Olur tabi canım evladının durumunu sen daha iyi bilirsin dinimiz kolaylık dini küçük bir yavrunun rızkı var bir yanda. Ayşe mama takviyesi de alıyor üç öğün de iyi kötü yiyor emdiğide yeter gibi geliyorYa ben bu senede tutamayacağım sanırım emiyor hala. Az su içsem o gün hemen hissediyorum. Azalıyor kıyamıyorum hiç
Tebrik ediyorum uykuyu da halletmiştin bende o cesaret yok vallahiCisde değil ama kakada 5 buçuk aydan beri uyguluyoruz tek çocuk olunca zor gelmiyor bana ve kabızlığı geçti şükürtemizlemeside kolay artık klozete oturtuyorum taharet musluğu ilede yıkıyorum temiz iş oluyor
Ama çiş için cesaret edemiyorum
Feysbikta tuvalet iletişimi diye sayfa var ordan baya şey öğrendim
Geçer inşallah kuzum@Susam_tanesi geçer herhalde haftaya bu zamana kadar inşallah
Bu saate kadar anca okudum yanıtlıyorum daha sizin fotoları görmedim. Hiç işim bitmiyor. Saol kuzum teyzem daha iyi dün öğlen onun balkonda piknik yaptık denize nazır eşim balık pişirdi herşeyimizi hazırladık gittik mutlu oldu. Zaten haftanın 5 günü gidiyorum yemek götürüyor um alkah bu gününü aratmasın senden de allah razı olsun unutmsmıssıncok yoğunsun de mi canim? gun icinde aklima geliyor sonra bakıyorum ki yazmışsın. teyzeciğin nasil oldu?
benim küçük kizim Güneş gibiydi. 9 aylik yürütmüştü. sonrasi tam bir maymundu. düz duvara tırmanan cinsten. ben bayağı bir sure mutfak sandalyelerini yemekten sonra balkona kitliyordum. evde yerden yüksek herseyi de kullanmadığımız odaya kitlerdim. sehpalar, küçük sandalyeler vs vs. bir tek oturduğumuz koltuklar vardi iste tırmanacagi. Ona rağmen illa birsey bulurdu. bir gün bir baktim ki sekil atma oyuncak küpünu basamak yapmış camin kenarına tünemis. mutfak tezgahına çıkmak cocuk oyuncağıydi zaten. çekmeceleri merdiven gibi yapıyordu. ama karıştırmayı sevmezdi. tezgahın üstüne çıkınca baharatliklari alayım vs demezdi. tırmanma eylemini seviyordu.
sonra değişti. bakıcısı tam bir evcilik oynama aşığıydi. ablasj dersen oyle. iyi mi oldu dersen bilmiyorum. çok yetenekliydi ve esnek bir vücudu vardi. artik öyle degil mesela. gelişmesi için yüzmeye gittik 3 yasinda yoktu, bayağı devam etti. sonra havuz kapandı. tam basladi pandemi patladı. ortalık düzelse jimnastik istiyor ama dur bakalım.
değişiyor yani sonsuzcugum. ama değişmesi iyi mi kötü mu bilmem.
Ah komşum çok acısı var hep ağladı son birkaç gün dişler çıkmadı çıkmadı arka arkaya geliyor perşidan oldu. Burnu da sıkıntılı yine şu sıralarsagol canim. senin damat abisinin suluguna dadanmasa arel idare ediyordu ama kaçınılmaz son. ah inşallah pazartesiye birşey kalmaz ya
aman şekerparem bizim ülkemizde meslek problemleri çok. inşallah mutlu olacağı bir mesleği olur. ben manevi acıdan mutlu oluyordum özellikle engelli çocuklarla çalışırken ama mesleki acıdan hakettiğimiz değeri görmüyoruz ne yazik ki.
acik benim icij bir tuhaf oluyor. düzenli de veremiyorum vitaminleri. kaç cm hatırlamıyorum da 1 yaş aşısında bakılır herhal.
