Sorma canım ya buraya bile yazıyorum sürekli Bi koşturma halindeyim sanki mutfakta olupta oturup çay kahve içip gün yapıyorum. Üzüldüm kırıldım ben acımı unutayım diye durmaz oturmaz koşturma halindeyim ki en ufak bir boşlukta dünya başıma yıkılıyor içim darlanıyor adamın yaptığına bak çok kızdım çokkAhh ahh kolay mı 2 çocuk mesai sadecemutfak kolaymıymış öyle vay anasını be bakma sen tersine gelmiştir oluyor hepimize tatlıya bağlayın oda bunalmıştır
Kuzum yediğinden oluyor bazı şeyler dokunuyor sanırım bu kadar yoğun olmasa da Asya da da oluyor bazen geçiyor bi iki güneKızlar ipek in poposunda böyle bir kızarıklık var bu ne oluyor? Pişik desem o beyazlıklar ne hiç görmemiştim böyle bişey?Eki Görüntüle 2806341
Ayşede öyle bu gece çıldırttı beni ya huzursuzluğumu sezdi ya da dişler ah dişler ah 8.ay kontrolünde doktor dedik üst dişler geliyor 10 güne rahatlar 11 aylık oldu ancak iki gün önce patladı üst dişin biri şimdide ikinci ve alt yanlar zorluyorOyy ben nerelere gidem modundayım ev taşı diş geliyor sanırım yine 2 gündür perişan etti beni saat başı uyanıyor adet oldum üstüne
Ah keşke mama olayımız olabilse. Çok denedik 2 3 ay öncesine kadar pes ettik artık biberon tutmuyor. İçmiyor mama. Bazen çok daralıyorum yemiyor çeşit çeşit yapıyorum diyorum mama içseydi verir yatırırdım. Meme doyurmuyor artık tabi. Yok sütüm çabuk bitiyor. Geçen yine diyordum eşime denesek mi tekrar mama olayını ama alıp alıp döküyoruz hepTebrik ediyorum uykuyu da halletmiştin bende o cesaret yok vallahi
Geçer inşallah kuzum
Bu saate kadar anca okudum yanıtlıyorum daha sizin fotoları görmedim. Hiç işim bitmiyor. Saol kuzum teyzem daha iyi dün öğlen onun balkonda piknik yaptık denize nazır eşim balık pişirdi herşeyimizi hazırladık gittik mutlu oldu. Zaten haftanın 5 günü gidiyorum yemek götürüyor um alkah bu gününü aratmasın senden de allah razı olsun unutmsmıssın
Ah komşum çok acısı var hep ağladı son birkaç gün dişler çıkmadı çıkmadı arka arkaya geliyor perşidan oldu. Burnu da sıkıntılı yine şu sıralar
Canım biz bebe viksi kullanıyoruz. Burun deliklerinin altına az sürüyoruz o açıyor biraz. Gündüz de bolca yıka akar o zaman rahatlar
Umut da büyüyecek kuzum. İşin zor rabbim gücünü kuvvetini arttırsın üzerine rakip firma geldi dikkat çekmek istiyor. Sabırlar diliyorum
Ben de çok darlanıyorum. Sonra bugünü ne çok beklediğimi söylüyorum kendime anın tadını çıkarıyorum. Oğlumla beraber deliriyorum.
Kim bilir
Tüm güncellemeler gece bizde de. Uyku saatini aşırı etkiliyor
Ne tatlıydınız ailecek musmutlu yaşları olsun GÖKTUĞ um. Hepinize bayıldım kocaman maaşallah
Acaba gece mama mı versen belki memeyle tam doymuyordur.
Göremedimmmmm
Görenedimmmm
Çok geçmiş olsun canım hiç şakası yok lsnet virüsün
Dikzarım seviyorum seni
Atam da sevdirmeye bayılır kendini. O da öper sever sevgi yumağı oluyoruz çok tatlı. Erkekler daha net ifade ediyor duyguları sanırım bu çağda
Kıyamam Çınar’a çabucak atlatsın herşeyden yesin inşallah
Çok geçmiş olsun şifalar dilerim
Bdsha değişir belki dilzarım
Ben tutacağım kısmet olursa . Gerçi benim birçoğunuz kadar ana öğün değil sütüm emiyor ama 1 yaş başka şeyler de yiyorlar sonuçta borç artmasın
Allah allah uzun sürdü sanki
Biz İnstagram dan takip ediyoruz birbirimizi çocukları an be an görüyoruz.
