2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kalppare gördüm maşallah size bir heyecan yaptım gireceğim diye Zeyay1420 da aceleden başkasını etiketlemiş sanırım

Gördüm sekerparemmm çok güzelsiniz Kalppare
Ayy kizlar cok güldürdünüz yaaa aceleden baskasini etiketlenis bi iki yeşim kaldi sanırım bakalim ne zamanysa artik tesekkur ederizz

Ya ben bu senede tutamayacağım sanırım emiyor hala. Az su içsem o gün hemen hissediyorum. Azalıyor kıyamıyorum hiç
Olur tabi canım evladının durumunu sen daha iyi bilirsin dinimiz kolaylık dini küçük bir yavrunun rızkı var bir yanda. Ayşe mama takviyesi de alıyor üç öğün de iyi kötü yiyor emdiğide yeter gibi geliyor

Tebrik ediyorum uykuyu da halletmiştin bende o cesaret yok vallahi
@Susam_tanesi geçer herhalde haftaya bu zamana kadar inşallah
Geçer inşallah kuzum
cok yoğunsun de mi canim? gun icinde aklima geliyor sonra bakıyorum ki yazmışsın. teyzeciğin nasil oldu?
Bu saate kadar anca okudum yanıtlıyorum daha sizin fotoları görmedim. Hiç işim bitmiyor. Saol kuzum teyzem daha iyi dün öğlen onun balkonda piknik yaptık denize nazır eşim balık pişirdi herşeyimizi hazırladık gittik mutlu oldu. Zaten haftanın 5 günü gidiyorum yemek götürüyor um alkah bu gününü aratmasın senden de allah razı olsun unutmsmıssın

Ah komşum çok acısı var hep ağladı son birkaç gün dişler çıkmadı çıkmadı arka arkaya geliyor perşidan oldu. Burnu da sıkıntılı yine şu sıralar
Sagolasn. Icirmeye basladm bakalm. Ama smdi uyutuyorm ya burnu kapaniyo yattiginda nrmalde akiyo aslinda ama yatinca tikanio nefes zor alinca da kalkip duriyo 3 dür agladi smdi yine ayagmda
Canım biz bebe viksi kullanıyoruz. Burun deliklerinin altına az sürüyoruz o açıyor biraz. Gündüz de bolca yıka akar o zaman rahatlar
Umut da büyüyecek kuzum. İşin zor rabbim gücünü kuvvetini arttırsın üzerine rakip firma geldi dikkat çekmek istiyor. Sabırlar diliyorum
Ben de çok darlanıyorum. Sonra bugünü ne çok beklediğimi söylüyorum kendime anın tadını çıkarıyorum. Oğlumla beraber deliriyorum.
Kim bilir
Tüm güncellemeler gece bizde de. Uyku saatini aşırı etkiliyor
Yaa ben de o kadar bekledim tavşan diş olacak diye alt 2 çıkıp birkaç ay öyle kalmıştı kızlar çok sevimli oluyorlar öyle. Bu direk ardarda çıkarıyor
Ne tatlıydınız ailecek musmutlu yaşları olsun GÖKTUĞ um. Hepinize bayıldım kocaman maaşallah
Acaba gece mama mı versen belki memeyle tam doymuyordur.
Kızlar maskeli de olsa bir resim attim. En azindan az cok aklinizda belli olurum.birazdan silerim ama kim gorurse artik
Göremedimmmmm
Görenedimmmm
Çok geçmiş olsun canım hiç şakası yok lsnet virüsün

