2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Sonra başını ağrıtırım bak yapma her gün yazarım helin şuram ağrıyor helin buram kopuyor diye kız azcık paylaşsaydık huniyi
ağrımasın ama ne zaman yardım edebileceğim birşey olursa yaz tabi
Miss gibi beyaz örtüye bürünmüş bir sabahtan günaydın
ayyy üşüdüm valla. ya ben kış insani değilim sevmiyorum öyle kar yağmur. eskişehirde okudum ilk ünv i. oda arkadaşım kar yağıyor dedi aaaa öyle mi deyip yatağa girip uyumaya devam ettim. düşün mersin de kâr olmaz ama bi camdan bile bakmadım. akşama da fazıl sayın konseri var . arkadaşlar aradi niye okula gelmedin e dedim kar yağdı hava kötü ben çıkmam kötü havalar da. mersinde hava genellikle güzel olunca şiddetli yağmur felan olsun hic gonderilmedim ki okula. sonra apartin kapısına dayandılar çık konsere gidecez diye. yoook diyorum hava soğuk. bi dalga konusu oldum ki sorma. bütün kış karlı geçecek sen okula hiç mi gelmeyecen hiç mi çıkmayacan diye. eskesehiri sevdiydim ama asla yaşamayı düşünmedim sogugu yeter yani buz buzzzz

Oyyy geçmiş olsun canım ya şimdi nasıl senin bulantı durumları? Eltin de ne acı çekmiştir çok acır ya okurken içim bir hoş oldu bununla geçmiş olsun misafirlerini yolla da dinlen sen de yoruldun. Esila mıızn da doğum günü kutlu mutlu olsun nice güzel yaşlara fotoğraflara bayıldım nasıl pozlar o geleceğin youtuberından

Ne yapsın Duru hep bir savaş halinde, birşeylere sahip olmak Duru için biraz yorucu. Biraz oynuyorlar biraz itisiyorlar öyle böyle geçiyor zaman. Senin Duru nasıl oda yaramaz mı. Neler yapıyor seni yormuyordur inşallah.

Ayyy kuzum kıyamam demek kar yağdı diye çıkmadın ha dışarı ben severim karı soğuğu yazın sıcağını kaldıramam hiç bunalır yanarım hele kapandıktan sonra Allah affetsin baya zorlandım ilk seneler yazları. İşte insan nerde doğmuşsa oranın ikimine uyum sağlıyor. Doğduğun ev kaderindir misali

Bende gerginlik yapmadı ama tabi zararları çoktur. Banada söylenmiştir çok kave içiyorsun sütten geçiyor diye, zaman zaman az içtiğim oldu ama, hiç icmedigim gün olmamıştır. Benim daha sağlıklı bir içecekle tanışmam lazım. Memeyi geçtim artık gitti giden kıza. Kavesiz ayilamiyorum en azından sadece sabah icmen lazım. Benim için en tehlikeli illet bugün kavesiz başladım güne hadi bakalım.

Oyy oyy erkenden uyandı mızzz mızzz durmadı kahvaltısını hazırlarken hamur makinasını çalıştırmamı istedi dedim açayım da bari sussun ben de rahat hazırlarım.eee makina boş mu çalışsın malzeme attım içine poğaça hamuru hazır. Tabi durdu mu benim oğlan un istedi azcık da un koydum önüne onu yaladı zor bela kurdum sofrayı. Yedik ama ortalık dandini heryer kalk gidelim diyor eşim de okula gitti. Şimdi uyuttum aslında uyku saatini bekleyeceksin inada inat sen beni uyutmadın hesabına kıyamadım yatırdım şimdi motoru takıp ortalık halletmek zamanı poğaça yı da yapayım da öğlene yer çocuklar ben okula kaçacam sınav var

Tamam hepsini not ettim dinleteceğim

Eymir i ben de çok severim ama mogan ı pek sevmiyorum. Ona rağmen sık sık gideriz gidecek başka yer yok çünkü. Bi de dikmen vadisini severim bak orasının yeşili de çok doğal gelir bana.

Bu arada şunu anlatmam lazım eşim beni ilk mogan a götürdüğünde bu ne yaa bu su birikintisine göl mü diyorsunuz siz demiştim göller bölgesi insanı olmak bunu gerektirirdi çünkü

Ama eşim de eğirdir i ilk gördüğünde bu göl değil deniz gibi bişey demişti hak verdi yani
Susam beni bugun duygusallastirdi helinim ama sabahtir bebelerin her haline şükrediyorum S Susam_tanesi S Susam_tanesi sayesinde
Ben de artık en ufak bir sabırsızlıkta büyüyecek bu günler geçecek diyorum sonra özlersin diyorum.