oy kuzum ya aslında baharım alışması da lazım muz da çok iyi bir besin kaynağı. arel de öyleydi ama alıştı şimdi. hergün yer.
yaaaa mis aşk yaşıyorsunuz resmen op yerime guleçimi
bahar bu gece cıvanı sütten kesmişim gibi oldu. gece saat 3 ben arelin yanındayım ağlıyor uyuyamıyor nefes alamıyor. civan uyandı ama gitmem mümkün değil. ablam evde gezdirip ayağında sallayıp (bu hastalıkla başladı kucak istemiyor ateş belki diyorum) uyutmuş. 6 da tekrar ağlayınca arel de uyumuştu anca gittim yanına. iki göğsüm de taş olmustu
ya ipek ya duy biziiiii. annene sıkısıkı sarıl kokla öp. hayattaki en büyük sevgi bu. kaçma kuzum ❤
maşallah eşine canim. temiz bir sayfa oldu size. inşallah bu ev sana şans getirir de atanirsin
güzel gelinim aklı memede kaldıysa bilinclatinda herşey meme ama yürümeyi hırs etmiş kendine olacak o. yerim seni boncugummm
gecmiş olsun kuzum
bugün bile aklıma geldi benimde. bakmam lazım. arel çiko delisi. onunla oturur yeriz anne oğul
daha iyi olacaz. sizin de iyi olmanıza cooook sevindim
bizde daha iyi olacaz inşallah. az hastayız bu ara ama geçecek az kaldı. nasıl çay demliyor ya anlamadim
ah ata ah. anneni bi de sen yordun bu ara. uyusanıza yavrum neyin derdi bu. herhalde 3 yaştan sonrası kesintisiz uyku olur ha komsum. çünkü arel hala arada kalkar bir iki ya da hiç. size de cok geçmiş olsun. foto çekilirken mi hasta ettik acaba
Canım biz bebe viksi kullanıyoruz. Burun deliklerinin altına az sürüyoruz o açıyor biraz. Gündüz de bolca yıka akar o zaman rahatlarSagolasn. Icirmeye basladm bakalm. Ama smdi uyutuyorm ya burnu kapaniyo yattiginda nrmalde akiyo aslinda ama yatinca tikanio nefes zor alinca da kalkip duriyo 3 dür agladi smdi yine ayagmda
Umut da büyüyecek kuzum. İşin zor rabbim gücünü kuvvetini arttırsın üzerine rakip firma geldi dikkat çekmek istiyor. Sabırlar diliyorumUmut bugün benim sabrımı zorluyor bı yanını sıkmamak için, yüzüne bakmıyorum. Aylardır bıktım ya sürekli sıvı şeyler istiyor, vermezsem ortalığı yıkıyor. Verincede koltuğa döker oradan içerdi bı dünya iş çıkarırdı. Aştı kendini köpek gibi parkelere döküyor oradan içiyor. İyice pislik oldu, sabah sabah hem koltuğa hem parkeye ayran dökmüş oraları yalıyor. Üstleri battı ev battı iki dk yalnız kalamiyir. Kızın altını degisiyordum dolaptan koca şişeyi almış. En son doktor kontrolünde senin oğlun çok şımarık demişti. Evet bencede çok şımarık üstelik adi. Haha haha diye gülüyor ben kizdikca.
Ben de çok darlanıyorum. Sonra bugünü ne çok beklediğimi söylüyorum kendime anın tadını çıkarıyorum. Oğlumla beraber deliriyorum.yaa hanımlar sizin de canınızın dar oldugu zamanlar oluyor mu? yani ben canim darlandı derim. mesela normal zamanlarda tolere edebileceginiz şeylere sinirlendiğiniz zamanlar. heh iste can darlanmasi dediğim sey o.
