2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Güle güle oturun canım
Allah sifa versin canım..üzüldüm sizin adınıza bizde de hala kısmen alerji var maalesef..mukus da tam geçti diyorum yine başlıyor. Ins bu doktor çare bulur ogluşuna canım biz yuruyorduk ama düştü sert oldu biraz.korktu yurumuyor pek artik korkuyor.
Canim aile hekimi bize iburamin zero verdi. Dolven de ayni sayılır.aferin ve peditus ağır gelir dedi.gecmis olsun ıhlamur çook iyi geliyor canım.
Evet 32 kedi iki daireleri vardi üst katı kedilere tahsis etmislerdi çocukluk arkadasimdi. Apartmandan şikayet geliyor komsular istemiyor neden rahatsız oluyorlar anlamiyorum diyordu dusunsene senkronize miyavladıklarıni
Yok anam bana öyle gel gitli olmaz ben göremem öyle kız o hız nerde bende benşm adım İnternet Explorer
Denk gelir illa jadem
Hangi takım mac berabere bitti ama eşim yenilmiş gibi üzülüyor bazen benim esim de mutfakta cok takılıyorsun diyor.bir defa gene böyle dedi. Ben de basladim.aksama bir corba yallah evi temizledim hep basit yemekler yaptım.bu basladi hep corba hep tek cesit falan diye ee dedim sen istedin aman tamam karıcim sen isini bilirsin dedi
Yaa ne tatli dillisin hic özlenmez misin? muhabbetini cok seviyorum.daha onceden de söyledim ama dedigim gibi fırsatin olmuyordur diye etiketlemediydim.biz iyi olmaya çalışıyoruz..gün nasıl geçiyor anlamiyorum bile

Kızlar ipek in poposunda böyle bir kızarıklık var bu ne oluyor? Pişik desem o beyazlıklar ne hiç görmemiştim böyle bişey?Eki Görüntüle 2806341
Bundan bizde de olup geciyor.bizimkiler daha cok daire seklinde minik noktalar.bazen sivilce gibi oluyor.ben de dert ediyordum.doktorun cevabını bana da etiketler misin canim?

eggplantlover hoşgeldin canım çınarı ben de merak etmiştim. İyi olmasına sevindim. İnşallah zamanla çok daha iyi olacaktır. Sen halen diyete devam mı?
Benim oğlan da 10 buçuk aylıkken emekledi anca yaşını doldurdu 3-4 adım attı 1 ay önce devamını bugün gördüm kendi kendine elini bıraktı 2-3 adım atıp oturdu biz de arkadan alkış kıyamet tezahürat cesaretini topluyor sanırım yavaştan. Dişimiz de 11 aylıkken çıktı şükür 4 ledik diğerleri de hemen gelecek belli şişler.
Öyle iyiyiz işte seni de görmek ne güzel oldu

Canım benim çok teşekkür ederim. Ben artık emzirmediğim için diyet yapmıyorum. Çınar yapıyor. İnşallah geçecek, o da jer bebek gibi güzel şeyler tadacak İyi olmanıza çok sevindim. Maşallah miniğe de

Zeyay1420 bu tartışmalar bana çok tanıdık canım bugün en son 15 güne bir kadın alalım dedik haftaiçi alamıyorduk derslerden. Şimdi cumartesi alayım diyorum biz evden çıkarız diye düşündüm bakalım yoksa adam da illallah etti. Ben de biraz cam sildim cam balkon baya kirlenmişti deterjan sıktım bir hışımla onu da arındıramadım mı meret sildikçe köpürdü Göktuğ da uyandı artık biraz silme izleri var ama zaten yağmur mevsimi tozunu almış oldum kızların odayı alt üst temizledik kızlarla. Eşime de koltuk silme işini kitledim ardından da ev süpürünce isyan etti. İsyanı kazasız belasız bastırıp dışarı yolladım bir hava aldı ben de Göktuğ u çıkardım sonra ekmek alıp geldik ana oğul

kendimi gördüm bi an. bizim arabada eksik olmaz ama çocuklardan sonra yoğun tempoda evdeki 2 kedime zor yetişir oldum. sağolsun onlar tacizle mamalarini aliyorlar allahtan. sukur bizde alerji çıkmadı yani tüye karsi. cok zor olurdu benim icin. onlarda evladim gibi.
doktorun cevabını merak ediyorum valla. inşallah önemsiz birşey çıkar canim

Ya iyi sevindim valla diyete mecbur kalmadığına senin. Çok zor çünkü ben bir ara laktoz diyeti yaptım da Allah yardımcısı olsun diyet yapan annelerin dedim. Peki kaşıntı, döküntü den başka var mı bir sıkıntısı. Tam olarak nelere alerjisi oluğunu bulamadınız mı

Bence de kadın almalısınız hem sen hem de diğer öğretmen anneler. Evde çalışıyorum diye düşünmeyin evde çalışmak daha zor hem ev işi hem iş. İş yerinde en azından yemekler ordan
Eşe söz geçirmektense paraya söz geçirmek daha kolay

Kime ne yazacaktım acaba başka unuttum kızlar okul işlerimi de hallettim yatacam topuklarım ağrıyor artık yarın okula sınav yapmaya gidecem bir mutluluk var içimde
Oğlum da işte bugün tırmanmaya öğrendi tezzeleri camın önündeki kanepeye tırmanıyor ayağa kalkıp dışarı bakıyor kedi gibi aynı.ellerini bırakıp 2-3 adım attı yerim minik adam onun harici öpüşme, sarılma, gelip bacağıma koluma yatma, kendini sevdirme aynı işte iyice kıskandıram sizi

Valla yaa tekrar tekrar söylüyor ki kıskançlıktan çatlayalım biz Jadesi

Atarım canım. Kalppare sana da haber veririm canım.

Ya susam hatırlar mısın bilmem kadını ayarladım bir ara tam gelecekti o akşam aradı üşütmüşüm hastayım baya diye meğer korona olmuş.alt komşu yine başka bir temizlikçiden kaptı hastalığı. Korktuk biz de iyice. Sonra da eşimin ders saati arttı hergün evde adam ders anlatıyor haftasonu da yasak vardı şimdi artık cumartesileri yakalıycam inşallah ben de evi bırakıp çıkarım çocuklarla yoksa çok zor sürekli evde olunca da çok daha sık kirleniyor ister istemez

Valla yaa tekrar tekrar söylüyor ki kıskançlıktan çatlayalım biz Jadesi
Dokunsal benim oğlan çok seviyor dokunulsun kendi dokunsun. Gerçi kızların saçlarını yoluyor arada inşallah zamanla azalır yoksa kreşte baya zorlanırız milleti öpmeye falan kalkışırsa yaaa bunlar kreşe de mi gidecekk

SonsuzUmut hah sana yazacaktım Allah emeğinin karşılığını versin canım çok emek verdin bu yıl inşallah istediğin sonucu alacaksın. Gözün aydın ailenle kavuşmuşsun da ne güzel@jadesi de inşallah bu yıl istediği ne varsa elde edecek o da çok zaman ayırıyor maşşallah yoruluyor ama öf demiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…