla antibiyotk içiyor . Toz olanı neye kattıysam içmedi. Meyveli yoğurt aldm ilk defa tozu ona kattm belki içer dye. Ağzına sürmedi.
Ne yapacağım nasl besleyeceğim nasl iyileşecek hiç bilmiyorum..
Herkese merhaba nasipse bende Nisan annelerinden olacağımhamileliğim çok zor geçiyor bulantılarım hala devam ediyor bana tavsiyelerde bulunun nolur ne kadar daha böyle sürer sizce dayanacak gücüm kalmadı
Kullanmadığım ilaç kalmadı desem hiçbiri fayda etmiyor sadece damar yoluyla alınca o da gün içinde kesiyor sonra aynı simdi aksam bulantılarım basladı cok yoruyor beni size iyi gelen yiyecekler varmıydıRabbim şifa versin inşallah sanada bol bol sabır versin. Keşke bir önerim olsa ama dua etmekten iyi şeyler dilemekten başka bir şey yapamıyorum
Merhaba. Bu kişiden kişiye çok değişkenlik gösteren bir durum olduğu için şu zaman geçer diye bir tahminde bulunamıyorum. Burada bazı arkadaşlarımız ilaç kullanıyor bulantılar için. Siz herhangi bir şey kullanıyor musunuz?
Evet benm de içime sindi ama bakalım belki de prenses geliyodur. Daha kesin değilGüzelmiş ismi. Deniz çok var o da güzel isim ama iyi olmuş vazgeçtiğin
Kullanmadığım ilaç kalmadı desem hiçbiri fayda etmiyor sadece damar yoluyla alınca o da gün içinde kesiyor sonra aynı simdi aksam bulantılarım basladı cok yoruyor beni size iyi gelen yiyecekler varmıydı
Valla bende öyle sanırımSorma canım ne uyuması gece bir dizimden bacaklarıma kadar bir agrı bel agrısı zaten hayla tuvalette geçen saatler bilmiyorum artık doğuma ben öyle gidecem galiba
Sanada çok geçmis olsun canım inşallah iyi haberler alırsınÇok geçmiş olsun kuzum benimde aynı konumda çok yorulmasan işe gidebilirsin dedi ama ben oral alıyorum bakalım yarın kontrole gideceğim
Gözünüz aydın. ne güzel haber bu. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Gunaydin kizlar, dun kontroldeydim hem ikili test hemde cinsiyet icin. Cinsiyetimiz belli oldu, kizimiz geliyor Allahin izniyle@Lepistesb listeye kiz ekle canim Bir oglum vardi, simdide kizim oluyor cok mutluyuz cok sukur ☺
benim azalmaya başladı ama hala yemek yapamıyorum. arada olsa da hafifledi en azından. beyaz nohut, ince grissini iyi geliyor bana. ama bunları bulantı başlamadan almam lazım başladıysa durdurmak imkansız. bir de şunu farkettim eğer kusmayı engellersem o günüm mahvoluyor.Kullanmadığım ilaç kalmadı desem hiçbiri fayda etmiyor sadece damar yoluyla alınca o da gün içinde kesiyor sonra aynı simdi aksam bulantılarım basladı cok yoruyor beni size iyi gelen yiyecekler varmıydı
En iyi alışverişKızlar bugün bebek mağazasına girdik. Emzirme minderi ve emzirme önlüğü aldım. Çok tatlı değil mi ya?Henüz cinsiyet bilmiyoruz ama ikisine de kullanılır su yeşili renginde diye düşündüm. Eki Görüntüle 2542875
Çok teşekkür ederim.En iyi alışverişSağlıkla, iyi günlerde kullanın inşallah
çok tatlı... güle güle kullanın..Kızlar bugün bebek mağazasına girdik. Emzirme minderi ve emzirme önlüğü aldım. Çok tatlı değil mi ya?Henüz cinsiyet bilmiyoruz ama ikisine de kullanılır su yeşili renginde diye düşündüm. Eki Görüntüle 2542875
Çok teşekkür ederimçok tatlı... güle güle kullanın..
Fındık ve Antep fıstığı iyi geliyor bana. Bazen de kola içiyorum şekersiz. Tost makarna yoğurt lahmacun.. kaşar ve haşlanmış yumurta ayrıca labne bir nebze yiyebiliyorum. Prilam ilaç denedin mi? Bugün patates salatası yaptım bol limonlu ve kremalı mantar çorbası ilk defa değişik birşeyler yiyebildim. İlaç iyi geliyor bana ama sizin gibi olan komşum var hep serum alıyor hiçbir ilaç yaramadı ona. İlaç içmesem yiyemiyorum hiçbirşey. Geçen ilaç içmeyi unuttum çok kötüydü.Kullanmadığım ilaç kalmadı desem hiçbiri fayda etmiyor sadece damar yoluyla alınca o da gün içinde kesiyor sonra aynı simdi aksam bulantılarım basladı cok yoruyor beni size iyi gelen yiyecekler varmıydı
Allah kolaylık ve sabır versin. Senin kadar kotu değilim bazı günler iyi oluyorum ben ama benim de sabrım tükeniyor her sabah bulantiyla uyanmaktan. Bugün metpamid kullandım çok kotuydum , akşama doğru iyi geldi bir şeyler yiyebildim.Kullanmadığım ilaç kalmadı desem hiçbiri fayda etmiyor sadece damar yoluyla alınca o da gün içinde kesiyor sonra aynı simdi aksam bulantılarım basladı cok yoruyor beni size iyi gelen yiyecekler varmıydı
Seninle günlerimiz aynı. Benim hala bulantılarım var ilaç biraz yatıştırıyor. Kızımda 11. Haftada aniden kesilmişti aynen dediğin gibi. Ama bunda hiç geçmeyecek gibi geliyor.Kızlar bulantılarınız nasıl geçti mi? Benden öndesiniz çoğunuz, umut verin banaNasıl geçiyor ayrıca, böyle bir sabah kalkınca geçmiş mi oluyor? Sabrım tükeniyor benim 6 haftadır aralıksız devam ediyor.
Ben daha hiç ilaç kullanmadım, doktor vermiyor, kafama göre de kullanmak istemiyorum. Artık bugün ne yiyebilirim acaba diye düşünmekten yoruldum. Kusmalarım azaldı ama bulantılarda azalma yok. İnşallah geçer en kısa zamanda da kurtuluruz.Seninle günlerimiz aynı. Benim hala bulantılarım var ilaç biraz yatıştırıyor. Kızımda 11. Haftada aniden kesilmişti aynen dediğin gibi. Ama bunda hiç geçmeyecek gibi geliyor.
Canım gözün aydın iki duyguyu da tatmış olacaksın insallahGunaydin kizlar, dun kontroldeydim hem ikili test hemde cinsiyet icin. Cinsiyetimiz belli oldu, kizimiz geliyor Allahin izniyle@Lepistesb listeye kiz ekle canim Bir oglum vardi, simdide kizim oluyor cok mutluyuz cok sukur ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?