2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
sağlıklı kucağina almayı doya doya büyütmeyi nasip etsin inşallah Allah ım
İlk çocukta gerekli gereksiz cok alışveriş yapılıyor sana güzel alışverisler ozaman ❤
Amin inşallah Çok gereksiz bir şey almayacağım aslında abimle ablamın çocuklarından her şeyim var zaten. Ufak tefek böyle şeyler alıyorum.

Canım selam
Sen doktora danışmadan kendin mi karar verip alıyorsun vitamin ? Tam anlayamadım
Benim de folik asit bitti, artından previte positive verdi doktor ona devam ediyorum

İsim tavsiyesi nerede canım? Göremedim

Canım selam
Sen doktora danışmadan kendin mi karar verip alıyorsun vitamin ? Tam anlayamadım
Benim de folik asit bitti, artından previte positive verdi doktor ona devam ediyorum
Canım doktora sordum o da kombine multivitamin kullanmak istediğimi bildiği için bir kaç tane önerdi. Bu da onlardan birisi. İsmini çok duyduğum için de buna yöneldim.

Günaydın kızlar, iyi haftalar
Bacak kasılmalari yasayan arkadaşlar benim cok erken basladigini dusundum ama benim gibiler de varmış c. Tesi kontrolum ikili test icin kan verecegim o zaman bakar herhalde ne kadar gec o kadar iyi diyordum ama olmayacak galiba soda, cig badem, muz 1 haftadir arttirdim.
Safra kesesi taşı şikayeti yasayan arkadaşlara da acil sifalar diliyorum iyi ki aldirmisim bebekten once diyorum patlican kızartması bulgur ve karpuz beni cok rahatsiz ederdi size de katkısı olur belki kucuk taşların kanala dusme ihtimali daha çok demisti doktor bana ve hemen almamız lazim demişti Benim irili ufakli cok miktardaydi son zamanlarda agri bacagima vurmaya başlamıştı

Ahahaha Ali Galip , Safiye Sultan gördüm simdi. Ben tercih etmiyorum ama tercih edenlere en ufak elestirim olamaz Safiye'nin Rum "Sophie" adında esir kız olduğunu okumuştum. Yakup'un Jacob, Yusuf'un Joseph, Zekeriya'nin Zacharie gibi diğer dinlere göre karşılıkları var. Tüm çocuklar isimleriyle mutlu olsunlar

İnşallah canım inşallah sağlıklı güzel haberlerle dönerim bide kanama alanım geçmişse değmeyin mutluluğuma

Elimden geldiğince yazmaya çalışıyorum çarşamba doktora gideceğim bakalım ilk kez bir de ikiz diyormuş doktor

Sizinlee aynı sat'ı paylaşıyoruz ben henüz cinsiyetini öğrenmek için çok küçük diye gitmedim ama içimde sanki kız var gibi geldi
[/QUOTE]
Hayırlısı olsun inşallah
Aslında evet epey erken ama sanırım doktor bir çıkıntı göremedi ve kıza benzetiyorum dedi, ama ben şüphedeyim, ikili test olacak bu hafta ya da haftaya detaylı usg de sanırım daha net çıkar

Aminn inşallah. Adlarıyla yaşasınlar. Sağlıklı, sıhhatli olsun hepsii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…