İnşallah cevap verir canım ve önemsiz bir şeydirDuramadım attım valla gece gecemantar falan aklıma takıldı şimdi. Belki cevap vermez ama bilemiyorum.
Güle güle oturun canımEn önemlisi o tabi canımamin hepimizin mutluluğuna mutluluk katsın Rabbim Allah razı olsun canım yorulduk ama geçer 2 güne onun dışında içime sindi çok fazla büyük azcık temizlemesi vakit alacak ama Asya doya doya koşar içinde
Allah sifa versin canım..üzüldüm sizin adınızaKızlar selamlar. Konuşmayalı nasılsınız? İnşallah hepiniz ve güzel bebekleriniz iyisinizdir.Kalppare selamlarını aldım canım çok teşekkür ederim. Benim bebişin her şeye alerjisi var ve tüm hızıyla devam ediyor malesef. Kızarıklıklar aylardır geçmedi. Kaşınmaktan uyuyamıyoruz genelde. Alerji uzmanına gittik en son. Bakalım test falan yapılacak. Bizden haberler böyle
Canim aile hekimi bize iburamin zero verdi. Dolven de ayni sayılır.aferin ve peditus ağır gelir dedi.gecmis olsun ıhlamur çook iyi geliyor canım.Merhaba, İki gündür eşimle kızım biraz rahatsızdı. Birkaç gün önce çok rüzgarlı bir günde dışarı çıkmışlardı üşütmüşler ikisi de. Onları iyileştirdim ama bu sefer de Kuzeyle ben sanki grip olacak gibiyiz. Bugün Kuzey'in biraz burnu akıyor. Tam hatırlayamıyorum ama bebeklere peditus soğuk algınlığını önlemek için mi veriliyordu? Kızıma aferin veriyorum böyle durumlarda hemen hastalık başlamadan geçiyor. Ben de nurofen alıyorum. Ama bebeklere ne veriliyordu hatırlayamadım. Şimdi doktora sorsam ateşi çıkıp sürünene kadar bir şey verdirmeyecek. Kongest vardı bir de aferinin muadili ama bir yaşından önce mi veriliyordu onu hatırlayamadım.
Evet 32 kedi32 mi kedi
Denk gelir illa jademYok anam bana öyle gel gitli olmaz ben göremem öylekız o hız nerde bende benşm adım İnternet Explorer
Hangi takımEşimle atıştık bugün uzun süredir olmamıştı böyle ben kahvaltı öğününü çok severim ve özenirim sadece kahvaltılık la kalkmam illa bişeyler hazırlarım hele Bi de haftasonuysa. Bügün de öyle güzel bir kahvaltı hazırladım çağırdım yemeğe tam oturmadan da dedim ki önceden ben kahvaltı hazırlarken sende ortalığı toplardın hayırdır bu ara isyanlardadın diye şaka yollu söyledim aman bu zaten pek doluymuş başladı söylenmeye ben bir mutfaktan çıkamıyormuşum mutfak işinde ne varmış iki dakikalık işmiş bütün evi o yapıyormuş bide ona hala ona söyleniyormuşum falan filan haa dedim peki tadımız kaçtı kahvaltıda doğru dürüst yemeden topladım o sinirle zeynebin balkona girmiştim Ayşe uyurken orayı topladım çıktım baktım evin yarısını düpürüp silmiş gelmiş yanıma canım şöyle böyle oldu canım dedim heöende barışırım. Bugün için alışveriş yapmıştım dün güzel bir akşam yemeği yapayım diye ondanda vazgeçtim Bi çay demlerim kahvaltılık yesin diyordum bu kez de ebeveyn banyosunun dolabına giriştim gıcıklık değil mi baya orada uğraştım beyfendide heryeri yapmış tek yatak odasıyla banyolar kaldı sen yaparsın dedi o sırada da abim aradı maç izlemeye gelecekmiş çocukları alıp öyle olunca da ben mutfağa yemeğe girdim kalan yerleri de yapmış Bi güzel. Madem yapacan be adam niye sinir ediyorsun beni boşu boşuna güzel güzel el birlikte yapıyorduk ne oldu yani. Şimdi maç izliyorlar inş yenilirler
Ay çok uzun olmuş helal edin ama şiştim bugün yazımda rahatladım
Yaa ne tatli dillisinTeşekkür ederim canım. Sana da uzak olsun inşallah kimseden kapmazsınız..