Canım benim tatlıya bağlanmasına sevindim kısa sürede
Bizim de bahçede 2 kediyle başkamıştık beslemeye duyan geliyor sabah japıda bir sürü kedi birikiyor yemek de seçiyorlar
Hoş geldin kuzum Atanın dişi de alttan iki tane yeni çıktı. Doğmak için gösterdiği aceleyi yaşamına yansıtmadan ağır ağır arkadan geliyor yürüyemiyor daha
Bilemedim kuzum çok geçmiş olsun
İnşallah bu yıl atanacaksın kuzum bu arada eşin ne zaman gidiyor askere
Bizde de durum aynı çok az kişi bana benzetiyor
Göremedimmmm
Anca okuyorum görmedim kuzum
Bende 2 yıldır tutmuyorum pek huzursuzum yaptığım tek ibadet bu şuan o yüzden devam etmek istiyorum yutarım ya bende denerim en azından bi kaç gün bakalım öyle minik değiller artık ek gıda da varÇok geçmiş olsun canm anneciğin le babacığına olacağı varsa biyerden buluyor işte meret neyse ki geçmiş gitmiş bir daha da olmaz inşallah
Oruç bu yıl tutacam nasipse canım. Kızımda 9 aylıktı tutmuştum iftara yakın sütüm almıştı Bi keresindeAllahın hikmeti değil de ne dedim ya düşün kaç saattir açsın susuzsun sürekli de emzirşyorsun bir baktım ıslanmış sütten üstüm ki öyle sütlü de değilim yani sahurda üzüm hurma falan yiyordum bol su içiyordum iftardan sonra da. Bilmiyorum tabi kaç yıl oldu inşallah bu yıl tutarım diyorum bakalım.
Ben de bişeye benzetemedim ama krem sürüyorsan üstünü o beyazlatmış olabilir de bilemedim. Evde ne krem varsa sür bakalım yarın nasıl olacak
Denedim işe yaramadı bizdeÇay iyi geliyor diyorlar canım denedin mi
Huu hiçte öyle askeri eğitim verecek tipin yok amaCanimmm
Haydo da napsin guzel kaynanasi oradan oraya kosturuyo aşırı ilgiden azcik simardiksonra bı askeri egitim veririm babanne dede bı gitsin
Ahhahajaaynen canım usenmek değildi usenecekz zamanımyok zati bu arada ipek citlembik kuzum poposu noldu öyle acaba genelde o görüntü çilek yiyen bebeklerde olur pisiğe benzer yara yapar çilek ama çilek yemediyse neyden öyle olur bı fikrim yok canım doktorun varsa belli bı tane at bakalım ne diyecek
Tecrübeli anneler onay verdiyse bende tutayım o zamanTutucam insallah ama çok zor olacak dünürüm emzirdikten sonra bişey yemeyince dünyam dönüyoraçlık hiç benlik değil ama vücut alışacak Allah kolayligini verir inşallah
Hadi ya bende umut edip duruyordum neyse kocamı beğeniyorum Allah’tanOohh ne güzel canım gözün aydın tadını çıkar
Allah Allah ne oldu ki farklı bişey mi yedi
+1 bende varım kızların ikisi de aynı babaay hele o yorumlara deli oluyorum ay kızma ama aynı baba demezler mi bide tamam bozuluyorum bana benzesin isterdim ama hoş yabancı değil babaya benziyor da başkasına benzese sıkıntı sevdik ki aldık adamı varsın benzesin canları sağ olsun benim güzel kızlarımın
Hevesini kırmayayım canım sen dene yine ama ben çok severdim aynaya bakmayı kendimi görmeyi gelip geçip aynalara bakıp canım kendim diye sevmişliğim çok vardır ama sonuç ortada
Ahh canım ya çok zor ama en azından senin diyette olmaman güzel çok halsiz güçsüz kalıyordum diye hatırlıyorum seninle tekrar yazışmak güzel inş çınarın güzel haberlerini de yaz bize
Aynen canım ya aklıma geldin zaten hemenya tamam saolsun yapıyor hep de söylerim teşekkür ederim de kendi yaptığı çok iş ben hiç bişey yapıyormuşum gibi davranıyor neyse ki akşam canım canım diye dolanıyor da pas vermedim zaten de kızlar çıldırmış gibiydi onlarla uğraşmaktan. Maç ta berabere bitmiş ohhh olsun
Yok canım daha var Haziran da askerlikGitti mi eşin askere canım
