- 7 Kasım 2019
- 4.541
- 10.001
- 108
Aynn canım bazen kızıyoeum tüm hamilelikte seni gördüm o yüzden diyorum başımdan ayrılmıyordu bakalım umudum allah nasip ederse 2. Sinde o zaman Cebimde aynayla gezeceğim azcık da bana benzesinne yapacaksın benzdiler iste canim. begenmisiz ki evlenmisiz bosver.
buradaki oruç sorusunu asli okuyunca farketmem, bakar kör oldum iyice.Tabş zenginliği gizliyorum bize gelen paraya gelmesiniman demişken bu sene oruç tutsak çok zorlanır mıyız kızlar diye soracaktım lafı açıldı sorayım
Benşm kolyemde büyük değildi ama ben minimal takımlara aşığımruhum fakir
Aaa yaşasın görümcelikahahahah
ayna iyi fikirmiş,üçüncü çocuktan önce aklıma geleydi daha iyiydiAynn canım bazen kızıyoeum tüm hamilelikte seni gördüm o yüzden diyorum başımdan ayrılmıyordu bakalım umudum allah nasip ederse 2. Sinde o zaman Cebimde aynayla gezeceğim azcık da bana benzesin
Hoşbuldum canımHoşgeldin canım maşallah Çınar’a
Baya erken çıkartmış biz 10. Ayda çıkarttık 2 tane alttan hala öyle
Dilzarım ic dünyani tutturmuşumayhhh ağzından bal damlıyor ayniiii ben dermişim.
şaka bir tarafa surekli kendimle bir mücadele halindeyim. kendimi, yaptığım işi hep eleştiririm. ev işi, annelik, mesleğim. tam olmadığımı biliyorum. eksikliklerimi görüyorum. şunu da yapabilirdim, şöyle davranabilirdim. vs vs. bu da yoruyor beni. ama baska türlü de olmam mümkün değil. eksiklerim varken mükemmelmis gibi davranamam ki. bazen etrafıma bakıyorum, insanlar nasıl da kendilerini harika mükemmel görüyor ve gösteriyor. eskiden inanırdım. simdi inanmıyorum da. olamaz ki çünkü, mümkün değil insaniz. acaba gerçekten öyle mi hissediyorlar yoksa sadece dışarı mi öyle yansitiyorlar en çok bunu merak ediyorum. öyle düşünüyorlarsa gerçekten ne mutlular diyorum. en mükemmel anne, en mükemmel es en mükemmel çalışan gibi hissediyorlarsa bu cok buyuk bir mutluluk. ama bunu asla bilemeyiz sonucta ben de tüm gün etrafta ayyy tüh bugun çocuğuma haksızlık ettim, şu ders için daha iyi hazirlansaydim diye alnıma pişmanlıklarımi yazıp da gezmiyorum. sadece cok samimi olduğum arkadaşlarımla paylaşırım. belki benimle ilgili de böyle düşünen vardir. sadece kendimle kavgaliyim az buçuk.
bu arada benim hakkımda soylediklerin tüm güzel şeyler için çok teşekkür ederim. insallah dua niyetine gecer. senin sandığın gibi biri olurum.
(bak mesela simdi ne cok yazdın millet de cok merak ediyordu senin ic dünyanı diye çekişiyorum kendimle) ama anlatmak iyi geliyor ne yapayım.
Evet canım erken kalıyoruz. 3 ana öğün aralarda da mama yiyor.S Susam_tanesi
Bilmiorum canım onu mantar mi oldu acaba.
Pisikten dolayi mi oldu acaba.
Bilen arkadaslae vardir insallah.
Troysd krem iyi oluyor.
Susam hem oglen hem aksam yemegi erkenkalkiyordunuz degil mi kahvaltı erken oluyor
Elledim bişey yapmadı mantar aklıma gelmedi inşallah değildir yaaGecer insallah hemen aciyor mu kasiniyor mu dersin anlayabildin mi hic
Pazar pazar atmiyim dedim ama inşallah ciddi bişey değildir. Bugün çıktı.Ben de hiç bilmiyorum canım ya. Bence doktorunuza bi gönder bu fotoğrafı
Pişik bile olmadı ki canım anlamadım. Biraz kızarıyordu hemen krem sürünce geçiyordu ilk kez böyle oldu. Bugün kaka bile yapmadı hatta. Neyse pişikten başka bişey olmasın da.. bepantol sensiderm sürdüm akşam yatarken. Olmadı açıp bişeyler daha süreyim.pişik biraz ilerleyince oyle oluyor canim. Asimin da beyaz beyaz sivilceler oldu bu ara. geçen bir kere kokusunu nasil olduysa hissetmemiştim ondan sonra oldu. ama cok hafif bu. teninin nazik olma durumuna göre gecer bir iki güne.
