2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ahh ahh kolay mı 2 çocuk mesai sadece mutfak kolaymıymış öyle vay anasını be bakma sen tersine gelmiştir oluyor hepimize tatlıya bağlayın oda bunalmıştır
Sorma canım ya buraya bile yazıyorum sürekli Bi koşturma halindeyim sanki mutfakta olupta oturup çay kahve içip gün yapıyorum. Üzüldüm kırıldım ben acımı unutayım diye durmaz oturmaz koşturma halindeyim ki en ufak bir boşlukta dünya başıma yıkılıyor içim darlanıyor adamın yaptığına bak çok kızdım çokk

Oyy ben nerelere gidem modundayım ev taşı diş geliyor sanırım yine 2 gündür perişan etti beni saat başı uyanıyor adet oldum üstüne
Ayşede öyle bu gece çıldırttı beni ya huzursuzluğumu sezdi ya da dişler ah dişler ah 8.ay kontrolünde doktor dedik üst dişler geliyor 10 güne rahatlar 11 aylık oldu ancak iki gün önce patladı üst dişin biri şimdide ikinci ve alt yanlar zorluyor

Ah keşke mama olayımız olabilse. Çok denedik 2 3 ay öncesine kadar pes ettik artık biberon tutmuyor. İçmiyor mama. Bazen çok daralıyorum yemiyor çeşit çeşit yapıyorum diyorum mama içseydi verir yatırırdım. Meme doyurmuyor artık tabi. Yok sütüm çabuk bitiyor. Geçen yine diyordum eşime denesek mi tekrar mama olayını ama alıp alıp döküyoruz hep dolu Bir şekilde yatırdığım yok hiç.Kaşık maması veriyorum bazen oda işte zar zor ne kadar yerse

Bende 2 yıldır tutmuyorum pek huzursuzum yaptığım tek ibadet bu şuan o yüzden devam etmek istiyorum yutarım ya bende denerim en azından bi kaç gün bakalım öyle minik değiller artık ek gıda da var

Huu hiçte öyle askeri eğitim verecek tipin yok ama yüklenme damadıma bırak şımarsın ilgi onunda hakkı

Tutucam insallah ama çok zor olacak dünürüm emzirdikten sonra bişey yemeyince dünyam dönüyor açlık hiç benlik değil ama vücut alışacak Allah kolayligini verir inşallah
Tecrübeli anneler onay verdiyse bende tutayım o zaman sağol dünürüm bakalım oruç kolay olmuyor ama amacı da bu zaten

Hadi ya bende umut edip duruyordum neyse kocamı beğeniyorum Allah’tan
tşkr ederim amin İnş okur bu sene bakalım hayırlısı artık

Evet ata da babasına daha çok benziyor ama sana da benziyor az da olsa şanslısın bak Bizde o azıcık da yok

amin canım İnş Zaramın şansına olur bakalım kısmet

Daha on dakka uyuyamadım. Eşimde öyle 11 de yattı ama bir türlü uyuyamadı sürekli uyanıp duruyor. Zaten gece uyanır dururdu bu sefer hepten şaşırdı. Sabaha ne kaldı ki
Biz de öyleyiz sevgi artık uykusuzluk başıma vurdu bir de karnım acıkti gece gece ya gözleri açik sallattiriyor kendini.. anlayamadım pek

Daha on dakka uyuyamadım. Eşimde öyle 11 de yattı ama bir türlü uyuyamadı sürekli uyanıp duruyor. Zaten gece uyanır dururdu bu sefer hepten şaşırdı. Sabaha ne kaldı ki

Biz de öyleyiz sevgi artık uykusuzluk başıma vurdu bir de karnım acıkti gece gece ya gözleri açik sallattiriyor kendini.. anlayamadım pek

civan da aynı uyumuyor ya çıldıracam. neden anlamadim valla. tıkalı da değil burnu. ama yok az az uyuyor uyaniyor

Kızlar bizde uyuyamayanlar kervanındayız
Bu arada sabah abimlerin transferi var dua eder misiniz onlar için
Allah hayırlısıyla sağlıklı bı evlat versin canım daha fazla uğraşmazlar ve tutar inşallah

Huu hiçte öyle askeri eğitim verecek tipin yok ama yüklenme damadıma bırak şımarsın ilgi onunda hakkı
Banane ki ya günde üç posta yat kalk sürün yaptırayım da az akillansin biraz da mutfak dolaplarını sildireyim beş çuval patates soydurayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…