- 14 Haziran 2019
- 2.219
- 7.561
- 158
Sizin de başınıza geldi mi? Islak bir bölge zor olacak.. bu ara altını değiştirirken o kadar zor oluyordu ki vajinal yapışıklık tekrar arttı krem sürememekten. Şimdi bi de bu çıktıBana mantar gibi geldi troysd diye o yuzden yazdim zaten.
Gecmis olsun. Doktor yazar sabah erkenden
Aynen doktor bi yazsın bakalım da ona göre bişey yaparız. Zaten bu saatte kreme de ulaşamam.Bana mantar gibi geldi troysd diye o yuzden yazdim zaten.
Gecmis olsun. Doktor yazar sabah erkenden
Saol canım amin İnşSonsuzUmut hah sana yazacaktım Allah emeğinin karşılığını versin canım çok emek verdin bu yıl inşallah istediğin sonucu alacaksın. Gözün aydın ailenle kavuşmuşsun da ne güzel @jadesi de inşallah bu yıl istediği ne varsa elde edecek o da çok zaman ayırıyor maşşallah yoruluyor ama öf demiyor
dünürüm nerden ben hala anlamadimİyice görmez olmuş gözlerim , online durumunu da yeni fark ettim
Oohh ne güzel canım gözün aydın tadını çıkarOhh anne evi gibisi var mı bende geldim annemdeyşm
Allah Allah ne oldu ki farklı bişey mi yediKızlar ipek in poposunda böyle bir kızarıklık var bu ne oluyor? Pişik desem o beyazlıklar ne hiç görmemiştim böyle bişey?Eki Görüntüle 2806341
+1 bende varım kızların ikisi de aynı babaSen eşittir ben canım bizde zerre bana benzemiyor Zara o kadar alıştım ki sokakta falan beraber görenler bile hemen ayy aynı babası diyor başta çıldırıyırdum da alıştım
Hevesini kırmayayım canım sen dene yine ama ben çok severdim aynaya bakmayı kendimi görmeyi gelip geçip aynalara bakıp canım kendim diye sevmişliğim çok vardır ama sonuç ortadaAynn canım bazen kızıyoeum tüm hamilelikte seni gördüm o yüzden diyorum başımdan ayrılmıyordu bakalım umudum allah nasip ederse 2. Sinde o zaman Cebimde aynayla gezeceğim azcık da bana benzesin
Ahh canım ya çok zor ama en azından senin diyette olmaman güzel çok halsiz güçsüz kalıyordum diye hatırlıyorum seninle tekrar yazışmak güzel inş çınarın güzel haberlerini de yaz bizeCanım çok teşekkür ederim. Çınar 4.5 aylıkken emmeyi bıraktı. Neocate mama kullanıyoruz. Ek gıdaya başladık başlayalı sürekli alerji oluyor. Elma, armut, muz, havuç en basit şeyler bile alerji yaptı. Neredeyse yaşına girecek daha yumurta, süt ürünleri, et ürünleri, balık falan tadamadı. Yediği şey sabah salatalık ve zeytin, öğleden sonra kabak, taze soğan, pırasa çorbası. Bu kadar. Gelişimi şu ana kadar normaldi ama alerni uzmanı biraz yavaş dedi gelişimine. Test yapıp diyeti açmaya çalışacağız.
Aynen canım ya aklıma geldin zaten hemenZeyay1420 bu tartışmalar bana çok tanıdık canım bugün en son 15 güne bir kadın alalım dedik haftaiçi alamıyorduk derslerden. Şimdi cumartesi alayım diyorum biz evden çıkarız diye düşündüm bakalım yoksa adam da illallah etti . Ben de biraz cam sildim cam balkon baya kirlenmişti deterjan sıktım bir hışımla onu da arındıramadım mı meret sildikçe köpürdü Göktuğ da uyandı artık biraz silme izleri var ama zaten yağmur mevsimi tozunu almış oldum kızların odayı alt üst temizledik kızlarla. Eşime de koltuk silme işini kitledim ardından da ev süpürünce isyan etti. İsyanı kazasız belasız bastırıp dışarı yolladım bir hava aldı ben de Göktuğ u çıkardım sonra ekmek alıp geldik ana oğul
Dünürume yaptim bi kıyak@şekerpare5939 ben yine göremedim bana dünür kıyağı geç bari
Ya ben bu senede tutamayacağım sanırım emiyor hala. Az su içsem o gün hemen hissediyorum. Azalıyor kıyamıyorum hiçJadesi nasip olursa bende tutucam oruç borcum hamilelikte ki duruyor hatta üç aylarda alıştırma yapmaya başladım bile artık üç öğün yemek yiyorlar Allah Bi kolaylık verir inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?