Teşekkürler sonsuzcum aynen hiç belli olmuyor Allah nerede hasta varsa derman versin inşallahGeçmiş olsun canım atlatmış sayılırlar çok şükür nasıl bulaştığı belli değil ki allah uzak etsin hasta olanlara da bol şifa versin İnş
Çok teşekkür ederim miss..Çok geçmiş olsun canm anneciğin le babacığına olacağı varsa biyerden buluyor işte meret neyse ki geçmiş gitmiş bir daha da olmaz inşallah
Oruç bu yıl tutacam nasipse canım. Kızımda 9 aylıktı tutmuştum iftara yakın sütüm almıştı Bi keresindeAllahın hikmeti değil de ne dedim ya düşün kaç saattir açsın susuzsun sürekli de emzirşyorsun bir baktım ıslanmış sütten üstüm ki öyle sütlü de değilim yani sahurda üzüm hurma falan yiyordum bol su içiyordum iftardan sonra da. Bilmiyorum tabi kaç yıl oldu inşallah bu yıl tutarım diyorum bakalım.
Ben de bişeye benzetemedim ama krem sürüyorsan üstünü o beyazlatmış olabilir de bilemedim. Evde ne krem varsa sür bakalım yarın nasıl olacak
Poposunun arasında canım badi değil bez geliyor oraya.Çıtçıtlı badişi falan değdi de sürttü mü acaba canım bende hiç bilemedim ama telaş etme önemli bir şey değildir İnş
Bezin pamukçukları oluyordu aralarda. Onlar yaPışınca böyle oluyordu silince geçiyordu ama bu baya cilt beyazlamış. Pamuk falan değil.Çok geçmiş olsun canm anneciğin le babacığına olacağı varsa biyerden buluyor işte meret neyse ki geçmiş gitmiş bir daha da olmaz inşallah
Oruç bu yıl tutacam nasipse canım. Kızımda 9 aylıktı tutmuştum iftara yakın sütüm almıştı Bi keresindeAllahın hikmeti değil de ne dedim ya düşün kaç saattir açsın susuzsun sürekli de emzirşyorsun bir baktım ıslanmış sütten üstüm ki öyle sütlü de değilim yani sahurda üzüm hurma falan yiyordum bol su içiyordum iftardan sonra da. Bilmiyorum tabi kaç yıl oldu inşallah bu yıl tutarım diyorum bakalım.
Ben de bişeye benzetemedim ama krem sürüyorsan üstünü o beyazlatmış olabilir de bilemedim. Evde ne krem varsa sür bakalım yarın nasıl olacak
Başla yerde yok canım. Bir ara kollarında kızarıklık ve kabuklanma olmuştu atopik dermatit dedi krem verdi. O ara yaban mersini ve yumurta beyazı vermiştim onlara bağladım. 2 gündür de yumurta beyazını tekrar vermiştim o mu acaba dedim ama kollarındakine benzemiyor. Islak bölge olduğu için böyle olmuş olabilir mi ki. Dilzar da pişik dedi. O daha ihtimal geliyor.işi çok canim.biz ustesinden gelemeyiz. babamlar mustakilde yayla evi de var yeter iste
bizde 2 kedi var zaten. sagolsun babam da durmaz surekli.birseylwr aliyor. arel baya hayvan gördü hic de korkmaz. ben daha tirsagim. kedilere zaafim ayri ❤
aaa ayipsin ben sana özelden atayım canim
ah b12 eksikliği o zaman benim kafa gitmiş ama sen diyince biri vardı gibi oldu ama kimdi ki
hoşgeldin canim. cok geçmiş olsun. eminim çok zordur. iyi bir doktor denk gelir de en kolay şekliyle bu süreci atlatırsınız umarim
kimsesiz hayvanların kimsesi kısmını şimdi anladım. Allah razı olsun senden. ne güzel birşey yapıyorsun. bizde çok duskunuz kârı koca. sitedeki kedilere felan çok.baktik. yani apartmanda olmamıza rağmen kedinin biri yuları çıkıp evimizi buluyorbi ara manitasini da getirmişti
ah susam kaşıdı desem değil bilemedim ben. başka bir yerde var mı acaba?
Araya yakın aslında bezin pamukları geliyor lastikleri değil de. Görmek istemezseniz diye fotoyu biraz kestim de tam yeri anlaşılmadıS Susam_tanesi
Tam ben diyecektim bez sıkıyor olmasın diye..
