Olmaz mi? Dogum mu yaptim kalp nakli mi oldumYaa şimdi baktım çok ama çok duygulandım anne olduktan sonra her şeye ağlıyorum ben aşırı duygusallık yüklendi sizde de öyle mi
Ben ikisine bir yapacağım ayri ayri girisemedim. Aralari çok az çünkü..iki ayri telaşa bunyem izin vermiyorNe zaman doğum günü partisi
Hıımm belki kulaginda kalmıştır bir yerlerdenYok kız Trakya değil has iç Anadolu gadiniyimDeniz'in saçlar tüy gibi olunca öyle ağzımdan tülübaş diye çıktı kaldı üstünde bebemin
Durmasın tabii ya ama yaslandirmasin da
Ya Melisa için çok sevindim. Ne kadar erken başlarsa o kadar iyi. Raporu sifirlananlar var inşallah o da ilgiyle sevgiyle eğitimle aşacak.
Ayy gerçek mi susamSeneye yaz mı? Ben bu yaz sonu belki olur diyordum yaa. Olmaz mı ki? Erken mi?
Aslında olur da işte ona da çok ayrı bir sabır ve mesai ister canım. İzmir epey süre sıcak kalır sen kış başlamadan başlarsın belki. Eskiden hazır bez olmayınca bebek de rahatsız olurmuş anne zaten daha rahatsız. Oturmaya başlayınca oturturlarmış yanlarında öyle öyle 1 yaştan sonra alıştırorlarmışO zaman kenara çekildim tecrübeli annezamanı gelince haber edin bana annem pek aceleci ya ona göre biz her şeyi hemen yapmışız aynı performansı bekliyor bizimkilerden de
Asyam gelincik çiçeğim
Ay vanım ikinize de çok geçmiş olsun ya üzüldümBı bilseniz neler geldi başımıza ben bir hastalandım yine çooh afedersiniz cırcır kusmaama nasıl perişan oldum tansiyonum düşmüş hafif bı bayılır gibi oldum bilincim açık ama gözümü acamiyorum öyle hemen hastaneye götürdü eşim serumlarla kendime geldim sonraki gun eltim canım banyonun giriş kısmına ayagini çarpmis hızlıca kan revan içinde kaldı tırnağı havalandı düştü düşecek bir de agliyo bu sefer onu hemen acile götürdük hem tırnağı düşmek uzere hem parmağında çatlak olmuş alçıya almadilar tırnağın da kendi düşmesi beklenecek olaylar olaylarrrr öyle işte kizlar yarın gidiyolar bu arada misafirlerim sızı özledim
Günaydın kuzummmmDınn dınnn günaydıngececi tayfa iş başındaymış gece iyi ki uyumuşum da okumamışım o kurabiyeleri gece ben de aç yattım okula gidince motive oluyorum çünkü kıyafetlerim olmuyor hırs yapıp verecem diyorum okul olmayınca ameeaaann veririz yaa diyip devam ediyrom bir de midem büyümüş doymak bilmiyor minnoş
Ayyy desin ya çok bekliyorum bunlarıCherrygum bi aşgım demesin mi annemmm demesin mi gelmesin mi emin misinnn
Ohh maşallah yakında yürür o zaman gör bak ne değişik yaramazlıklar buluyorİyiyiz canım ne iyi yaptınözledik valla
Bebiş iyi ya yaramazlık olmaz mı yürüme var givi yok gibi arasında 1 aya yürür gibi geliyor senin sıpa erkenci çıktı deseneseçmek gibi olmasın diğer kızlarıda özledik valla Kaç ayımız geçti neticede
Hah aynısı yaaa oturduğu anları ziyan sayıyorlar sanırımAyyy yalnız değilmişiz o zaman Zara da öyle sadece yemek yerken mama sndelyeisnde oturuyor onun dışında uyanık olduğu her saniye yürüyor
dilzarım fena olmuş ya geçmiş olsun
Hoşbuldumm canım hepsine maşallah
Hoşbuldumm canımGözleri askla gülen taze cicek dalısıınn bizim de favorimiz
Lazca versiyonunu merak ettim minik sincabin
Oooo o da kötüymüş canım yaali lazimlik kullandi evet hizli kalkinca dökülüyor ama kendi hic dökmedi cok şükür
Yaa kuzum ne kötü olmuşgecmis olsun ya cok acır ama günahlarını döker derler ya insAllah öyle olur ve insAllah derin bir iz birakmadan kolayca gecer
