2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Braz dha iyi agzi bakalm ama tam gecmedi malesef. Brde tam hareketli donemleri e diş de keskin oluyor malesf gozümün önunden asla ayiramiyorm

6 dı sanırım canım uyandı emmeye başladı en son gözü açıldığında 7 ye çeyrek vardı. Sallasam belki kestirirdi biraz daha ama wc ye gitmem lazımdı kalktım mecbur uyandı. Şöyle bir uykuyu seven bebem olmadı ya ona yanarım.
Yok kız devamı neymiş bilmiyorum hiç kulağıma de bakıyım
He bir de ailem yazmış Aslihaydo kendin kaşındın bebeğim

aynen valla ben nemi de seviyorum. doğunun kuru sıcağını kalbim kaldırmıyordu halbuki oralıyım ama işte doğduğum değil de büyüdüğüm yer kaderım oldu ✌
Allahım söyle azcik bana geçse şu çalışkanlığın. ben her gün sorguluyorum hayatımı. çok yoruluyorum yetişemiyorum diye diye bir yıl dolacak nerdeyse. sonunu da hep bir yardımcıya bagliyorm hayaller hayatlar
e hani fotodan nazar değmezdi. bizden değildir o yaw. hem masallah da dedik. demedik mi dedik
bir umut bekledim bekledim yoooh sonu hüsran bitti. e bize de yazik ama uykusuz kalıyoruz. ne dertleri var acaba ya
İpek i takip ederek baslayabilirsin. Gece yapmayı bırakırsa, gündüzde bezden rahatsız olursa baslayabilirsin yaza. Aslında çocuk kendi belirliyor
baharim arel hala sabah kiloyla verir. sulugu yataga goturmeyi de biraktik. istediğinde de azcik veriyorum su bitmiş diyorum. sonuç yatağa çıkmıyor ama bezin her zerresini dolduruyoruz. çok su içiyor ya çok.

Sizin de erkenmiş yaa tahmin etmemiştim.

“Bi taraf kalk gidelim diyor öbür taraf yeme otur”

İyiym canım bebişle uğraşıyoruz 1 yaşını kutladık geçen hafta hala inanamıyorum siz neler yapıyosunuz

Maşallah nice yaşları olsun kuzunun.
Bizim yaşımıza daha 1 ay var heyecanla bekliyorum bende.
Sınırlama varmış herkesler görüyor ben göremiyorım

Ben sana özelden atayım.

kızlar civan dişini kırmış ben şok oldum görünce. alt ucu tırtıklı minik bir kısmı artık bizimle değil. nerde ne zaman oldu artık içim bi kötü oldu ama yapacak birşey de yok

Aaa çok geçmiş olsun ya insan şok olur gerçekten yani

Canım gece yapması devam ediyorsa önce gece uykuda yapmasını bitirmek lazım. iki ay sonra basliyacaksinya zaten 3 yaşında olacak neredeyse. gece yatırmadan önce tuvalete getir. Şimdiden geceleri olsun bir iki denemiş ol. Gece yapmaları bitecek. 2 ay sonra bir anda bezsiz bırakacaksın, zaten büyüdü itiraz edecek. Hem ozaman alt yapı oluşmuş olur. 2 ay sonra işin daha kolaylaşır. Gece zaten bezi yenileyip yatırıyorsun. Bezi takmadan getir, yapsın yapmasın oraya gitmeye alışsın. Bezsiz hayata geçtiğinde itirazı az olur. Umut tekrar altına yapmaya başlamıştı, ben duruyu oturttum onun gözünün önünde. Arel çok korkarsa civani gosterebilirsin.

