Sağol canım benim gelinini suçlamak istemem ama onun yüzüne oldu. Abisinin saçına yapıştı, oda karşılık veriyordu. Bende ocağa yağ koydum kızsın patatesleri atıyım dedim. Birbirine girince döndüm onları sakinledim ayırdım. zaman geçmiş yağ çok yanmış. Patatesi attığım gibi tava tutuştu. Bende aspiratör yanacak diye korktum tavayı kaptım lavobaya attım. Bunlarda ateşi görünce bacama dolandı hepten korktum. Çocukları yakacam diye. Bı su bile tutamadım yanan onlar gibi birde onları sakinledim.
İkna ederiz olmadı iç güvesi veiririz olmazmi.Babada sana kalmış olur. Ek olarak damadada sen bakarsın. Allah'ım ben çok rahat edicem. Kızımın sorumluluğu @misskokulumm , Oğlumda sende. Hayat bana güzel
Çok geçmiş olsun.Sağol canım benim gelinini suçlamak istemem ama onun yüzüne oldu. Abisinin saçına yapıştı, oda karşılık veriyordu. Bende ocağa yağ koydum kızsın patatesleri atıyım dedim. Birbirine girince döndüm onları sakinledim ayırdım. zaman geçmiş yağ çok yanmış. Patatesi attığım gibi tava tutuştu. Bende aspiratör yanacak diye korktum tavayı kaptım lavobaya attım. Bunlarda ateşi görünce bacama dolandı hepten korktum. Çocukları yakacam diye. Bı su bile tutamadım yanan onlar gibi birde onları sakinledim.
Tur olayı bana çok gelmedi ya 1 kere katıldım daral geldikendini beğenmiş kız grubu dikkat çekme çabası olan ergen grubu falan çok farklı kişiler vardı o yüzden siz varsanız varım yoksa gelmem
Sena kuzuma yemek yedirmeye çalışırız hep beraberHelinnnnn kızların saçını örer N Nehir8077 güzel sakin sohbeti ile bizlere bilgiler verir @sekerpare5939 D dilzar @Aslihaydo bizi güldürür ve bizim haydo ile Asya hanım kavuşur SonsuzUmut sınav muhabbeti yaparız onla kenarda ders çalışırız @nzh99 sakin naif yapısı ile huzur verir O ogretmen61 deniz kuzumla reelsler çekerken belki bizimkileri de araya katar @asysss kızları bize kahve getirir belki S Susam_tanesi ile şöyle dertleşip bi köşede ağlarız sevgisiz bünyemizde Helinnnnn kuzum ile sağlık üzerine hasbihal ederiz @BGKG ile karya hanımı yürütürüz çıldırırım birlikte @misskokulumm betüş bize kek yapar belki tur için sende poğaça lar hazırlarsın @ebru_can_ebru biz yemeyiz ama onları Zeyay1420 bizim harika resimlerimizi çeker @BlupBlupBlup @cecen eggplantlover Cherrygum ile olmadıkları zaman neler olmuş onları konuşuruz @Sonsuzsukurler kuzum sana da nefes olur güneşi tutmaktan yaramazlıklara engel olmaktan ne kadar olursa atladığım varsa özür dilerim herkesi yazmaya çabaladım ve ben bütün bebekleri yerim kapanış
Arkadaşlarım tüp bebek sürecinde yaşadığınız stresi ve üzüntüyü okadar derinden yaşıyorum kigünlerdir aklımda yengen ins kötü birşey değildir sağlıcakla gelir bebiş
Geçmiş olsun inşallah kötü sonuçlanmaz. Bir kaç gün önce ablamın negatif sonucunu aldık hala kendimi toparlayamadım. Allah isteyen herkese bu duyguyu tattırsın
ah senin damat çok hareketli yetişemiyorum dünür. ablama diyorum kundak bebesiydi uslu olur diye çok umutlanmıştım ama abisini örnek almayı tercih etti sanirim.
hahaha susam ya. valla çocuğa kitap okumak zor yalayıp yutma derdinde kendileri. geçicidir umarım ne diyi.
asya ve haydo
sena ve civan
karya ve arel
duru ve göktuğ
elif ve ata
zeynep ve ali
ipek ve asım
ayşe ve deniz
asıl buluşma burda bence...offff ne koparlar aşıklar. bu arada zara ve umut yalnız kalmış sankicinar duru deniz sizi de düşünmek lazım. ay tam kreş oldu . bi oyun havası dans havası. kızlar ssss dokunma öpme sevmem modunda erkekler öpücük atsin göz kırpsın sevgi pitirciklari.
tuttum ben bu işi gidelim tura
ah baharım çok geçmiş olsun. sende sadaka çıkar ya. neler neler yaşadınız şu son 1 ayda
şükür dilzarin gibi büyük değilmiş
ah canim inşallah yerleşme kanamasıdir tutunur bebiş annesini babasını mutlu eder
Kötü olmazmi zor bir durum. İnşallah hayırlı haber alırsa iki kat sevinir.
