fena olmuş misim ama belki anlamamışlardir kimin konuştuğunu. benim kızımın öğretmeni ekran paylaştiysa anlamıyor, bir kaç cocukla ilgili oldu, göremiyorum kimin konuştuğunu diyor.Yaa kızlar rezil oldum ha
Betüşün rehber öğretmeniyle zoomdan toplatı vardı açtım kamera kapalı ev topluyorum oğlan uyuyor. Eşim bir kot almış baktım dar geldi gözüme dedim bunu mu aldın dar değil mi bu falan bişeyler daha dedimhoca demesin mi mikrofonları kapatalım diye ayyy dedim beni kastediyor kapatmadığım aklıma geldi unutmuşum nasıl olur ya. Hemen kapattım ama yerin dibindeyim mesaj atıp özür dileyim dedim kızım da amaan anne olur öyle şeyler boşver dedi vazgeçtim konuştuğum konu başka birşey olsa bu kadar utanmazdım inşallah çok anlaşılmamıştır artık unutulmasını bekliycem napıyım .
Bir de okula yeni atandığımda yengeme atıyorum diye okul grubuna atmıştım salak bişeyibu 2 oldu
Aynı ya aynı otururken bile bir ayak önde kalkmak istediğinde hemen kalkmak için totoyu yere koymuyor çoğu zamanBenimki ne çok sakin ne çok dalgalı ortası oldu sanırımama kurtlu asla yerinde durmuyo
Günaydın canım.
benim en sevdiğim gün bugün. Cumartesi pazar eş evde olacak. Senelik izne çıkıyor gibi hissediyorum her hafta sonu kendimi. Ve bugün mutfaktan çıkmam mutluluktan çeşit çeşit yemek yaparım.
Büyüdükçe memeye düşkünlükleri artıyor. Başlarına en ufak birşey gelse meme istiyorlar. Asya'nın Diş kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Duru düşsün meme, abisi vursun meme, istediğini alamasın meme. Başı belaya girdiği anda sadece meme ile susuyor.
Yaa kızlar rezil oldum ha
Betüşün rehber öğretmeniyle zoomdan toplatı vardı açtım kamera kapalı ev topluyorum oğlan uyuyor. Eşim bir kot almış baktım dar geldi gözüme dedim bunu mu aldın dar değil mi bu falan bişeyler daha dedimhoca demesin mi mikrofonları kapatalım diye ayyy dedim beni kastediyor kapatmadığım aklıma geldi unutmuşum nasıl olur ya. Hemen kapattım ama yerin dibindeyim mesaj atıp özür dileyim dedim kızım da amaan anne olur öyle şeyler boşver dedi vazgeçtim konuştuğum konu başka birşey olsa bu kadar utanmazdım inşallah çok anlaşılmamıştır artık unutulmasını bekliycem napıyım .
Bir de okula yeni atandığımda yengeme atıyorum diye okul grubuna atmıştım salak bişeyibu 2 oldu
Ayy nereye vurmus öyleBiz yine bildiğiniz gibi
hanimagayi kaptın hadi hayırlısı olsunVallahi büyük buluşma olur. Göktuğ da duruda çok opusgen onları bir arada düşünemiyorum. Salyalar havada uçuşur heralde. Benim kız üstüne çok kıskanç, Göktuğ'um da maşallahı var biraz çapkın.
Arel de bulmuş kısmetini, ben demiştim. umut benim elimde patladı galiba.
şükür valla benim oğlanlar şanslıBi de güneş var hakkaten @Sonsuzsukurler nerelerdesin?
Grupta kız yoğunluğu var bence güneş ve zara açıkta zarayı babası vermiyorkarya da abiyi tavladı
var canim ama abisine artık farklı kitaplar alıyoruz ince oluyor bizimki de hemen pesindeNeyseki bizimki kitapların kağıt olduğunu keşfetmedi henüz
Kalın kapaklardan denesen. Bizimki masalcı bobi ye bayılıyor mesela onu yiyemez mümkün değil. Sert Sünger sayfaları. Onu çok seviyor diye aynı seriden 2 tane daha aldım. Yaramaz kedi pamuk ve oyuncu ördek limon.
