Tebrikler ne güzel maşallah kuzuma.
Tamam ben alırım Asya hanım pek sever bebekleri zaten gül gibi gezerler hep baraberHelinnnnn Jadesi tur hayallerinize çok güldüm . Sena’nın peşinden ben koşmam size bırakırım valla @Susam_tanesi
Bizimki veriyor elindekini ama kendi oyuncağı olmuyor gebeldeBugun misafirim vardı , arkadaşlardan birinin 3,5 yaşında kızı var . Sena hem onunla oynamak istedi hem de oyuncaklarını vermedi. Çok şaşırttı beni . Kızın elinden oyuncakları çekti çekti aldı. Bir de daralınca bir iteklemesi vurması var . Şaşırdım kaldım . Hiç oturmadım , sürekli peşinde dolandım . Babası sıkarak seviyor , daraltıyor çocuğu . İtMeye Ordan meyilli ama vurmak da nerden çıktı. İki çocuklu arkadaşlara selam olsun burdan
Günaydın canım.Günaydın kızlar.
Herkes için kolay güzel bir gün olsun inşallah..
Hayırlı haberlerin olduğu içinde
Allah seni eşinden ayırmasın canım ne diyem beni azcık ayırabilirGünaydın canım.
benim en sevdiğim gün bugün. Cumartesi pazar eş evde olacak. Senelik izne çıkıyor gibi hissediyorum her hafta sonu kendimi. Ve bugün mutfaktan çıkmam mutluluktan çeşit çeşit yemek yaparım.
Bilmez miyim hiç çok zor cidden. Zaten o tedavi süreçleri çok sıkıntılı binbir emek var isteyip de sahip olamamak ne kadar acı bi durumCherrygum ablan içinde çok üzüldüm ya öyle çok emek var ki tüp bebek sürecinde maddi manevi çok yoruluyor insan çok şükür ben iki evladımıda tek seferde aldım kucağıma ama bu abimlerin 8.deneme 7 kez negatif sonuç almak binbir ameliyat geçirmek avuç avuç ilaç içmek Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın isteyen herkesi hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Valla dünürüm öldürüyor sun gülmekten. Böyle ufak ufak atışan ciflere bayılıyorum. Şeker tadında ilişkiniz var.Allah seni eşinden ayırmasın canım ne diyem beni azcık ayırabilirhep 7/24 de beraber zor oluyor be ya dibdibe.Bazen koridorda falan geçerken omuz atıyoruz birbirimize çelme takacam da dizim sıkıntılı zaten o da bana atar diye korkuyorum
Büyüdükçe memeye düşkünlükleri artıyor. Başlarına en ufak birşey gelse meme istiyorlar. Asya'nın Diş kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Duru düşsün meme, abisi vursun meme, istediğini alamasın meme. Başı belaya girdiği anda sadece meme ile susuyor.Asya 2 gündür o kadar mızmızki oyyy hep dizimde hem paçamda oturuyorsam sürekli meme istiyor bir derdi var ama anlamadım
İnşallah kuzum . Kısmetse 10 Nisan Cumartesi yapalım diyoruz. Aslında 7 si. Ben de Doğumda ysptıranamıştım. İnlsllah güzelce hazırlanabilirim.Ohh ne güzel olmuş biraz sen de kendine gelmişsindirinşallah emeklilik hakkınızı verirler de doya doya büyütürsün Atacığı
Hadi bakalm ne zaman kutlayacaksınız eminim çok güzel olacağına
Bizim de çekim bu cuma oradaki çekilenlerle magnet yaptıracağım 1 yaş bari olsun doğumda yaptıramadım dedim bakalım
Betüşümmm kuzummm. Allahım esirgesinYemeğimi yaptım okula gittim geldim Gökkuş uyuyor. Betüş gitmeden havuçlu kek yapmıştı pişirmiş geldim ki ev mis gibi kek kokuyorazcık uzandım gözümü kapatsam uyanır mı ki benim oğlan Bi deneyim
Ben işte de çok yoruluyorum kafam yoruluyor EbrucumAy kuzum benim bence de bazı ark mesela işe gitsek daha çok dinleniyoruz diyorlar
Almilam nasıl oldu kuzum. Ateşi düştü müAlmila bugğn de ateşli 38 i çok geçmiyor ama yine de belli ya sanırım diş ateşi başla bir belirti de yokyani inş diştir
Ben evi oldu bitti severim. Özlesem de Ata ağar basar İnşallah emeklilik hakkı verirler. Hemen olurum vallahiÖyle bazen ev çok hoş geliyor her iş daha rayında falan oluyor. Ama evde de çok kalınca artık çalışayım oluyorsun bi süre sonra oda sıkıyor hiç iş bitmiyorkeşke çalışsaydım oluyorsun. Çok yaşadım bu döngüyü de
Doğum hem erken oldu hem salgının yasakların tavan zamanı idi. İlk doğumgünü olsun dedimValla çok imreniyorum böyle kutlama yapanlara özenenlerepek üşeniyorum hazırlık aşaması misafirler gittikten sonraki aşama Koronadan dolayı kimseyi çağırmak da gelmiyor zaten içimden. Abimin eşi doğum yapacak az kaldı o yüzden ona bişey bulaşmasın diye +10 daha dikkat ediyoruz. Oda biraz geri durduruyor beni sanırım.
Kuzum beni emekli etsinler kadroma seni atasınlarEvdekiler de çalışma peşinde mesela BEN
Saol kuzum. Gülen yüzüm o benim.bayıldım bugun Atacigima, sessiz dinlemek zorunda kaldım ama o gülüşler coook güzel. hazırliklarin fotolarını bekleriz canimcigim
DGöktuğum yetişiyor maaşallah kuzulara.Öyle tabi önceleri sadece yanımda dururlar sonra mixeri tutarlar sonra yumurta kırmaya başlarlar derken malzemeleri alıp koyma ve en son hadi kendiniz yapına döneriz biz. kızlarda süreç böyle işledi.sen de önce yanlarında ol harika süper olmuş falan derken motive olurlarbknz:foto
Var da ödenecek krediler insanı bağlıyor işte. Ah keşke alabilseydimUcretsiz izin hakkin yok mu dünürümkıyamam sana ya
İyi diksiyona sinir olmak da bi bizim ülkede var sanırım aynısını yaşıyorum çünküYok canim..aksine epey iyi bir diksiyonum varinsanlari gıcık eder yani ilk zamanlar kv annemi arayıp sekerpare cok kibar konusuyor bazen samimi mi yoksa yapmacik mi anlayamiyorum.dogal hali mi bu demiş annem de ben onu oyle yetistirdim demis.beni de arayip kizim uyum sagla biraz dedi.artik gelistirdim kendimi..en azindan aile icinde şiveli konuşurum tabi ..buraya geleli geliştirdim yerel lehçeyi..dogma büyüme Istanbulluyum yoksa bi defasinda lisede edirneli bir ogretmenim beni durdurup bize üj ja getir dedi.. Allahim anlamadim bi de anlamadigimi soylemeye korkuyorum.ters bi hocaydi kizim sen trakyali degil misin agiz yaptik anlamadin dedi.ben mod meger 3 çay istiyormus
Az büyüsün o da sırnaşır annesiAnneye coolluk olur mu yasır aşmak neydi
Deniz'in deAsyanın şu pozisyonda sandalyeden. Atlaması 3.5 saniye falan sürer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?