- 27 Aralık 2014
- 2.197
- 4.858
- 133
- 35
Gecer insallah hemen aciyor mu kasiniyor mu dersin anlayabildin mi hicKızlar ipek in poposunda böyle bir kızarıklık var bu ne oluyor? Pişik desem o beyazlıklar ne hiç görmemiştim böyle bişey?Eki Görüntüle 2806341
Saol canım inat ettim 3 gün oldu geleli günlük 6 saat çalışma ile başladım KPSS illetine İnş bu sene son olurOoo erkenden gittin yani yaptin dediğini helal sana.
Gözün aydin canim güzel geçsin insallah.
Hanimaga nasil tepki veriyor
Ben de hiç bilmiyorum canım ya. Bence doktorunuza bi gönder bu fotoğrafıKızlar ipek in poposunda böyle bir kızarıklık var bu ne oluyor? Pişik desem o beyazlıklar ne hiç görmemiştim böyle bişey?Eki Görüntüle 2806341
Insallah nasip olur canim. Dedigin gibi emeklerinin karsiligini alirsin.6 saat cok iyi cidden.Saol canım inat ettim 3 gün oldu geleli günlük 6 saat çalışma ile başladım KPSS illetine İnş bu sene son olur
Zara artık çok seri yürüyor aralarda kötü düşüyor ama bir saniye bile oturmuyor keyfi yerinde dayısı teyzeleri oynuyor bol bol bir uyutup emzirip altını değiştiriyorum
Ama babasını özlemiş belli bugün eşimle görüntülü konuluyoruz her şeye yalandan bir Gülme anlatamam
Hayırlısı artık her şey güzel bir gelecek için mutlu anne mutlu çoçuk
Çıtçıtlı badişi falan değdi de sürttü mü acaba canım bende hiç bilemedim ama telaş etme önemli bir şey değildir İnşKızlar ipek in poposunda böyle bir kızarıklık var bu ne oluyor? Pişik desem o beyazlıklar ne hiç görmemiştim böyle bişey?Eki Görüntüle 2806341
işi çok canim.biz ustesinden gelemeyiz. babamlar mustakilde yayla evi de var yeter isteOhh sevgi pıtırcıkları maşallah onlara . Müstakil ev güzel de işi çok olur . Biz müstakil ev özlemini yazın babamın bağında gideriyoruzbu yaz Sena bahçede koşuşturur inşallah sağlıkla . Bahçede bizim de köpeğimiz var , tavuk da düşünüyorlr ama kim bakacak sürekli kalmıyorlar ki
bizde 2 kedi var zaten. sagolsun babam da durmaz surekli.birseylwr aliyor. arel baya hayvan gördü hic de korkmaz. ben daha tirsagim. kedilere zaafim ayri ❤Yaaa ne güzel maşAllahyaa sehir merkezinde iyi bir müstakil ev bulmak çok zor ki isi çok ama rahatı da çooooook..açıkçasi 2. Çocukla birlikte hayal ediyorum bazen ama eşim hiiiiç orali değil ya ben kedi dışında hayvan bakamam ama köpek de yavrudan yetistirmisligim var gerci o da olur ama tavuktu civcivdi ordekti zor geliuor bana ama bi inek olsa ne güzel olurdu ama onun da derdini anlamam mahfolur hayvancagiz benim elimde amaan kedi olsun baska gerek yok bol kedili bi ev hayal ediyorum bahceli ama şöyle 3 5 tane olsun bol derken.bir arkadasimin tam 32 kedisi vardi sonra veterinerlik okudu.son skor kac bilmiyorum o kadar da abartamam aayy hayallere daldim çıkamıyorum helinnn eşime bahsedince anca hayalini kur nnnassslaaa diyor
aaa ayipsin ben sana özelden atayım canimInsta sifresi mi hahahahahyok kuzum aman kalsın sen de ben çoğu arkadasii gördüm zaten.koymuslardi buraya. Umudum sonsuz umut jade sonsuzsukurler susam miss asli yesim ebru iki bahar zeyay... daha da vardir belki de hatırlayamıyorum onlar da beni görsün dedim seni dilzarı görmedim galiba bi tek belki bigun o da nasip olur
Online olanların resim yanında yesil bir cevrimici logosu oluyor canım. Bi de isme tiklayinca en son ne zaman girmiş ya da online mi yazıyor.