Avm'ye nerdeyse her milletten insan girip çıkıyor oralar da neler olduğu belli olmaz aman diyeyim tedbiri bırakma zeyay.
Dilzar teşekkür ederim iyi oluyorlar günden güne. Yeni mutasyonla çok hızlı geçiyor bulaş. Ne kadar dikkatli olsak da en kesin yol evden gerekmedikçe dışarı kalabaliga çıkmamak.
Şekerparecim Allah çaresiz dert vermesin
Beni düşünmen ne guzel, çok çok çok teşekkür ederim. Bana moral verdin, Allah da senin yüzünü güldürsün canım benim. Şu yalan dünya üstünde kalbi güzel iyi insanlar da var dedirtiyorsun bana.Ben de sizleri özledim.
Şimdi daha iyiler annemle babam tabi onlar iyi oldukça ben de iyiyim.
Sen nasılsın??
Çok teşekkür ederim aşının 1.dozunu oldular. 2.dozunu olmamişlardi.
Sağol evet daha iyiler Allah'a şükür. Normalleşme yapılmasaydı daha iyiydi .
Boyle gidişle herkes herşeyi normal herşeyin kolay oldugunu zannedip, tedbirini almayacak.
Sağolun canım
Susamcığım teşekkür ederim canım ailenden kimseye bulaşmasın inş.
Bundan bizde de olup geciyor.bizimkiler daha cok daire seklinde minik noktalar.bazen sivilce gibi oluyor.ben de dert ediyordum.doktorun cevabını bana da etiketler misin canim?Kızlar ipek in poposunda böyle bir kızarıklık var bu ne oluyor? Pişik desem o beyazlıklar ne hiç görmemiştim böyle bişey?Eki Görüntüle 2806341
Canım benim çok teşekkür ederim. Ben artık emzirmediğim için diyet yapmıyorum. Çınar yapıyor. İnşallah geçecek, o da jer bebek gibi güzel şeyler tadacakeggplantlover hoşgeldin canım çınarı ben de merak etmiştim. İyi olmasına sevindim. İnşallah zamanla çok daha iyi olacaktır. Sen halen diyete devam mı?
Benim oğlan da 10 buçuk aylıkken emekledi anca yaşını doldurdu 3-4 adım attı 1 ay önce devamını bugün gördüm kendi kendine elini bıraktı 2-3 adım atıp oturdu biz de arkadan alkış kıyamet tezahüratcesaretini topluyor sanırım yavaştan. Dişimiz de 11 aylıkken çıktı şükür 4 ledik diğerleri de hemen gelecek belli şişler.
Öyle iyiyiz işte seni de görmek ne güzel oldu
kendimi gördüm bi an. bizim arabada eksik olmaz ama çocuklardan sonra yoğun tempoda evdeki 2 kedime zor yetişir oldum. sağolsun onlar tacizle mamalarini aliyorlar allahtan. sukur bizde alerji çıkmadı yani tüye karsi. cok zor olurdu benim icin. onlarda evladim gibi.Çok sağol canım inşallah çabuk geçer alerjiler de doya doya yer bebişkom her şeyiAllah vicdanlı her insandan razı olsun. Hayvanların bizden başka kimsesi yok. Mahallenin kedisi köpeği hepsi elimden az yemek yemedi. Çınar doğmadan önce daha aktif besliyordum. Çantamda hep bir poşet mamayla gezerdim. Her köşede bir bekleyenim olurdu. Ama şimdi malum hastalıklardan dışarı çıkamaz olduk. Doğumdan sonra da pek çıkamadım zaten. Hayvancıklarım öksüz kaldı biraz ama haberlerini alıyorum sağ olsun başka duyarlı insanlar da besliyor. Çınarın da büyük ihtimalle tüye alerjisi çıkacak. Ama olsun uzaktan uzaktan severiz
doktorun cevabını merak ediyorum valla. inşallah önemsiz birşey çıkar canimBaşla yerde yok canım. Bir ara kollarında kızarıklık ve kabuklanma olmuştu atopik dermatit dedi krem verdi. O ara yaban mersini ve yumurta beyazı vermiştim onlara bağladım. 2 gündür de yumurta beyazını tekrar vermiştim o mu acaba dedim ama kollarındakine benzemiyor. Islak bölge olduğu için böyle olmuş olabilir mi ki. Dilzar da pişik dedi. O daha ihtimal geliyor.