Üstüne bi de şu yöntemim var o neler hissediyor ki böyle ağlıyor veya kızıyor diyorum. Hiç bişey anlamıyor hiç bişey anlatamıyor onun için hayat çok daha zor diyorum. Öğrendiği şeyler onu çok yoruyor başetmesi zorlaşıyor diyorum.

Bi de sürekli ona hissettirdiklerimi ve yaptıklarımı hiç unutmayacak bilinç altına yazacak beni güzel bir anne olarak hatırlasın diye kendimi telkin ediyorum

Al işte sevilmeyi çok seven bir erkek bebe daha. Yok ben anladım bu konu tamamen cinsiyetle alakalı. Kız anaları olarak çok dertliyiz çok
Ya ben de 15 aylıkken öğrenmişim ama annem çok erkendi yazık size dedi zaten sonradan tekrar yapmışım o yüzden ben 18 i falan bekliyim en azından diyorum ama ertesi sene de olabilir artık duruma göre bakıcam. Ağustos eylül gibi bi nabız yoklarım.

Yaa aslı neler gelmiş başınıza bir misafir geldi olaylar olaylar. Geçmiş olsun hem sana hem de eltine
Günaydın canım bizde de kar var bu sabah ben de evdeyim

Günaydın canım misss bu gece mesai yaptık..bir kurabiye aşkından uyuyamadım ya la ama gözüm açılmıyor iyi mi
Nazarın böylesi elticanlara nazar olmuş resmen geçmiş olsun canım ne oluyor böyle ya sen sürekli böyle ishal baygınlik vs geçiriyorsun bu hep olur muydu sende? Stresten de olabilir de yine de ama iyi bir doktora mı görünsen?
Günaydın ne güzrl manzara zeyayım zeynebim ne sevinir simdi yine..güzel gelinim hata olmasa bari gerci Aysecik de seviniri artik büyüdüler
Yaa helinn ne güldürdün beni yaa miss e katiliyorum dogdugun sehir kaderindir

Son düzenleme:
Elmada da bir madde varmış uyanık tutmayı sağlayan onu öneriyorlardı uyku açılması için. Bi de ben ünide uykum açılsın diye hep ceviz antep fıstığı falan yerdim. Kahve sevmediğim için sınav zamanları bunlarla takılırdım. Enerji verdiği için sanırım uyku açıyor :) :) fikir olsun

Mandalina portakal ve muz da uyku acar ama kilo da yapar

Miss erken dediğin ne ki. Bi 6.30 değildir mesela süt iznimde 7.30 a kadar uyur muyum dedim ama olmadı. Üstelik akşam 22 de ancak uyumuştu sevmiyor bu kız uykuyu canım sevmiyor kesin. Yetişkin gibi 9 saatlik uykuyla duruyor.

Bu arada her yer kalk gidiyor diyor demişsin ya onun devamı da var biliyor musun?

Yaa doğru dedin nazar oldu kesin hepimiz de maşallah dedik ama

Yaa şimdi baktım çok ama çok duygulandım anne olduktan sonra her şeye ağlıyorum ben aşırı duygusallık yüklendi sizde de öyle mi
Herkes çok etkilendi bu kadar etkileyeceğini düşünmemiştim beğendim paylaştım sizlere de motivasyon olsun diye

Bu arada ben de bebekken hep büyümesin aman bu günler geçmesin derdim. Sonra aman ne istediğine dikkat etmek lazım dedim kestim o söylemimi.

Seni bilmem mi canım tabii ki hatırlıyorum bekliyoruz çok geçmiş olsun bu arada üzüldüm yaaa

Hoş bulduk canım nasılsın bebiş nasıl?
Yok burdayız inşallah daha gitmeyiz bir yere
İyiym canım bebişle uğraşıyoruz 1 yaşını kutladık geçen hafta hala inanamıyorum siz neler yapıyosunuz

Yaa doğru dedin nazar oldu kesin hepimiz de maşallah dedik ama
Kız bize gelene kadar cevre var akrabalar var.. goz var nazar var ülke normallerinde iki elti anlaşması nadir görünen bir iklim olayı oldugu için bu durum tv ye bile çıkabilirdi..dikkat cekmistir ama ben masAllah dedim valla

Son düzenleme:
Yaaa arada kardeş kavgaları oluyor mu bu benim oyuncağım ver bana gibi duru genel olarak sakin bir bebek kendi kendine oynamayı çok seviyor uyku düzenimizde oturdu Allaha şükür suan aslında çok rahatladım diyebilirim hamilelikte çok çektim sonradan yüzüme güldü annemi daha yormiyim dedi herhalde

Geçmiş olsun canım tüh kötü olmuş ya üstüste gelmiş
Bu arada çaki kızın doğum günü kutlu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…