2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Benim ilaçsız durmam imkansız. En azından birşeyler yiyebiliyorum. Susuz kalmanın da başka zararları var ama. İnşallah çoğu gitti azı kaldı.

Gunaydin kizlar, dun kontroldeydim hem ikili test hemde cinsiyet icin. Cinsiyetimiz belli oldu, kizimiz geliyor Allahin izniyle Lepistesb listeye kiz ekle canim Bir oglum vardi, simdide kizim oluyor cok mutluyuz cok sukur ☺
Sizin adınıza çok sevindim.rabbim sağlıklâ kucağınıza almayı nasip etsin inşaallah

Valla herseyi deniyorum prilam da işe yaramadı bende ilaç içsemde içmesem de yine kusuyorum hiçbişey farketmiyo malesef galeta havuc muz leblebi ayva ama o bulantı gelince o an ne verseler işe yaramıyor Allah herkese kolaylık versin ilk bebeğim baya zorlanıyorum bu gidişle tek kalacak

Sorma canım ne uyuması gece bir dizimden bacaklarıma kadar bir agrı bel agrısı zaten hayla tuvalette geçen saatler bilmiyorum artık doğuma ben öyle gidecem galiba
uyursun canım bacak bel ağrıların için doktorun yakinda magnezyum başlar birde suyu gün icinde bol iç yatmana bir iki saat kala sıvı tüketme daha kaliteli bir uyku çekersin

İlacın işe yaramaması iyi olmamış çok geçmiş olsun. Amin valla çok zor. Sırf bulantıdan ikinciyi yapmayan da var cidden

İlacın işe yaramaması iyi olmamış çok geçmiş olsun. Amin valla çok zor. Sırf bulantıdan ikinciyi yapmayan da var cidden
Evet gercekten hafızamın sıfırlanması falan lazım o derece unutmalıyım suan kendimi uyutmaya çalışıyorum bulantım geçsin diye bir tek uyurken rahatım inşallah 14.haftada falan gecer

Evet gercekten hafızamın sıfırlanması falan lazım o derece unutmalıyım suan kendimi uyutmaya çalışıyorum bulantım geçsin diye bir tek uyurken rahatım inşallah 14.haftada falan gecer
İyi bari en azından uyuyorsun. Buna da şükür ne diyelim

12. Haftadan sonra yavaş yavaş azalıyor. Ama 10-11 pik yapıyor. Ona göre beklentinizi ayarlarsanız iyi olur

Iyi geceler kızlar yarın hafta başlıyor en çokta çalışan bayanlar hamilelikle birlikte daha çok zorlanıyoruz pazartesileri sevmiyorum hatta sadece haftasonlarını seviyorum gerçi onlarda iş güçle temizlikle geçiyor sanırım bende ptesi sendromu başladı en iyisi uyuyayım iyi uykular

Yemeyen çocuk çok zor seni o kadar iyi anlıyormki.. Aynı durumdahım. Bi kaşık yese sevnyorm artık. Allah yardmcn olsn canm
Kızlar alın benden de o kadar oğlum doğduğundan beri emmeyen yemeyen bir bebekti hala oyle hep kustu zorla yediklerinide biraz Rabbim bu bebişlerimizi öyle etmesin inşallah

uyursun canım bacak bel ağrıların için doktorun yakinda magnezyum başlar birde suyu gün icinde bol iç yatmana bir iki saat kala sıvı tüketme daha kaliteli bir uyku çekersin
Yaaaa magnezyum neden olur ki eksik olduğu için mi aslında onu söylüyorsun ben yatmadan ilaç alıyorum coraspirin oda ilaç içiyorum derken çok abartıyorum valla sağol canım bu arada

İkinci çocuk olunca herşey var bizde. Kilerden çıkartıp yıkamak yetecek

Yaaaa magnezyum neden olur ki eksik olduğu için mi aslında onu söylüyorsun ben yatmadan ilaç alıyorum coraspirin oda ilaç içiyorum derken çok abartıyorum valla sağol canım bu arada
İlla eksik olduğu için değil genelde duymuşsundur cogu hamile soda iciyor ama bende hic fayda etmedi ilk hamileligimde o bacak ağrısindan hic uyuyamiyor sirekli germek istiyordum bundada erken başladı doktor magnezyuma baslattı inan cok rahatladim elime bile uyusma giriyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…