ayhh bugun bu saat canim darlandi. Asim yeni uyumaya calisiyor. elini kolyeme atıyor, yüzüme gözüme sokuyor kolyeyi. baza başlığını sallıyor. kendini oraya buraya atıyor. düşecek diye elim hep üstünde ne kadar normal şeyler de mi? ama Allahim sabir ver dedirtti. insallah iyice dalar artık gece uykusuna
Kim bilirdünür dünüre ayni ruh durumunu yaşadık demek susamcigim.
ayni yaa bir tek fark bizimki emekleyerek kaçmaya çalışıyor. aslinda gece uyutma serenomisini eşime devretmek istiyorum ama bu ara illa emecek. sonradan ben de üzülüyorum, yüzümün gözümün halinden anlıyor çünkü ruh halimi. ama biz de insanız be susamcigim. oluyor öyle durumlar, onlar da alışacak. belki bu da gereklidir kim bilir?☺☺☺
Tüm güncellemeler gece bizde de. Uyku saatini aşırı etkiliyorAynen öyledir eminim ama ne bileyim çok yoruyor. Yere veya yatağa oturup emzirince kaçıyor azıyor. Ayakta olunca yoruyor kendini itiyor ağlıyor. Bilemiyorum napacağımı.. her gün yeni bir şey ekliyor sanki ve hepsini yapmadan uyumak istemiyor gibi.
Ne tatlıydınız ailecek musmutlu yaşları olsun GÖKTUĞ um. Hepinize bayıldım kocaman maaşallahYaa ben de o kadar bekledim tavşan diş olacak diye alt 2 çıkıp birkaç ay öyle kalmıştı kızlar çok sevimli oluyorlar öyle. Bu direk ardarda çıkarıyor
Acaba gece mama mı versen belki memeyle tam doymuyordur.Ben gece çok darlanıyorum ya her saat başı uyanıyor gündüz de deliksiz 2 3 saat uyuyor. Gece saymayı bırakıyorum artık. Dün eşimi kaldırdım 5 gibi Daha duramadım. Emziriyorum sallıyorum uyuyor. Hop bi saat dolmadan kalkmış oturuyor hemen beşiğin içinde. Yanımda da uyuyamıyor bu ara kımıl kımıluykusu var sıpanın uyumak istiyor ama dalamıyor dalınca da en fazla bi saatGündüz güzel uyuyor gece niye böyle yapar anlamıyorum.
GöremedimmmmmKızlar maskeli de olsa bir resim attim. En azindan az cok aklinizda belli olurum.birazdan silerim ama kim gorurse artik
GörenedimmmmDilzar
Sen
Bahar bkgk
Sonsuz umut
Helin
Ebru
Sonsuz sukurler de gormustur online di
Jade online di ama gordu.mu bilmiyorum
Ya ben de kendimi bi tuhaf hissediyordum.en iyisi maskeli bir fotograg da olsa koyayim dedimayy içim ılık ılık oldu ya ..sanki ben de sizi görmüşüm gibi çoğunuzu gördüm zaten
Çok geçmiş olsun canım hiç şakası yok lsnet virüsünGünaydın, herkesin sağlığı iyi olsun..
Benden haberler maalesef hastalıkla ilgili.
Annem 75 babam 72 yaşında ikisi de 7 gundur corona.
Annemin zaten hipertansiyon ve obezitesi var. Ayriyeten Vertigo. Çok zor geçiyor onunki.
Babam daha az kronik hastalığa sahip.
Spor yapar yemesine dikkat eder babam daha kolay geçiriyor. Yine de bunyeleri sarsıldı. Allah'ım tüm hastalara şifa versin
Başladığında annem hiç dışarı çıkmadığı için grip veya soğuk algınlığı sandı. Babam da ateslenince test yaptilar ikisi de pozitif
:'((
Şuan ilaçları içiyorlar ve sağlık bakanlığı ile takip ediliyorlar ama biz hala bulamadık nereden kaptılar. Babam sadece ekmek almaya ekmek büfesine gidiyordu. Haftada bir pazara kadar gidiyor kasaba manava uğruyordu. Maskesiz dolaşmaz. Yine de bulmuş bir yerden. Neyse atlattilar daha iyiler Allah'a şükürAl
Aman aman anneler siz dikkat edin.
