2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ohh ne güzel olmuş biraz sen de kendine gelmişsindirinşallah emeklilik hakkınızı verirler de doya doya büyütürsün Atacığı
Doğumgünü için MAGNET yaptırıyorum kızlar örneğini attılar çok hoş. Ayrıca afiş yön panosu ve balonlar gelecek hepsinin çalışmasını attılar çok hoş
Hadi bakalm ne zaman kutlayacaksınız eminim çok güzel olacağına
Bizim de çekim bu cuma oradaki çekilenlerle magnet yaptıracağım 1 yaş bari olsun doğumda yaptıramadım dedim bakalım

S Sonsuzsukurler neredesin bebeyim ses ver hele
Helinnnnn civanımın dişi kırılmış geçmiş olsun canım süt dişleri daha hassas oluyor aklınızda bulunsun darbe alıp sallanır falan hemen elinizle yerine oturtun biraz tutun öyle tekrar etle kaynıyor sağlamlaşıyor zamanla. Bir de diyelim mi büyük parça kırıldı sütün içine koyup o parçayı hemen diş hekimine gidip yapıştırtın sütün içinde dokuları bozulmadan kısa bir süre kalıyor dişin. Günün acil yardım bilgileri de benden olsun

Keşke erken evleneydim, yaşım uygun en az 20 yaşında kızım olmaya. Maşallah vallahi betuse. Tabi her cocukta yapmıyor, sen güzel yetiştirmiş sin.
Göktuğ Kesin uyanır ben nezaman kestireyim desem, 3 saat uyuyan kız ben dalmadan kalkar.

Ay kuzum benim bence de bazı ark mesela işe gitsek daha çok dinleniyoruz diyorlar

Öyle bazen ev çok hoş geliyor her iş daha rayında falan oluyor. Ama evde de çok kalınca artık çalışayım oluyorsun bi süre sonra oda sıkıyor hiç iş bitmiyor keşke çalışsaydım oluyorsun. Çok yaşadım bu döngüyü de

Doğumgünü için MAGNET yaptırıyorum kızlar örneğini attılar çok hoş. Ayrıca afiş yön panosu ve balonlar gelecek hepsinin çalışmasını attılar çok hoş
Valla çok imreniyorum böyle kutlama yapanlara özenenlere pek üşeniyorum hazırlık aşaması misafirler gittikten sonraki aşama Koronadan dolayı kimseyi çağırmak da gelmiyor zaten içimden. Abimin eşi doğum yapacak az kaldı o yüzden ona bişey bulaşmasın diye +10 daha dikkat ediyoruz. Oda biraz geri durduruyor beni sanırım.

Almila bugğn de ateşli 38 i çok geçmiyor ama yine de belli ya sanırım diş ateşi başla bir belirti de yok yani inş diştir
Geçmiş olsun. Ateş dışında huysuzlugu yada başka bir şeyi varmı. Doktorumuz bize diş ateşi 37 yi geçmez, geçer ise boğaz yada başka birşey eklenmiş anlamına gelir demişti.

Bugün 8 saat dersim vardı normalde muhtemelen haftaya okullar kapanacak ki milli eğt müd bu hafta sınavları bitirin haftaya riskli demiş dersler iptal oldu hal böyleyken ablamla Bi giriştik ki mutfağa aman Allahım güya akşam ebrudan ebru_can_ebru gaza gelmiştim diyete başlayacaktımçok yorulduk olsun ama pişman değilim

Ee şimdi eldeki o napsın adam valla Ankara o kadar bina dolu ki oralar nefes oluyor işte en güzeli eymir ama dediğin gibi

Bebek saçları çok güzel bende kıyamıyorum ya hem oyuncak doğurmuş um kendime ya resmen oynuyorum saçlarıyla tek tek örüyorum falan kıtamam

Konuşma dilin Trakya ağzı mi peki ay çok severim ben
Bu kadar çabuk iyileşme varsa bence uyaran eksikliği bu ve çok ama çok sevindim böyle olmasına
Hatırlıyorum canım seni hatırlamaz mıyım hiç çok geçmiş olsun ya sana da eltine de. Hoşbulduk
Kızlar hoşgeldiniz sizi görmek çok çok güzell bi daha gitmeyin olur mu koalayı da bekliyoruz sıra onda @cecenn @Cherrygum yaa blup senin oğlan da Deniz miydi unutmuşum oğlumun adaşını K Kuf
Yazmamıştım daha önce canım. Evet benim oğlanın adı da Deniz ya seninki de bazen dalgalı bazen durgun mu benim oğlan gibi, isimle alakalı diyor eşim sanki ben Deniz koydum adını

Geçmiş olsun. Ateş dışında huysuzlugu yada başka bir şeyi varmı. Doktorumuz bize diş ateşi 37 yi geçmez, geçer ise boğaz yada başka birşey eklenmiş anlamına gelir demişti.
Almilanın normal ateşi 37 zaten , yok başla bir sorunu inş da olmaz bakalım takipteyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…