Sen yazmışsın zaten bez geliyor oraya diye
S Susam_tanesiZeyay1420 Jadesi online olanlar insAllah yakalayabilmisimdir
Düzenleme..maalesef kaçırdım galiba
Hiçde öyle demiyorum aksine keyifle okuyorum senin yazılarını ayrıca insan Bi rahatlıyor yazıncaayhhh ağzından bal damlıyor ayniiii ben dermişim.
şaka bir tarafa surekli kendimle bir mücadele halindeyim. kendimi, yaptığım işi hep eleştiririm. ev işi, annelik, mesleğim. tam olmadığımı biliyorum. eksikliklerimi görüyorum. şunu da yapabilirdim, şöyle davranabilirdim. vs vs. bu da yoruyor beni. ama baska türlü de olmam mümkün değil. eksiklerim varken mükemmelmis gibi davranamam ki. bazen etrafıma bakıyorum, insanlar nasıl da kendilerini harika mükemmel görüyor ve gösteriyor. eskiden inanırdım. simdi inanmıyorum da. olamaz ki çünkü, mümkün değil insaniz. acaba gerçekten öyle mi hissediyorlar yoksa sadece dışarı mi öyle yansitiyorlar en çok bunu merak ediyorum. öyle düşünüyorlarsa gerçekten ne mutlular diyorum. en mükemmel anne, en mükemmel es en mükemmel çalışan gibi hissediyorlarsa bu cok buyuk bir mutluluk. ama bunu asla bilemeyiz sonucta ben de tüm gün etrafta ayyy tüh bugun çocuğuma haksızlık ettim, şu ders için daha iyi hazirlansaydim diye alnıma pişmanlıklarımi yazıp da gezmiyorum. sadece cok samimi olduğum arkadaşlarımla paylaşırım. belki benimle ilgili de böyle düşünen vardir. sadece kendimle kavgaliyim az buçuk.
bu arada benim hakkımda soylediklerin tüm güzel şeyler için çok teşekkür ederim. insallah dua niyetine gecer. senin sandığın gibi biri olurum.
(bak mesela simdi ne cok yazdın millet de cok merak ediyordu senin ic dünyanı diye çekişiyorum kendimle) ama anlatmak iyi geliyor ne yapayım.
Kahvenin her türlüsü makbul afiyet bal şeker olsunEşim evdeyken bitsin diye motor taktıkmalum yardım eden olmadığı gibi teklif eden de olmadı dilucuu bile kimseden beklediğim ya da çağıraxağım için değil de neyse
Ooo sabah kahvemi içtim bile iş bitmeden kabul olur mu
Egg Hoşgeldin merak ediyordum seni en son yazdığın zamanlar çınar çok sıkontılıydı alerjisi olduğu belli olmuş sıkı bir diyete girmişti diye hatırlıyorum. Alerjik bebek çok zor heleki herşeye alerjisi varsa Allah yardımcın olsun güç kuvvet versin kolaylıklar diliyorumKızlar selamlar. Konuşmayalı nasılsınız? İnşallah hepiniz ve güzel bebekleriniz iyisinizdir.Kalppare selamlarını aldım canım çok teşekkür ederim. Benim bebişin her şeye alerjisi var ve tüm hızıyla devam ediyor malesef. Kızarıklıklar aylardır geçmedi. Kaşınmaktan uyuyamıyoruz genelde. Alerji uzmanına gittik en son. Bakalım test falan yapılacak. Bizden haberler böyle
Bi kaç gün içinde alışır ara tatilde 3 hafta kv yanında kalınca bile Ayşe evi çok yabancıladı iki gün kucağından inmemişti yere bırakır bırakmaz ağlıyor kucağıma tırmanıyordıSağol canım beniminşallah iyi gelsin yabancıları ilk 2 gün yanındaysan ağlamıyor ama giderken kendi başına kalmak istemedi bugün daha iyi açılmaya başladı uzaklaşıyor ufak ufak
Yoruldum ama belim anlayışlı oldu çok şükür ağrım yoktu acısı sonra çıkar mı bilmem
Aynen öyle bütün gün mutfaktan çıkamıyorum değişik bişeyler yapayım Zeynep atıştırmalık bişeyler arıyor sürekli abur cubur aldırmıyorum eve onun için evde kek falan eksik etmemeye çalışıyorum ayşeye ayrı yemek telaşı zaten başlı başına Bi iş bütün günüm yemek yap topla kaldır sonraki öğünü hazırla döngüsüyle geçiyor eşim beylere göre de ne yapıyorsun bütün gün mutfakta oluyorCanım oluyor öyle insanın dolduğu anlar hem eşin hem senin için söylüyorum. Mutfak işi zaten hiç bitmiyor ve göze de görünmüyor. Miss de yaşamıştı aynı tartışmayı eşiyle hatırlıyorum. Hafta sonları ben de aynen mutfaktan çıkamıyorum. Eşim de çocukla ilgileniyor o da ona söyleniyor ben bütün gün ilgileniyorum diye. Bu arada çocuğun yemekleri yapılıyor kırk kere yanıma geliyorlar bunları saymıyor ama. Öyle herkes kendi durumundan şikayetçi. Zor zor çocuklu hayat çok zormuş. Bugün şey diyorum annelerin neden yemekleri sabahtan yapıp koyduğunu anladım çocuklara öğlen ne yedireceğiz diye düşünmektense iki öğünü bir arada yapıyorlar. Ben hala hep akşama ayrı ipeğe öğlene ayrı düşünüyorum o yüzden de mutfaktan çıkamıyorum. Bi de dediğin gibi kahvaltıya da hep mutlaka bişey yapmak isterim zaten hafta içi yapamıyoruz diye. Uyku araları da çamaşır dolap düzenleme vs ile geçiyor. Haklısın yani..