Sakın bu hastalığı kapmayin. Anne-babam atlatana kadar akla karayı seçtik
Herkese sevgiler
oo anlaşma teklifi heaa bilemedim hahahah
Şaka şakaya ben seni online sandiydim beybisi göremeyenler için bir daha yüklerim ama herkesin online oldugu bir zamani denk getirmek zor.şu saat demek de istemiyorum çünkü bakan birsuru kişi olur tanımadığımız online olduğun zamanları fırsat biliciğim bak jadeye online dı..ama galiba görmedi nasip
Ooo ellerine sağlık miss canteşekkür ederim kırmayıp cevap verdiğin için
Baaak senn demek bu yaptığının bi mantıği varmışakılli oglum benim belki susam teyzesi gibi akıllı fikirli bir yetişkin olur ay ne güzel ben de avcuma dolduruyorum.o da yapmak istiyor ama 2 3 tane anca sığıyor sinirlenip kaba kafasını daldırıyor foto için de tekrar yüklerim inş ama denk getirmek mesele gene online olduğunuz zamanları ayarlamalıyım
Dünürüm ama online missin nasil göremezsinşaka şaka insAllah yukleyecegim kısa zamanda dünürüm gelin veriyorsun o kadar görmemek olmaz
Dikzarım seviyorum seniayhhh ağzından bal damlıyor ayniiii ben dermişim.
şaka bir tarafa surekli kendimle bir mücadele halindeyim. kendimi, yaptığım işi hep eleştiririm. ev işi, annelik, mesleğim. tam olmadığımı biliyorum. eksikliklerimi görüyorum. şunu da yapabilirdim, şöyle davranabilirdim. vs vs. bu da yoruyor beni. ama baska türlü de olmam mümkün değil. eksiklerim varken mükemmelmis gibi davranamam ki. bazen etrafıma bakıyorum, insanlar nasıl da kendilerini harika mükemmel görüyor ve gösteriyor. eskiden inanırdım. simdi inanmıyorum da. olamaz ki çünkü, mümkün değil insaniz. acaba gerçekten öyle mi hissediyorlar yoksa sadece dışarı mi öyle yansitiyorlar en çok bunu merak ediyorum. öyle düşünüyorlarsa gerçekten ne mutlular diyorum. en mükemmel anne, en mükemmel es en mükemmel çalışan gibi hissediyorlarsa bu cok buyuk bir mutluluk. ama bunu asla bilemeyiz sonucta ben de tüm gün etrafta ayyy tüh bugun çocuğuma haksızlık ettim, şu ders için daha iyi hazirlansaydim diye alnıma pişmanlıklarımi yazıp da gezmiyorum. sadece cok samimi olduğum arkadaşlarımla paylaşırım. belki benimle ilgili de böyle düşünen vardir. sadece kendimle kavgaliyim az buçuk.
bu arada benim hakkımda soylediklerin tüm güzel şeyler için çok teşekkür ederim. insallah dua niyetine gecer. senin sandığın gibi biri olurum.
(bak mesela simdi ne cok yazdın millet de cok merak ediyordu senin ic dünyanı diye çekişiyorum kendimle) ama anlatmak iyi geliyor ne yapayım.