Geçmiş olsun Kuzum dinlenince geçer belki ama senin dinlenme gibi bir lüksüm var mı bacım Allah’ım kolaylık versin
Otururuz be adaşım belli mi olur dağ dağa kavuşmaz insan insana kavuşur muş Ata hemen sırnaşır vallahi.
Kuzum dilzarım ne fena yanmışsın canım benim Bununla geçmiş olsun
Oy canım arkadaşım benim karşılıklı vallahi hisler. Uykudan feda edip yine de giriyorum
Süpersin baharım zannetmiyorum ata 15 aylıkken bezden kurtulsun
Hepsi kurtlu kuzum bu bebelerin hiç işim bitmiyor benim bir de çalışıyorum ama bugün evdeyim yine de buradan vazgeçemiyorum
Yoldan çıkarmayın beni kızlar yapöayın birinde fıtık oldum diğerine ne olurum bilmem bizim bi huni vardı toplu aslım alacaktı noldu ki
Adaşım erkek çocukları acayip sevgi pıtırcı demekki az önce boynuma sarıldı öptü öptü dünyalar benim oldu ya
D dilzar iki ay olacak ben de yaktım kolumu buharda hala izi duruyor. Su topladı patladı falan. Seninkini üçte biri belki ama o bile acayip acıyordu ya çok geçmiş olsun fena yanar o şimdi.
Yanık zor vallahi ocağın kenarında minicik elimiz değiyor da günlerce sızlıyor
Valla ne çok şey öğrendim burdan iyi ki varsınız hep derim
Aynen iyikş iyiki
Niye açtılarsa hiç anlamış değilim sürü Bağışıklığına döndük işte
Koala ve tikka mı kaldı tikkayla aynı gün doğum yapmıştık ipek kuzusu da büyümüştür zalimsin zaman ne çabuk geçti ya
Aynen ben de merak ediyorum koala yı ilkeyi, saçları çoktu şimdi nasıl. Tıkka yı İpek’i selam olsun
Sorma tam bir oyuncu sıpa. Şimdi de yanıma geldi yine. Torba uyku tulumu içinde tırtıl gibi duruyo isircam bi yerini zor tutuyorum kendimi
Tam yemelik oldular. Allahım esirgesin kuzuları
Aynen dünürüm. İyi insanlar çıksın yollarına kaygı hep olacak sanırım. O antenini severim gelinciğimin
Benimki de tersi. Adam tatlı hamur yemedimi doymuyor ama ben de severim çikolata candır.
Ah bende bulmasam iyiydi de masanın üstüne koymuş zalımlar o kızçenin antenini yerim çevremde ki herkes bir yaş bir tıraş diyor bana bizim de saçımız çok uzun değil ama ben kestirmeyeceğim
Benim keloğlum da saçlandı ensede var ama ben de dursun biraz daha diyorum
Kaçamak olmadan olmaz. Bendede mesela kave sorunu var Azaltamiyorum benim içtiğim kahveyi kimse icmiyordur.
Kuzum başka türlü nasıl ayakta duracaksın işin zor senin
Ben o anteni 1 yıl beklemisim vermem o kadar kisa ki 3 cm anten mi olur ya hahahah nzh99 Ataaaa biz de artık kokos olduk artiiik sana ozel foto çekeceğim canim sözlüm
Sözlüsü selam eder foto beklermiş.
Yaa şimdi baktım çok ama çok duygulandım anne olduktan sonra her şeye ağlıyorum ben aşırı duygusallık yüklendi sizde de öyle mi
Ben önce de duygusaldım malum balık burcu, üzerine koydu analık.
Olmaz mi? Dogum mu yaptim kalp nakli mi oldum
Aynı ben
Boylu poslu hatunsun endamın yeter.
Evde olsam sürekli deneyebilirdim ama hedefim 2022 benim . Bir e bebek indiriminden bez stoğu yolu görünüyor bana
Amanın kuzum aslım çok geçmiş olsun yazık elticiğine de bununla gelmiş geçmiş olsun
Miss gibi beyaz örtüye bürünmüş bir sabahtan günaydın
Günaydın canım ciğerim. Kış size . Burda yağmur bir yağıyor bir açıyor
Kızlar bebişleri yürüyenler tünelin sonu ışık mı karanlık mı anlamadım ben
Cecenim benim Atam yürümüyor ama yürüyünce kesin daha karanlık.
Ben de yapamazdım komşum kış bilmiyoruz biz.
Aynen doğduğum şehir kaderim
Süpersin susamım. Benim kuzum da öper koklar sarar dizime yatar. Sevgi pıtırcığı
Dilzarım biz de habire gececiyiz. Boyuna güncelleme yapıyor da yürümeyi pas geçiyor. Dil gelişiminde var bişeyler deyip ona yoruyorum
S Susam_tanesi bak hala bi sevdirmeye ler olarak devam ediyoruz blup bizimki sevgi arsızı aman anne beni sev şuramı öp buramı ısır der nasıl
Diyeceği gün gelecek
Canım benim neden kötü karşılayalım kaç ay geçirdik beraber
Aynen C cecenn im mutlandık vallahi

Bugün evdeyim. Eşim okula gitti sınavlar başladı 1 gün izin aldım. Tek başıma Ata ya daha rahat baktım. Beraber kahvaltı ettik yemek pişirmeme izin verdi. Sonra çıktık yukarı oynadık uyuttum indim mutfağa ağlayan kek yaptım eşim sever oturdum size yazıyorum hatta arada çamaşır yerleştirdim. Ya keşke çalışmasaydım. Ev çok güzel

kızlar civan dişini kırmış ben şok oldum görünce. alt ucu tırtıklı minik bir kısmı artık bizimle değil. nerde ne zaman oldu artık içim bi kötü oldu ama yapacak birşey de yok
Allah allah nasıl kırmış kıyamam e ne olacak şimdi
Maşallah nice yaşları olsun kuzunun.
Bizim yaşımıza daha 1 ay var heyecanla bekliyorum bende.

Ben sana özelden atayım.

Aaa çok geçmiş olsun ya insan şok olur gerçekten yani
Bana da atar mısın cecenim

Afiyet olsun canım evde olmak biyere kadar güzel. Ama bende tam anlamı ile çalışmak isterdim. Keşke bakan veya yardımcı olan birileri olsa bende gitsem çalışsam. Evde ben daha çok yoruluyorum. Tabi böyle diyorum ama onlarsiz 2 saat bile dışarda kemiriyor beni. Biran evvel eve gelmek istiyorum.

Yaa benimki bir şeyin başlangıcı ile devamı arasında uzun süre geçiyor yürümesi de 1 ayı bulur geçedebilir üşengeç ya hemen çöküveriyor olduğu yere

gecmis olsun canim. tuh kötü olmuş, benim buyuk kizimin kırık çıkmıştı. sizin tamdı sonra kırıldı de mi? dis doktoru anomalili disler olabilir demişti o zaman.

Ben evi özlemişim vallahi Baharım. Hamilelik Doğum sonrası birbuçuk yıl gitmedim hiç aramadım. Çok erken başladım ben üniversite okurken bile çalışıyordum. İşim stresli hesap kitap işi çok. Tüm ilin okulları elimden geçiyor şu Eyt için bişey yapsalar zaten evdeyim o zaman

Canım benim ailemizin fiztoterapisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…