- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 168
- 32
Amin inşallahsağlıklı kucağina almayı doya doya büyütmeyi nasip etsin inşallah Allah ım
İlk çocukta gerekli gereksiz cok alışveriş yapılıyor sana güzel alışverisler ozaman ❤
Ben 2 senelik evliyim korunmadan olmadı bende tedaviye başladım o zaman çok bekletmedi annesini kuzum 2. Ayda sonuç aldımAmin canım Allah seninde gönlüme göre versin Rabbim kucagına almayı da nasip etsin . Sizinde mi tedavi sonunda oldu ?
Aynı ben. Simite sardım bu aralar çok fena.
Canım selamHerkese günaydınnnnYa benim folik asitim artık bitti bugün. Ee bende artık 12. haftada olduğum için gidip 1 kutu daha almayacağım. Bunun yerine pregnacare original almayı düşünüyorum kızlar. İçinde bir sürü multivitamin,demir falan varmış. Hem böylece o kokulu demir hapını içmekten kurtulurum diye düşündüm. Var mı aranızda kullanan? Bugün almayı düşünüyorum.
Usengecliktezirve size yazdım canım@Elmothemonster sana yazmış canım alontıyı yanlış yapmış
İsim tavsiyesi nerede canım? GöremedimAynı ben. Simite sardım bu aralar çok fena.
Ayy ne güzel bebişi göreceksin. Güzel haberlerle gel inşallah
Çok güzel bir yazı. İzahın çok güzel, düşüncelerinde öyle. Farklı bir pencereden bakmamı sağladın şuan. Sadece bunu yazmak için alıntıladım ama son anda şey gördüm o haftanın altındaki açıklama bölümü var ya orda sana isim tavsiyesi gelmiş. İroni gibi yani
Canım doktora sordum o da kombine multivitamin kullanmak istediğimi bildiği için bir kaç tane önerdi. Bu da onlardan birisi. İsmini çok duyduğum için de buna yöneldim.Canım selam
Sen doktora danışmadan kendin mi karar verip alıyorsun vitamin ? Tam anlayamadım
Benim de folik asit bitti, artından previte positive verdi doktor ona devam ediyorum
Bazen ruh eşim olduğunu düşünüyorum.
İsim tavsiyesi nerede canım? Göremedim
Olabilir valla.HahahaaaBelkide öyleyimidir kim bilir
AhahahaAynı ben. Simite sardım bu aralar çok fena.
Çok güzel bir yazı. İzahın çok güzel, düşüncelerinde öyle. Farklı bir pencereden bakmamı sağladın şuan. Sadece bunu yazmak için alıntıladım ama son anda şey gördüm o haftanın altındaki açıklama bölümü var ya orda sana isim tavsiyesi gelmiş. İroni gibi yani
İnşallah canım inşallah sağlıklı güzel haberlerle dönerimAynı ben. Simite sardım bu aralar çok fena.
Çok güzel haberler alıp veresinizİnşallah canım inşallah sağlıklı güzel haberlerle dönerimbide kanama alanım geçmişse değmeyin mutluluğuma
Çok güzel haberlerle , sağlıkla inşallahGünaydınlar bende tekrar kontrole gideceğim birazdan bakalım kanama alanı ne durumda
@Fatma KTLEbrulipapatya @Svled hayalinizle @Sevgi22884550 @Harrypottersever @Kemirsizdemir @Nurmur87 @ogretmen61 @Alya86 @Hediye murat @Tbfth @rengarenkk @sengelen @naslimuu @neverland85 @Caghla_29 @Baharumut18 @asysss @ozgekrd @Fulyaa82 @ofpufya @yuksekokceler_2016 @seras nesraz @Anchoress @Anchoress @Demirrrrr @Kara mizah @Yepyep @ayse4401 @Mcdmlkmry @yoladevam @Canparcamm @Bdc @Umudumnefesimm @Yaseminys @ebru_can_ebru @ladyessen @ladyessen @mer_can_ @mer_can_ Jadesi @Bukobuko35 @lahinihal @Yaren007
Sevgili anneler listede ekli olduğumuz gibi sohbetlere de katılalım bilgilenenlim bilgilendirelim lütfen burdaki amacımız hamileliğimizle başlayan bu güzel süreci birlikte paylaşarak geçirmek hepinizi sohbete bekliyorum
Ben : )Arkadaşlar bişey dikkatimi çekti sat tarihi haziran olanlardan kız haberi geliyor temmuz olanlardan erkek aksi olan var mı listeye baktım kayıtlı olanlar böyle
Ben : )
SAT 18 Temmuz ama kıza benziyor dedi : )
Tabi sonraki haftalarda değişmezse
[/QUOTE]Sizinlee aynı sat'ı paylaşıyoruz ben henüz cinsiyetini öğrenmek için çok küçük diye gitmedim ama içimde sanki kız var gibi geldi
AhahahaAli Galip , Safiye Sultan gördüm simdi. Ben tercih etmiyorum ama tercih edenlere en ufak elestirim olamaz Safiye'nin Rum "Sophie" adında esir kız olduğunu okumuştum. Yakup'un Jacob, Yusuf'un Joseph, Zekeriya'nin Zacharie gibi diğer dinlere göre karşılıkları var. Tüm çocuklar isimleriyle mutlu olsunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?