Evet ata da babasına daha çok benziyor ama sana da benziyor az da olsa şanslısın bakTebrik ediyorum uykuyu da halletmiştin bende o cesaret yok vallahi
Geçer inşallah kuzum
Bu saate kadar anca okudum yanıtlıyorum daha sizin fotoları görmedim. Hiç işim bitmiyor. Saol kuzum teyzem daha iyi dün öğlen onun balkonda piknik yaptık denize nazır eşim balık pişirdi herşeyimizi hazırladık gittik mutlu oldu. Zaten haftanın 5 günü gidiyorum yemek götürüyor um alkah bu gününü aratmasın senden de allah razı olsun unutmsmıssın
Ah komşum çok acısı var hep ağladı son birkaç gün dişler çıkmadı çıkmadı arka arkaya geliyor perşidan oldu. Burnu da sıkıntılı yine şu sıralar
Canım biz bebe viksi kullanıyoruz. Burun deliklerinin altına az sürüyoruz o açıyor biraz. Gündüz de bolca yıka akar o zaman rahatlar
Umut da büyüyecek kuzum. İşin zor rabbim gücünü kuvvetini arttırsın üzerine rakip firma geldi dikkat çekmek istiyor. Sabırlar diliyorum
Ben de çok darlanıyorum. Sonra bugünü ne çok beklediğimi söylüyorum kendime anın tadını çıkarıyorum. Oğlumla beraber deliriyorum.
Kim bilir
Tüm güncellemeler gece bizde de. Uyku saatini aşırı etkiliyor
Ne tatlıydınız ailecek musmutlu yaşları olsun GÖKTUĞ um. Hepinize bayıldım kocaman maaşallah
Acaba gece mama mı versen belki memeyle tam doymuyordur.
Göremedimmmmm
Görenedimmmm
Çok geçmiş olsun canım hiç şakası yok lsnet virüsün
Dikzarım seviyorum seni
Atam da sevdirmeye bayılır kendini. O da öper sever sevgi yumağı oluyoruz çok tatlı. Erkekler daha net ifade ediyor duyguları sanırım bu çağda
Kıyamam Çınar’a çabucak atlatsın herşeyden yesin inşallah
Çok geçmiş olsun şifalar dilerim
Bdsha değişir belki dilzarım
Ben tutacağım kısmet olursa . Gerçi benim birçoğunuz kadar ana öğün değil sütüm emiyor ama 1 yaş başka şeyler de yiyorlar sonuçta borç artmasın
Allah allah uzun sürdü sanki
Biz İnstagram dan takip ediyoruz birbirimizi çocukları an be an görüyoruz.
Canım benim tatlıya bağlanmasına sevindim kısa sürede
Bizim de bahçede 2 kediyle başkamıştık beslemeye duyan geliyor sabah japıda bir sürü kedi birikiyor yemek de seçiyorlar
Hoş geldin kuzum Atanın dişi de alttan iki tane yeni çıktı. Doğmak için gösterdiği aceleyi yaşamına yansıtmadan ağır ağır arkadan geliyor yürüyemiyor daha
Bilemedim kuzum çok geçmiş olsun
İnşallah bu yıl atanacaksın kuzum bu arada eşin ne zaman gidiyor askere
Bizde de durum aynı çok az kişi bana benzetiyor
Göremedimmmm
Anca okuyorum görmedim kuzum
Biz de öyleyiz sevgiDaha on dakka uyuyamadım. Eşimde öyle 11 de yattı ama bir türlü uyuyamadı sürekli uyanıp duruyor. Zaten gece uyanır dururdu bu sefer hepten şaşırdı. Sabaha ne kaldı ki
Daha on dakka uyuyamadım. Eşimde öyle 11 de yattı ama bir türlü uyuyamadı sürekli uyanıp duruyor. Zaten gece uyanır dururdu bu sefer hepten şaşırdı. Sabaha ne kaldı ki
Biz de öyleyiz sevgiartık uykusuzluk başıma vurdu bir de karnım acıkti gece gece ya gözleri açik sallattiriyor kendini.. anlayamadım pek
Allah hayırlısıyla sağlıklı bı evlat versin canım daha fazla uğraşmazlar ve tutar inşallahKızlar bizde uyuyamayanlar kervanındayız
Bu arada sabah abimlerin transferi var dua eder misiniz onlar için
Banane ki ya günde üç posta yat kalk sürün yaptırayım da az akillansinHuu hiçte öyle askeri eğitim verecek tipin yok amayüklenme damadıma bırak şımarsın ilgi onunda hakkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?