- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
Ah hepimiz de oluyor o valla eşinde insan bunaldı demek ki çok sevindim tatlıya bağladık somunuEşimle atıştık bugün uzun süredir olmamıştı böyle ben kahvaltı öğününü çok severim ve özenirim sadece kahvaltılık la kalkmam illa bişeyler hazırlarım hele Bi de haftasonuysa. Bügün de öyle güzel bir kahvaltı hazırladım çağırdım yemeğe tam oturmadan da dedim ki önceden ben kahvaltı hazırlarken sende ortalığı toplardın hayırdır bu ara isyanlardadın diye şaka yollu söyledim aman bu zaten pek doluymuş başladı söylenmeye ben bir mutfaktan çıkamıyormuşum mutfak işinde ne varmış iki dakikalık işmiş bütün evi o yapıyormuş bide ona hala ona söyleniyormuşum falan filan haa dedim peki tadımız kaçtı kahvaltıda doğru dürüst yemeden topladım o sinirle zeynebin balkona girmiştim Ayşe uyurken orayı topladım çıktım baktım evin yarısını düpürüp silmiş gelmiş yanıma canım şöyle böyle oldu canım dedim heöende barışırım. Bugün için alışveriş yapmıştım dün güzel bir akşam yemeği yapayım diye ondanda vazgeçtim Bi çay demlerim kahvaltılık yesin diyordum bu kez de ebeveyn banyosunun dolabına giriştim gıcıklık değil mi baya orada uğraştım beyfendide heryeri yapmış tek yatak odasıyla banyolar kaldı sen yaparsın dedi o sırada da abim aradı maç izlemeye gelecekmiş çocukları alıp öyle olunca da ben mutfağa yemeğe girdim kalan yerleri de yapmış Bi güzel. Madem yapacan be adam niye sinir ediyorsun beni boşu boşuna güzel güzel el birlikte yapıyorduk ne oldu yani. Şimdi maç izliyorlar inş yenilirler
Ay çok uzun olmuş helal edin ama şiştim bugün yazımda rahatladım
Yaaa nasıl acaba tam anlayamadım krem filan muBezin pamukçukları oluyordu aralarda. Onlar yaPışınca böyle oluyordu silince geçiyordu ama bu baya cilt beyazlamış. Pamuk falan değil.
Prima premium care kullanıyoruz en baştan beri değişmedi.Ne marka bez o canim.
Pamukcuk gibi degil de pisik mi oldu acaba alerjen bir sey yedimi
Ara ara zor buldum hemen bir hekime başvur yarın bezi ıslak mendili değiştir tatlım sanki mantar olmuş kremini al geçer hemen geçmiş olsun yeni buldum resmiKızlar ipek in poposunda böyle bir kızarıklık var bu ne oluyor? Pişik desem o beyazlıklar ne hiç görmemiştim böyle bişey?Eki Görüntüle 2806341
Koydum güzellik görmedin amaa
Koydum güzellik görmedin amaatamam simdi gene koyuyorum.beni bekledigini bilmiyordum
Krem kalıntısı gibi görünüyor ama silince geçmiyor deri beyazlamış sanki. Ay gece gece olay yaptım galiba herkesi endişe ettirdimYaaa nasıl acaba tam anlayamadım krem filan mu
Yok resmî yeni buldum kuzum ondan görmedim dedim bana mantar gibi geldiKrem kalıntısı gibi görünüyor ama silince geçmiyor deri beyazlamış sanki. Ay gece gece olay yaptım galiba herkesi endişe ettirdimBasit bir pişik çıkacak sonunda ama. Ebru sen de karşılaşmadıysan iyice meraklandım ben şimdi
Ahq valla gördüm sanki 40 yıllık arkadaşımı görmüş gibi oldumKoydum güzellik görmedin amaatamam simdi gene koyuyorum.beni bekledigini bilmiyordum
Benim kizda da var yaaYok resmî yeni buldum kuzum ondan görmedim dedim bana mantar gibi geldi
Evet hatırladım yaa haklısın. Bizim abla da uzun zamandır gelemiyordu daha yeni düzene girdi başka yere gitmiyor ve buraya da komşusu arabayla bırakıyor zaten kendisi de hasta çok dikkat ediyor. Bu şekilde yani bizim de yoksa riskli gerçekten. Neyse siz evden çıkacakmışsınız evi de havalandırırsınız bişey olmaz. Aynen herkes evdeyken bir yandan temizlenir bir yandan batar. Misal bizim camları abla siliyor daha gitmeden ipek hepsini elliyorYa susam hatırlar mısın bilmem kadını ayarladım bir ara tam gelecekti o akşam aradı üşütmüşüm hastayım baya diye meğer korona olmuş.alt komşu yine başka bir temizlikçiden kaptı hastalığı. Korktuk biz de iyice. Sonra da eşimin ders saati arttı hergün evde adam ders anlatıyor haftasonu da yasak vardı şimdi artık cumartesileri yakalıycam inşallah ben de evi bırakıp çıkarım çocuklarla yoksa çok zor sürekli evde olunca da çok daha sık kirleniyor ister istemez
Yaaa canımsınnnAhq valla gördüm sanki 40 yıllık arkadaşımı görmüş gibi oldumöyle tanıdık geldin ki o Elifi de yerim çok güzelsiniz anne kız
Ay ciddi mi yarın doktor da bir cevap versin de ona göre tedaviye başlayalımYok resmî yeni buldum kuzum ondan görmedim dedim bana mantar gibi geldi
Evet göster kuzum doktor daha iyi bilir benzettim ben sadece doktora atman iyi olmuş çok küçük zaten belki tahriş olmuş da olabilir sert silme ya da beze sürtünme oluyor yaAy ciddi mi yarın doktor da bir cevap versin de ona göre tedaviye başlayalım
Bana mantar gibi geldi troysd diye o yuzden yazdim zaten.Prima premium care kullanıyoruz en baştan beri değişmedi.
Hep aynı şeyleri yiyor aslında ama dün sadece bizim yaprak sarmadan yedi hem tuzluydu hem de salça falan vardı içinde. Daha önce de vermiştim. Bilemiyorum. Bi de patates salatası içinde dereotu maydonoz kuzu kulağı falan vardı. Diğer yedikleri her zaman yediği şeyler. Pişik galiba canım dilzar öyle demiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?