2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Aynn 3-8 ay arası bende öyleydim sonra Çok yorulunca büyüsün falan dedim bu yazıyı görünce pişman oldum
Kesinlikle dikkat ermek lazım anın tadını çıkarmak lazım

Aslihaydo kuzum çok gecmis olsun. iki elti size ne oldu böyle. valla ben de maşallah dedim. Kalppare ilahiii cok güldürdün. masallah demeyen parmak kaldırsın.

Asli bu gece saat 3 civarları seni andım, umarim uyanmamissindir. Hani bir gece haydo uyumamışti da sabah yürüme güncellemesi yüklenmişti ya. iste dedim iste o fevkalade an. gece 3 ten 7ye kadar aman da oglusum güncellenecek diye sabırla bekledim. 7 de uyuyup 9 da kalkınca benim sistem çöktü biraz ama değer dedim. cocugum güncellendi.

sabah eee simdi Asim efendi bakalim ne var ne yok diye dizdim minderleri haydi bakalım bir ters takla, tamam tamam hadi düz takla yok bacim, belki dedim aletsiz jimnastik yooo o da yok. e hadi bari bir adım at dedim, yarim adim bile atmadı ya hey gidimin heyyyy

ama umutsuzluk yok, belki dil gelişiminde olmuştur bir güncelleme. Aristo mantığıyla başladım muhabbete, çel çel bakar. eee Aristo eski, Kant olsun daha yeni dedim, ondan da pek bir şey çıkmadı. eee dedim schrodingerin kedisini bilin herhal, eee yuhhh sokaktaki tekir kedi, miyav de o vakit. onu da bilemedi yaa. benim oğlanın güncellemesi yuklenmemis heri. dün aksam neyse bu sabah da o. ben nerde yanlis yaptım Aslıii saat 7 de uyutmamam mi lazımdı. aniden kapandığı için mi yüklenmedii. ben boşuna mı uykusuz kaldıiim. nerelere gidem,nasil edem simdiii

Son düzenleme:
Ayy bak zevkleri de aynı kankaların

S Susam_tanesi bak hala bi sevdirmeye ler olarak devam ediyoruz blup bizimki sevgi arsızı aman anne beni sev şuramı öp buramı ısır der nasıl

Ben o anteni 1 yıl beklemisim vermem o kadar kisa ki 3 cm anten mi olur ya hahahah @nzh99 Ataaaa biz de artık kokos olduk artiiik sana ozel foto çekeceğim canim sözlüm
Bende kestirmem ya kendi saçıma kıyamıyorum şimdi hanım kıza da kıyamıyorum yaz geçsin perçem bile keserin

Valla iş çok önemli ya gidince dikkat ediliyor ben hamileyken evde olsa 30 kilo alırdım

Bakalım kuzum annem gelince i deneriz beraber olmadı oda zaten anca Eylül ekim gibi gelir. Doğru söylüyorsun biz hazırcıyız ya öyle bez yıkama falan olsa ben 8 aylıkken öğretirdim

Bir çaki kolay doğmuyor be hem misafir hem doğum günü ooo bizi aksatma sebeplerin çok haklı ömrü bahtı güzel olsun görümcemiz in nice güzel seneleri olsun neraba arkadaşlar bugün benim doğum günüm

İlahi dünür alem kadınsın valla güldürdün. Nerden bulursun bu lafları bilmem hadi damadım sen de biraz anneni sevindir yap bir iki numara istersen ipek gelsin sana öğretsin
Bende kestirmem ya kendi saçıma kıyamıyorum şimdi hanım kıza da kıyamıyorum yaz geçsin perçem bile keserin
Ayneen ben senede bir zor kestiririm şimdi ipeğe de aynı bağlıyorum böyle daha iyi kestirsem daha kötü olur diyip kendimi ikna ediyorum. Bi de ben bebekte makas izini sevmiyorum yaa uzayacak da tekrar kendi kıvrımları oluşacak falan uzun iş

Aradamı yok canım hergun her an var o kardeş kavgası. Oyuncağı bırak çöpü bile paylaşamiyorlar. Benim kızda sakın olurdu belki ama, elde etmek kolay değil. Hayat şartları onu hircinlastirdi. Sevindim sakin olmasına, bak ne güzel gebelikte çektiğini unutturuyor sana. Hepte rahat olsun kuzular, ozaman biz annelerden mutlusu varmı.

Sağol canım Elma yemiyorum ama kuru yemiş tüketiyorum. Elmayada basliyim bari. Evet bu gün kave içmedim ama açıldım. İstersen açılma dedi çocuklar.

Yaa demeeee olsun bu yaşta hayatın zorluklarına alışıyor kolay yoldan bişi elde etmemeyi öğretiyor abisi aman iyi olsunlar sağlıklı olsunlar evin neşeleri onlar ya

Zayıf ve ponçik bedenini çok yordun misafir ağırlayacağım diye üstüne hastalıkla baya etkilendin desene seni besiye çekmek boynumun borcu zayıf dünüre HAYIR geçmiş olsun bebeğim
Ay senin eltiye göz mü ettik ki güzel diye diye ona da geçmiş olsun
Bizde seni özledik dön gayrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…