Yaa inşallah yerleşme kanamasıdır ve inşallah tez zamanda Allah kucaklarını doldurur. Çok zor çok Allah aratmasın derler bizim orda..
Ay inşallah kötü bir şey değildiryerleşme kanamasıdır umarım
Allah'ım guzel mevlam hayırlı sonuçlar nasip etsin korktuğuna uğratmasın sağlıkla kucağına alsın bebeğini
Allah hatırlısı ile nasip etsin canım İnş yerleşme kanamasıdır az ise muhtemelen öyledir
Hepsi aynı yaaa
Allah yardımcısı olsun umarım yerleşme kanamasıdır
Kız ilk tezgah çıkarmamızda bizimki de öyleydi Tarzan gibi sağa sola saldırdı hepsonra sonra alıştı medenileşti yaa o kuleler çok kullanışlı kesinlikle ama pahalı da işte ne güzel dedenizin elinden gelmesi süpermiş
Şöyle ki canım mama sandalyesine koyuyorum bazen elma veriyorum eline şükür dişlerin ne işe yaradığını anladı ısırıyor bazen yiyor bazen oynuyor. Yere koyup önüne tava tencere veriyorum cezve alıp onunla tüm evi geziyor tak tak sesini seviyor sanırım. Olmadı tencerenin içine biraz kurufasulye koyuyorum alıyor döküyor ağzına alıp çıkarıyor falan cupcake kapılarını veriyorum silikon. İşte 5 dk 5 dk oyalanırsa ne ala. Dünkü gibi oyalanası yoksa hiçbişey kar etmiyor. Salonda oyuncaklariyla nadir oynuyor öyle bizim tepemize falan çıksın. Biriyle oynasın yakalamaca, saklambaç, kitap okunsun falan öyle geçiyor bakalım.
Kızzz maşşallah herkesi tekk tekk yazmışsınpoğaça lar kekler bizden düşünemiyorum o kadar çocukla gezme nasıl olur ki
Ya yakın olsak verirdim 5 dk zaten yabancılaşma da yok fazla alışır hemen başlar yatmaya kedi gibi sevilmek için
Allah yardımcıları olsun yerleşme kanamasındır inşallah canım haber et bize de
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum kızlar morali çok bozuk ama yapacaktı bişey yok elden bişey gelmiyor ki bugün de doğum günü şastamızı alıp gidecektir Zeynep çok sever yengesine Ayşe de pasta üflemeyi ama bu hafta hep okuşdaydık şu aşamada onları riske atmayalım bugün bizim öğrt arkadaş daha pozitif çıktı öyle olunca evde kaldık diğer abimler geldi çocuklarla inş yerleşme kanamasıdır Rabbim yüzlerine gülsün şu mübarek günlerde onlarıda tüm bekleyen isteyenleri de sevindirdin inşBenimki ne çok sakin ne çok dalgalı ortası oldu sanırımama kurtlu asla yerinde durmuyo
Kız zara ya ben talip olayım, ama babası sana kalsın. Yada anasına ver gitsin. Günah kız benim oğlum aşksız büyümesin. Sen bı düşün taşın hadi hayırlı haberlerini bekliyorum
Oyyy güzel gözlüler ne de yakışırlar eee hadi hayırlı olsun o zamanOoo ben verdim gitti artık babasını ikna ederseniz etmezsiniz bilemiyorum
Babasını da alaydınz rahat ederdim. Ama
Sağol canım bencede hayırlı olsun, ama sanırım kayınpeder biraz zorlayacak.Oyyy güzel gözlüler ne de yakışırlar eee hadi hayırlı olsun o zaman
Geçmiş olsun nesi var ipek kuzusunun?Yüz yüze eğitim, canlı dersler, sınavlar derken bir de kız biraz rahatsız pek giremiyorum.5 dakika girip anca son sayfayı okuyabiliyorum. Yazacak vaktim olmuyor
Teşekkür ederizGeçmiş olsun nesi var ipek kuzusunun?