Hepimiz zaman zaman bunaliyoruz dünürüm kiii erkeklere biraz da zor gelebiliyor bu tarz isler..zamanla düzelecektir..biraz mola versin bakalim enistemizsen de çok yorma kendini damadıma sevgilerrr kalplerrrr
Canim benim cecenim hosgeldin ne incesin
Cherrygum cheryy sen de holgeldin canım
Bebeklerinize masAllah Allah bagislasin cok minnoslar
Oyyy Allahimm oyunlara bak yaa
Susam beni bugun duygusallastirdi helinimama sabahtir bebelerin her haline şükrediyorum @Susam_tanesi sayesinde
Gecmis olsun noluyor grubumuzun prof annelerine yaah canım keske bi fikrim olsa.insAllah cabucak gecer
Hoşbuldum bahar nasılsın adaşımız Duru napıyor
Hoşbuldum canım hatırladım ben seni nasılsın bebiş nasılYaa okuyamiyorum misafirlerim var biliyorsunuz canlar göz ucuyla anca bakalbiliyorum ama çok sevindim K Kuf C cecenneggplantlover Cherrygum hoşgeldiniz ne güzel senlenmis buralar siz beni çok hatırlamazsiniz en son katılan benim bu gruba ama hiç unutmam hepiniz de yazıp güzel samimi cevaplar vermistiniz bana öyle böyle kaldım buralarda baya aktifim aslında ama bu ara yoğunum bebislerinize kocaman maşallah nasıl tatlilar ya ben boşuna demiyorum bu forum anneleri de bebeleri de başka güzel
Dişler zorluyo kuzumu ya kıyamam hemen patlasalar da rahatlasa keşkeYavrumun baya sıkıntısı var ama ahşap öyle kalkacak cinsten değil 8. Ayda salyası kesilmişti şapır şapır akıyor şimdi Bi de bi huzursuz Bi sinirli sorma güler yüzlü kızım gitti yerine sürekli ehhh ehhh hııı hııı diyen biri geldi
İnş canım patlasada rahatlasa hepsi peş peşe geldi zaten minnak iyice ufaldıDişler zorluyo kuzumu ya kıyamam hemen patlasalar da rahatlasa keşkealt yanlar çıkarken denizin de aşırı salyası oldu aşırı yani kehribar da işe yaramadı çıktı rahatladı ayşem de rahatlasın hemen inşallah
Hoşbuldumm nasılsın oğlun nasıl
Of offf çok çok geçmiş olsun canım ya neler olmuşBı bilseniz neler geldi başımıza ben bir hastalandım yine çooh afedersiniz cırcır kusmaama nasıl perişan oldum tansiyonum düşmüş hafif bı bayılır gibi oldum bilincim açık ama gözümü acamiyorum öyle hemen hastaneye götürdü eşim serumlarla kendime geldim sonraki gun eltim canım banyonun giriş kısmına ayagini çarpmis hızlıca kan revan içinde kaldı tırnağı havalandı düştü düşecek bir de agliyo bu sefer onu hemen acile götürdük hem tırnağı düşmek uzere hem parmağında çatlak olmuş alçıya almadilar tırnağın da kendi düşmesi beklenecek olaylar olaylarrrr öyle işte kizlar yarın gidiyolar bu arada misafirlerim sızı özledim
İyi valla benimki de yürüyor 1.5 aydırHoşbuldumm nasılsın oğlun nasıl
Maşallah ayaklanmışİyi valla benimki de yürüyor 1.5 aydırher yere giriyo talan ediyo peşinde geziyorum hep siz nasılsınız minnoş çok tatlı olmuş maşallah
Bizde çok mutlu olduk gerçekten kalan kaçaklara da selam gönderelim gelsinler
Yaa okuyamiyorum misafirlerim var biliyorsunuz canlar göz ucuyla anca bakalbiliyorum ama çok sevindim K Kuf C cecenneggplantlover Cherrygum hoşgeldiniz ne güzel senlenmis buralar siz beni çok hatırlamazsiniz en son katılan benim bu gruba ama hiç unutmam hepiniz de yazıp güzel samimi cevaplar vermistiniz bana öyle böyle kaldım buralarda baya aktifim aslında ama bu ara yoğunum bebislerinize kocaman maşallah nasıl tatlilar ya ben boşuna demiyorum bu forum anneleri de bebeleri de başka güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?