Ya bende isimle alakalı görünce onadır diye düşündüm okumamıştım okudum şimdi canımUsengecliktezirve size yazdım canım
Benimde sat 17temmuz bende çarşamba dr a gideceğim bakalım cinsiyet tahmini yapacakmi☺Ben : )
SAT 18 Temmuz ama kıza benziyor dedi : )
Tabi sonraki haftalarda değişmezse
Yaaa ne kadar zorYa bende kizim da o kadar onemsemistim bu olayi. Ozellikle yurtdisinda olunca ayrica dikkat etmek gerekiyormus. Baska dillerde baska anlamalara geliyor mu, dogru telafuz edebiliyorlar mi gibi. gerci kizimin ismini telafuz ettirdik ama ona ragmen problem yasayabiliyoruz. Yazilisini gormeyince soylemek daha zormus. Adi Beren ama ingilizce de barren diye bir kelimeyle hemen hemen ayni soyleniyormus. Beren guclu akilli demek barren verimsiz. Amerikali yasli bir teyze ben olsam ikinci bir ad koyardim demisti canim cok sikilmisti. Allahtan cok bilindik bir kelime degil ama insan yine de cekiniyor. Beren hollandacada da ayilar demekmis onu da yeni ogrendim. Okul cagindaki cocular cok acimasiz olabiliyorlar. okullarda cok fazla dalga gecme olayi oluyormus cocuklar arasinda. O yuzden isim alternatifimiz daha da kisitlaniyor. O yuzden boyle iki dilde de benzer, yada telafuzu kolay olan isim fikirlerinz varsa sevinirim. kizimin adini simdiki aklim olsa melisa ya da melodi koyardim bahsettigim sebeplerden oturu. Deniz ailede oldugu icin malesef o isim iptal. Dini isimleride ilerde ayrimciliga maruz kalmasin diye cok dusunmuyorum Ahmet,Ali, Omer vs gibi. Yoksa isim konusunda ben cok klasik isimlerden hoslanirim. bir de tek isim taraftariyim. Simdi oglusa atlas, ezra ve bera var aklimda ama bu sefer epey bi arastiracagim isimleri. tavsiyelerinizi beklerim.
Ne güzel 2. Ayda olması. Ben bi sene boş bi senede tedavili bekledim. 2 yıl sonuç alamadım sonra kendiliğinden oldu şükürBen 2 senelik evliyim korunmadan olmadı bende tedaviye başladım o zaman çok bekletmedi annesini kuzum 2. Ayda sonuç aldım
Kanama alanı durmuş ama bir hafta işe gitmeyeceğiz minikleerkeğe benziyor dedi ama bakalım hayırlısı
14+0 ım Bizim yine kontrolümüz vardı bugün. Geçen hafta ikili tarama için ultrasonda bakarken büyük ihtimal kız dedi haftaya gel netleştirelim dedi ama bu hafta bizimkinin kendini saklayacağı tuttu. Uğraştı uğraştı doktor ama bacaklarını ayırmadı birbirinden çikolata da yemiştim oysa ki... Gel de iki hafta bekle şimdi.Neyse ki tarama sonuçlarım temiz çıkmış.
Benimde sat 17 temmuz banada herkes kız diyor gerçi farketmez sağlıklı olsunda sizde bulantı ne durumdaHayırlısı olsun inşallah
Aslında evet epey erken ama sanırım doktor bir çıkıntı göremedi ve kıza benzetiyorum dedi, ama ben şüphedeyim, ikili test olacak bu hafta ya da haftaya detaylı usg de sanırım daha net çıkar
inşallah hamilesinizdir adet tarihimden 4 gün önce idrarda silik kanda da gebelik çıkmıştı adet tarihinize yakın zamanlarda test yapmanızı öneririmArkadaşlar merhaba ben 7 yıldır evliyim Aralık ayının ilk günü 7 yılına gireceğim evliligimin 7 ayında ben hamilelik geçirdim 1 buçuk aylıkken düştü ertesi ay tekrar hemile kaldım onuda daha ilk haftalarında düştü ve ben kimyasal bir gebelik geçirdim ve bir daha hamile kalamadım eşim o zamanlar kargocuydu ve geçen aralık ayında uzman çavuş oldu ben senelerdir evlat hasreti ile yanıp duruyorum araştırma Hastanesi'nde tedavi için başvurmuştur 3 sene evvel hastane bana genetik problemim olduğunu söyledi ama hamile kalırsın düşer dedi genetik tüp bebek yaptir dedi ben durumum yok diye yapamadım ve eşim sırf çocuk yapmak için asker oldu ve ben eşim 3 ayda bir izne geliyor ben geçen ay doktora gittim doktor takvime dikkat et sorun yok olabilir dedi bende eşimin izni hastalığımın bitimine denk geldi bende yumurtlama günlerimi degerlendirdim ilk defa yumurtlama hastalanma 10 gün kala sol kasığımda öyle bir ağrılar olduki hala devam ediyor göğsümde elimi atınca ağrı da oluyor 1 saat içinde 2 3 kere idrara cikiyorum normalde bu kadar çıkmam ve ben en son bunları ilk gebelihimde çektim acaba sizce ben hamile miyim yoksa kuruntumu lütfen bana yardım edin
Bende de bulantı yok çok şükür sadece bel ağrısı var, merdiven inip çıksam bile zorluyor ama hiiç şikayet etmiyorum, hepsi gelip geçici nasıl olsa. İnşallah sizin de hayırlısı olsunBenimde sat 17 temmuz banada herkes kız diyor gerçi farketmez sağlıklı olsunda sizde bulantı ne durumda
Bende bulantı yok çooooook şükür olmasın
Maşallah canım.Bende de bulantı yok çok şükür sadece bel ağrısı var, merdiven inip çıksam bile zorluyor ama hiiç şikayet etmiyorum, hepsi gelip geçici nasıl olsa. İnşallah sizin de hayırlısı olsun
Kızlar moralim bozuk, doktorum istifa etmiş hastaneden..Her şeyimi biliyordu not ediyordu. Dosyamı alabilir miyim sizce oradan? Aynı şeyleri şimdi yeni bi doktora anlatmak çok zor..
Evet numarası var aslında, sorsam olur ama tamamlayıcı sigortam her yerde geçmiyor ve ümraniyede düzgün birkaç hastane var. Onların dışındaysa yeni doktor arayacağım maalesef..Alabilirsin bence sıkıntı olacağını sanmıyorum . Nereye geçti acaba cep numarası var mıydı gittiği yerde bulursun belki
tüh o kötü olmuş. Belki daha iyisi çıkar karşınaEvet numarası var aslında, sorsam olur ama tamamlayıcı sigortam her yerde geçmiyor ve ümraniyede düzgün birkaç hastane var. Onların dışındaysa yeni doktor arayacağım maalesef..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?