- 7 Kasım 2019
- 4.541
- 10.001
- 108
Aynn 3-8 ay arası bende öyleydim sonra Çok yorulunca büyüsün falan dedim bu yazıyı görünce pişman oldumHerkes çok etkilendi bu kadar etkileyeceğini düşünmemiştim beğendim paylaştım sizlere de motivasyon olsun diye
Bu arada ben de bebekken hep büyümesin aman bu günler geçmesin derdim. Sonra aman ne istediğine dikkat etmek lazım dedim kestim o söylemimi.
Hiçç demi emektar cefakar ana yazın aynı ben aynı bizYarın düşüncem sonuçta Explorer benim artık
Ahahah ya kıyamam sana ödül günü olsun yeseydin 1 tanecikten bişey olmazEvet evet inmediğim kilolara ineceğimşu an kurabiye yiyorum bak şu saatte yaptığıma bak şu mesajdan utandım bırakıyorum
Ayy bak zevkleri de aynı kankalarınGözleri askla gülen taze cicek dalısıınn bizim de favorimiz
Lazca versiyonunu merak ettim minik sincabin
Oooo o da kötüymüş canım yaali lazimlik kullandi evet hizli kalkinca dökülüyor ama kendi hic dökmedi cok şükür
Yaa kuzum ne kötü olmuşgecmis olsun ya cok acır ama günahlarını döker derler ya insAllah öyle olur ve insAllah derin bir iz birakmadan kolayca gecer
Hepimiz zaman zaman bunaliyoruz dünürüm kiii erkeklere biraz da zor gelebiliyor bu tarz isler..zamanla düzelecektir..biraz mola versin bakalim enistemizsen de çok yorma kendini damadıma sevgilerrr kalplerrrr
Canim benim cecenim hosgeldin ne incesin
Cherrygum cheryy sen de holgeldin canım
Bebeklerinize masAllah Allah bagislasin cok minnoslar
Oyyy Allahimm oyunlara bak yaa
Susam beni bugun duygusallastirdi helinimama sabahtir bebelerin her haline şükrediyorum S Susam_tanesi sayesinde
Gecmis olsun noluyor grubumuzun prof annelerine yaah canım keske bi fikrim olsa.insAllah cabucak gecer
Çay yanına tatlı ister şekerparem çay kötü biri yapmaIcimdrn bi ses bari çay neyin icseydin diyor
S Susam_tanesi bak hala bi sevdirmeye ler olarak devam ediyoruzYaa antenini sevsinler onunbenimki de tülübaş, tüy gibi hala saçları azıcık Allah'tan sevilmeyi seviyor da şap şup sabahlar olmamacasina öpüyorum Valla bir yaş bile su gibi geçti, zaman acımasız şekerpare
Canım benim neden kötü karşılayalım kaç ay geçirdik beraberHepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kızlar iyiki gelmişim tekrar burdayım. Böyle güzel karşılayacağınızı bilsem daha önce cesaret ederdim. Çok mutlu oldum gerçekten güzel anneler
Bende kestirmem ya kendi saçıma kıyamıyorum şimdi hanım kıza da kıyamıyorum yaz geçsin perçem bile keserinBen o anteni 1 yıl beklemisim vermemo kadar kisa ki 3 cm anten mi olur ya hahahah @nzh99 Ataaaa biz de artık kokos olduk artiiik sana ozel foto çekeceğim canim sözlüm
Sınırlama varmış herkesler görüyor ben göremiyorımJadesi Eylül iyi canım çok şükür çok hareketli yerinde durmuyor hiç. Yürüme çalışmaları başladı her yeri gezeyim her şeyi keşfedeyim merakında. Resmi neden göremedin acaba?
Valla iş çok önemli ya gidince dikkat ediliyor ben hamileyken evde olsa 30 kilo alırdımDınn dınnn günaydıngececi tayfa iş başındaymış gece iyi ki uyumuşum da okumamışım o kurabiyeleri gece ben de aç yattım okula gidince motive oluyorum çünkü kıyafetlerim olmuyor hırs yapıp verecem diyorum okul olmayınca ameeaaann veririz yaa diyip devam ediyrom bir de midem büyümüş doymak bilmiyor minnoş
Bakalım kuzum annem gelince i deneriz beraber olmadıAyy gerçek mi susamama düşününce de neden olmasın ben betüşle 20 aylıkken başlamıştım o sıra arkadaşımın kızı 18 aylıktı o da heves etti başladı hatta bizden erken öğrendi bile 6 ay heyere çiş yapmaya devam etti hanım baksana umut da 15 aylık mış. İpek de kapar gibi geldi bana hadi hayırlısı
Aslında olur da işte ona da çok ayrı bir sabır ve mesai ister canım. İzmir epey süre sıcak kalır sen kış başlamadan başlarsın belki. Eskiden hazır bez olmayınca bebek de rahatsız olurmuş anne zaten daha rahatsız. Oturmaya başlayınca oturturlarmış yanlarında öyle öyle 1 yaştan sonra alıştırorlarmış
Bir çaki kolay doğmuyor beYaa okuyamiyorum misafirlerim var biliyorsunuz canlar göz ucuyla anca bakalbiliyorum ama çok sevindim @BlupBlupBlup @cecenn @eggplantloverCherrygum hoşgeldiniz ne güzel senlenmis buralar siz beni çok hatırlamazsiniz en son katılan benim bu gruba ama hiç unutmam hepiniz de yazıp güzel samimi cevaplar vermistiniz bana öyle böyle kaldım buralarda baya aktifim aslında ama bu ara yoğunum bebislerinize kocaman maşallah nasıl tatlilar ya ben boşuna demiyorum bu forum anneleri de bebeleri de başka güzel
İlahi dünür alem kadınsın valla güldürdün. Nerden bulursun bu lafları bilmemAslihaydo kuzum çok gecmis olsun. iki elti size ne oldu böyle. valla ben de maşallah dedim. Kalppare ilahiii cok güldürdün. masallah demeyen parmak kaldırsın.
