2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bana mantar gibi geldi troysd diye o yuzden yazdim zaten.
Gecmis olsun. Doktor yazar sabah erkenden
Sizin de başınıza geldi mi? Islak bir bölge zor olacak.. bu ara altını değiştirirken o kadar zor oluyordu ki vajinal yapışıklık tekrar arttı krem sürememekten. Şimdi bi de bu çıktı

Saol canım amin İnş

Ayşe çok fenaydı bu gece 1 saatten fazla uğraştım uyutamadım en son babaya paketledim bu kez Zeynep mızırdandı beni uyuturmusun diye onun yanında dalıncaya kadar bekledim. Ayşeyi uyutmak için mutfağı toplamadan gitmiştim bide bu yorgunluğa orayı topladım sabaha kalmasın diye çok yoruldum elimde tel uyuyakaladan alıntılar cevaplayabilsem bari

eggplantlover hoş geldin , seni ve renkli yazılarını görünce evindeki soba geldi hemen aklıma , içim ısındı ha bir de bahçendeki kediler Alerji durumunuzun hafiflememesine üzüldüm . Bizim de baştan beri beslenme konumuz sıkıntılıydı hala aynı . Ek gıda alımı nerdeyse sıfır , mamayla besleniyoruz . Dişleri biz de 6 ayı doldurunca çıkardık , aynı zamanda o zaman sürünmeye başlayıp , 11. Aya girince de yürüdük .

Ohh anne evi gibisi var mı bende geldim annemdeyşm
Oohh ne güzel canım gözün aydın tadını çıkar
Kızlar ipek in poposunda böyle bir kızarıklık var bu ne oluyor? Pişik desem o beyazlıklar ne hiç görmemiştim böyle bişey?Eki Görüntüle 2806341
Allah Allah ne oldu ki farklı bişey mi yedi
Sen eşittir ben canım bizde zerre bana benzemiyor Zara o kadar alıştım ki sokakta falan beraber görenler bile hemen ayy aynı babası diyor başta çıldırıyırdum da alıştım
+1 bende varım kızların ikisi de aynı babaay hele o yorumlara deli oluyorum ay kızma ama aynı baba demezler mi bide tamam bozuluyorum bana benzesin isterdim ama hoş yabancı değil babaya benziyor da başkasına benzese sıkıntı sevdik ki aldık adamı varsın benzesin canları sağ olsun benim güzel kızlarımın
Aynn canım bazen kızıyoeum tüm hamilelikte seni gördüm o yüzden diyorum başımdan ayrılmıyordu bakalım umudum allah nasip ederse 2. Sinde o zaman Cebimde aynayla gezeceğim azcık da bana benzesin
Hevesini kırmayayım canım sen dene yine ama ben çok severdim aynaya bakmayı kendimi görmeyi gelip geçip aynalara bakıp canım kendim diye sevmişliğim çok vardır ama sonuç ortada
Ahh canım ya çok zor ama en azından senin diyette olmaman güzel çok halsiz güçsüz kalıyordum diye hatırlıyorum seninle tekrar yazışmak güzel inş çınarın güzel haberlerini de yaz bize
Aynen canım ya aklıma geldin zaten hemenya tamam saolsun yapıyor hep de söylerim teşekkür ederim de kendi yaptığı çok iş ben hiç bişey yapıyormuşum gibi davranıyor neyse ki akşam canım canım diye dolanıyor da pas vermedim zaten de kızlar çıldırmış gibiydi onlarla uğraşmaktan. Maç ta berabere bitmiş ohhh olsun

Jadesi nasip olursa bende tutucam oruç borcum hamilelikte ki duruyor hatta üç aylarda alıştırma yapmaya başladım bile artık üç öğün yemek yiyorlar Allah Bi kolaylık verir inş
Ya ben bu senede tutamayacağım sanırım emiyor hala. Az su içsem o gün hemen hissediyorum. Azalıyor kıyamıyorum hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…