2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Hayırlısı olsun inşallah
Aslında evet epey erken ama sanırım doktor bir çıkıntı göremedi ve kıza benzetiyorum dedi, ama ben şüphedeyim, ikili test olacak bu hafta ya da haftaya detaylı usg de sanırım daha net çıkar
[/QUOTE]
Benimde sat 17 temmuz banada herkes kız diyor gerçi farketmez sağlıklı olsunda sizde bulantı ne durumda

Yaaa ne kadar zorçok haklısınız. Burda bile kendi ülkemiz olmasına rağmen aynı dili konuşmamıza rağmen çocuklar çok dalga geçiyolar isimlerle.bunu dikkate almak lazm gerçekten. Benm aklıma hiç öyle bi isim gelmiyo canm seninle aynı durumda olan bitileri sana daha çok yardmcı olacaktr

14+0 ım Bizim yine kontrolümüz vardı bugün. Geçen hafta ikili tarama için ultrasonda bakarken büyük ihtimal kız dedi haftaya gel netleştirelim dedi ama bu hafta bizimkinin kendini saklayacağı tuttu. Uğraştı uğraştı doktor ama bacaklarını ayırmadı birbirinden çikolata da yemiştim oysa ki... Gel de iki hafta bekle şimdi. Neyse ki tarama sonuçlarım temiz çıkmış.

Hadi gözünüz aydın. Heyecanla beklemeye devam o zaman.

Arkadaşlar merhaba ben 7 yıldır evliyim Aralık ayının ilk günü 7 yılına gireceğim evliligimin 7 ayında ben hamilelik geçirdim 1 buçuk aylıkken düştü ertesi ay tekrar hemile kaldım onuda daha ilk haftalarında düştü ve ben kimyasal bir gebelik geçirdim ve bir daha hamile kalamadım eşim o zamanlar kargocuydu ve geçen aralık ayında uzman çavuş oldu ben senelerdir evlat hasreti ile yanıp duruyorum araştırma Hastanesi'nde tedavi için başvurmuştur 3 sene evvel hastane bana genetik problemim olduğunu söyledi ama hamile kalırsın düşer dedi genetik tüp bebek yaptir dedi ben durumum yok diye yapamadım ve eşim sırf çocuk yapmak için asker oldu ve ben eşim 3 ayda bir izne geliyor ben geçen ay doktora gittim doktor takvime dikkat et sorun yok olabilir dedi bende eşimin izni hastalığımın bitimine denk geldi bende yumurtlama günlerimi degerlendirdim ilk defa yumurtlama hastalanma 10 gün kala sol kasığımda öyle bir ağrılar olduki hala devam ediyor göğsümde elimi atınca ağrı da oluyor 1 saat içinde 2 3 kere idrara cikiyorum normalde bu kadar çıkmam ve ben en son bunları ilk gebelihimde çektim acaba sizce ben hamile miyim yoksa kuruntumu lütfen bana yardım edin

Benimde sat 17 temmuz banada herkes kız diyor gerçi farketmez sağlıklı olsunda sizde bulantı ne durumda

Bende bulantı yok çooooook şükür olmasın

inşallah hamilesinizdir adet tarihimden 4 gün önce idrarda silik kanda da gebelik çıkmıştı adet tarihinize yakın zamanlarda test yapmanızı öneririm

Bende bulantı yok çooooook şükür olmasın
Bende de bulantı yok çok şükür sadece bel ağrısı var, merdiven inip çıksam bile zorluyor ama hiiç şikayet etmiyorum, hepsi gelip geçici nasıl olsa. İnşallah sizin de hayırlısı olsun

Bende de bulantı yok çok şükür sadece bel ağrısı var, merdiven inip çıksam bile zorluyor ama hiiç şikayet etmiyorum, hepsi gelip geçici nasıl olsa. İnşallah sizin de hayırlısı olsun
Maşallah canım. Yerden ağır birşey kaldırmamak uzanmamak tutup-çekmemek iyi olur bel sağlığın için. Sağol çok teşekkürleer.

Kızlar moralim bozuk, doktorum istifa etmiş hastaneden.. Her şeyimi biliyordu not ediyordu. Dosyamı alabilir miyim sizce oradan? Aynı şeyleri şimdi yeni bi doktora anlatmak çok zor..

Alabilirsin bence sıkıntı olacağını sanmıyorum . Nereye geçti acaba cep numarası var mıydı gittiği yerde bulursun belki

Alabilirsin bence sıkıntı olacağını sanmıyorum . Nereye geçti acaba cep numarası var mıydı gittiği yerde bulursun belki
Evet numarası var aslında, sorsam olur ama tamamlayıcı sigortam her yerde geçmiyor ve ümraniyede düzgün birkaç hastane var. Onların dışındaysa yeni doktor arayacağım maalesef..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…