Atam da sevdirmeye bayılır kendini. O da öper sever sevgi yumağı oluyoruz çok tatlı. Erkekler daha net ifade ediyor duyguları sanırım bu çağdaOoo kedi kuş falan bir sever ki Ayy uyyy diye diyedaha beni öyle sevmedi arada cilve yapar bacaklarıma yatar güler nazlanır da çok arada sarılmak öpmek için bekleyeceğiz daha benşm sarılmam da izin vermez ki sıpa ah
Kıyamam Çınar’a çabucak atlatsın herşeyden yesin inşallahKızlar selamlar. Konuşmayalı nasılsınız? İnşallah hepiniz ve güzel bebekleriniz iyisinizdir.Kalppare selamlarını aldım canım çok teşekkür ederim. Benim bebişin her şeye alerjisi var ve tüm hızıyla devam ediyor malesef. Kızarıklıklar aylardır geçmedi. Kaşınmaktan uyuyamıyoruz genelde. Alerji uzmanına gittik en son. Bakalım test falan yapılacak. Bizden haberler böyle
Çok geçmiş olsun şifalar dilerimMerhaba, İki gündür eşimle kızım biraz rahatsızdı. Birkaç gün önce çok rüzgarlı bir günde dışarı çıkmışlardı üşütmüşler ikisi de. Onları iyileştirdim ama bu sefer de Kuzeyle ben sanki grip olacak gibiyiz. Bugün Kuzey'in biraz burnu akıyor. Tam hatırlayamıyorum ama bebeklere peditus soğuk algınlığını önlemek için mi veriliyordu? Kızıma aferin veriyorum böyle durumlarda hemen hastalık başlamadan geçiyor. Ben de nurofen alıyorum. Ama bebeklere ne veriliyordu hatırlayamadım. Şimdi doktora sorsam ateşi çıkıp sürünene kadar bir şey verdirmeyecek. Kongest vardı bir de aferinin muadili ama bir yaşından önce mi veriliyordu onu hatırlayamadım.
Bdsha değişir belki dilzarımAsim tıpkı babasıbir teli bana benzemiyor
Ben tutacağım kısmet olursa . Gerçi benim birçoğunuz kadar ana öğün değil sütüm emiyor ama 1 yaş başka şeyler de yiyorlar sonuçta borç artmasınTabş zenginliği gizliyorum bize gelen paraya gelmesiniman demişken bu sene oruç tutsak çok zorlanır mıyız kızlar diye soracaktım lafı açıldı sorayım
Benşm kolyemde büyük değildi ama ben minimal takımlara aşığımruhum fakir
Aaa yaşasın görümcelikahahahah
Allah allah uzun sürdü sankiAsyanın arpacığı için ilaç aldık ama hala geçmedine yapayım kızlar ya
Biz İnstagram dan takip ediyoruz birbirimizi çocukları an be an görüyoruz.Ben de özledimçok teşekkürler. Ben de iyiyim nolsun işte. Çınar bey çok hareketli maşallah. Peşinde koştur koştur bütün gün öyle geçiyor. Sizin minikler ne durumda merak da ediyorum. Kimler yürüyor, kimler emekliyor Görmedim tatlılıklarını
Canım benim tatlıya bağlanmasına sevindim kısa süredeEşimle atıştık bugün uzun süredir olmamıştı böyle ben kahvaltı öğününü çok severim ve özenirim sadece kahvaltılık la kalkmam illa bişeyler hazırlarım hele Bi de haftasonuysa. Bügün de öyle güzel bir kahvaltı hazırladım çağırdım yemeğe tam oturmadan da dedim ki önceden ben kahvaltı hazırlarken sende ortalığı toplardın hayırdır bu ara isyanlardadın diye şaka yollu söyledim aman bu zaten pek doluymuş başladı söylenmeye ben bir mutfaktan çıkamıyormuşum mutfak işinde ne varmış iki dakikalık işmiş bütün evi o yapıyormuş bide ona hala ona söyleniyormuşum falan filan haa dedim peki tadımız kaçtı kahvaltıda doğru dürüst yemeden topladım o sinirle zeynebin balkona girmiştim Ayşe uyurken orayı topladım çıktım baktım evin yarısını düpürüp silmiş