Hem zor hem daha iyi gibi sanki bilemiyorum kiTeşekkür ederiz15 gündür emekliyor, 10 gündür de burnu sürekli akıyor, tıkanıyor, uyuyamiyor. Yerler soğuk ona bağlıyorum. Bir de dişleri geliyor peş peşe. Bu aralar zorlanıyoruz. Siz nasılsınız Yürüyen bebe zor oluyor mu? Maşallah ne güzel yürüyor
Benşmki elma armut gibii meyveleri boğazına kaçırıyor korkuyorum vermeye ya fasulye versem yer mi bilmiyorum her şeyi ağzına atmaz ama atası tutar da aman amanKız ilk tezgah çıkarmamızda bizimki de öyleydi Tarzan gibi sağa sola saldırdı hepsonra sonra alıştı medenileşti yaa o kuleler çok kullanışlı kesinlikle ama pahalı da işte ne güzel dedenizin elinden gelmesi süpermiş
Şöyle ki canım mama sandalyesine koyuyorum bazen elma veriyorum eline şükür dişlerin ne işe yaradığını anladı ısırıyor bazen yiyor bazen oynuyor. Yere koyup önüne tava tencere veriyorum cezve alıp onunla tüm evi geziyor tak tak sesini seviyor sanırım. Olmadı tencerenin içine biraz kurufasulye koyuyorum alıyor döküyor ağzına alıp çıkarıyor falan cupcake kapılarını veriyorum silikon. İşte 5 dk 5 dk oyalanırsa ne ala. Dünkü gibi oyalanası yoksa hiçbişey kar etmiyor. Salonda oyuncaklariyla nadir oynuyor öyle bizim tepemize falan çıksın. Biriyle oynasın yakalamaca, saklambaç, kitap okunsun falan öyle geçiyor bakalım.
Kızzz maşşallah herkesi tekk tekk yazmışsınpoğaça lar kekler bizden düşünemiyorum o kadar çocukla gezme nasıl olur ki
Ya yakın olsak verirdim 5 dk zaten yabancılaşma da yok fazla alışır hemen başlar yatmaya kedi gibi sevilmek için
Allah yardımcıları olsun yerleşme kanamasındır inşallah canım haber et bize de
Şuan kanaması durmuş tuvalete gidince oluyormuş yanma ile birlikte idrar yolu enfeksiyonu olabilir demiş Bi tahlil verecekler biraz daha rahatladı inş ondandır diye
İdrar yolu enf olabilir demişler yanma ile beraber tuvalete gidince kanama oluyormuş bakalım tahlil sonucu ne çıkacakZeyay1420 canim insallah yerlesme kanamasıdir, bu kez hayırlı sağlıklı bir bebekleri olur.
He yani kanama vajinal değil o zaman. İnşallah sıkıntı olmaz. Tekrar geçmiş olsunŞuan kanaması durmuş tuvalete gidince oluyormuş yanma ile birlikte idrar yolu enfeksiyonu olabilir demiş Bi tahlil verecekler biraz daha rahatladı inş ondandır diye
Öyle tabi ama uykuya devam etseydim iyiydiNeyse iyi ki gitmeden almışsın haberi artı yönünden bakarsak
Sizin bu oğlanlar beni deli edecek. Hırs yaptım bende Sena’ya öpücüğü öğrettim gibi . Ama nazlı kızım her zaman öpmüyor . Öpme de ağzını dokundurma sadece . Ama tabi ben eriyorum buna bileSelamlarr kızlarbenim oğlan dün sabah öpüş koklamasını yapmadığım için mi ağlaktı diye test ettim sabah rutin sarılma, yalama, ısırma hareketlerimizi dün yapmamıştım bugün hepsini yaptık sevgi yüklemesinden sonra güne başladık çok şükür dünkü mızırtısından eser yok şuana kadar hatta yengeçi öğrettim hemen kaptı yengeç napar diyorum işaret ve baş parmağını kapatıp açıyor kıııııttt kıttttt yaparmış sevişgen çocuğum benim
Tek dersim vardı bugun zaten kalkmışken yapar gelirdim dedimdiHangi yaşta hangi koşulda olursa olsun istersen yoldan dön kar tatili haberi güzeldir insanın içini heyecan ve sevinç doldurur
Geçmiş olsun onunla .Sağol canım benim gelinini suçlamak istemem ama onun yüzüne oldu. Abisinin saçına yapıştı, oda karşılık veriyordu. Bende ocağa yağ koydum kızsın patatesleri atıyım dedim. Birbirine girince döndüm onları sakinledim ayırdım. zaman geçmiş yağ çok yanmış. Patatesi attığım gibi tava tutuştu. Bende aspiratör yanacak diye korktum tavayı kaptım lavobaya attım. Bunlarda ateşi görünce bacama dolandı hepten korktum. Çocukları yakacam diye. Bı su bile tutamadım yanan onlar gibi birde onları sakinledim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?