Dikzarım seviyorum seni
Atam da sevdirmeye bayılır kendini. O da öper sever sevgi yumağı oluyoruz çok tatlı. Erkekler daha net ifade ediyor duyguları sanırım bu çağda
Kıyamam Çınar’a çabucak atlatsın herşeyden yesin inşallah
Çok geçmiş olsun şifalar dilerim
Asim tıpkı babası bir teli bana benzemiyor
Bdsha değişir belki dilzarım
Ben tutacağım kısmet olursa . Gerçi benim birçoğunuz kadar ana öğün değil sütüm emiyor ama 1 yaş başka şeyler de yiyorlar sonuçta borç artmasın
Asyanın arpacığı için ilaç aldık ama hala geçmedi ne yapayım kızlar ya
Allah allah uzun sürdü sanki
Biz İnstagram dan takip ediyoruz birbirimizi çocukları an be an görüyoruz.
Canım benim tatlıya bağlanmasına sevindim kısa sürede
Bizim de bahçede 2 kediyle başkamıştık beslemeye duyan geliyor sabah japıda bir sürü kedi birikiyor yemek de seçiyorlar
Ay Almila mı ismi yerim onu Benim zıpırın adı da Çınar. 8 tane dişi var ilk diş 4 aylıkken çıktı. Erkenci kuş bizimki
Hoş geldin kuzum Atanın dişi de alttan iki tane yeni çıktı. Doğmak için gösterdiği aceleyi yaşamına yansıtmadan ağır ağır arkadan geliyor yürüyemiyor daha
Kızlar ipek in poposunda böyle bir kızarıklık var bu ne oluyor? Pişik desem o beyazlıklar ne hiç görmemiştim böyle bişey?Eki Görüntüle 2806341
Bilemedim kuzum çok geçmiş olsun
İnşallah bu yıl atanacaksın kuzum bu arada eşin ne zaman gidiyor askere
Sen eşittir ben canım bizde zerre bana benzemiyor Zara o kadar alıştım ki sokakta falan beraber görenler bile hemen ayy aynı babası diyor başta çıldırıyırdum da alıştım
Bizde de durum aynı çok az kişi bana benzetiyor
Yaaa canımsınnn ben de seni gördüğümde öyle hisseetmistim..gercekten kalpten kalbe bir yol var ya
Göremedimmmm
nzh99 dünür sen de online sin.sonra gormedim deme bak
Anca okuyorum görmedim kuzum

Ayy kizlar cok güldürdünüz yaaa aceleden baskasini etiketlenis bi iki yeşim kaldi sanırım bakalim ne zamanysa artik tesekkur ederizz
Yaa dünürüm nasıl heyecan yaptıysam sen düşün artık o elif kızda tam yemelik bakıyor ordan Alim de olaydı keşke

Bizde büyüyoruz işte diş miş derken ömür geçiyor haraket var olmaz mı yürüyor mu çınar benimki yürümüyor henüz totoyu kaldırası yok

Yaa dünürüm nasıl heyecan yaptıysam sen düşün artık o elif kızda tam yemelik bakıyor ordan Alim de olaydı keşke
Seviyorum sizi ya hem duygulandirdiniz hem güldürdünüz kalplerde iyi bir yerim varmiş demek bunu cook iyi hisseettim Ali ile Elifimin dogum gunu fotolarini eklerim inşAllah..şoyle bi balonlu foto atalim gelinime

Almila o kucak senin bu benim çok mutlu parka gidemiyoruz soğuk burası hoş Ankara da öyledir evin içimde aktivite arayıp duruyoruz
Bizim dışarısı balkon şu sıra sadece hava çok güzeldi bugün ama bi kaç gündür fen ayağmur vardı yarın yine geliyor yağmur kar geliyor diyorlar oralara dikkat edin boşver evde takılsın siz Ankaraya gidince gidersiniz parka falan

Seviyorum sizi ya hem duygulandirdiniz hem güldürdünüz kalplerde iyi bir yerim varmiş demek bunu cook iyi hisseettim Ali ile Elifimin dogum gunu fotolarini eklerim inşAllah..şoyle bi balonlu foto atalim gelinime
Sevgi karşılıklı güzel yüreklim tamam heyecanla bekliyoruz o zaman. Kız ben uyuyacaktım güya heyecan kattın geceme açıldı gözler seni görecem diye nzh99 Jadesi de geldi şimdi kaldırmasaydın onlarda görseydi

Ya koydum ama yok ki gitti galiba hic sorma benim de gozler açıldı

Ahh ahh kolay mı 2 çocuk mesai sadece mutfak kolaymıymış öyle vay anasını be bakma sen tersine gelmiştir oluyor hepimize tatlıya bağlayın oda bunalmıştır

Ediyoruz ama işte ben evden çıkmasam da eşim çıkıyor inan kalabalık hiçbir yere gitmiyorum bitse gitse şu illet artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…