gelmiş yanıma canım şöyle böyle oldu canım dedim heöende barışırım. Bugün için alışveriş yapmıştım dün güzel bir akşam yemeği yapayım diye ondanda vazgeçtim Bi çay demlerim kahvaltılık yesin diyordum bu kez de ebeveyn banyosunun dolabına giriştim gıcıklık değil mi baya orada uğraştım beyfendide heryeri yapmış tek yatak odasıyla banyolar kaldı sen yaparsın dedi o sırada da abim aradı maç izlemeye gelecekmiş çocukları alıp öyle olunca da ben mutfağa yemeğe girdim kalan yerleri de yapmış Bi güzel. Madem yapacan be adam niye sinir ediyorsun beni boşu boşuna güzel güzel el birlikte yapıyorduk ne oldu yani. Şimdi maç izliyorlar inş yenilirler
Ay çok uzun olmuş helal edin ama şiştim bugün yazımda rahatladım
Bizim de bahçede 2 kediyle başkamıştık beslemeye duyan geliyor sabah japıda bir sürü kedi birikiyor yemek de seçiyorlarO dediğin 3-5 kedi oluyor sana 15 kedibenim bahçede de 2 kedim vardı. 1 sene sonra 7 oldu, öbür sene 10, 15 derken 20 den sonra sayamadım duyan geliyor, gelen arkadaşını da getiriyor ayda 45kg mama aldığımı bilirim. Neyse ki bir kısmı sağa sola takılmaya başladı yoksa huniyi takacaktım
Hoş geldin kuzum Atanın dişi de alttan iki tane yeni çıktı. Doğmak için gösterdiği aceleyi yaşamına yansıtmadan ağır ağır arkadan geliyor yürüyemiyor dahaAy Almila mı ismi yerim onuBenim zıpırın adı da Çınar. 8 tane dişi var ilk diş 4 aylıkken çıktı. Erkenci kuş bizimki
Bilemedim kuzum çok geçmiş olsunKızlar ipek in poposunda böyle bir kızarıklık var bu ne oluyor? Pişik desem o beyazlıklar ne hiç görmemiştim böyle bişey?Eki Görüntüle 2806341
İnşallah bu yıl atanacaksın kuzum bu arada eşin ne zaman gidiyor askereSaol canım inat ettim 3 gün oldu geleli günlük 6 saat çalışma ile başladım KPSS illetine İnş bu sene son olur
Zara artık çok seri yürüyor aralarda kötü düşüyor ama bir saniye bile oturmuyor keyfi yerinde dayısı teyzeleri oynuyor bol bol bir uyutup emzirip altını değiştiriyorum
Ama babasını özlemiş belli bugün eşimle görüntülü konuluyoruz her şeye yalandan bir Gülme anlatamam
Hayırlısı artık her şey güzel bir gelecek için mutlu anne mutlu çoçuk
Bizde de durum aynı çok az kişi bana benzetiyorSen eşittir ben canım bizde zerre bana benzemiyor Zara o kadar alıştım ki sokakta falan beraber görenler bile hemen ayy aynı babası diyor başta çıldırıyırdum da alıştım
GöremedimmmmYaaa canımsınnnben de seni gördüğümde öyle hisseetmistim..gercekten kalpten kalbe bir yol var ya
Anca okuyorum görmedim kuzum
Yaa dünürüm nasıl heyecan yaptıysam sen düşün artık o elif kızda tam yemelik bakıyor ordan Alim de olaydı keşkeAyy kizlar cok güldürdünüz yaaaaceleden baskasini etiketlenis bi iki yeşim kaldi sanırım bakalim ne zamanysa artik tesekkur ederizz
Bizde büyüyoruz işte diş miş derken ömür geçiyorBen de özledimçok teşekkürler. Ben de iyiyim nolsun işte. Çınar bey çok hareketli maşallah. Peşinde koştur koştur bütün gün öyle geçiyor. Sizin minikler ne durumda merak da ediyorum. Kimler yürüyor, kimler emekliyor Görmedim tatlılıklarını
Dünürume yaptim bi kıyak
GÖREMEDİMMMMMMBurdayim
Seviyorum sizi yaYaa dünürüm nasıl heyecan yaptıysam sen düşün artık o elif kızda tam yemelik bakıyor ordan Alim de olaydı keşke