insallah iye dur bebiş onunladirŞuan kanaması durmuş tuvalete gidince oluyormuş yanma ile birlikte idrar yolu enfeksiyonu olabilir demiş Bi tahlil verecekler biraz daha rahatladı inş ondandır diye
biz koşarız ya. kız tarafı tabi nazlı olacak biz razıyızHelinnnnn @Jadesi tur hayallerinize çok güldüm . Sena’nın peşinden ben koşmam size bırakırım valla S Susam_tanesi
vaaay civan da öyle de arel pek naif sadece civanda itiyor felan ama civan yürüsün abiyi doverBugun misafirim vardı , arkadaşlardan birinin 3,5 yaşında kızı var . Sena hem onunla oynamak istedi hem de oyuncaklarını vermedi. Çok şaşırttı beni . Kızın elinden oyuncakları çekti çekti aldı. Bir de daralınca bir iteklemesi vurması var . Şaşırdım kaldım . Hiç oturmadım , sürekli peşinde dolandım . Babası sıkarak seviyor , daraltıyor çocuğu . İtMeye Ordan meyilli ama vurmak da nerden çıktı. İki çocuklu arkadaşlara selam olsun burdan
sen vermişsin evrene enerjiyi. oh mis gibi güzel bir kizin var. şükür bugunlerineHelinnnnn senin gelinin de civandan kalır yanı yok , hiç oturmuyoruz . Çocuğum çok durgun olsun istemezdim , hareketli olsun merak etsin , karıştırsın isterdim kendim kaşındım maşallahımız var . Bir Güneş kadar olmasak da . @Sonsuzsukurler . Nerelerdesin , iyisinizdir inşallah
ay haydo ne demeli sana ya. gecmis olsun kuzumBiz yine bildiğiniz gibi
Amanın Haydo ne yaptın sen yavrum ya?? Geçmiş olsunBiz yine bildiğiniz gibi
Eee bir Deniz kolay bulunmuyor annesiKaynanası savunurmuş da damadını
Bugün hiç olmadı kanaması bekliyoruz bakalımHe yani kanama vajinal değil o zaman. İnşallah sıkıntı olmaz. Tekrar geçmiş olsun
Oyy sena kuzusuna bak sen fırsattan istifade misafir çocuğun eline yemek verseydin ya onu da alır yerdi belkiBugun misafirim vardı , arkadaşlardan birinin 3,5 yaşında kızı var . Sena hem onunla oynamak istedi hem de oyuncaklarını vermedi. Çok şaşırttı beni . Kızın elinden oyuncakları çekti çekti aldı. Bir de daralınca bir iteklemesi vurması var . Şaşırdım kaldım . Hiç oturmadım , sürekli peşinde dolandım . Babası sıkarak seviyor , daraltıyor çocuğu . İtMeye Ordan meyilli ama vurmak da nerden çıktı. İki çocuklu arkadaşlara selam olsun burdan
İnş bakalım elden gelen bişey yok duadan başka bugün kanaması olmamışZeyay1420 burnumun direği sızladı kanaması var yazmışsın . Daha başındalar umarım yerleşme kanamasıdır . O korkuyu çok iyi bilirim . Kanamasını da yaşadık , sevincini de , üzüntüsünü de . Dualarımızda , inşallah güzel düşünelim güzel olsun.
Amin canım inş doğum yaptı diye haber vermek nasip olur Rabbim kimseye aratmasın isteyen herkese sağlıkla hayırlısıyla nasip etsin inşZeyay1420 inşlallah güzel haberlerini bekliyoruz çok zor biliyorum kaç ay göz yaşım dinmedi benim de rabbim ona da cherry de hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah
Aynen öyle benim büyük kızım zamanında aynı dönemde yaptırdık benim ki tuttu onun ki tutmadı yaşadıklarımı anlatamam ama öyle çok sevdiler ki kızımı o da deli olur sayısıyla yengesine şimdi dua ediyor inş beşizleri olur diyeBilmez miyim hiç çok zor cidden. Zaten o tedavi süreçleri çok sıkıntılı binbir emek var isteyip de sahip olamamak ne kadar acı bi durumAblamın da benimde aynı zamanda oldu bebeklerimiz o bizim cocuklara bakarken gözlerinin içi parlıyor. Öyle seviyor sarılıyor ki kim bilir nasıl içi gidiyor benim de yavrum olsa diye. Umarım dileyen bekleyen isteyen herkese nasip etsin yengen için de çok geçmiş olsun bebeği ona sıkı sıkı tutunsun inşallah
