2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
hmm örnek vermek gerekirseee meselaa benim kizlar.

dur az gaz vereyim belki ben de bir gün okuldan gelince kek kokularıyla karşılaşırım
Yaptıkları keki herkese anlat canım fotosunu çek çeşitli açılardan durumuna falan koy dedelere ninelere at sonra gelsin çeşit çeşit kekler pastalar

misskokulumm profil fotinsunda Goktug ne yapıyor canım, büyüttüm büyüttüm anlayamadım. bu ara Asimcik cok mizmiz varsa bir etkinlik vs bize de soyle
Büyümüyor mu canım foto hep küçük mü kalıyor tam bilemiyorum buranın ayarlarını düzelteyim öyleyse bir bakayım.
Bişey yapmıyor balon oynuyordu yeğenimin doğum gününde kafasında doğum günü şapkası var
Bu sabah spagetti kırdık 3-5 tane verdim eline sonra o parçaları Pet şişeye attık el kası geliştiriyoruz S Susam_tanesi gibi ben de ıslak mendillerişn kapaklarını yapıştırdım geçen hafta hayvanlar koydum içine onları alıp ses çıkarıyoruz kitap okuyoruz başka da hiç bişey den mutlu olmuyor hahh bir de kukla seviyor bir el kuklamız var onunla oynatıyor um yada çorapları geçiriyorum elime.

biz de kitap okuyoruz. ama cani darsa fırlatıp atıyor kitabi. (anasi kilikli cani darlaniyor onun da) islak mendil kapağı yok bizde onu sevdim ama. baska bir sey düşüneyim kapak yerine.

parmak kuklasiyla bas parmağım şarkısını söylüyoruz. küçücük boyu var türlü türlü huyu var, bazı şarkıları hiç sevmiyor, söyleyince yırtıyor kendini, ceviz adam mesela. favori sarki atem tutem ve esek senin agzinla

makarnayı ben de deneyeyim. sagolasin canim

Yaptıkları keki herkese anlat canım fotosunu çek çeşitli açılardan durumuna falan koy dedelere ninelere at sonra gelsin çeşit çeşit kekler pastalar
anneannem derdi kj isi yapana değil yaptırana bakacaksın diye. gerçekten hakli. yarından itibaren başlıyorum denemeye

anneannem derdi kj isi yapana değil yaptırana bakacaksın diye. gerçekten hakli. yarından itibaren başlıyorum denemeye
Öyle tabi önceleri sadece yanımda dururlar sonra mixeri tutarlar sonra yumurta kırmaya başlarlar derken malzemeleri alıp koyma ve en son hadi kendiniz yapına döneriz biz. kızlarda süreç böyle işledi.sen de önce yanlarında ol harika süper olmuş falan derken motive olurlarbknz:foto

Eklentiler

• IMG_20210324_142904.webp
    49,3 KB · Görüntüleme: 48

Yapmadıysanız eğer kavanoz kapaklarına küçük oyuncaklar bantlayıp önüne koy onları söksün baya oyalıyor. Ayakkabı kutusu vardı evde tepesine delik açtık top attık ordan dün. Buz kalıplarında Ponponlar dondurdup bir tepsiye koydum onlarla da çok oyalanmıştı ellerini üşüyünce bıraktık. Yine bir tepsiye biraz su koydum içine temiz sünger koydum onları sıkarak oynadı bir seferinde ama bu oyunda üst baş ıslandı hep. Belki fikir olur bazıları

Aa bilmiyordum sağol canim benim

Cikilaz mi heheh ne güzelmiş tuttum bu sözü 🐿

Kiyamam gelincağzima da aysecigime de.. haklisin yavrular kar göremez oldu ya o kadar çok plastik atık var ki.. icim cız ediyor düşününce
Bi çözümü olmalı bunun yani.. bilinclenmek lazım.. daha çocukluktan.. projeler gelistirneli çocuklar.. en azından evlerimizde ufak ufak baslamaliyiz bu dönüşüme.. daha az plastik daha az atık.. ben bunun ahirette dahil bize sorulacagini düşünüyorum

Yok canim..aksine epey iyi bir diksiyonum var insanlari gıcık eder yani ilk zamanlar kv annemi arayıp sekerpare cok kibar konusuyor bazen samimi mi yoksa yapmacik mi anlayamiyorum.dogal hali mi bu demiş annem de ben onu oyle yetistirdim demis.beni de arayip kizim uyum sagla biraz dedi.artik gelistirdim kendimi..en azindan aile icinde şiveli konuşurum tabi..buraya geleli geliştirdim yerel lehçeyi..dogma büyüme Istanbulluyum yoksa bi defasinda lisede edirneli bir ogretmenim beni durdurup bize üj ja getir dedi.. Allahim anlamadim bi de anlamadigimi soylemeye korkuyorum.ters bi hocaydi kizim sen trakyali degil misin agiz yaptik anlamadin dedi.ben mod meger 3 çay istiyormus

Ucretsiz izin hakkin yok mu dünürüm kıyamam sana ya

Dedik helinim vallaahh dönüp dönüp masAllah dedik

kızlar civan dişini kırmış ben şok oldum görünce. alt ucu tırtıklı minik bir kısmı artık bizimle değil. nerde ne zaman oldu artık içim bi kötü oldu ama yapacak birşey de yok
Parcayi buldun mu bari? Yuttu mu acaba? Gecmis olsun kiyamam yakisiklima ..surup ve sut sonrasi bir yudum da olsa su icirmeyi ihmal etme canim.önemli ⚘ curumesi kolaylasiyormus icmezse.

Sağol kuzum benim

Ooo benimkine şarkı olsun ya neler uyduruyorum pek oynak zaten kafa popo sallayıp duruyor

Asyanın şu pozisyonda sandalyeden. Atlaması 3.5 saniye falan sürer

Kötü kötü huylarım var jadem ama bu gece akıllandım artık rezene iciyorum uslu bi anneyim
Ben çay içtim yanına da kurabiye sizin yüzünüzden değil ama kendinizi suçlu hissetmeyin komşularım bi şeyler getirmişti off çok havalıyım tabağı boş vermeyim diye basitten kurabiye yaptım

Canım bisey duymustum.minik minik dusmeler kemikte ince catlaklara sebep oluyormus ama minimal.zararsiz.ama vucut burayo saglamlastirmaya calisip oradaki kemigi daha da kalinlastiriyormus.duse duse kuvvetleniyorlar mi acaba? Helinnnnn imdaat bu bir delinin attigi bi taş mı? Bir filmde izlemistim..

Bahar bu arada kızmak demeyelim de uyarmak diyelim.ses tonumuz normal olmali..cok ürkek de yetistirmemek lazim..sonra dışarı yöneliyorlar canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…