Bizim dışarısı balkon şu sıra sadeceAlmila o kucak senin bu benim çok mutluparka gidemiyoruz soğuk burası hoş Ankara da öyledir evin içimde aktivite arayıp duruyoruz
Oyy ben nerelere gidem modundayım ev taşı diş geliyor sanırım yine 2 gündür perişan etti beni saat başı uyanıyor adet oldum üstüneAsya kuşum ya tekrar bir görüş doktor ile kuzum
Sevgi karşılıklı güzel yüreklim tamam heyecanla bekliyoruz o zaman. Kız ben uyuyacaktım güya heyecan kattın geceme açıldı gözler seni görecem diyeSeviyorum sizi yahem duygulandirdiniz hem güldürdünüz kalplerde iyi bir yerim varmiş demek bunu cook iyi hisseettim Ali ile Elifimin dogum gunu fotolarini eklerim inşAllah..şoyle bi balonlu foto atalim gelinime
Ya koydum ama yok ki gitti galibaSevgi karşılıklı güzel yüreklim tamam heyecanla bekliyoruz o zaman. Kız ben uyuyacaktım güya heyecan kattın geceme açıldı gözler seni görecem diyenzh99 da geldi şimdi kaldırmasaydın oda görseydi
Ahh ahh kolay mı 2 çocuk mesai sadeceEşimle atıştık bugün uzun süredir olmamıştı böyle ben kahvaltı öğününü çok severim ve özenirim sadece kahvaltılık la kalkmam illa bişeyler hazırlarım hele Bi de haftasonuysa. Bügün de öyle güzel bir kahvaltı hazırladım çağırdım yemeğe tam oturmadan da dedim ki önceden ben kahvaltı hazırlarken sende ortalığı toplardın hayırdır bu ara isyanlardadın diye şaka yollu söyledim aman bu zaten pek doluymuş başladı söylenmeye ben bir mutfaktan çıkamıyormuşum mutfak işinde ne varmış iki dakikalık işmiş bütün evi o yapıyormuş bide ona hala ona söyleniyormuşum falan filan haa dedim peki tadımız kaçtı kahvaltıda doğru dürüst yemeden topladım o sinirle zeynebin balkona girmiştim Ayşe uyurken orayı topladım çıktım baktım evin yarısını düpürüp silmiş gelmiş yanıma canım şöyle böyle oldu canım dedim heöende barışırım. Bugün için alışveriş yapmıştım dün güzel bir akşam yemeği yapayım diye ondanda vazgeçtim Bi çay demlerim kahvaltılık yesin diyordum bu kez de ebeveyn banyosunun dolabına giriştim gıcıklık değil mi baya orada uğraştım beyfendide heryeri yapmış tek yatak odasıyla banyolar kaldı sen yaparsın dedi o sırada da abim aradı maç izlemeye gelecekmiş çocukları alıp öyle olunca da ben mutfağa yemeğe girdim kalan yerleri de yapmış Bi güzel. Madem yapacan be adam niye sinir ediyorsun beni boşu boşuna güzel güzel el birlikte yapıyorduk ne oldu yani. Şimdi maç izliyorlar inş yenilirlerAy çok uzun olmuş helal edin ama şiştim bugün yazımda rahatladım
Ahh canım ya dur gitme foto geldi senin için @şekerpare5939 denİyi geceler yarın iş var anca bitirdim burayı bebelere bol uyku
Ediyoruz ama işte ben evden çıkmasam da eşim çıkıyor inan kalabalık hiçbir yere gitmiyorumAtlattilar Allah'a şükür, iyileşiyorlar.
Üzmüyorum kendimi ne yapalım, olacağa çare yokmuş. Geçsin gitsin inşallah
Siz de dikkatli olun jade, ister istemez bir kişiye bulaşınca bütün aileyi etkiliyor illet.
Ya yesimler geriden geliyor ya herhalde bildirimlere bakmıyorlar diye mesaj attim.ikisine deAhh canım ya dur gitme foto geldi senin için @şekerpare5939 den
Gitti mi eşin askere canımOhh anne evi gibisi var mı bende geldim annemdeyşm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?