Ya iyi sevindim valla diyete mecbur kalmadığına senin. Çok zor çünkü ben bir ara laktoz diyeti yaptım da Allah yardımcısı olsun diyet yapan annelerin dedim. Peki kaşıntı, döküntü den başka var mı bir sıkıntısı. Tam olarak nelere alerjisi oluğunu bulamadınız mıCanım benim çok teşekkür ederim. Ben artık emzirmediğim için diyet yapmıyorum. Çınar yapıyor. İnşallah geçecek, o da jer bebek gibi güzel şeyler tadacakİyi olmanıza çok sevindim. Maşallah miniğe de
Bence de kadın almalısınız hem sen hem de diğer öğretmen anneler. Evde çalışıyorum diye düşünmeyin evde çalışmak daha zor hem ev işi hem iş. İş yerinde en azından yemekler ordanZeyay1420 bu tartışmalar bana çok tanıdık canım bugün en son 15 güne bir kadın alalım dedik haftaiçi alamıyorduk derslerden. Şimdi cumartesi alayım diyorum biz evden çıkarız diye düşündüm bakalım yoksa adam da illallah etti . Ben de biraz cam sildim cam balkon baya kirlenmişti deterjan sıktım bir hışımla onu da arındıramadım mı meret sildikçe köpürdü Göktuğ da uyandı artık biraz silme izleri var ama zaten yağmur mevsimi tozunu almış oldum kızların odayı alt üst temizledik kızlarla. Eşime de koltuk silme işini kitledim ardından da ev süpürünce isyan etti. İsyanı kazasız belasız bastırıp dışarı yolladım bir hava aldı ben de Göktuğ u çıkardım sonra ekmek alıp geldik ana oğul
Dilzar pişik demiş onun başına gelmiş muhtemelen odur bencePoposunun arasında canım badi değil bez geliyor oraya.
Valla yaa tekrar tekrar söylüyor ki kıskançlıktan çatlayalım bizKime ne yazacaktım acaba başka unuttum kızlarokul işlerimi de hallettim yatacam topuklarım ağrıyor artık yarın okula sınav yapmaya gidecem bir mutluluk var içimde
Oğlum da işte bugün tırmanmaya öğrendi tezzeleri camın önündeki kanepeye tırmanıyor ayağa kalkıp dışarı bakıyor kedi gibi aynı.ellerini bırakıp 2-3 adım attı yerim minik adamonun harici öpüşme, sarılma, gelip bacağıma koluma yatma, kendini sevdirme aynı işte iyice kıskandıram sizi
Evet tek bilen o çıktı zaten en çok o ihtimalin üzerinde duruyorum ben deDilzar pişik demiş onun başına gelmiş muhtemelen odur bence
Atarım canım.kendimi gördüm bi an. bizim arabada eksik olmaz ama çocuklardan sonra yoğun tempoda evdeki 2 kedime zor yetişir oldum. sağolsun onlar tacizle mamalarini aliyorlar allahtan. sukur bizde alerji çıkmadı yani tüye karsi. cok zor olurdu benim icin. onlarda evladim gibi.
doktorun cevabını merak ediyorum valla. inşallah önemsiz birşey çıkar canim
Ya susam hatırlar mısın bilmem kadını ayarladım bir ara tam gelecekti o akşam aradı üşütmüşüm hastayım baya diye meğer korona olmuşBence de kadın almalısınız hem sen hem de diğer öğretmen anneler. Evde çalışıyorum diye düşünmeyin evde çalışmak daha zor hem ev işi hem iş. İş yerinde en azından yemekler ordan
Eşe söz geçirmektense paraya söz geçirmek daha kolay
Saol canım amin İnşSonsuzUmut bu arada ailene kavuşmuşsun gözün aydın. Ders çalışmanda da kolaylıklar. İnşallah emeğinin karşılığını alırsın istediğin yere atanırsın..
Dokunsal benim oğlan çok seviyor dokunulsun kendi dokunsun. Gerçi kızların saçlarını yoluyor arada
Ne marka bez o canim.Bezin pamukçukları oluyordu aralarda. Onlar yaPışınca böyle oluyordu silince geçiyordu ama bu baya cilt beyazlamış. Pamuk falan değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?