- 11 Şubat 2008
- 7.244
- 17.392
- 773
- 41
Ohh ne güzel olmuş biraz sen de kendine gelmişsindirBugün evdeyim. Eşim okula gitti sınavlar başladı 1 gün izin aldım. Tek başıma Ata ya daha rahat baktım. Beraber kahvaltı ettik yemek pişirmeme izin verdi. Sonra çıktık yukarı oynadık uyuttum indim mutfağa ağlayan kek yaptım eşim sever oturdum size yazıyorum hatta arada çamaşır yerleştirdim. Ya keşke çalışmasaydım. Ev çok güzel
Hadi bakalm ne zaman kutlayacaksınız eminim çok güzel olacağınaDoğumgünü için MAGNET yaptırıyorum kızlar örneğini attılar çok hoş. Ayrıca afiş yön panosu ve balonlar gelecek hepsinin çalışmasını attılar çok hoş
Keşke erken evleneydim, yaşım uygun en az 20 yaşında kızım olmaya. Maşallah vallahi betuse. Tabi her cocukta yapmıyor, sen güzel yetiştirmiş sin.Yemeğimi yaptım okula gittim geldim Gökkuş uyuyor. Betüş gitmeden havuçlu kek yapmıştı pişirmiş geldim ki ev mis gibi kek kokuyorazcık uzandım gözümü kapatsam uyanır mı ki benim oğlan Bi deneyim
Ay kuzum benim bence de bazı ark mesela işe gitsek daha çok dinleniyoruz diyorlarBugün evdeyim. Eşim okula gitti sınavlar başladı 1 gün izin aldım. Tek başıma Ata ya daha rahat baktım. Beraber kahvaltı ettik yemek pişirmeme izin verdi. Sonra çıktık yukarı oynadık uyuttum indim mutfağa ağlayan kek yaptım eşim sever oturdum size yazıyorum hatta arada çamaşır yerleştirdim. Ya keşke çalışmasaydım. Ev çok güzel
Bir dene bakalım kuzumYemeğimi yaptım okula gittim geldim Gökkuş uyuyor. Betüş gitmeden havuçlu kek yapmıştı pişirmiş geldim ki ev mis gibi kek kokuyorazcık uzandım gözümü kapatsam uyanır mı ki benim oğlan Bi deneyim
Bende uzaktan gördüm kuzum yüzü yakın ya belli oluyorMaşallah nice yaşları olsun kuzunun.
Bizim yaşımıza daha 1 ay var heyecanla bekliyorum bende.
Ben sana özelden atayım.
Aaa çok geçmiş olsun ya insan şok olur gerçekten yani
Öyle bazen ev çok hoş geliyor her iş daha rayında falan oluyor. Ama evde de çok kalınca artık çalışayım oluyorsun bi süre sonra oda sıkıyor hiç iş bitmiyorBugün evdeyim. Eşim okula gitti sınavlar başladı 1 gün izin aldım. Tek başıma Ata ya daha rahat baktım. Beraber kahvaltı ettik yemek pişirmeme izin verdi. Sonra çıktık yukarı oynadık uyuttum indim mutfağa ağlayan kek yaptım eşim sever oturdum size yazıyorum hatta arada çamaşır yerleştirdim. Ya keşke çalışmasaydım. Ev çok güzel
Valla çok imreniyorum böyle kutlama yapanlara özenenlereDoğumgünü için MAGNET yaptırıyorum kızlar örneğini attılar çok hoş. Ayrıca afiş yön panosu ve balonlar gelecek hepsinin çalışmasını attılar çok hoş
Geçmiş olsun. Ateş dışında huysuzlugu yada başka bir şeyi varmı. Doktorumuz bize diş ateşi 37 yi geçmez, geçer ise boğaz yada başka birşey eklenmiş anlamına gelir demişti.Almila bugğn de ateşli 38 i çok geçmiyor ama yine de belli ya sanırım diş ateşi başla bir belirti de yokyani inş diştir
Ah keşkeAy kuzum benim bence de bazı ark mesela işe gitsek daha çok dinleniyoruz diyorlar
Ee şimdi eldeki o napsın adamTamam hepsini not ettim dinleteceğim
Eymir i ben de çok severim ama mogan ı pek sevmiyorum. Ona rağmen sık sık gideriz gidecek başka yer yok çünkü. Bi de dikmen vadisini severim bak orasının yeşili de çok doğal gelir bana.
Bu arada şunu anlatmam lazım eşim beni ilk mogan a götürdüğünde bu ne yaa bu su birikintisine göl mü diyorsunuz siz demiştimgöller bölgesi insanı olmak bunu gerektirirdi çünkü
Ama eşim de eğirdir i ilk gördüğünde bu göl değil deniz gibi bişey demişti hak verdi yani
Ben de artık en ufak bir sabırsızlıkta büyüyecek bu günler geçecek diyorum sonra özlersin diyorum.
