2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bugun misafirim vardı , arkadaşlardan birinin 3,5 yaşında kızı var . Sena hem onunla oynamak istedi hem de oyuncaklarını vermedi. Çok şaşırttı beni . Kızın elinden oyuncakları çekti çekti aldı. Bir de daralınca bir iteklemesi vurması var . Şaşırdım kaldım . Hiç oturmadım , sürekli peşinde dolandım . Babası sıkarak seviyor , daraltıyor çocuğu . İtMeye Ordan meyilli ama vurmak da nerden çıktı. İki çocuklu arkadaşlara selam olsun burdan

N Nehir8077 bebisime yataktan inmeyi öğrettim eşim inanmiyordu dün oda şahit oldu sok oldu sen böle birşeyin öğretildigini söylemeseydin hala düşmesin diye tutuyorduk bebisimin birşeyleri ogrenemeyecegi anlamayacagi algısı var ama bebişim her seferinde algimi tersine çeviriyor

Tebrikler ne güzel maşallah kuzuma. Tabiki öğrenirler alkışı ogreniyorlarsa, herşeyi öğrenirler. Sadece bazı şeyleri çabuk, bazı şeyleri zor öğrenirler. Ama sonuç olarak öğrenirler. Bebeklerimiz herşeyi kapmaya açık, yeterki bizler ugrasalim biraz.

Bizimki veriyor elindekini ama kendi oyuncağı olmuyor gebelde eşimin yeğenleri var erkek olan daraltmasa kızla oynar ama erkek kıskanıyor araya giriyor sesi de çok yüksek benim ki alışkın değil korkuyor

Günaydın kızlar.
Herkes için kolay güzel bir gün olsun inşallah..
Hayırlı haberlerin olduğu içinde
Günaydın canım.
benim en sevdiğim gün bugün. Cumartesi pazar eş evde olacak. Senelik izne çıkıyor gibi hissediyorum her hafta sonu kendimi. Ve bugün mutfaktan çıkmam mutluluktan çeşit çeşit yemek yaparım.

Allah seni eşinden ayırmasın canım ne diyem beni azcık ayırabilir hep 7/24 de beraber zor oluyor be ya dibdibe.Bazen koridorda falan geçerken omuz atıyoruz birbirimize çelme takacam da dizim sıkıntılı zaten o da bana atar diye korkuyorum

Bilmez miyim hiç çok zor cidden. Zaten o tedavi süreçleri çok sıkıntılı binbir emek var isteyip de sahip olamamak ne kadar acı bi durum Ablamın da benimde aynı zamanda oldu bebeklerimiz o bizim cocuklara bakarken gözlerinin içi parlıyor. Öyle seviyor sarılıyor ki kim bilir nasıl içi gidiyor benim de yavrum olsa diye. Umarım dileyen bekleyen isteyen herkese nasip etsin yengen için de çok geçmiş olsun bebeği ona sıkı sıkı tutunsun inşallah

Günaydın kızlar yine karla uyandık biz de bu sabaha biraz hava açsa da piknik koduna mı girsek artık diyorum az kaldı ama hissediyorum Umudum- bak sen şu cimcoş senaya oyuncak vermemeyi de bilirmiş büyüdüler de itip vurmayı öğrendiler benimkine babası öğretti kendine vurduran vurdura bana yapmıyor ama babasını dövüyor kızların da saçını çekiyor. Ben de siz de onunkini çekin anlasın diyorum. Azcık çekiyorlar bu şaşırıyor ağlıycak gibi oluyor sonra kendi saçını yolmaya başlıyor deli

Valla dünürüm öldürüyor sun gülmekten. Böyle ufak ufak atışan ciflere bayılıyorum. Şeker tadında ilişkiniz var.
Ben biraz kocacı olabilirim, ne yapam kız başkada kimsem yokki. Dünyam onun ve çocuklar üzerine kurulu.

Asya 2 gündür o kadar mızmızki oyyy hep dizimde hem paçamda oturuyorsam sürekli meme istiyor bir derdi var ama anlamadım
Büyüdükçe memeye düşkünlükleri artıyor. Başlarına en ufak birşey gelse meme istiyorlar. Asya'nın Diş kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Duru düşsün meme, abisi vursun meme, istediğini alamasın meme. Başı belaya girdiği anda sadece meme ile susuyor.

İnşallah kuzum . Kısmetse 10 Nisan Cumartesi yapalım diyoruz. Aslında 7 si. Ben de Doğumda ysptıranamıştım. İnlsllah güzelce hazırlanabilirim.
Betüşümmm kuzummm. Allahım esirgesin
Ay kuzum benim bence de bazı ark mesela işe gitsek daha çok dinleniyoruz diyorlar
Ben işte de çok yoruluyorum kafam yoruluyor Ebrucum
Almila bugğn de ateşli 38 i çok geçmiyor ama yine de belli ya sanırım diş ateşi başla bir belirti de yok yani inş diştir
Almilam nasıl oldu kuzum. Ateşi düştü mü
Ben evi oldu bitti severim. Özlesem de Ata ağar basar İnşallah emeklilik hakkı verirler. Hemen olurum vallahi
Doğum hem erken oldu hem salgının yasakların tavan zamanı idi. İlk doğumgünü olsun dedim
Evdekiler de çalışma peşinde mesela BEN
Kuzum beni emekli etsinler kadroma seni atasınlar
bayıldım bugun Atacigima, sessiz dinlemek zorunda kaldım ama o gülüşler coook güzel. hazırliklarin fotolarını bekleriz canimcigim
Saol kuzum. Gülen yüzüm o benim.. Atarım kuzum foto
DGöktuğum yetişiyor maaşallah kuzulara.
Ucretsiz izin hakkin yok mu dünürüm kıyamam sana ya
Var da ödenecek krediler insanı bağlıyor işte. Ah keşke alabilseydim

Yaa kızlar rezil oldum ha
Betüşün rehber öğretmeniyle zoomdan toplatı vardı açtım kamera kapalı ev topluyorum oğlan uyuyor. Eşim bir kot almış baktım dar geldi gözüme dedim bunu mu aldın dar değil mi bu falan bişeyler daha dedim hoca demesin mi mikrofonları kapatalım diye ayyy dedim beni kastediyor kapatmadığım aklıma geldi unutmuşum nasıl olur ya. Hemen kapattım ama yerin dibindeyim mesaj atıp özür dileyim dedim kızım da amaan anne olur öyle şeyler boşver dedi vazgeçtim konuştuğum konu başka birşey olsa bu kadar utanmazdım inşallah çok anlaşılmamıştır artık unutulmasını bekliycem napıyım.
Bir de okula yeni atandığımda yengeme atıyorum diye okul grubuna atmıştım salak bişeyibu 2 oldu

İyi diksiyona sinir olmak da bi bizim ülkede var sanırım aynısını yaşıyorum çünkü
Anneye coolluk olur mu ya sır aşmak neydi
Az büyüsün o da sırnaşır annesi
Asyanın şu pozisyonda sandalyeden. Atlaması 3.5 saniye falan sürer
Deniz'in de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…