Asli bu gece saat 3 civarları seni andım, umarim uyanmamissindir. Hani bir gece haydo uyumamışti da sabah yürüme güncellemesi yüklenmişti ya. iste dedim iste o fevkalade an. gece 3 ten 7ye kadar aman da oglusum güncellenecek diye sabırla bekledim. 7 de uyuyup 9 da kalkınca benim sistem çöktü biraz ama değer dedim. cocugum güncellendi.
sabah eee simdi Asim efendi bakalim ne var ne yok diye dizdim minderleri haydi bakalım bir ters takla, tamam tamam hadi düz takla yok bacim, belki dedim aletsiz jimnastik yooo o da yok. e hadi bari bir adım at dedim, yarim adim bile atmadı ya hey gidimin heyyyy
ama umutsuzluk yok, belki dil gelişiminde olmuştur bir güncelleme. Aristo mantığıyla başladım muhabbete, çel çel bakar. eee Aristo eski, Kant olsun daha yeni dedim, ondan da pek bir şey çıkmadı. eee dedim schrodingerin kedisini bilin herhal, eee yuhhh sokaktaki tekir kedi, miyav de o vakit. onu da bilemedi yaa. benim oğlanın güncellemesi yuklenmemis heri. dün aksam neyse bu sabah da o. ben nerde yanlis yaptım Aslıii saat 7 de uyutmamam mi lazımdı. aniden kapandığı için mi yüklenmedii. ben boşuna mı uykusuz kaldıiim. nerelere gidem,nasil edem simdiii
Ayneen ben senede bir zor kestiririm şimdi ipeğe de aynı bağlıyorum böyle daha iyi kestirsem daha kötü olur diyip kendimi ikna ediyorum. Bi de ben bebekte makas izini sevmiyorum yaa uzayacak da tekrar kendi kıvrımları oluşacak falan uzun işBende kestirmem ya kendi saçıma kıyamıyorum şimdi hanım kıza da kıyamıyorum yaz geçsin perçem bile keserin
Aradamı yok canım hergun her an var o kardeş kavgası. Oyuncağı bırak çöpü bile paylaşamiyorlar. Benim kızda sakın olurdu belki ama, elde etmek kolay değil. Hayat şartları onu hircinlastirdi. Sevindim sakin olmasına, bak ne güzel gebelikte çektiğini unutturuyor sana. Hepte rahat olsun kuzular, ozaman biz annelerden mutlusu varmı.Yaaa arada kardeş kavgaları oluyor mu bu benim oyuncağım ver bana gibiduru genel olarak sakin bir bebek kendi kendine oynamayı çok seviyor uyku düzenimizde oturdu Allaha şükür suan aslında çok rahatladım diyebilirim hamilelikte çok çektim sonradan yüzüme güldü annemi daha yormiyim dedi herhalde
Sağol canım Elma yemiyorum ama kuru yemiş tüketiyorum. Elmayada basliyim bari. Evet bu gün kave içmedim ama açıldım. İstersen açılma dedi çocuklar.Elmada da bir madde varmış uyanık tutmayı sağlayan onu öneriyorlardı uyku açılması için. Bi de ben ünide uykum açılsın diye hep ceviz antep fıstığı falan yerdim. Kahve sevmediğim için sınav zamanları bunlarla takılırdım. Enerji verdiği için sanırım uyku açıyor :) :) fikir olsun
İpek i takip ederek baslayabilirsin. Gece yapmayı bırakırsa, gündüzde bezden rahatsız olursa baslayabilirsin yaza. Aslında çocuk kendi belirliyorSeneye yaz mı? Ben bu yaz sonu belki olur diyordum yaa. Olmaz mı ki? Erken mi?
Evet ya alt dişi yamukAsyam gelincik çiçeğimHugo haydomun yamuk dişli yari
Yaa demeeeeAradamı yok canım hergun her an var o kardeş kavgası. Oyuncağı bırak çöpü bile paylaşamiyorlar. Benim kızda sakın olurdu belki ama, elde etmek kolay değil. Hayat şartları onu hircinlastirdi. Sevindim sakin olmasına, bak ne güzel gebelikte çektiğini unutturuyor sana. Hepte rahat olsun kuzular, ozaman biz annelerden mutlusu varmı.
Zayıf ve ponçik bedenini çok yordun misafir ağırlayacağım diye üstüne hastalıkla baya etkilendin deseneBı bilseniz neler geldi başımıza ben bir hastalandım yine çooh afedersiniz cırcır kusmaama nasıl perişan oldum tansiyonum düşmüş hafif bı bayılır gibi oldum bilincim açık ama gözümü acamiyorum öyle hemen hastaneye götürdü eşim serumlarla kendime geldim sonraki gun eltim canım banyonun giriş kısmına ayagini çarpmis hızlıca kan revan içinde kaldı tırnağı havalandı düştü düşecek bir de agliyo bu sefer onu hemen acile götürdük hem tırnağı düşmek uzere hem parmağında çatlak olmuş alçıya almadilar tırnağın da kendi düşmesi beklenecek olaylar olaylarrrr öyle işte kizlar yarın gidiyolar bu arada misafirlerim sızı özledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?