Üstüne bi de şu yöntemim var o neler hissediyor ki böyle ağlıyor veya kızıyor diyorum. Hiç bişey anlamıyor hiç bişey anlatamıyor onun için hayat çok daha zor diyorum. Öğrendiği şeyler onu çok yoruyor başetmesi zorlaşıyor diyorum.
Bi de sürekli ona hissettirdiklerimi ve yaptıklarımı hiç unutmayacak bilinç altına yazacak beni güzel bir anne olarak hatırlasın diye kendimi telkin ediyorum
Al işte sevilmeyi çok seven bir erkek bebe daha. Yok ben anladım bu konu tamamen cinsiyetle alakalı. Kız anaları olarak çok dertliyiz çok
Ya ben de 15 aylıkken öğrenmişim ama annem çok erkendi yazık size dedi zaten sonradan tekrar yapmışımo yüzden ben 18 i falan bekliyim en azından diyorum ama ertesi sene de olabilir artık duruma göre bakıcam. Ağustos eylül gibi bi nabız yoklarım.
Yaa aslı neler gelmiş başınıza bir misafir geldi olaylar olaylar. Geçmiş olsun hem sana hem de eltine
Günaydın canım bizde de kar var bu sabah ben de evdeyim
Bebek saçları çok güzel bende kıyamıyorum yaİlahi dünür alem kadınsın valla güldürdün. Nerden bulursun bu lafları bilmemhadi damadım sen de biraz anneni sevindir yap bir iki numara istersen ipek gelsin sana öğretsin
Ayneen ben senede bir zor kestiririm şimdi ipeğe de aynı bağlıyorum böyle daha iyi kestirsem daha kötü olur diyip kendimi ikna ediyorum. Bi de ben bebekte makas izini sevmiyorum yaa uzayacak da tekrar kendi kıvrımları oluşacak falan uzun iş
Aaa nasıl kırmış ya çok şaşırdımkızlar civan dişini kırmışben şok oldum görünce. alt ucu tırtıklı minik bir kısmı artık bizimle değil. nerde ne zaman oldu artık içim bi kötü oldu ama yapacak birşey de yok
Konuşma dilin Trakya ağzı mi peki ay çok severim benBen ikisine bir yapacağım ayri ayri girisemedim. Aralari çok az çünkü..iki ayri telaşa bunyem izin vermiyorbakalim fotolari atarim size de bu hafta planlıyorum ama günü net değil
Hıımm belki kulaginda kalmıştır bir yerlerdenben de has trakya kadınıyım hatta rumeli
Coco epey açılma var demişti..insAllah düzelir..melisa telefonla muhattap olmasın diye pek bakmıyor buralara
Hatırlıyorum canım seni hatırlamaz mıyım hiçYaa okuyamiyorum misafirlerim var biliyorsunuz canlar göz ucuyla anca bakalbiliyorum ama çok sevindim K Kuf @cecenn @eggplantlover @Cherrygum hoşgeldiniz ne güzel senlenmis buralar siz beni çok hatırlamazsiniz en son katılan benim bu gruba ama hiç unutmam hepiniz de yazıp güzel samimi cevaplar vermistiniz banaöyle böyle kaldım buralarda baya aktifim aslında ama bu ara yoğunum bebislerinize kocaman maşallah nasıl tatlilar ya ben boşuna demiyorum bu forum anneleri de bebeleri de başka güzel
Yazmamıştım daha önce canım. Evet benim oğlanın adı da DenizKızlar hoşgeldiniz sizi görmek çok çok güzell bi daha gitmeyin olur mukoalayı da bekliyoruz sıra onda @cecenn @Cherrygum yaa blup senin oğlan da Deniz miydi unutmuşum oğlumun adaşını K Kuf
Almilanın normal ateşi 37 zaten , yok başla bir sorunu inş da olmaz bakalım takipteyımGeçmiş olsun. Ateş dışında huysuzlugu yada başka bir şeyi varmı. Doktorumuz bize diş ateşi 37 yi geçmez, geçer ise boğaz yada başka birşey eklenmiş anlamına gelir demişti.
Oy kuzum benim yakızlar civan dişini kırmışben şok oldum görünce. alt ucu tırtıklı minik bir kısmı artık bizimle değil. nerde ne zaman oldu artık içim bi kötü oldu ama yapacak birşey de yok
Aynı almila aynıYaa benimki bir şeyin başlangıcı ile devamı arasında uzun süre geçiyoryürümesi de 1 ayı bulur geçedebilir üşengeç ya hemen çöküveriyor olduğu yere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?