Canım benim ya kıyamam Asya kuzuma diştir o annesi dişAsya 2 gündür o kadar mızmızki oyyy hep dizimde hem paçamda oturuyorsam sürekli meme istiyor bir derdi var ama anlamadım
Bacım sen daha yeni düzelmedin mi serumla falan ayağa kalktın Bi dinlen kendine gel heleGunaydiiiiinnnnn yatılı misafir sonrası ev temizliği çok zor öldüm bittim halilari da yıkamaya vericem tam bir ramazan temizligi inşallah
Ahh haydom ya ne oldu sana. Bence haydoyla Asya yı kavuşturalım bir an önce bu oğlan kendine zarar vermedenBiz yine bildiğiniz gibi
Diş canım ya acılarını bizimle dindiriyolar işte kıyamamAsya 2 gündür o kadar mızmızki oyyy hep dizimde hem paçamda oturuyorsam sürekli meme istiyor bir derdi var ama anlamadım
Oyuncağın üstüne düştü plastiğin sivri kısmınaAyy nereye vurmus öyle
O kadar alıştım kiay haydo ne demeli sana ya. gecmis olsun kuzum
Allah'tan sadece bir çizik artık panik bile olmuyorumAmanın Haydo ne yaptın sen yavrum ya?? Geçmiş olsun
Oy bacım ben oturamam ki hiç tarzım değil illa bişey yapicamEee bir Deniz kolay bulunmuyor annesi
Bugün hiç olmadı kanaması bekliyoruz bakalım
Oyy sena kuzusuna bak sen fırsattan istifade misafir çocuğun eline yemek verseydin ya onu da alır yerdi belki
İnş bakalım elden gelen bişey yok duadan başka bugün kanaması olmamış
Amin canım inş doğum yaptı diye haber vermek nasip olur Rabbim kimseye aratmasın isteyen herkese sağlıkla hayırlısıyla nasip etsin inş
Aynen öyle benim büyük kızım zamanında aynı dönemde yaptırdık benim ki tuttu onun ki tutmadı yaşadıklarımı anlatamam ama öyle çok sevdiler ki kızımı o da deli olur sayısıyla yengesine şimdi dua ediyor inş beşizleri olur diye
Canım benim ya kıyamam Asya kuzuma diştir o annesi diş
Bacım sen daha yeni düzelmedin mi serumla falan ayağa kalktın Bi dinlen kendine gel hele
Beyin hücreleri tükenmeden diyosunAhh haydom ya ne oldu sana. Bence haydoyla Asya yı kavuşturalım bir an önce bu oğlan kendine zarar vermeden
Teşekkürler cecencimÇok geçmiş olsun
Ay biz 3 uykudayiz hala keşke 1 olsaKızlar bebesi gündüz tek uykuya düşen var mı? Uzmanlara göre erken ama Eylül hiç dinler mi uzmanmış falan 2.uykuyu nadiren ve zor yapıyor. Uykusu olduğu halde direnişte 1 ay olacak nerdeyse
Diş canım ya acılarını bizimle dindiriyolar işte kıyamam
Oyuncağın üstüne düştü plastiğin sivri kısmına
O kadar alıştım ki
Allah'tan sadece bir çizik artık panik bile olmuyorum
Oy bacım ben oturamam ki hiç tarzım değil illa bişey yapicamzaten iyiyim ya o günlük oldu geçti şükür
Beyin hücreleri tükenmeden diyosun
Teşekkürler cecencim
Ay biz 3 uykudayiz hala keşke 1 olsauykusu gelince çekilmiyo hiç
çok nadir de olsa arada tek uyku yapıyor ama daha erken . iki uyku iyi şimdilikKızlar bebesi gündüz tek uykuya düşen var mı? Uzmanlara göre erken ama Eylül hiç dinler mi uzmanmış falan 2.uykuyu nadiren ve zor yapıyor. Uykusu olduğu halde direnişte 1 ay olacak nerdeyse
Biz 15 gün önce 10 gün kadar öylr uyudu ama öğlen 13-15.00 kadar yatıyordu sabah 9 uyanıp akşam 9 uyutuyordumKızlar bebesi gündüz tek uykuya düşen var mı? Uzmanlara göre erken ama Eylül hiç dinler mi uzmanmış falan 2.uykuyu nadiren ve zor yapıyor. Uykusu olduğu halde direnişte 1 ay olacak nerdeyse
Geçmiş olsun vallahi hep öyle hareketli çocuklar ekstra yaralıyor kendini. Bizim kızda akşami yarasız kapatmıyor genelde. Sabah masadan düştü. Göktürk neyereye vurdu kafasını.Biz yine bildiğiniz gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?