S Sonsuzsukurler sonsuzum.alintilayamamisim herhalde seni.. tesekkur ederim canım. Goz rekleri benziyor ama sekilleri pek benzemiyor diyorlar. Ama sen benzettin sevidnimevet mont abisinden renk gri olunca giydirdim valla zaten yepyeni..ee koronadan disari da ciktigimiz yok yenisi mi alaydim ama günlük elbiselerin cogunu yeni aldim abisi kiskandi giydirmedi.ilk zamanlar giydirdim ama gecen gun abisinden kalma mavis bi alt pijama vardi onu giydirdim bütün gün pijamaya cici yaptı anladim ki arada mavili de giydirmeliyim Alinin eskisi cok ya...giyilemeyecek olani hic giydirmiyorum valla.. zaten cinsiyetleri de degisik.illa leke falan kalmis oluyor bisey bisey oluyor
ah b12 eksikliği o zaman benim kafa gitmiş ama sen diyince biri vardı gibi oldu ama kimdi kiYok be grupta baya oldu taşınan darısı evi satınca size olsun kuzum Allah içine sindirsin
hoşgeldin canim. cok geçmiş olsun. eminim çok zordur. iyi bir doktor denk gelir de en kolay şekliyle bu süreci atlatırsınız umarimKızlar selamlar. Konuşmayalı nasılsınız? İnşallah hepiniz ve güzel bebekleriniz iyisinizdir. @sekerpare5939 selamlarını aldım canım çok teşekkür ederim. Benim bebişin her şeye alerjisi var ve tüm hızıyla devam ediyor malesef. Kızarıklıklar aylardır geçmedi. Kaşınmaktan uyuyamıyoruz genelde. Alerji uzmanına gittik en son. Bakalım test falan yapılacak. Bizden haberler böyle
kimsesiz hayvanların kimsesi kısmını şimdi anladım. Allah razı olsun senden. ne güzel birşey yapıyorsun. bizde çok duskunuz kârı koca. sitedeki kedilere felan çok.baktik. yani apartmanda olmamıza rağmen kedinin biri yuları çıkıp evimizi buluyorO dediğin 3-5 kedi oluyor sana 15 kedibenim bahçede de 2 kedim vardı. 1 sene sonra 7 oldu, öbür sene 10, 15 derken 20 den sonra sayamadım duyan geliyor, gelen arkadaşını da getiriyor ayda 45kg mama aldığımı bilirim. Neyse ki bir kısmı sağa sola takılmaya başladı yoksa huniyi takacaktım
ah susam kaşıdı desem değil bilemedim ben. başka bir yerde var mı acaba?Kızlar ipek in poposunda böyle bir kızarıklık var bu ne oluyor? Pişik desem o beyazlıklar ne hiç görmemiştim böyle bişey?Eki Görüntüle 2806341
Saol canım benim boşuna hanımağa demiyorum ben keyfi yerinde ipleri ele almış durumda herkes pervane biraz havalar soğul ışınsın bolca dışarı da çıkar atar tüm enerjisini İnşInsallah nasip olur canim. Dedigin gibi emeklerinin karsiligini alirsin.6 saat cok iyi cidden.
Cok iyi olmus bi alt degisme bi meme oh.
Hanimaga da mutlu oluordur eminim eğlencelidir onun icin.
Allah emeklerinin karşılığını verir inşallah gönlüne göre olur herşeySaol canım inat ettim 3 gün oldu geleli günlük 6 saat çalışma ile başladım KPSS illetine İnş bu sene son olur
Zara artık çok seri yürüyor aralarda kötü düşüyor ama bir saniye bile oturmuyor keyfi yerinde dayısı teyzeleri oynuyor bol bol bir uyutup emzirip altını değiştiriyorum
Ama babasını özlemiş belli bugün eşimle görüntülü konuluyoruz her şeye yalandan bir Gülme anlatamam
Hayırlısı artık her şey güzel bir gelecek için mutlu anne mutlu çoçuk
Sen eşittir ben canım bizde zerre bana benzemiyor Zara o kadar alıştım ki sokakta falan beraber görenler bile hemen ayy aynı babası diyor başta çıldırıyırdum da alıştımAsim tıpkı babasıbir teli bana benzemiyor
Amin canım İnşAllah emeklerinin karşılığını verir inşallah gönlüne göre olur herşey
Çok geçmiş olsun canm anneciğin le babacığına olacağı varsa biyerden buluyor işte meret neyse ki geçmiş gitmiş bir daha da olmaz inşallahGünaydın, herkesin sağlığı iyi olsun..
Benden haberler maalesef hastalıkla ilgili.
Annem 75 babam 72 yaşında ikisi de 7 gundur corona.
Annemin zaten hipertansiyon ve obezitesi var. Ayriyeten Vertigo. Çok zor geçiyor onunki.
Babam daha az kronik hastalığa sahip.
Spor yapar yemesine dikkat eder babam daha kolay geçiriyor. Yine de bunyeleri sarsıldı. Allah'ım tüm hastalara şifa versin
Başladığında annem hiç dışarı çıkmadığı için grip veya soğuk algınlığı sandı. Babam da ateslenince test yaptilar ikisi de pozitif
:'((
Şuan ilaçları içiyorlar ve sağlık bakanlığı ile takip ediliyorlar ama biz hala bulamadık nereden kaptılar. Babam sadece ekmek almaya ekmek büfesine gidiyordu. Haftada bir pazara kadar gidiyor kasaba manava uğruyordu. Maskesiz dolaşmaz. Yine de bulmuş bir yerden. Neyse atlattilar daha iyiler Allah'a şükürAl
Aman aman anneler siz dikkat edin.