Yarın sabahtan at bence canım ya. Belki önemlidir ne bileyim. Önemsizse de için rahatlar kafaya takmazsın.Evet canım erken kalıyoruz. 3 ana öğün aralarda da mama yiyor.
Elledim bişey yapmadı mantar aklıma gelmedi inşallah değildir yaabu aralar pek ağlak ama dişe bağlıyorum. Çok da salya var. Altını zaten hep zor alıyorum. Bilmiyorum yaa
Pazar pazar atmiyim dedim ama inşallah ciddi bişey değildir. Bugün çıktı.
Canım çok teşekkür ederim. Çınar 4.5 aylıkken emmeyi bıraktı. Neocate mama kullanıyoruz. Ek gıdaya başladık başlayalı sürekli alerji oluyor. Elma, armut, muz, havuç en basit şeyler bile alerji yaptı. Neredeyse yaşına girecek daha yumurta, süt ürünleri, et ürünleri, balık falan tadamadı. Yediği şey sabah salatalık ve zeytin, öğleden sonra kabak, taze soğan, pırasa çorbası. Bu kadar. Gelişimi şu ana kadar normaldi ama alerni uzmanı biraz yavaş dedi gelişimine. Test yapıp diyeti açmaya çalışacağız.Ben kaçırdım yine
Hiçde öyle demiyorum aksine keyifle okuyorum senin yazılarını ayrıca insan Bi rahatlıyor yazınca
Kahvenin her türlüsü makbul afiyet bal şeker olsun
Egg Hoşgeldin merak ediyordum seni en son yazdığın zamanlar çınar çok sıkontılıydı alerjisi olduğu belli olmuş sıkı bir diyete girmişti diye hatırlıyorum. Alerjik bebek çok zor heleki herşeye alerjisi varsa Allah yardımcın olsun güç kuvvet versin kolaylıklar diliyorum
Bi kaç gün içinde alışır ara tatilde 3 hafta kv yanında kalınca bile Ayşe evi çok yabancıladı iki gün kucağından inmemişti yere bırakır bırakmaz ağlıyor kucağıma tırmanıyordı
Aynen öyle bütün gün mutfaktan çıkamıyorum değişik bişeyler yapayım Zeynep atıştırmalık bişeyler arıyor sürekli abur cubur aldırmıyorum eve onun için evde kek falan eksik etmemeye çalışıyorum ayşeye ayrı yemek telaşı zaten başlı başına Bi iş bütün günüm yemek yap topla kaldır sonraki öğünü hazırla döngüsüyle geçiyor eşim beylere göre de ne yapıyorsun bütün gün mutfakta oluyor
Duramadım attım valla gece geceYarın sabahtan at bence canım ya. Belki önemlidir ne bileyim. Önemsizse de için rahatlar kafaya takmazsın.
oyy ama çok güzel olmuşsunuz maşallahsagolasin canim.2 gun sonra doğum gunu ama eşim cok yorgun oluyor hafta içi. en azindan foto işlerini halledelim dedim. dogum gününde de pasta kestik mi oldu bitti gitti.
Yok canım damla verdi günde 1 defa damlar dedi sadece arada çay falan sürdüm ama ilgilenemedim ki neye koşacağım şaşırdım 2 ara 1 sderedoktor yika masaj yap vs dedi mi? bebek olduğu için nasil olur bilmiyorum. ben de çıktığında göz doktoru gözünü bebe şampuaniyla yika demişti. sonra damla damlatiyordum. Asya çok küçük ama. Bende çok cikti bir tanesi hariç hepsi gecti. o sonuncusunu da aldırmak zorunda kalmıştım. gecme ihtimali daha çok. insallah sifa bulsun Asyacik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?