2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ne zaman doğum günü partisi
Ben ikisine bir yapacağım ayri ayri girisemedim. Aralari çok az çünkü..iki ayri telaşa bunyem izin vermiyor bakalim fotolari atarim size de bu hafta planlıyorum ama günü net değil
Hıımm belki kulaginda kalmıştır bir yerlerden ben de has trakya kadınıyım hatta rumeli
Coco epey açılma var demişti..insAllah düzelir.. melisa telefonla muhattap olmasın diye pek bakmıyor buralara

Dınn dınnn günaydın gececi tayfa iş başındaymış gece iyi ki uyumuşum da okumamışım o kurabiyeleri gece ben de aç yattım okula gidince motive oluyorum çünkü kıyafetlerim olmuyor hırs yapıp verecem diyorum okul olmayınca ameeaaann veririz yaa diyip devam ediyrom bir de midem büyümüş doymak bilmiyor minnoş

Seneye yaz mı? Ben bu yaz sonu belki olur diyordum yaa. Olmaz mı ki? Erken mi?
Ayy gerçek mi susamama düşününce de neden olmasın ben betüşle 20 aylıkken başlamıştım o sıra arkadaşımın kızı 18 aylıktı o da heves etti başladı hatta bizden erken öğrendi bile 6 ay heyere çiş yapmaya devam etti hanımbaksana umut da 15 aylık mış. İpek de kapar gibi geldi bana hadi hayırlısı
O zaman kenara çekildim tecrübeli anne zamanı gelince haber edin bana annem pek aceleci ya ona göre biz her şeyi hemen yapmışız aynı performansı bekliyor bizimkilerden de
Aslında olur da işte ona da çok ayrı bir sabır ve mesai ister canım. İzmir epey süre sıcak kalır sen kış başlamadan başlarsın belki. Eskiden hazır bez olmayınca bebek de rahatsız olurmuş anne zaten daha rahatsız. Oturmaya başlayınca oturturlarmış yanlarında öyle öyle 1 yaştan sonra alıştırorlarmış

Yaa okuyamiyorum misafirlerim var biliyorsunuz canlar göz ucuyla anca bakalbiliyorum ama çok sevindim K Kuf C cecenn eggplantlover Cherrygum hoşgeldiniz ne güzel senlenmis buralar siz beni çok hatırlamazsiniz en son katılan benim bu gruba ama hiç unutmam hepiniz de yazıp güzel samimi cevaplar vermistiniz bana öyle böyle kaldım buralarda baya aktifim aslında ama bu ara yoğunum bebislerinize kocaman maşallah nasıl tatlilar ya ben boşuna demiyorum bu forum anneleri de bebeleri de başka güzel

Bı bilseniz neler geldi başımıza ben bir hastalandım yine çooh afedersiniz cırcır kusma ama nasıl perişan oldum tansiyonum düşmüş hafif bı bayılır gibi oldum bilincim açık ama gözümü acamiyorum öyle hemen hastaneye götürdü eşim serumlarla kendime geldim sonraki gun eltim canım banyonun giriş kısmına ayagini çarpmis hızlıca kan revan içinde kaldı tırnağı havalandı düştü düşecek bir de agliyo bu sefer onu hemen acile götürdük hem tırnağı düşmek uzere hem parmağında çatlak olmuş alçıya almadilar tırnağın da kendi düşmesi beklenecek olaylar olaylarrrr öyle işte kizlar yarın gidiyolar bu arada misafirlerim sızı özledim

Ay vanım ikinize de çok geçmiş olsun ya üzüldüm

Günaydın kuzummmm biz uyuyamadık ateş tekrarlıyor biraz vanım sıkkın Aynen iyi ki okumadın sorma gece gece yedim valla benim de hiç doymuyor hiç

Cherrygum bi aşgım demesin mi annemmm demesin mi gelmesin mi emin misinnn
Ayyy desin ya çok bekliyorum bunları
Ohh maşallah yakında yürür o zaman gör bak ne değişik yaramazlıklar buluyor bende özledim canım iyi oldu sağolsun herkes güzel karşıladı
Ayyy yalnız değilmişiz o zaman Zara da öyle sadece yemek yerken mama sndelyeisnde oturuyor onun dışında uyanık olduğu her saniye yürüyor

dilzarım fena olmuş ya geçmiş olsun
Hah aynısı yaaa oturduğu anları ziyan sayıyorlar sanırım
C cecenn Cherrygum sizler de hoş geldiniz kızlar . Maşallah kuzularınıza
Hoşbuldumm canım hepsine maşallah
Hoşbuldumm canım
Cherrygum C cecenn Forum bugün ne kadar güzel, tekrar renk katmış siniz. Hoşgeldiniz
Hoşbuldum bahar nasılsın adaşımız Duru napıyor
Hoşbuldum canım hatırladım ben seni nasılsın bebiş nasıl

Dişler zorluyo kuzumu ya kıyamam hemen patlasalar da rahatlasa keşke alt yanlar çıkarken denizin de aşırı salyası oldu aşırı yani kehribar da işe yaramadı çıktı rahatladı ayşem de rahatlasın hemen inşallah

İnş canım patlasada rahatlasa hepsi peş peşe geldi zaten minnak iyice ufaldı

Of offf çok çok geçmiş olsun canım ya neler olmuş bu arada hoşbulduk ben şahsen hatırlıyorum senigüzel mesajın için teşekkür ederim

İyi valla benimki de yürüyor 1.5 aydır her yere giriyo talan ediyo peşinde geziyorum hep siz nasılsınız minnoş çok tatlı olmuş maşallah
Maşallah ayaklanmış sağol canım büyüdüler aynen bizde öyleyiz gün içinde evin her tarafında oluyor nerden girip çıkıyor artık bilmiyorum

Bizde çok mutlu olduk gerçekten kalan kaçaklara da selam gönderelim gelsinler

Seni bilmem mi canım tabii ki hatırlıyorum bekliyoruz çok geçmiş olsun bu arada üzüldüm yaaa

Hoş bulduk canım nasılsın bebiş nasıl?
Yok burdayız inşallah daha gitmeyiz bir yere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…