Sakın bu hastalığı kapmayin. Anne-babam atlatana kadar akla karayı seçtik
Herkese sevgiler
Oruç bu yıl tutacam nasipse canım. Kızımda 9 aylıktı tutmuştum iftara yakın sütüm almıştı Bi keresindeTabş zenginliği gizliyorum bize gelen paraya gelmesiniman demişken bu sene oruç tutsak çok zorlanır mıyız kızlar diye soracaktım lafı açıldı sorayım
Benşm kolyemde büyük değildi ama ben minimal takımlara aşığımruhum fakir
Aaa yaşasın görümcelikahahahah
Ben de bişeye benzetemedim ama krem sürüyorsan üstünü o beyazlatmış olabilir de bilemedim. Evde ne krem varsa sür bakalım yarın nasıl olacakKızlar ipek in poposunda böyle bir kızarıklık var bu ne oluyor? Pişik desem o beyazlıklar ne hiç görmemiştim böyle bişey?Eki Görüntüle 2806341
Çok sağol canım inşallah çabuk geçer alerjiler de doya doya yer bebişkom her şeyiişi çok canim.biz ustesinden gelemeyiz. babamlar mustakilde yayla evi de var yeter iste
bizde 2 kedi var zaten. sagolsun babam da durmaz surekli.birseylwr aliyor. arel baya hayvan gördü hic de korkmaz. ben daha tirsagim. kedilere zaafim ayri ❤
aaa ayipsin ben sana özelden atayım canim
ah b12 eksikliği o zaman benim kafa gitmiş ama sen diyince biri vardı gibi oldu ama kimdi ki
hoşgeldin canim. cok geçmiş olsun. eminim çok zordur. iyi bir doktor denk gelir de en kolay şekliyle bu süreci atlatırsınız umarim
kimsesiz hayvanların kimsesi kısmını şimdi anladım. Allah razı olsun senden. ne güzel birşey yapıyorsun. bizde çok duskunuz kârı koca. sitedeki kedilere felan çok.baktik. yani apartmanda olmamıza rağmen kedinin biri yuları çıkıp evimizi buluyorbi ara manitasini da getirmişti
ah susam kaşıdı desem değil bilemedim ben. başka bir yerde var mı acaba?
Çay iyi geliyor diyorlar canım denedin miAsyanın arpacığı için ilaç aldık ama hala geçmedine yapayım kızlar ya
CanimmmAy senin gibi elti olur da anlaşılmaz mı
Haydo da napsin guzel kaynanasi oradan oraya kosturuyo aşırı ilgiden azcik simardikAsya hanım çıldırdı gece sormaverene gurban zorlamadı gündüz en azından uyudu falan derken özledik ya burayı haydom yakışıklı damadım napıyor kayın ailene nasıl yaklaştı Asya da patanti kullanır senin kıza müsadenle
AhhahajaAslihaydo kayınailem diye tek tek yazmaya üşendiğin için kısaca yazıyorsun sanmıştım ama kayınbacı güzelmiş sevdim tam senin kalbine göre samimi bir söylem olmuş benim de kayınbacım var bi tane minnoş hem kendi küçük hem yaşı küçük ha bi de senin üşeneceğini düşünmem de ne saçma gruptaki speedy gonzaleslerden birisin sen maşallah
pişik biraz ilerleyince oyle oluyor canim. Asimin da beyaz beyaz sivilceler oldu bu ara. geçen bir kere kokusunu nasil olduysa hissetmemiştim ondan sonra oldu. ama cok hafif bu. teninin nazik olma durumuna göre gecer bir iki güne.Kızlar ipek in poposunda böyle bir kızarıklık var bu ne oluyor? Pişik desem o beyazlıklar ne hiç görmemiştim böyle bişey?Eki Görüntüle 2806341
Hoşgeldin canım maşallah Çınar’aAy Almila mı ismi yerim onuBenim zıpırın adı da Çınar. 8 tane dişi var ilk diş 4 aylıkken çıktı. Erkenci kuş bizimki
Tutucam insallah ama çok zor olacak dünürüm emzirdikten sonra bişey yemeyince dünyam dönüyorTabş zenginliği gizliyorum bize gelen paraya gelmesiniman demişken bu sene oruç tutsak çok zorlanır mıyız kızlar diye soracaktım lafı açıldı sorayım
Benşm kolyemde büyük değildi ama ben minimal takımlara aşığımruhum fakir
Aaa yaşasın görümcelikahahahah
ne yapacaksın benzdiler iste canim. begenmisiz ki evlenmisiz bosver.Sen eşittir ben canım bizde zerre bana benzemiyor Zara o kadar alıştım ki sokakta falan beraber görenler bile hemen ayy aynı babası diyor başta çıldırıyırdum da alıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?